ʻO ke kala Venoruton: nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana

ʻĀpana Pharmacotherapeutic: ka hui ʻopoprotiki. Bioflavonoids.

Pākuʻi helu: gel no ka hoʻohana ʻana i waho.

E hoʻokuʻu i ke ʻano: ka pulu, homogeneous, gel opalescent iki, ʻoni melemele, ʻaina ʻole, alumini tube, pepa kāwele.

ʻO nā waiwai Pharmacological

ʻO ka lāʻau topical me nā phlebotonizing a me nā angioprotective waiwai. Ke hoʻoponopono nei i nā maʻi microcirculatory i hoʻokumu ʻia e nā loli ma ka paia o ka vascular o nā capillaries, he hopena tonic, e hoʻemi i kā lākou palupalu a me ka hoʻoneʻe i ka hāmeʻe i ka lipids a me ka wai. Ma lalo o ka hopena o ka lāʻau, hoʻihoʻi ka hana maʻamau a me ke ʻano o nā moku endothelial. Ke hōʻike nei i nā kikoʻina o ka adhesion a me ka hana ʻana i nā neutrophils, e hōʻemi ana i ka mumū.

ʻO ke ʻano waiwai

  • sodium hydroxide
  • benzalkonium chloride,
  • ʻona
  • disodium EDTA,
  • wai maʻemaʻe.

Lapaʻau lāʻau

ʻO kahi gel Venoruton kahi hoʻomākaukau no ka hoʻohana waho e hoʻoikaika i nā pā capillary a hoʻoponopono i kā lākou kūlou. I ka uluʻana o ka maʻi venous e hōʻemi i ka nui o ka edema, hoʻopau i ka hōʻeha, nā hōʻeha, ka hōʻemi ʻana i nā mea hōʻike mai nā maʻi trophic. I nā poʻe maʻi e loaʻa ana i ka ʻōpū hemorrhoids, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau ka hōʻemi ʻana i ka hōʻeha, ka ʻeha, ke koko a me ka hoʻōho. Hoʻonui koʻikoʻi i ka hōʻike o nā hopena ʻokoʻa kūloko o ka maʻi radiation, he ʻoluʻolu a me ka hopena hoʻomehana.

Ma ka hoʻemi ʻana i ka nui o ka pore o nā pā vascular, hoʻihoʻi ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano a me ka hana o ka endothelium a hoʻōla i ka mana viva i ka wai a me nā lipids. Loaʻa ia i ka hopena antioxidant, hōʻemi i ka hana oxidative o ka oxygen, pale i nā koina endothelial mai ka hana a nā radical ʻole a me ka acid hypochlorous, hoʻoneʻe i ka lipid peroxidation, normalizes i ke ʻano o ka deformula o nā pili koko ʻulaʻula, he anesthetic, anti-edematous hopena, a pale aku i ka hoʻokumu ʻana o ka microtrombi.

Lapaʻau lāʻau

E hana koke i nā ʻāpana hana gel ma ka epidermis. Ma hope o 30-60 mau minuke, ʻike ʻia ka hydroxyethyl rutosides i loko o ka ʻili, a ma hope o nā hola 2-3 - i ka momona o ka subcutaneous. Ma muli o ka manaʻoʻole i kēia lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana waho, ʻo nā ala no ke hoʻoholo ʻana i nā kaʻina ʻo pharmacokinetic i ke koko, i hoʻohana ʻia i kēia manawa, ʻaʻole ia i ka naʻaupō.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

  • ʻO ka ʻeha a me ka ʻōpū o ke kumu traumatic (hōʻeha, ka hōʻeha o ka naʻau, nā sprains, a pēlā aku).
  • Nā hōʻike hōʻike o waho nā kaila venous insufficiency (koʻikoʻi i nā wāwae, ka ʻōpū, ke ʻeha),
  • Nā hopena ʻeha e kū ana i ka sclerotherapy.

ʻLoe a me ke kākele

Noi ʻia ke kala Venoruton e hoʻopili ʻia i nā manawa 2 i ka lā me kahi kao iki ma luna o nā ʻeha hōʻeha o ka ʻili a me ka ʻili a hiki i kona hoʻopono piha ʻana. Inā pono, ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka lāʻau lapaʻau, ʻae ʻia ia e hoʻohana i nā lole kala ʻana a hoʻomāliʻi paha i nā hōʻiliʻili hāmeʻa kūikawā. Ma hope o ka hoʻopauʻana i nā hōʻailona maikaʻiʻole, lawe ʻia ka mea maʻi i kahi maʻi mālama ma ka hoʻopili ʻana i ka gel 1 manawa i kēlā me kēia lā, ma ka hiamoe.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka