Lōpoke kāpena Mediterranean me ka tōmato

Kohoʻike

ʻōpala - 2 pcs. kamato - 4 pcs. hoʻōla pālua ʻia - 3 tsp. ʻōpala ʻaila maloʻo - 1 kīwī tīhi - 60 g hua ʻōpala hua - 3 pcs. kolo mozzarella kāwele ʻaʻa - 1 kīʻaha ʻaila ʻoliva - 2 tsp. aniani - 1 pc. ke kāleka - 3 ʻōpī kālima - 1,5 tsp. oregano, lepo ʻeleʻele i hoʻāʻo

Lubricate i ke pani me ka aila. Kāwili i nā hīnaʻu palaoa me 2 tbsp. la l kāpā keʻa. E hoʻomoʻi i ka mea ʻaila me 1/2 tsp. paakai. E kuʻi i nā ʻōpala a ʻokiʻoki iā lākou ma waena o nā ʻāpana pālahalaha 1 cm E hoʻomoʻa i kēlā me kēia hua manu i nā pīpī i hahau ʻia, a laila e kāwili iā lākou i loko o nā hana palaoa.

E hoʻonoho i nā ʻūpī huakaʻi i ka pā i hoʻomākaukau ʻia. E kāpīpī iā lākou me ka aila. Hoʻomoʻa i ka umu a hiki i ka wā kuke.

I loko o kahi pākeke, ʻaʻole e hoʻomoʻa i ka aila ma luna o ka wela wela, e waiho i ka ʻohi iʻa ʻia a ʻala ʻala. Kuki a maloʻo ka pa'ū. Hoʻohui a oregano, 1 tsp. ka paʻakai a me ka pepa. Fry no 1 mau minuke. E hoʻokomo i ka tōmato a hoʻonui i ka wela. E kuke a hiki i ka hoʻomala (e pili ana i ka mau minuke 10-12). Hoʻopau i ka wela a waiho i ka basil.

E hoʻokomo i ka hua manu i hoʻomākaukau ʻia i loko o ka pā palaoa i loko o nā ʻāpana, ninini me ke kāwili i kāmato a kāpīpī ʻia me ke koena i nā koena. E hoʻomoʻa i kahi mau minuke 10-15 a kūlohelohe ke kolo.

Nā mea waiwai

  • 2 hua manu
  • 4 kāmole
  • 2 mau ʻoliki
  • 4 ʻā ka keʻokeʻo keʻokeʻo.
  • 3 mau hua liʻiliʻi
  • 400 kaloli ʻaiā,
  • 1 punjle o ke aila oliva,
  • 1 papa ʻaila ʻaʻano
  • 1 punetete i ka puna,
  • 1 punetē lāʻau rosemary
  • lika cayenne
  • ʻanuʻu ʻeleʻele
  • ka paakai.

Hoʻolālā ʻia nā mea kanu Casserole no 2 a i ʻole 3 mau lawelawe.

Limea

E hoʻomo i ka umu i ka 200 kiʻekiʻe i ka pona wela / lalo i lalo. E holoi holoi i ka ʻōmato a me nā kamato ma lalo o ka wai anuanu. Hoʻokuʻu i ka ʻala i nā hua manu ʻelua a ʻokiʻoki i hoʻokahi ʻūpī i loko o nā pōʻai. E ʻoki i ka ʻōpala lua i loko o cubes.

Hoʻokiʻoki i nā tōmato i loko o nā ʻāpana a wehe i nā hua. A laila ʻokiʻoki i ka pulp o kamato i mau ʻāpana. E kuʻi i nā ʻōpio a me ke kāleka kālai ʻia i ʻokiʻoki i nā cubes.

Lawe i kahi pākuhi lāʻau-lāʻau a kāwili i ka ʻōpala i loko o nā ʻaoʻao ʻelua a hiki i nā humuhū a hōʻike lākou i nā hōʻailona o ke kāwili.

E hoʻouka i kahi ʻāpana ma kahi pāwau a waiho aku. Hoʻopili i nā kūpeʻe ʻala i loko o ka pā o ia. E hoʻohui i nā ʻoki o nā tōmato a me nā mea kanu a kulu pū i nā mea āpau no kekahi mau minuke, a laila e kau i nā mea kanu.

E hoʻomoʻa i ka ʻai i loko o ka pā i loko o ka pā iʻa a me ka ʻaila ʻoliva. Hōʻuluʻulu iā ia me ka spatula e hoʻolilo hou iā ia. E hoʻohui i ka aniani a me nā kāleka kāleka a sauté a hiki i ka translucent. A laila e hoʻoneʻe i ka pā mai ka umu a waiho mālie iki iki.

Hoʻopili i nā mea kanu āpau ma mua o ka palaoa.

E hoʻokomo i nā ʻōpala huawī i loko o kahi pā palaoa.

Hoʻohui i ke koena o ka lau ʻai a me ka palaoa i ka iʻa i loko o kahi kīʻaha nui a iʻa. E ʻokiʻoki i ka hua i loko o kahi kīʻaha liʻiliʻi, hui ʻia me ka paʻakai a me ka pepa e hoʻōla ai a hoʻohui iā lākou i ka pāwili ʻana me nā lau ʻai a me nā ʻiʻo minced. Kāwili maikaʻi a hoʻokomo i loko o ka pā palaoa.

Kūʻai ʻeke e kāpī

E hoʻokomo i ka pāʻai ma ka umu a hoʻomoʻa ma kahi o 30 mau minuke. Hoʻonohonoho i nā lawelawe pā. ʻAno hoihoi!

Kāhea "ʻōpala me ka casserole kamato me ka bechamel sauce (a i ʻole" Gout Dream ")":

Hoʻopili i ka Kuki ma ka hui VK a loaʻa i hoʻokahi ʻumi hou i kēlā me kēia lā!

E hui pū me kā mākou hui ma Odnoklassniki a loaʻa i nā kiʻi hou i kēlā me kēia lā!

E kaʻana i ka leʻaole i kāu mau hoaaloha:

E like me kā mākou papaʻaina?
BB code e hoʻokomo:
Hoʻohana ʻia ʻo BB code i loko o nā hui
Pāʻālua HTML e hoʻokomo:
Hoʻohana ʻia nā code HTML ma nā blog e like me LiveJournal
Pehea e like ai?

Egelele huaihao

Kolo huaʻaila ʻawaʻawa: 400 g ʻōpala hua, 300 g kamato, 200 g ka moa, 100 g ka pepa a me ka ʻala, hua, 40 g pata, 1/2 kīwī a ʻoliva a uila ʻaila, 2 tbsp. la l kaʻaila a me ka palaoa a i ʻole nā ​​pōpō palaoa, papaʻeleʻele ʻeleʻele, paʻakai.

Egelele huaihao

Uila hua ʻōpala Kīwī: ʻōpala - 2 pcs., ʻŌmato - 5 pcs., Riki - 1 pc., Kahakaha - 3 mau pōkoki, hua ʻōpio - 3 pcs., Hila aila - 40 ml, Buttere - 20 g, Mozzarella tīhi - 150 g, tīhi wīwī - 60 g, ʻanu palaoa - 80 g, oregano maloʻo -

Nā manaʻo a me nā manaʻo kūkā

Kepakemapa 18, 2013 Sanul #

Iune 23, 2013 Sanul #

Iune 24, 2013 Assel Beisekeyeva # (ka mea kākau o ke ʻano ʻaʻoa)

Iune 22, 2013 Sanul #

Iune 23, 2013 Assel Beisekeyeva # (ka mea kākau o ke ʻano ʻaʻoa)

ʻApelila 11, 2013 Assel Beisekeyeva # (ka mea kākau o ke ʻano ʻaʻoa)

ʻApelila 11, 2013 TatyankaC #

ʻApelila 11, 2013 Assel Beisekeyeva # (ka mea kākau o ke ʻano ʻaʻoa)

ʻApelila 10, 2013 hanalei #

10 ʻApelila 2013 Assel Beisekeyeva # (kākau mea kākau inoa)

ʻApelila 10, 2013 yohoho # (moderator)

10 ʻApelila 2013 Assel Beisekeyeva # (kākau mea kākau inoa)

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka