Pehea e hoʻohana ai i ka lāʻau lapaʻau Klinutren?

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana:

Clinutren Optimum (Clinutren Optimum) - kahi pakanalula kūloko kūlau kūhelu no ka hoʻohana ʻana i ka waha a i ʻole enteral hoʻohana.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ka ʻano

Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o kahi kāwili maloʻo maloʻo.

  • Retinol - 1800 hui honua (IU),
  • Keola - 13 IU,
  • Kahiolohana - 130 IU,
  • ʻO nā momona - 17500 mg
  • Nā kalapona - 58,200 mg
  • Palapala - 18400 mg,
  • ʻOiula Ascorbic - 65 mg,
  • Menadione - 0.023 mg,
  • Riboflavin - 1.1 mg,
  • Thiamine - 0.92 mg
  • Pantothenic acid - 6.5 mg,
  • Ka hoʻōla ʻona 0.25 mg
  • Pyridoxine - 1,8 mg,
  • Cyanocobalamin - 0.0037 mg,
  • ʻO Biotin - 0.18 mg,
  • Niacin - 13 mg,
  • Kāla - 210 mg
  • Karnitine - 37 mg
  • Taurine - 37 mg
  • Sodium - 402 mg
  • Kapapa - 551 mg,
  • Potato - 573 mg
  • Kalepo - 307 mg
  • Hopu - 307 mg,
  • Magnesium - 123 mg,
  • Kaila - 5.5 mg
  • Zinc - 6,5 mg
  • Kapuai - 0.65 mg
  • Mangane - 1239 mg,
  • Selenium - 0.018 mg
  • Molybdenum –0.055 mg
  • Hoʻololi - 0,018 mg
  • Iodine - 0,046 mg.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana o Clinutren Optimum (Clinutren Optimum) no ka hoʻomaʻamaʻa waha ʻana a i ʻole.

  • ʻO ka pale a me ka hoʻoponopono ʻana i ka hypotrophy i ka wā preoperative a ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, me ka poʻe maʻi me nā neoplasms malignant,
  • ʻO ka hiki ʻole ke ʻai ʻana i ka meaʻai i nā poʻe maʻi ma ko lākou iho, me ka noʻonoʻo pū kekahi me nā papa noʻonoʻo.

Hoʻohui Kūʻai Kūʻai

Hoʻokuʻu ʻia me ka loaʻa ʻole o ka panina.

Hōʻike nui ʻia ka ʻike e pili ana i ka lāʻau lapaʻau, i hoʻolako ʻia no ka hana ʻike a ʻaʻole hoʻololi i nā ʻōlelo aʻoaʻo. Hoʻopilikia ka lāʻau-pono iā ia ke olakino!

I ka wā hake, hoʻopau kā mākou kino i ka hana. Holo ka naʻau.

ʻO nā kāmera ʻo nā maʻi maʻi maʻi maʻamau i ka honua a hiki i ka maʻi ke hiki ʻole ke hoʻokūkū.

Hoʻohui i nā poʻe, hoʻokahi wale nō mea ola ma ka honua honua - ʻīlio, i loaʻa ka prostatitis. He mau hoaaloha maoli nō mākou.

I ka wā e ola ai ka mea, ʻo ka mea maʻamau e hoʻomālamalama ma mua o ʻelua mau loko wai nui.

Inā oki ka hana o kou ate, e make ka make i loko o ka lā.

ʻO ka hana a ka mea makemake ʻole ai i ʻoi aku ka maikaʻi o kāna psyche ma mua o ka nele o ka hana i ka manawa āpau.

ʻO ka nui ka mea ikaika loa o ko mākou kino. ʻO 1.5 ka paona nui ko 1.5 kg.

Aia nā mea lapaʻau maʻi keu nui loa, e like me ka nānā ʻana o nā mea nānā. Ma ka ʻōpū o kahi mea hoʻomanawanui e loaʻa ana i kēia mania, ua loaʻa nā mea 2500 mau mea ʻē.

ʻOiai ʻaʻole hoʻi e paʻi ka naʻau o kekahi, a laila hiki ke ola mau nō ia, e like me ka mea lawaiʻa o Norwani Jan Revsdal iā mākou. Ua hoʻokuʻu kona "kaʻa" no 4 mau hola ma hope o ka nalowale ʻana o ka lawaiʻa a hiamoe i ka hau.

Hiki i ka hapa nui o nā wahine ke loaʻa ka leʻaleʻa hou aʻe i ka noʻonoʻo ʻana i ko lākou kino nani i ke aniani ma mua o ka moekolohe. No laila, ʻo nā wahine, e hoʻoikaika i ka kūlike.

Ua hoʻopaʻa ʻia ke kiʻekiʻe wela o ke kino ma Willie Jones (USA), i hōʻike ʻia i ka haukapila me ke ʻano 46.5 ° C.

Meliila a keu ka hānau ʻana, ola a make a puna i kā mākou puna. Hiki ke ʻike ʻia lākou ma ka hoʻonui ʻana nui, akā inā i hui pū ʻia, e kūpono lākou i loko o kahi kīʻaha kīkaha maʻamau.

Ma UK, aia kekahi kānāwai e like me ka mea e hiki ai i ka mea maʻi ke hōʻole e hana i ka hana ma ka mea maʻi inā ulaula a i ke kaupaona ʻana. Pono ke kanaka e haʻalele i nā hana ʻino, a laila, ʻaʻole paha, ʻaʻole pono ia e kāpili ʻia.

I ka wā hana, hoʻonui ka lolo i ka nui o ka ikehu me ka umauma māmā 10-watt. No laila ʻo ke kiʻi o ka pīpī mālamalama ma luna o kou poʻo i ka manawa o ka hiʻohiʻona o kahi manaʻo kupanaha ʻaʻole loa e mamao loa i ka ʻoiaʻiʻo.

Wahi a nā helu helu, ma Lāpule, piʻi ka nui o nā hōʻeha o hope i ka 25%, a me ka hopena o ka hōʻeha ʻana o ka puʻuwai - ma ka 33%. E makaʻala.

Wahi a nā helu helu, ma kahi o 80% o nā wahine ma Lūkini e loaʻa i kahi maʻi o ka maʻi bacterial. Ma ke kānāwai, ʻo kēia maʻi ʻino i hui pū ʻia me nā pua keʻokeʻo a hina paha.

Ka hana lāʻau lapaʻau

Hoʻololi kēia lāʻau lāʻau i ka nele o nā protein, nā palaka a me nā calcium, nā minerala a me nā huaora, a me nā kinikini ikaika i ke kino.

Hāʻawi ʻia ka māhele protein o ka lāʻau i ka ʻano o ka hui pūpū o nā caseins a me nā protein whey, nā maʻalahi maʻalahi e wāwahi ʻia a hoʻouka i loko o ka gastrointestinal tract, a laila e hāʻawi ana i ke kino i ka nui e pono ai nā waikawa amino pono.

Hāʻawi ʻia ka momona momona i ke ʻano o ka saturated medium chain triglycerides (25%), rapeseed a me nā aila palaoa. Hāʻawi ka Klinutren i ka lako wikiwiki a maʻalahi hoʻi. ʻO ka nui o nā momona momona e kūkulu i ka 7.9% o ka nui o ka ikehu o ke kumu o ka huina, me kahi ratio o ka omega-6 i ka omega-3 i like me 4: 1.

Hāʻawi ʻia ka hāmeʻa haʻawina o ka lāʻau i ka ʻano o maltodextrin, ka mea e hāʻawi ai i ka osmolarity haʻahaʻa. ʻAʻole ka hoʻohuiʻana o ka lāʻau lapaʻau me ka lactose a me ke gūkil.

ʻO 1500 ml o ka hoʻonā mai ka Klinutren hoʻohui e hāʻawi i ke kino i ka nui o ka mau wai kūpono, nā macro- a me nā microelement no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.

Ke hana nei ka lāʻau lapaʻau i hui pū ʻana me kona mau mea koho, no laila ʻaʻole hiki ke aʻo ʻia nā waiwai lāʻau pharmacokinetic.

Hoʻopauʻokoʻa loa kēia ʻano meaʻai i loko o ka wai, a loaʻa iā ia kahi momona kūpono o ka inu ʻona no nā ʻōpū a me nā mea ʻono maikaʻi. Hiki ke hoʻohanaʻia e like me ke kumuwaiwai hoʻokahi a i ʻole ka hoʻohui i nā meaʻai maʻamau. E kōkua kēia lāʻau lapaʻau e hoʻihoʻi i ka ikaika o ke kino a hoʻomaikaʻi i ke olakino, hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana a hoʻonui i ka pale ʻana i kekahi maʻi.

Nā ʻōlelo kikoʻī

ʻAʻohe ʻikepili i ka pili o ka lāʻau lapaʻau o Clinutren me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe. ʻO ka ʻano hui, kahi huahana kalapona haʻahaʻa, ʻo ia ka mea nui i nā mea maʻi me ka hyperglycemia. ʻAʻohe o Lactose i ka hoʻomākaukau, no laila, ʻae maikaʻi ʻia i ka loaʻa ʻana o ka maʻi pāpaʻi a me ka nele o ka lactose.

Ka hoʻonohonoho ʻana a me ke ʻano o ka hoʻokuʻu ʻana

Hoʻohui kāwili100 g
ikaika ikehu467 kcal
loaʻa poʻomanaʻo13,9 g
nā loko18,3 g
kalapu62.2 g
vitamina a700 IU
beta kalana840 mcg
vitamina D190 IU
ʻaiora e7 ME
huaora k19 mcg
ʻaiora c37 mg
ʻaiora b10.28 mg
ʻaiora b20.37 mg
pantothenic waikawa1,4 mg
ʻaiora b60.37 mg
ʻaiora b120.7 mcg
folic acid93 mcg
niacin2.8 mg
biotin7 mcg
kolelu120 mg
taurine37 mg
kaioli19 mg
sodium222 mg
pākaukau500 mg
Nā klore370 mg
kalaiula417 mg
hoʻōla53 mg
hao5,4 mg
keleawe0.37 mg
zinc4.7 mg
ʻaiʻai231 mcg
iodine49 mcg
molybdenum16 mcg
selenium12 mcg
kromo12 mcg

ma nā kapa kai he 400 g.

Nā hiʻohiʻona waiwai

Hoʻolālā ʻia ʻo Klinutren ® Junior e mālama i ka ʻepekema ʻepekema, i hana maoli ʻia no nā keiki (mai ka makahiki 1 a hiki i 10 mau makahiki) a hiki ke hoʻohana ʻia i ka meaʻai maʻamau a i ʻole ka hoʻāʻo ʻana i ka mea inu olakino.

ʻO ka hoʻololi ʻana o ka meaʻai ʻai kūpono, mika-calorie no ka komo ʻana i ka waha a me ka hika ʻōpū.

Hōʻike ka māhele o ka protein i ka hui ʻana o nā caseins a me nā protein whey, nā maʻalahi maʻalahi e wāwahi ʻia a hoʻopili ʻia i loko o ke a me ka hoʻowalewale ʻana, ka mea e hāʻawi ai i ke kiʻekiʻe o nā waikawa amino pono.

Hōʻike ʻia ka māhele momona e ka saturated medium chain triglycerides, ka rapeseed aila a me ka aila ʻaila. Hoʻololi ʻo ka peʻa mediumlycerides i ka 25% o ka momona a hui ʻia a hoʻolako i ka hoʻoikaika wikiwiki a me ka maʻalahi. Pono ka wai momona momona e hoʻokumu i ka 7.9% o ka nui o ka ikehu o ke kumu o ka hoʻopiha (omega-6: omega-3 ratio ʻo 4: 1).

Ke hōʻike ʻia nei ka māhele o ka calcium i ka maltodextrin e mālama i ka osmolarity haʻahaʻa. Lactose a me gluten kīwī.

ʻO 1500 ml o ka hoʻopili i hoʻopau ʻia i hāʻawi ʻia i ka ʻai o kēlā me kēia lā i nā kinipona pono, macro- a me nā micronutrients.

Hoʻopili ʻo Retinol (vitamina A) i ka hana ʻana o nā pigments ʻike, e hōʻoia i ka hana o nā sela epithelial o ka ʻili a me ka ʻākihi o nā hāmama o nā maka, ka hanu, ka papa urinary, a me ka gastrointestinal tract. Hoʻopili ʻia i nā kaʻina lipid peroxidation, pono no ke kūkulu ʻia ʻana o nā ioea epithelial.

Colecalciferol (ʻolua D3) hoʻoponopono i ka metabolism o ka calcium a me ka phosphorus i ke kino, pili i ka minuke o ka iwi iwi.

Kāhuukoi komo i nā hanana hana o ka hanu ʻana o ka lau a me ka metabolism, nā ʻūpaʻa a me nā ʻaina. Loaʻa ia mau mea antioxidant, ke kāohi nei i ka oxidation o nā unsaturated fatty acid, a ke pale nei i ka hoʻokumu ʻana o nā peroxides. Hoʻopili i nā maʻi nā maʻi maikaʻi e hoʻomaka ana i ka hāpono o nā membrane lipids. Hoʻopili ʻia i ka hoʻokumu ʻana o nā mea kūlohelohe, kolagala a me nā māla elastic. Mālama i nā hormonine mai ka oxidation, hoʻolalelale i ke kaʻina hana kahiko o nā kino o nā kino.

Menadione (ʻmuka K) hoʻonāukiuki i ka hana o ka prothrombin, proconvertin a me nā kumuwaiwai koko ʻē aʻe i loko o ka ate. Hoʻopau i ka synthesis o ATP, creatine phosphate. ʻO ia kahi mahele o kahi membrane koi.

ʻAmaika (Ascorbic Acid) komo i nā hana redox, hoʻolako i ka syntagen synthesis, komo i ka hoʻokumu ʻana o ka mucopolysaccharides o ka hoʻopili hoʻohui, metabolism o ka waikawa folika a me ka hao, a me ka synthesis o corticosteroids, tyrosine metabolism. Hoʻopau i ka hoʻōla hōʻeha.

Thiamine (ʻolima B1) he coenzyme o decarboxylases. He mea pono no ka hoʻololi o ka acetylcholine, ke komo i ka hana a me ka mea hoʻonāʻai o nā pehu.

Riboflavin (ʻĀ B2) He kīwai ia no ka hanu o ka cellular a me ka ʻike maka, hoʻokūkū koʻikoʻi i ke kālai ʻana o ka DNA, a kōkua i ke kaʻina hana o ka hoʻoponopono kino (me nā pūnaka selama). Pono no ka ulu o ke kino.

Pantothenic Acid (Vitamin B5) komo i ke kumu o ka coenzyme A a he mea nui i ka hana o ka acetylation a me ka manawa o ka hoʻoneʻe ʻana i nā mea kāʻei a me nā momona.

ʻO Pyridoxine (Māmamaʻi B6) e like me ka coenzyme e komo i ka hana o ka ʻaina amino a me nā protein, ma ke kōʻana o ka neurotransmitters.

Kālā Hāpala (Vitamin Bme) pono no ka hoʻokumu ʻana i ke koko maʻamau. He hana koʻikoʻi ia i loko o ka protein metabolism, ma nā hana o ka ulu a me ka hoʻomohala, i hōʻike ʻia e kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka synthesis o nā protein a me nā acidic nucleic.

Cyanocobalamin (vitama B12) A me ka waikawa folic i komo pū ʻia me ka synthesis o nucleotides, pono ia no ka hematopoiesis, ka hoʻokumu ʻia ʻana o nā cell epithelial, myelin, no ka ulu a me ka hoʻoponopono hou ʻana i nā kiko.

Niacin (ʻĀpana PP)ʻO ka lilo i ka ʻenekena redox, e komo i ka hoʻoponopono o ka hanu o ka cellular, ka hoʻokuʻu ʻana i ka ikehu mai i nā huapalapala a me nā momona, a pili i ka protein metabolism. Hoʻopilikia ia i ka erythropoiesis, e hoʻolōʻihi i ka coagulation koko a hoʻonui i kāna hana fibrinolytic.

Kahea Biotin (Vitamin H) pono no nā kaʻina metabola o ka ʻili.

Kāla he mea hoʻohui i ka lecithins a me ka sphingomyelins, kahi mea mua e pili ana i ka acetylcholine.

ʻĀina Hoʻoloka ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā ʻōnaehana o ka ikehu. He hana koʻikoʻi ia i ka hana o ka momona, nā ʻāpana o nā huina maikaʻi i ka paila, a hoʻolauna i ka emulsification o nā momona i loko o nā ʻawaʻawa.

Hoʻopuka ka Carnitine i kahi holomua i ka makemake, hoʻonui i ka ulu, loaʻa kālā.

Sodium ʻo ia ke kī nui i pili i ka hoʻoili ʻana i ka wai, ʻokaʻoka o ke koko, ka hoʻāʻo ʻana o ka naʻau.

Pāhau hoʻoponopono i ka hoʻokalakupua intracellular, ka hoʻololi o ka wai a me ka paʻakai, mālama i ka hoʻoweliweli osmotic a me ka hoʻāla lūlū-acid i loko o ke kino, i komo i nā kaʻina o nā mea a nerve, hoʻokō i ka hana nui i ka hana a ka hana a ka hana ma hope, me nā ʻano myocardium.

Hoʻolilo he cofactor ia mea he nui ka hoʻonāʻana o ka enzymatic. He calcium antagonist ia i ke kaʻina o ka hoʻoikaika kino. Hoʻokomo i ka hoʻōnao o ka ikehu, hoʻōla ʻana o ka wai momona momona, ka hoʻāla ʻana o ka waikawa amino, ka kūkulu ʻana o ka protein, a me ka metabolism glucose.

Kālā He mea pono no ka hoʻokumu ʻana o ka iwi a me nā niho, hoʻopili i ka hoʻoliʻi koko, ke komo nei i nā hana o ka hōʻiliʻili o ka iwi, hoʻolako i ka kūlana acid-base o ke kino, hōʻemi i ka hiʻona o nā kahawai koko, hoʻōla i kekahi enzyme. Loaʻa ia anti-inflammatory, anti-stress, desensitizing, anti-allergic effects.

Ka hao komo i ka erythropoiesis; ma ʻāpana o ka hemoglobin, e hāʻawi ana i ka lawe ʻokoʻa i ka ʻili.

Kokoi komo i ka respiratory kiko, hematopoiesis, ʻano hana palekana.

Zinc komo i loko o ka metabolism o ka aila nucleous, protein, momona, fattyates, fatty acid, as as the metabolism of hormones (including genital), hoʻomaikaʻi i ka hana o ke kikowaena kūloko.

Manganese pono no ka lipid metabolism, ka kūkulu ʻana o ka iwi a me ka hoʻopili, a me ke ʻano o ka cholesterol a me ka nucleotides, pili i ka ʻōpū o ka kiko.

Iodine komo i ka hana o ke kūpaʻa thyroid, e hāʻawi ana i ka hoʻokumu o kāna mau hormones - thyroxine a me triiodothyronine.

Molybdenum ʻO ia kahi ʻāpana o nā huina he nui, komo i ke ʻano hoʻākina redox a me nā kaʻina hoʻokolohua.

Selenium hoʻoikaika i ka ʻōnaehana pale. He antioxidant e kōkua ana i ka hoʻomohala maʻamau o nā pona. Hoʻopiʻi ka hoʻonāukiuki i ka hana kromosome.

Kālā ka hana i ka hoʻoponopono o ka glucose koko, he hopena like me ka insulin.

ʻO ka hopena o ka lāʻau Klinutren ® Junior ka hopena i hoʻohui ʻia i kāna mau ʻĀina, no laila, ʻaʻole hiki i nā kumu lāʻau pharmacokinetic.

Hōʻikeʻike o ka lāʻau Klinutren® Junior

enteral probe a i ʻole kai waha o nā maʻi no ka pale a hoʻoponopono ʻana i ka pōʻino i ka wā maʻamau ma mua o ka wā mua a me ka wā kūpono (komo i nā mea maʻi me nā neoplasm malignant).

ʻoiai he mea ʻai hou no ka anemia, me ka hoʻonui ʻana o ka hoʻoikaika kino,

ka hiki o ke ʻai iho (me ka poʻe maʻi me nā maʻi noʻonoʻo).

ʻ a me ke kākele

I loko a i ʻole e ma waena o ka uaki.

No ka hoʻomākaukau ʻana i ka hoʻopili ʻana, pono e hoʻopau ʻia ka pauka i ka nui o ka nui o ka wai i hoʻolapalapa ʻia i ka mahana o ka lumi, e hoʻomāwili koke a hiki i ka nahu piha ʻana, e ninini i loko o ka ipu, kahi uhi a hoʻomoʻa.

Hōʻike ʻia ka hopena o ka lāʻau lapaʻau i ka papa ʻaina.

ʻO ka nui o ka huina o ka pau i pau / ʻenemi ikaika, kcalʻO ka nui o ka pauka, g / helu helu ʻana i nā puna, pcs.Wai ka wai ml
250 ml25056/7210
37580/10,5190
500 ml500110/14425
750160/21380
1 pālapa1000220/28850
1500325/42760

E nānā i ka piha holoʻokoʻa: maʻi maʻi Celiac a i ʻole?

Aloha awakea
E ʻoluʻolu e kōkua iaʻu e hoʻoholo i nā hoʻokolohua a kuʻu kaikamahine.
Hoʻokahi makahiki kona makahiki.

Nā hopena noiʻi
Pūnaewele inoa Kau hopena
Kūleʻa Mahele Kūʻai Kūʻai Kūlana
Mea hana: Ka Hoʻoluka ʻana mai ke koko mai 04/04/13
HLA typing, DQ locus, PCR DqA 01:01, 05:01 DqB 05:01, 03:01 "
Ka huʻu IgA i gliadin U / ml 0,00 - 35.00 2.30
Nā antibodie IgG i gliadin U / ml 0,00 - 30.00 80.00
Nā antibakino IgA i ka transglutaminase ME / ml 0.00 - 20.00 6.50
Nā IgG antibodies i ka tissue transglutaminase ME / ml 0.00 - 25.00 6.00
——————————————————————————————

E like me nā hopena o nā noi serological, hiki ke ʻōlelo ʻia nā maʻi celiac (pos. Anti gliadin IgG). ʻO ka mea hou, ua hōʻoia ka hihia o ka mea lapaʻau a i ʻole haʻalele i ka maʻi maʻi.

He aha ke ʻano? ʻAʻole lawa nā hopena hōʻike?

Pono ʻoe i kūkā piha holoʻokoʻa o ka loea, ma hope o nā mea a pau, ke kamaʻilio nei mākou i kahi keiki hoʻokahi makahiki.

Aloha awakea
E ʻoluʻolu e kōkua iaʻu e hoʻoholo i nā hoʻokolohua a kuʻu kaikamahine.
Hoʻokahi makahiki kona makahiki.

Nā hopena noiʻi
Pūnaewele inoa Kau hopena
Kūleʻa Mahele Kūʻai Kūʻai Kūlana
Mea hana: Ka Hoʻoluka ʻana mai ke koko mai 04/04/13
HLA typing, DQ locus, PCR DqA 01:01, 05:01 DqB 05:01, 03:01 "
Ka huʻu IgA i gliadin U / ml 0,00 - 35.00 2.30
Nā antibodie IgG i gliadin U / ml 0,00 - 30.00 80.00
Nā antibakino IgA i ka transglutaminase ME / ml 0.00 - 20.00 6.50
Nā lāʻau antibody IgG i ka transglutaminase ME / ml 0.00 - 25.00 6.00
——————————————————————————————

Na wai i kauoha i nā haʻawina? no ke aha ke kumu ʻaʻole i loko o ka paukū?

Aloha awakea
Mahalo iā ʻoe no ka hoʻolohe ʻole ʻana i ko mākou pilikia!
Ua kuhikuhi ʻia ke kēkēkē ma ka Institute Institute of Pediatrics, akā i kahi lōʻihi loa i hoʻoholo ʻia nā hopena hōʻike, a ʻaʻole i haʻi ʻia nā hopena o ka biopsy, akā ... ʻAʻole au makemake e kamaʻilio e pili ana ... hele mai nā kauka like ...
ʻAe, ua hōʻoia mākou me ka maʻi celiac, akā loaʻa koke paha kaʻu mau nīnau i kēia:
Ua hoomakau- 1.No ke aha, ma mua o ka hoʻolauna ʻana i ka cereals, ua ʻike nui kaʻu kaikamahine i ka hōʻino i ke kaupaona (1 m - 600, 2,3,4,5,6 - 400 g ka awelika, a laila ua kū aʻe ke kaumaha! Ua hoʻokomo lākou i ka bubu mai 4 mau mahina)?
2. No ke aha, i ka wā e huli aku ai mākou i kahi meaʻai kīʻaha o gluten, hoʻomaka ʻo ia e hōʻole i ka ʻai a ke emi nei ka momona (100 i kēlā me kēia pule), a me kā mākou paona o 6300 (ke kiʻekiʻe 74 cm), he pōʻino wale nō!
3. Hiki paha i kēia mau hopena hoʻokolohua ke hōʻike i kekahi pilikia ʻē aʻe nui loa, e like me ka protein intolerance ?? A laila he aha lā e hana ʻia ai e hoʻokō e hōʻoia ai no ka maopopo?

rs. e pili ana i ke kumuhana. A ma hea wau i manaʻo ai e hoʻokumu?

Clinutren Junior

Pauku "Pediatrics" ma nā keiki.

Nīnau noi-noi i nā moderators: neʻe i kēia kumuhana i ka ʻāpana "Pediatrics".
A i aʻo mai iaʻu pehea e hana ai i kēia?
Manaʻohaʻi

Hiki iā ʻoe ke hoʻouka i kahi nānā hōʻike genetic? ʻO nā hōʻailona o ka maʻi celiac he HLA-DQ2 a me HLA-DQ8, i.e. ma hope o nā leka e hoʻokau ana i ka huli DQ, pono e helu mau.

Wahi a ka loiloi no nā antibodies, ʻaʻole hewa ka maʻi celiac, no ka mea nā antibodies i ka gliadin ka liʻiliʻi loa e ʻike, nā antibodies i ka transglutaminase kiko i ʻoi aku, a he maikaʻi lākou i ke keiki.
ʻO ka protocol FGDS a me ka hopena o ka biopsy e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia o ka maʻi celiac. He kuleana pono ʻoe e kiʻi i kēia mau kope (ʻike i ke kumuhana e pili ana i nā kuleana makua ma ka hoʻomaka ʻana o kēia pauku).

E kau i ka kiʻina i ke aniani o ke kiʻekiʻe a me ke kiʻekiʻe (no pehea e hana ai, ʻike ʻia ka FAQ ma ke kumuhana o ka ulu kino).
He aha nā hana ʻē aʻe i mālama ʻia?

Mahalo i nā mea hoʻoponopono no ka hoʻoneʻe ʻana i kaʻu kumuhana i ka ʻāpana "Pediatrics"!

Olga Vladimirovna, ʻaʻohe mea ʻē aʻe:
> HLA typing, DQ locus, PCR DqA 01:01, 05:01 DqB 05:01, 03:01 "
ʻOiaiʻo ia ka scanner - ua hele mai nā hopena ma o nā ala uila.

E hoʻāʻo wau e hana i nā pakuhi i kēia lā.

Ua hoʻopau ka hoʻokolohua, me ka loaʻa ʻana o ka ultrasound o nā ʻōpū o ke kino (ʻo ke ʻano ma nā wahi a pau), ʻo MRI o ke poʻo, ka nānā ʻana (Biochemistry, hormones, feces, urine). Loaʻa nā maʻi a me nā hoʻāʻo ʻana a pau. MRI - cerebellar hypoplasia, sec. ka hoʻonui ʻana i ka ventricles i hope. Ua hōʻike ʻo Gastroscopy duodenitis. ʻAʻole wau makemake e hoʻihoʻi hou i nā mea āpau ...

Ke hahai nei mākou i kahi meaʻai māmā gluten no 2 pule. Pono ke kau! Aia kahi manaʻo e lilo ana ʻoi aku ka nui o ka ikaika a me ka leʻaleʻa.

Hoʻolau, ʻoluʻolu.

ʻAʻole pono e hoʻohuli hou i nā mea āpau, he māka maʻamau wale nō.

ʻO Olga Vladimirovna, ʻo ka lua o ka papa ʻōlelo e ulu ana.

Eia nō naʻe, ʻaʻole i hoʻi ka hopena o ka biopsy iā mākou: (...

ʻOiai, me ka maʻi celiac, aia kahi kala ʻaʻole i ka paona, akā, no ka ulu nui ʻana, a ulu nui ke kaikamahine. A ʻaʻole kahi pau i ke kaupaona ʻana, i.e. ʻaʻohe kūlana e loaʻa ana ua pōmaikaʻi maikaʻi, a laila ua wikiwiki koke ka moʻo. E like me ka papa hana - aia ka paona wale nō mai 9 a 10 mau mahina.
ʻO nā meaʻai e pili ana i ke kakū i ke ʻano he makahiki i hoʻomaka ai e loaʻa?

Pono ʻoe e hele ma luna o kahi kīʻaiʻai gluten lōʻihi o ka kaumaha e hoʻomaka e ulu.

Ua hoʻokomo ʻia ʻo Porridge mai 4 mau mahina ma mua no ka mea ua loaʻa ke kaumaha ʻona ....

Eia nō naʻe, ʻaʻohe mea o nā kauka i hōʻike e pili ana i ka gluten, a no laila e hānai ai i nā cereals like ʻole ...

Eia nō ke kaumaha, ʻo kēia mea kaupaona! ʻAe, a ma mua o ʻaʻole makemake ʻia he 200 mau haneli i kiʻi ʻia i loko o kahi haukapila ma waena o nā inikini cortexin hiki ke manaʻo ʻia i ke ʻano maʻamau ....

A inā ʻaʻole he maʻi celiac, a laila he aha kekahi? He aha nā ʻano noiʻi ʻē aʻe a i ʻole noiʻi e hana ai e hoʻoponopono ai i ke kūlana?

I kipa ʻia mākou i kahi gastroenterologist ... Ua hōʻike ʻia mākou me ka intolerance gluten non-celiac. ʻO ka hoʻokō me ka meaʻai maʻamau-gluten no ka makahiki, ua hoʻomaʻemaʻe ke keiki no ka kaupaona ʻana ...
Lawe mākou i nā mea āpau, akā hāʻule ka paona 🙁 Ke hōʻole loa ke kaikamahine e ʻai. I nā niho ʻehā paha, a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe e hoʻopilikia ai? ʻAʻole ʻoe e ʻike i ka mea e hana ai? ʻAi ʻia ka ʻai a me nā kuki wale. Aia anei e hānai iā ia? He aha nā mea'ē aʻe e hiki ke hana i kēia kūlana?

Pehea ke ʻano o nā kuki? No ka ʻūmole? He aha ia e ʻai ai, e kākau ma ka kikoʻī.

ʻ, nā kuki kelepo kelepona liʻiliʻi. palaoa.

ʻO kā mākou meaʻai.
10-00 e pili ana ia 100 ml o ka cereal (palaoa, buckwheat, pāiki) kaima kīʻaha waiū i kāwili ʻia ʻo Nanny + quail yolk + tīpana o cl. Butter, he meaʻoki o ka pā i ka pahu.
14-00 40 g o ka palaoa masber Gerber + ma kahi o 80 g o ka pure puree Nutria / Frutonyanya me 1 tīpī ʻoliala. ka pao, 1 ka kuki, 1 ʻokiʻoki o ka paila,
18-00 60 ml o kefir + 50 g o ke kao kuke i kahi pu (ma mua o ka ʻai ʻana i ke kīwī pākala me nā ʻenekini palupā ʻia ʻana ma Wīwī, i kēia manawa wale nō), kahi ʻāpana o ka maiʻa i ka pāina.
21-00 ma mua o ka hele ʻana e moe 110 ml o ka hōʻila o ka palaoa i ka ʻaʻa o Nanny i ka pū ʻia ma mua o kahi moe.
1 hola o ka pō 80-100 mlm hui pū ʻana o Clinutren Junior,
5 o 'Oe i ke kakahiaka 80-100 ml o ka ho'āla o Nanny.

He uku maikaʻi kēia. Ua koho lōʻihi ʻia ka hui ʻana o Nanny no ka mea he mea leʻaleʻa. I kēia manawa, a ua hoʻomaka lākou e ʻai iā Nanny-3, me ka piotiotics, lilo ka lau a keu, ʻano like me nā kao. Maikaʻi paha ʻoe e aʻo pehea pehea? Hiki paha ke hoʻomau i ka ʻai iā Nanny2 me ka prebiotics, akā hoʻonui i ka dosage, no laʻa lā, inā hoʻoheʻe ʻia ka waiʻaila?

ʻAno ʻaʻai mau ʻo ka mea maʻamau? Inā pēlā, mb, kū i ka ʻaina kakahiaka me ka kāwili ʻana me ia?

Kūʻai ʻo Clinutren ma mua o ka pediashur. Kūkā akula lākou iā ia. ʻAi mākou 90 ml i hoʻokahi pō. I ke awakea hoʻāʻo wau e hāʻawi ma kahi o kefir - ʻaʻole wau i ʻai.
Ua hoʻāʻo wau e hoʻolauna similac (ʻai mākou ma mua), akāʻai ʻo ia i ka ʻoi loa ke ʻino. Makemake loa wau e haʻalele iā Nanny-2 me ka prebiotics, akā ke hoʻomaopopo nei au ʻo 1.5 mau haʻawina kalima ʻoi aku ʻo 1.5 mau manawa ma mua o Nanny-3, a ua hoʻoponopono pololei kēia i laila a ʻaʻole kūpono i kūpono. He aha e hana? Hiki iā wau ke hāʻawi iā Nanny-2 me nā prebiotics, akā ʻoi aku ka nui? a i ʻole e ʻimi ai i kahi ʻano ʻē aʻe?

ʻOi aku ka maikaʻi e koho i kahi ʻanoʻokoʻa like ʻole.

Aloha awakea
Ua hoʻoholo wau e kākau e pili ana i kā mākou hopena. Pane koke kekahi e hoihoi a hoʻohana ʻia paha.
Ke hoʻomau nei nei i ka ʻai me ka ʻōlelo ʻole-gluten. Inu mākou i ka Pediashur 200 ml i kēlā me kēia lā i ʻelua papa. Ka lā ma mua o ke ao a hiamoe a me ka pō i ka wā hiamoe. I ka pō, ʻo Klinutren junior 80-100ml.
Ua lilo ʻo ke kaikamahine i ʻoi aku ka maikaʻi. Malia paha e kō wale mai ana.
I kēia lā he 1 mau makahiki ʻo Nastene a me 5 mau malama keu. Ke kūpaʻa neiʻo 6900 me ke kiʻekiʻe o 80 cm.ʻae, ʻo 700 kalama ma 4 mau mahina ʻaʻole he ulu nui loa, akā ma kahi liʻiliʻi.
Nīnau i nā kauka. E ʻoluʻolu e haʻi iaʻu pehea ka lōʻihi o kou lawe ʻana iā Pedia a me Klinutren me ka hoʻoweliweli ʻole ʻana i ke olakino? Eia naʻe, manaʻo ʻia e nui ka kaumaha o ka maʻa ...

Hoʻonohonoho ka lōʻihi o ke papa ma ke ʻano he hoʻokahi, aia nā hihia ke lōʻihi lākou iʻoi aku ma mua o hoʻokahi makahiki.

ʻO ka hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau

ʻO ka protein, kālai, nā ʻōpala me nā ʻaoʻao linoleic acid, linolenic acid, nā huaʻai prebiotic. Minuke: sodium, potassium, chlorides, calcium, phosphorus, magnesium 42. Microelements: hao, zinc, keleawe, iodine, selenium, manganese, chromium, molybdenum. ʻĀlama: ʻĀmika A, ʻaeukū D, Ka Vitamin E, Vitamin C, Vitamin C, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Niacin, Folic Acid, Vitamin B12, Pantothenic Acid, Biotin, Carnitine, Probiotics L. Paracasei Osmolarity - 249 mOsm / L . ^ E Ha yM.

Hoʻohālikelike ʻo Clinutren no ka hoʻoponopono ʻana i ka meaʻai mai nā mahina 12 mau mahina. 400 g

Hoʻopili i nā maʻi nā maʻi maikaʻi e hoʻomaka ana i ka hāpono o nā membrane lipids. Hoʻopili ʻia i ka hoʻokumu ʻana o nā mea kūlohelohe, kolagala a me nā māla elastic. Mālama i nā hormonine mai ka oxidation, hoʻolalelale i ke kaʻina hana kahiko o nā kino o nā kino. Hoʻomoe ka menadione (huaʻama K) i ke kāpili ʻana o ka prothrombin, proconvertin a me nā kumuwaiwai koko ʻē aʻe i loko o ka ate. Hoʻopau i ka synthesis o ATP, creatine phosphate. ʻO ia kahi mahele o kahi membrane koi. Hoʻokomo ka acidorbic acid (vitamin C) i nā hana redox, hoʻolako i ka synthen synthesis, komo i ka hoʻokumu ʻana o ka mucopolysaccharides o ka hoʻopili pili, metabolism o ka waikū folika a me ka hao, a me ka synthesis o corticosteroids, tyrosine metabolism. Hoʻopau i ka hoʻōla hōʻeha. ʻO Thiamine (Vitamin B1) kahi coenzyme o decarboxylases. He mea pono no ka hoʻololi o ka acetylcholine, ke komo i ka hana a me ka mea hoʻonāʻai o nā pehu. He mea nui ka Riboflavin (vitamini B2) i ka hanu ʻana o ka cellular a me ka ʻike maka, he hana koʻikoʻi i ka hana ʻana o ka DNA, a hoʻolauna i ka hana hou ʻana o nā io (me nā pūlima selere). Pono no ka ulu o ke kino. Hoʻopili ka Pantothenic acid (vitamin B5) i ka hoʻokumuʻana i kahi coenzyme A a ke hoʻokō nei i ka hana koʻikoʻi i ka hana o ka acetylation a me ka hana o ka hoʻoneʻe ʻana i nā powa me nā momona. ʻO ka Pyridoxine (ka bitika B6) ma kahi o ka coenzyme e komo i ka hana o ka metabolism o nā asidine amino a me nā protein, ma ke kāpili ʻana o ka neurotransmitters. Pono ka hoʻōla o ka huaola (vitamin Bc) no ka hoʻokumu ʻana i ke koko maʻamau. He hana koʻikoʻi ia i loko o ka protein metabolism, ma nā hana o ka ulu a me ka hoʻomohala, i hōʻike ʻia e kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka synthesis o nā protein a me nā acidic nucleic. ʻO Cyanocobalamin (huaʻī B12), me ka acid folic, i hoʻopili ʻia i ka synthesis o nā nucleotides, pono ia no ka hematopoiesis, ka hoʻokumu ʻana o nā cell epithelial, myelin, no ka ulu a me ka hoʻoponopono hou ʻana i nā kiko. ʻO ka Niacin (vitamona PP), ke ʻāpana o ka hoʻoliʻi redox, komo i ka hoʻoponopono o ka hanu ʻana o ka cellular, ka ikehu mai i nā huapalapala a me nā momona, a pili ia i ka protein metabolism. Hoʻopilikia ia i ka erythropoiesis, e hoʻolōʻihi i ka coagulation koko a hoʻonui i kāna hana fibrinolytic. Pono Biotin (Vitamin H) i nā kaʻina metabola o ka ʻili. ʻO Choline kahi māhele hoʻohui o ka lecithins a me ka sphingomyelins, kahi mea mua o ka biosynthetic o ka acetylcholine. Kōkua ka Taurine i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā kaʻina hana. He hana koʻikoʻi ia i ka hana o ka momona, nā ʻāpana o nā huina maikaʻi i ka paila, a hoʻolauna i ka emulsification o nā momona i loko o nā ʻawaʻawa. Hoʻopuka ka Carnitine i kahi holomua i ka makemake, hoʻonui i ka ulu, loaʻa kālā. ʻO Sodium ka hana nui i hoʻopili ʻia ma ka lawe ʻana i ka wai, ke kō o ke koko, a me ka ʻike ʻana i ka naʻau. Ka hoʻoponopono ʻia o ka paʻakai ka intracellular metabolism, ka hoʻololi o ka wai a me ka paʻakai, mālama i ka hoʻōho o osmotic a me ke kaulike o ka acid-base i ke kino, i komo ai i nā kaʻina o nā hana neʻalima, e hana nui i nā hana a ka hana ʻalike a me nā hana o nā pūlima, e komo myocardium. ʻO ka meaʻo Magnesium he cofactor o nā hopena maha o ka enzymatic. He calcium antagonist ia i ke kaʻina o ka hoʻoikaika kino. Hoʻokomo i ka hoʻōnao o ka ikehu, hoʻōla ʻana o ka wai momona momona, ka hoʻāla ʻana o ka waikawa amino, ka kūkulu ʻana o ka protein, a me ka metabolism glucose. Pono ka calcium no ka hoʻokumu ʻana o ka iwi a me nā niho, hoʻopili i ka hoʻoliʻi koko, ke komo nei i nā hana o ka hōʻiliʻili o ka iwi, hoʻolako i ka pae kaulike o ka hoʻākāka o ke kino, e hōʻemi ana i ka kahe koko o ke koko, hoʻōla i kekahi mau enzyme. Loaʻa ia anti-inflammatory, anti-stress, desensitizing, anti-allergic effects. ʻO ka Phosphorus kahi mea hana mahele o ka iwi iwi, komo i nā kaʻina metabola (me ka hoʻokaʻawaʻe ʻana mai nā kaila neʻe), paipai i nā kūmele phosphorylation, a hoʻoponopono i ka hana o nā kupa parathyroid. Hoʻopili ka hao i ka erythropoiesis; ma ʻāpana o ka hemoglobin, e hāʻawi ana i ka hele o ka oxygen i nā ʻāpana. Hoʻokomo ʻia ka keleiki i ka hana ʻana i ka pehu, hematopoiesis, a me nā pane o ka pale ʻana. Hoʻopili ʻo Zinc i ka metabolism o nā aihue o nā nucleic, nā palekama, nā momona, nā huapalapala, nā momona momona, a hiki hoʻi i ka metabolism o nā hormones (me ka wahine wahine), e hoʻomaikaʻi i ka hana ʻana o ka nūnaehana sentral. Pono ʻo Manganese no ka hana ʻana i ka lipid metabolism, ka kūkulu ʻana o ka iwi a me ka hoʻopili, a me ke ʻano o ka cholesterol a me ka nucleotides, a pili ia i ka hāhā ʻana i nā kiko. Hoʻopiliʻo Iodine i ka hana o ke kumu thyroid gland, e hāʻawi ana i ka hoʻokumu o kona mau hormones - thyroxine a me triiodothyronine. ʻO Molybdenum kahi ʻāpana o nā enzyme, komo i nā hoʻoneʻe redox a me nā kaʻina metabolic. Hoʻokomo ʻo Selenium i ka ʻōnaehana pale. He antioxidant e kōkua ana i ka hoʻomohala maʻamau o nā pona. Hoʻopiʻi ka hoʻonāukiuki i ka hana kromosome. Hoʻopili ʻo Chromium i ka hoʻoponopono ʻana i ka glucose koko, he hopena like-insulin.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

ʻO ka pale a me ka hoʻoponopono ʻana i ka pōʻino: ma mua a ma hope o ka hōʻiliʻili ʻana o ke kino, me ke kaumaha ʻana o ke kino, nui ka nui o ke kino a me ka noʻonoʻo, nā maʻi pinepine ma muli o ka maʻi palaka, me ka hoʻohaʻemi ʻole ʻana, ka hiki ʻole ke ʻai kūʻokoʻa.

i nā maʻi me nā maʻi noʻonoʻo.

E hoʻokuʻu i nā palapala a me ka ʻano

I ke kūʻai aku hiki iā ʻoe ke loaʻa i 3 mau ʻanoʻai me ke ʻano o nā ʻano kaiʻai: ʻo Junior (a i ʻole Junior), ʻO ka Optimum a me Diabetes.

Hoʻohui ʻia ka huahana i nā waihona o 400 g kēlā me kēia mea ka mea piha i ka protein, nā momona, nā huameka, nā huaora, macro- a me nā microelement, kahi o nā huina he nui. ʻO ka nui o ka ikehu ma ka malo maloʻo no ka 100 g ka 461 kcal.

Pehea e lawe ai iā Clinutren

E like me nā ʻōlelo i hōʻike ʻia, manaʻo ʻia ka huahana no ka hoʻokomo waha a me ka hoʻokele wai.

No ka loaʻa o 250 ml o ka pau i pau, ua paipai ʻia e hoʻoheheʻe i 55 g o ka hua maloʻo i 210 ml o ka wai. I kēia hihia, hiki ke loaʻa ka waiwai o ka ikehu 1 kcal no 1 ml.

No ka loaʻa o 250 ml o ka huahana i pau me ka ikehu o ka nui o 1.5 kcal i ka 1 ml, pono ʻoe e hoʻoheheʻe i ka 80 g o ka pauma maloʻo ma ka 190 ml wai.

E kiʻi i kahi huahana i hoʻopau ʻia me ka waiwai nui o 2 kcal no 1 ml, 110 g o ka hōʻulu maloʻo e pono ke hoʻopau ʻia i ka 175 ml wai.

Hiki ke pāpālua ʻia nā lawelawe ma ka hoʻohālikelike.

Me ka maʻi diabetes

Ua hoʻokumu ʻia kahi ʻano kīnā kaulike kūikawā mau no ka maʻi maʻi no nā maʻi me ka maʻi maʻi. Mālama ia i ka pale ʻana i ka hoʻopiʻi ʻana o ka maʻi a kūpono nō ia me nā alakaʻi kulekele honua no ka mālama ʻana i nā maʻi maʻi maʻi.

Ua hoʻokumu ʻia kahi ʻano kīnā kaulike kūikawā mau no ka maʻi maʻi no nā maʻi me ka maʻi maʻi.

Kahi ʻana i ka Clinutren i nā Keiki

No nā keiki mai ka makahiki 1 a hiki i 10 mau makahiki, e ʻano hoʻi me ka māmā, hoʻohui ʻia kahi loina kūikawā o Junior (Junior). Hoʻonui ia i ka ulu ikaika o ke keiki, hoʻihoʻi i ka hoʻowalewale ʻana a pale aku i nā maʻi maʻi.


No nā keiki mai ka makahiki 1 a hiki i 10 mau makahiki, e ʻano hoʻi me ka māmā, hoʻohui ʻia kahi loina kūikawā o Junior (Junior).
I ka wā kahiko, hōʻike ʻia ka huahana i ka hiki ʻole ke ʻai i nā meaʻai ʻē aʻe.
Hōʻike ʻia ka hui ʻana no ka wahine ma ka wā gestation a ma ka wā lactation.

Nā Hōʻike Kauka ʻo Clinutren

Alla, 32 makahiki, Volgograd

ʻO kaʻu keiki kāne ʻelua mau makahiki i ke kaumaha ʻilihune maikaʻi loa, a ua ʻōlelo ʻo ka pediatrician e hāʻawi iā ia i kahi hui kūikawā no ka ulu ʻana a me ka hoʻolālā. Ma hope o kekahi manawa, ʻike ʻo ia ua hoʻomaikaʻi ʻo kona ʻano, hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻo ia i nā ʻeha a lilo hou i mau ikaika.

Elena, 45 makahiki, Moscow

I nā mau makahiki, ua ʻoi aku wau. I kēia manawa, ua ʻōlelo mai ke kauka kauka iaʻu e inu i kahi mea momona maikaʻi i ke ahiahi inā makemake ʻoe e ʻai. Hāpai maikaʻi ʻo ia i ke kino a he nui nā huaora e pono ai. I loko o hoʻokahi pule, ua manaʻo wau ua lilo ia i mea maʻalahi no ke kino, no ka mea Ua hāʻule koʻu mea momona. ʻOi aku ka maikaʻi o ka inu ʻana o ka huahana ma lalo o ka mākaʻi a kekahi kauka. I mea e mālama ai i ke olakino, pono kūpono ka meaʻai.

ʻLoe a me ke kākele

Hoʻopalaha ʻia ka hui ʻana me ka nui o ka wai i hoʻolapalapa ʻia ma ka mahana o ka lumi, e hoʻomoʻi koke a maloʻo ʻē aʻe, a laila ninini ʻia i loko o ka ipu maʻemaʻe, uhi ʻia a hoʻomoʻa. Hoʻopili wale ʻia ka ʻano ʻōlelo hoʻomākaukau ʻia e ka tube.

Pākuʻi ʻia o ka Dutage o Clinutren Optimum ma ka nui e koi ai ka waiwai a me ka ikehu o ka pau ʻana i hoʻopau ʻia, ʻo ia hoʻi:

  • 0.25 l (250 kcal) - 7 mau punetēpela o ka pauka (56 g) a me 210 ml o ka wai,
  • 0.25 l (375 kcal) - 10.5 mau punetēpela o ka pulika (80 g) a me 190 ml wai wai,
  • 0,5 l (500 kcal) - 14 mau punika o ka pauma (110 g) a me 425 ml o ka wai,
  • 0,5 l (750 kcal) - 21 mau anana o ka pauma (160 g) a me 380 ml o ka wai,
  • 1 l (1000 kcal) - 28 mau punetēpule o ka pulika (220 g) a me 850 ml o ka wai,
  • 1 pā (1500 kcal) - 42 punetēpō o ka pulu (325 g) a me 760 ml o ka wai.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka