Glemaz: nā wahi o ka lāʻau, dosage, nā ʻōlelo e hoʻohana ai no ka hoʻohana

ʻO Glemaz kahi lāʻau lapaʻau i pili i ka pūʻulu o nā lāʻau lapaʻau i lawe mai i ka sulfonylureas o ka hanauna 3.

Hoʻohana ʻia ka mea hana e kāohi i nā pae glucose o ka plasma i mua o ke kanaka maʻi me kahi ʻano kūʻokoʻa o ka insulin mellitus.

Hana ʻia ʻo Glemaz e ka ʻoihana kūʻai lāʻau ma ke ʻano o nā papa. He pālahalaha ʻokoʻa ʻokoʻa nā papana Glemaz, ʻekolu mau kāʻei i kālai ʻia ʻana i ka ʻili.

ʻO ka hana koʻikoʻi o ka lāʻau lapaʻau ka glimepiride. Hoʻohui ʻia i ka pūhui koʻikoʻi koʻikoʻi, ʻo ka hoʻonohonoho ʻana o nā lāʻau lapaʻau ka mea i hoʻohui ʻia i nā mea hou e hoʻokani ana i kahi kūlana kōkua.

Kahi mau pūhui i loaʻa i ke ʻano o Glemaz:

  • sodium polio
  • cellulose
  • konekena stearate,
  • Chitin melemele,
  • olakoko olakolika,
  • MCC.

Aia ka papa i ka 4 mg o ka waiwai ikaika.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka hoʻokō ʻana o kēlā me monotherapy a me ka mea pono i ka ʻoihana paʻakikī i ka mālama ʻana o ka maʻi mellitus type 2.

ʻO nā lāʻau lapaʻau o ka lāʻau Glemaz

ʻO Glimepiride, kahi o nā papa, ka hoʻoikaika i ka huna a hoʻoneʻe ʻana i ka insulin mai nā hua beta o ka pankreatic i loko o ke kahe koko. Aia ma kēia hopena ua hōʻike ʻia ka hopena pancreatic o ka mea hoʻoikaika.

Hoʻopopili ia, nā mea lapaʻau e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ulu ʻana o nā cell-dependantine e pili ana i ka insulin - ka mākala me ka momona a me nā momona o ka hopena o ka insulin hormone ma luna o lākou. I ka hopena o ka lāʻau lapaʻau ma nā pūhaka o ke kōpine-hilinaʻi kōmoli o peripheral, hōʻike ʻia ka hopena extrapancreatic o ka lāʻau lapaʻau ʻo Glymaz.

ʻO ka hoʻoponopono ʻana o ka hana huna o ka insulin e nā lālani sulfonylurea e hoʻokō nei ma o ka hoʻopaʻa ʻana i nā hāmeʻa pākela i ke kāpeka ʻana i ka ATP me nā cell cell o ka papa pancreatic beta cells. Ke kāohi nei i nā kahawai e alakaʻi i ka depolarization o nā pūpū a me ka hopena, ʻo ka wehe ʻana o nā alaloa kalala.

Ke hoʻonui nei i ka hoʻonui ʻana o ka calcium i loko o nā pūpū e alakaʻi i ka hoʻokuʻu i ka insulin. ʻO ka hoʻokuʻu i ka insulin i ka wā i hoʻolaha ai i nā cell beta o nā māhele o ka lāʻau Glymaz e alakaʻi i ka hoʻokuʻu me ka hoʻokuʻu iki o ka insulin, e hōʻemi ana i ka ulu ʻana o ka hypoglycemia i loko o ke kino o ka mea maʻi me ka maʻi diabetes type 2.

ʻO ka mea hana neʻe ka hopena o ka pāhare pālapa ma nā membranes o ka cardiomyocytes.

Hāʻawi ʻo Glimepiride i ka hoʻonui ʻana i ka hana o nā glycosylphosphatidylinositol-spocolipase-C. C. ʻO Glimepiride e kōkua i ka pale ʻana i ka hoʻokumu o glucose i loko o nā puʻuwai. Ke hana ʻia nei kēia kaʻina ma o ka hoʻonui ʻana ʻana i ka ʻike intacellular o ka fructose 1,6-bisphosphate. Hoʻopili kēia pūlea i ka gluconeogenesis.

Loaʻa ka lāʻau i kahi hopena antithrombotic liʻiliʻi.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka