Nā rula no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau Neurorubin

ʻAmelika inoa: Neurorubine

Mawaena neinana: Thiamine hydrochloride + Pyridoxine hydrochloride + Cyanocobalamin (Cyanocobalamin + Thiamine hydrochloridum + Pyridoxine hydrochloridum)

Mea Hana: Wepha GmbH (Kelemānia)

ʻO ka wehewehe ʻana ma luna o: 02/05/18

ʻO Neurorubin kahi hoʻomākaukau lāʻau paʻakikī no ka mālama ʻana i nā pathological neurological.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ka ʻano

Kuhi ʻia ʻo Neurorubin ma ke ʻano o ka hopena no ka hoʻonā ʻana a me nā papa ʻaina.

Loaʻa ka hoʻonā ʻia i nā pahu ampou e waiho ʻia ma nā pahu pepa o 5 amp.

Loaʻa nā papa i nāʻaila i loko o nā poli (10 mau papa i kēlā me kēia), waiho ʻia i loko o nā pahu pepa me nā 2 pcs.

Neurorubin Injection3 ml
Cyanocobalamin1 mg
Pyridoxine hydrochloride100 mg
Thiamine hydrochloride100 mg
Nā papa lāʻau Neurorubin1 kōpō
Cyanocobalamin1 mg
Pyridoxine hydrochloride50 mg
ʻO ka lole moninitrate200 mg

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

ʻO nā maʻi no ka hoʻohana ʻana i kēia maʻi:

  • Hoʻolālā polyneuropathy maʻi.
  • ʻO nā liona o nā hana kūlohelohe a me nā neuralgia e kū mai ana me ka waiʻala me nā mea kanu like ʻole, e komo pū ana me nā lāʻau a me nā mea inu wai.
  • ʻO ka hōʻeha ma ke ʻano a me ke ʻano maʻi o polyneuritis a me neuritis.

ʻOka hoʻonā ʻana

Hoʻohana ʻia e like monotherapy a i ʻole pū me nā lāʻau ʻē aʻe no kēlā mau maʻi.

  • Hoʻolālā polyneuropathies.
  • Nā Neuropathies (me nā peripheral, hoʻonāukiuki ʻia e ka waiʻona).
  • ʻO Neuralgia, ʻo ka neuralgia trigeminal a me nā neuralgia cervicobrachial.
  • ʻO ka polyneuritis aʻeha a me nā neuritis o nā etiologies o nā ʻano.
  • ʻO ka wai a me ka ʻano maloʻo o ka beriberi (kahi kūlana e kū nei me ka nele o ka thiamine), ka bitamina B hypovitaminosis

Nā Hoʻohui

ʻO ka Contraindication e hoʻohana ai he hypersensitivity i nā ʻāpana konoho. ʻAʻole hoʻohana ʻia ka hoʻonā Neurorubin i ka manawa o ka hānau ʻana i kahi keiki a me ka hoʻomaʻamaʻa, a no ka mālama ʻana i nā keiki ma lalo o 16 makahiki.

Ua kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka mālama nui loa i nā poʻe maʻi e loaʻa nei i ka psoriasis. Hoʻopili ʻia kēia palena no ka hiki o cyanocobalamin e hoʻohui i ka psoriasis.

Nā hopena hopena

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau Neurorubin e hiki paha i nā hopena ʻaoʻao:

  • Nā kikowaena waena a me ke peripheral: dizziness, headache, nawaliwali. I nā pilikia pinepine, loaʻa kekahi manaʻo o ka hopohopo, hoʻonui i ka huhū a me nā hopohopo. Ke hoʻohana nei i ka lāʻau lapaʻau i nā papa kiʻekiʻe, hiki ke hoʻomohala i ka neuropathy sensory peripheral, kahi nalo i ka wā ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana o ka lāʻau.
  • Pūnaehana Cardiovascular: ka haki o ke alapine (ʻike ʻia i ka poʻe me ka hypersensitivity wale nō i nā mea o ka lāʻau), tachycardia.
  • Pūnaehana Digestive: hōʻeuʻeu o ka maʻi pākaukau, hoʻonui i nā kiʻekiʻe o nā enzyme o ke aʻai i loko o ke koko, a luaʻi. I ka poʻe maʻi me ka hypersensitivity i ka lāʻau, loaʻa i ke koko gastrointestinal.
  • Hōʻike kūlike: urticaria, rashes a me ka ʻeha o ka ʻili. Ke lawe nei i nā nui o ka lāʻau, ua ʻike ʻia ka hoʻomohala ʻana o ke aʻalā (ʻoi).
  • ʻO nā mea'ē aʻe: cyanosis, hoʻonui nui loa, ka edema pulmonary. ʻO ka poʻe maʻi e hoʻomanawanui nei mai ka hypersensitivity i ka lāʻau lapaʻau he hopena o ka uluʻana i nā hopena anaphylactoid (me ka edema Quincke). Me ka hoʻohana ʻana i ka makua i nā mea maʻi me ka hypersensitivity i nā huaora B, aia kahi pilikia o ka anaphylactic shock.

Ka hana lāʻau lapaʻau

ʻO Neurorubin kahi hoʻomākaukau huaora paʻakikī e loaʻa ana i nā wai waipaʻa B. ʻokoʻa kahi ʻano o nā hana ola.

Hoʻopili ka huaola B1 i ka metabolism, ʻo ka deamination a me ka transamination o nā waʻa amino, no laila e hoʻoponopono pono ana i ka protein metabolism. I ka momona o ka momona, ka hoʻoponopono ʻana o ka vitamin B1 i ka hana ʻana o nā momona momona a mālama i ka hoʻololi ʻana o nā hāmeʻe i ka momona. Nā ʻano ikaika o ka huaora e hoʻōla i ka hana a me ka hana huna. Hoʻokomo ka Vitamin B1 i nā kahe wai i nā membran cell o nā neurons, e hoʻopiʻi ana i ka lawe ʻana o nā impulses i nā hana nerve.

Lawe ka Vitamin B6 i ka hoʻopili ʻana o nā enzymes, protein a me ka metabolism momona, e komo pū i ke ʻano o nā ʻano o ka enzymatic ma ke ʻano o ka coenzyme. Ke hoʻoponopono i ka synthesis o nā neurotransmitters i loko o nā synapses o ka pūnaehana waena a me peripheral, i komo i ka hoʻokumu ʻana o ka meelin membrane o neurons, i loko o lipid a me ka protein metabolism, a hoʻoponopono i ka synthesis o hemoglobin.

ʻO ka Vitamin B12 ka mea nui i ka hana o ka protein metabolism, ka hoʻoponopono i ka hana ʻana o nā waikawa amino, nā hoʻomaʻemaʻe a me nā kumu nucleic. ʻOiai pono no ke papa maʻamau o ke kaʻina o ke myelination neuronal a me ka hoʻokumu ʻana o ka acetylcholine. Hoʻololi i ka hoʻoulu hou ʻana o nā hana neʻe i ka pili o nā wahi neʻe peripheral a hoʻoikaika i ka hōʻola hou ʻana o nā fibers nerve. He Cyanocobalamin ka hopena hematopoietic, hoʻoulu i ka erythropoiesis, hoʻomaikaʻi i ka hematopoiesis, hoʻomaʻamaʻa i ka ʻōnaehana coagulation koko, a kōkua i ka hōʻemi o ka kolamu ma ke koko.

ʻO Neurorubin ka nui o nā wai therapeutic o nā huaora i luna, ka mea ma kahi paʻakikī i hoʻohiolo i ka hana o nā pūnaehana nīnaʻu a hoʻoponopono i ka lipid, ka pāhaʻi, a me ka protein metabolism. ʻO kēia hoʻohui pūʻana o nā huaora B e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka ʻeha me nā neuralgia o nā ʻano kumu like ʻole.

Nā ʻōlelo kikoʻī

ʻO nā mea ikaika o ka hoʻonā ʻana a me nā papa i hele i ka pale hematoplacental a komo i ka waiū umauma. ʻAʻohe ʻike e pili ana i ka palekana o ka hoʻohana ma ka wā hāpai a me ka lactation. No laila, hiki ke kau ʻia e ke kauka inā loaʻa paha ke koʻikoʻi i ka ʻōpū i ʻoi ʻia ma mua o ka mea i manaʻo ʻia i ka makuahine. Inā pono e kuhikuhi i ka lāʻau lapaʻau i ka wā o ka hōʻuluʻulu ʻana, pono ia e hoʻoponopono i ka pilikia o ka hoʻōki i ka lactation.

Hoʻohui nūhou

I ka wā e hoʻohana pū ʻia ai, hoʻemi ʻia ka neurorubin i ka hopena therapeutic o ka levodopa. Pono e noʻonoʻo pono kēia i ka wā e mālama ai i ka poʻe me ka maʻi o Parkinson. Manaʻo ʻia no e pale i ka hoʻohana like ʻana o kēia mau lāʻau.

Me ka hoʻohana pūʻana, hoʻonui ka lāʻau lapaʻau i ka hopena o ka isoniazid.

ʻO nā lāʻau lapaʻau e loaʻa ai nā waiwai antacid a me ka hoʻopuni e hōʻemi ana i ke kao (absorption) o Neurorubin.

Ma muli o ka vitamin B6, ʻo ia kahi o ka mākaukau, hiki iā ia ke hōʻemi i ka make o altretamine i ka wā i hui pū ʻia.

He kumukūʻai ma nā hale kūʻai

ʻO ke kumu kūʻai o Neurorubin no 1 pahu e hoʻomaka ana ma 500 rubles.

ʻO ka ho'ākāka ʻana ma kēia ʻaoʻao he kope maʻalahi o ka mana o ka hanana o ka lāʻau lapaʻau. Hāʻawi ʻia ka ʻikepili no ka ʻike pili wale nō ʻaʻole ia he kumu no ka hōʻike pilikino. Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, pono ʻoe e kamaʻilio i kahi loea a hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā ʻōlelo i ʻae ʻia e ka mea hana.

Lapaʻau lāʻau

ʻO ka paʻakikī o ka lāʻau huaola nā mea e like me ka pyridoxine, cyanocobalamin a me ka thiamine. Pono kēlā me kēia mau mea pono e hoʻokō i nā ʻano kaʻina hana i loko o ke kino o ke kanaka.

No ka laʻana, ʻo ka thiamine he mea hoʻoikaika i ke kaʻina metabola e pili ana i nā momona a me nā hāmeʻe (akā ʻaʻole naʻe i nā protein). ʻO kahi hemahema o ka thiamine e alakaʻi i kahi hoʻonui o nā waiwai o ka lactate a me ka pyruvic acid. Hoʻokomo kēia pūnaehana pono i ka deamination, me ka transamination o nā waikawa amino ka mea nui no ke kino.

Mahalo i kēia mau kaʻina hana e like me ke komo ʻana o ka thiamine, hoʻomau ke kāpili i ka protein. Pono e noʻonoʻo i ka loiloi i ka huina o ka momona o ka momona a me ka hoʻokumu ʻana o nā momona momona, a ma ka haʻaheo i hoʻoulu hou i ka hana excretory o ka pūpū me ka hoʻomau, a me ka mea hou aʻe, e hoʻopili ka huaʻala me nā pā o loko i nā neurons a hoʻowalewale i ka hana a nā kahawai pā.

ʻO Pyridoxine, e like me ka thiamine, hana ikaika i ka momona a me ka metabolism protein, a hoʻopaʻa paʻa i nā huina me ia. ʻO kēia māhele he coenzyme i ka hoʻomohala ʻana i ka hopena enzymatic. Kōkua A e kōkua i ke kūkulu i kahi pā nealine neural a ua komo i ka hoʻololi ʻana o nā lipid me ka protein, a me ka hoʻopiʻi ʻana, i ka ʻaʻa ʻana o ka hemoglobin a me nā neurotransmitters i loko o nā synapses o ka pūnaehana poʻomanaʻo, a me ka PNS hoʻi.

He mea nui loa ka Cyanocobalamin i ka protein protein, a ma ka manawa like i ka hoʻoponopono ʻana i ka hana o nā hoʻomaʻemaʻe me nā waikawa nīpē a me nā waikawa amino. Pono kēia vitamina no ke kino, no ka mea e pili ana i ka hana ʻana o ka acetylcholine, a me ka hoʻohui pū ʻia i nā hana o ka neelination neural. Eia kekahi, ʻo kēia māhele e hoʻopilikia maikaʻi i ka hoʻihoʻi ʻana o nā fibers nerve a hoʻoulu i ka hoʻomohala ʻana o nā impulses i loko o peripheral NS.

I ka hopena o ka bitamina he hopena hematopoietic, hoʻoponopono i ka cholesterol a i ka manawa like e hoʻoulu ai i nā kaʻina o ka erythropoiesis. Kōkua ʻo Cyanocobalamin i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā kaʻina hematopoietic a hoʻopaʻa i ka nui o ke kahe ʻana o ke koko.

I ka hui like, kōkua nā mea āpau o luna e hoʻomau i ka hana o ke kanaka a me ka manawa like ka hopena maikaʻi i ka metabolism o nā lipids me nā protein, nā kākaʻaka a me nā momona.

Pono hoʻi e mālama i ka mea maoli e like me ka hōʻuluʻuluʻana o ka nui o ka wai i hōʻemi ʻia i ka hōʻeha e ulu ana mai nā pathological neurological i kahi etiology like ʻole.

, ,

Lapaʻau lāʻau

Hoʻopili piha nā waiora wai-pau i ka hoʻopono ʻana ma hope o ka ingestion, ʻoi aku ka nui o ka pharmacokinetic waiwai.

  • ʻaiora b1: Hoʻopili ka hapaina o ka thiamine i hoʻokaʻawale i ka enterohepatic i loko o nā aila bile. Ke loli ʻole, ʻoi ka thiamine i ka nui liʻiliʻi, ʻoi loa ka excreted i ke ʻano o ka metabolites: thiamincarboxylic acid a me ka pyramine (2,5 dimethyl-4-aminopyrimidine),
  • ʻaiora b6: Ua hoʻohui ʻia ka pyridoxine i loko o ke kino i ka pyridoxamine a i ʻole ka mea i hoʻoneʻe i ka pyridoxal; me he coenzyme, pyridoxine hana e like me ka pyridoxal-5-phosphate (PALP) i hopena mai ka phosphorylation o CH2ʻO ka hui OH i ka ʻalima, a hiki i ka 80% PALF ka mea paʻa i ka protein plasma, pyridoxine ma ke ʻano o PALF e hōʻiliʻili nui ana i ka ʻōpū o ka iwi, ua hoʻoulu ʻia i ka ʻano o ka waika 4-pyridoxic,
  • ʻaiora b12: ma hope o ka lawe ʻana, cyanocobalamin i ka serum e hoʻopili nui ana me nā ʻōmole like - e like me B12-ka hoʻopili β-globulin (transcobalamin) a me B12-ʻili pū ʻia α1-globulin, hoʻohui ʻia ka huaora B12 ka nui loa i ka ate, hapa-ola (T1/2) mai ka serum koko

5 lā, a mai ka puʻuwai

Hoʻohui

ʻAʻole kōkua ʻia e lawe pū i ka neurorubin, Levodopa a Altretamine, no ka mea, ke hōʻemi nei ka huaʻala komite i ka hopena o nā lāʻau o luna. I mea e pale aku ai i nā hana ʻino Isoniazid mai hoʻohana i kēia lāʻau lapaʻau a paʻakikī loa i ka manawa like Nā huaora B.

Pono ia e hoʻomanaʻo i kēlā Pāʻapaʻa B1 ʻĀpana mau mea e like me Aloha, aoiaʻe thiosemicarbazone. ^ E Ha yM. Hoʻopau Neurorubin Forte Lactab hoʻemi i nā lāʻau lapaʻau me nā hana antacida me ka hoʻolako hopena pāʻai.

I ka wā hāpai a me ka lactation

Mai ka ʻikepili ma ka palekana piha o ka lāʻau no ka hapai a ʻaʻohe mau wahine lactating, ʻaʻole pāpā ʻo Neurorubin e hoʻohana i nā wā i luna aku nei. Eia naʻe, hiki i ke kauka hele ke kau nei i kēia mea paʻakikī o ka lāʻau i ka wahine hāpai i ka pilikia o ka maʻi olakino a me ka manaʻo wale nō e hoʻonui ʻia ka loaʻa nui o ka pōmaikaʻi.

Inā pono, e hoʻohana i ka neurorubin i ka wā o ka lactationfautuaina e pani hana waiūʻo ka hopena o ka pilinahematoplacental pale a hoʻololi i ka hoʻonohonohoʻana o ka waiū umauma, kahi e hiki ai ke hoʻopilikia i ke kūlana olakino o ke pēpē.

Ke kau ʻia ka lāʻau lapaʻau

Nā mea nui e hoʻohana ai:

  • ʻO Wernicke-Korsakoff syndrome, nā neuropathy peripheral a me nā ala ʻē aʻe e pili ana i ka ʻaloli maʻi,
  • lawe i ka ʻano maloʻo a maloʻo,
  • polyneuropathy maʻi maʻi.

Ma kahi ʻāpana o ka adjuvant therapy, e hoʻohana ʻia no:

  • ka huʻeha a me ke kuʻi maʻi a me nā polyneuritis,
  • cervicobrachialgia a me neuralgia trigeminal.

Ke papa ʻana i ka lāʻau

I kēlā mau hihia ke kūleʻa ka lāʻau no ka mālama ʻana i nā maʻi.

  1. ʻO ke kumu nui o ka contraindication e lawe i ka lāʻau, ʻo ka pilikino o ke kino o ke kino, ka mea nui i ka vitamin B6.
  2. ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka Vitamin B12 no ka poʻe me ka psoriasis, no ka mea hiki ke hoʻonāukiuki i ka ʻike o ka ʻike o ka maʻi.
  3. Mai hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau no nā wahine hāpai a me nā māmā hānai. I waena o nā contraindications ʻo nā makahiki o nā keiki.

Dosis a me ke ala o ka hoʻokele ʻana

I nā pilikia holomua, ua noi ʻia ka lāʻau lapaʻau Neurorubin i hoʻokahi ampoule intramuscularly i kēlā me kēia lā e hōʻemi i ka hōʻike o ke ʻeha. Hōʻalo ʻia kēlā ʻano hana ma ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana. Ma hope aku, ua kuhikuhi ʻia nā mea maʻi 1-2 ampoule 1-2 mau manawa i ka hebedoma.

Hoʻohana Kiʻi:

  1. Lawe i ka ampoule me ka mākaʻikaʻi ʻana. Ua hōʻike ʻia he dot.
  2. E lulu maikaʻi a hoʻokaʻawale pū ʻia ka wai.
  3. E haki i ke poʻo huahana ma luna o ka māka.

Hiki paha i kahi overdose

ʻO ka lawe nui ʻana i ka wai nui o ka huaʻai B6 ma ka ʻaina o 500 mg a ʻoi aʻe paha no nā mahina 5 e hiki ke alakaʻi i ka hopena pōʻino. Ka hele pinepine ʻana me ka overdose e:

  • hopena kūlohelohe
  • peripheral reversible neuropathy sensory.

ʻO ka neuropathy maʻamau ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana i ka lāʻau.

Nā hopena maikaʻiʻole

ʻO ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau e hele pū pū me nā ʻano like ʻole:

  1. Pūnaehana endocrine: pale ʻana i ka hoʻohana ʻana o prolactin.
  2. Pūnaehana immune: ʻuʻake - he alerine o ke ʻano o ka erythema polymorphic, angioedema, ka ʻano nui no nā poʻe me ka naʻau o kēlā me kēia mea o ka lāʻau. ʻO ka manawa, ma hope o kahi inikua intramuscular o nā huaora, ka pīhoihoi anaphylactic paha. Hoʻokomo ka lāʻau maʻimptomatic i ka hoʻohana ʻana o antihistamines.
  3. Pūnaehana Cardiovascular: ka edema pulmonary e hele mai ana ma ka poʻe me ka hoʻouluulu ʻana i nā ʻāpana, cyanosis, tachycardia a hiki ʻole i ka hāʻule.
  4. Ma ka ʻāpana o ka ʻili: urticaria a me ka notching, ka mea i ʻike ʻia ma loko o ka poʻe hoʻokahi. Hoʻokili ka huehue i nā maʻi maʻi i hāʻawi ʻia i kahi nui o nā lāʻau lapaʻau. ʻO Pyridoxine kahi e hoʻonāukiuki ai i ka nānā ʻana o nā huehue hou, a me ka laha ʻana o ka huehue ma ka maka.
  5. Nā hopena maʻamau: nāwaliwali, nā dizziness, ka mea leʻaleʻa.

Hiki i ka maʻi ke hōʻeha kaumaha ma hope o ka lawe ʻana iā Neurorubin. I nā keiki hou a me ka hemahema o ka vitamin B12, ua hoʻopaʻa ʻia nā hihia o ka neʻe ʻana a me ka maʻi.

Nā hiʻohiʻona o ka lāʻau

Ma nā analogues e pono e hoʻomaopopo i nā lāʻau i loaʻa i kahi inoa like ʻole, ʻaʻohe waiwai. He mea nui ia e hoʻomaopopo ma mua o ka hoʻohuli ʻana iā Neurorubin me kahi mea hoʻohālike, pono ʻoe e nīnau me kāu kauka. ʻO nā mea nui:

  1. Vitaxon. Hoʻohana ʻia no ka nele o nā huaora B1 a me B6 e kūleʻa ana i nā maʻi neʻe.
  2. Neurobion. Hoʻohana ʻia ma ka mālama ʻana o ka maʻi neuralgia, me ka neuralgia trigeminal, intercostal neuralgia. I waena o nā mau hōʻailona e pili ana ka palupalu, a me nā mea ʻē aʻe e pili ana i ka hoʻohaʻahaʻa i ka hoʻoneʻe o ka pōkole, prosoplegia, ʻo ia hoʻi.
  3. Neuromax. Nā ala neurological e pili pū ana me ka hōʻoia paʻa o ka hoʻāʻo ʻana me ka nui o nā huaora B1 a me B6.
  4. Neuromultivitis. Hoʻohana pono no ka polyneuropathy, nā maʻi neurological o nā ʻano hua like, neuralgia a me neuritis, radiculoneuritis i hoʻoneʻeneʻe ʻia ma ka hana o ka kuamoʻo, me ka maʻi o ka spine cervical, sciatica, neuralgia intercostal.
  5. Nerviplex. Ma waena o nā hōʻike hōʻike, ʻo ka nele o nā huaora B1, B6, B12, ka neuropathy maʻi maʻi, neuralgia intercostal, paresis nerve facial, nā pathology neurological o nā ʻano kumu.
  6. Neurobeks. Hoʻohana ʻia no nā loli degenerative i loko o nā nipoli peripheral, nā maʻi maʻi nonspecific i kumu ʻia e nā loli ma ke kino no ka maʻi maʻi, kahi maʻi hopohopo, a me nā mea inu wai. Ma waena o nā hōʻailona he polyneuropathies, osteochondrosis, sciatica, lumbago, nā hōʻeha traumatic, dystonia vegetovascular. Hoʻohana ʻia ia i ka hui hoʻohui ʻana o ka vitamin B1, B6, B12 hypovitaminosis, me ka glaucoma. ka hoʻoneʻe piha ʻana, pruritus o nā ʻano etiologies.
  7. Unigamma Hoʻohana ʻia ma ka hōʻailona maʻi maʻi o nā maʻi neurological o nā ʻano kumu like ʻole. He mea maikaʻi kēia hana i ka hakakā ʻana i nā maʻi degenerative o ka mokulolo, cervical syndrome, lumbago.

Uku no nā ʻano ʻano ʻē aʻe o ka hoʻokuʻu ʻana:

  1. ʻO nā papa ʻaina Neurobion i loko o kahi kumukūʻai o 20 mau ʻāpana no ka pāʻai e hiki ke kūʻai ʻia ma ke kumukūʻai awela o 280-300 rubles.
  2. A kūʻai ʻia no kahi hoʻonā intramuscular o 3 ampoule i loko o kahi pānaʻi o 3 ml a kūʻai ʻia. ʻO kā lākou kumukūʻai he 280 rubles.

Nā hopena hopena

  • Pūnaehana Cardiovascular: i nā hihia kaʻawale - ka haki, tachycardia, cyanosis,
  • Pūnaehana pīhoihoi waena: hopohopo, haʻalulu, manaʻo o ka "ʻōpū i loko o ka ʻāʻī", hopohopo, ʻeha.
  • Pūnaehana Digestive: nausea, gastrointestinalugo, hoʻonui ʻia plasma hana o ka aspartate aminotransferase,
  • Pūnaehana endocrine: pale ʻana o ka excretion prolactin,
  • Pūnaehana lawelawe: pulmonary edema, pōkole o ka hanu,
  • Paʻa: huehue,
  • Nā hui kūloko: kaukē, urticaria, Edema o Quincke, pīhoihoi anaphylactic,
  • ʻO ke kino holoʻokoʻa: he ʻōpū o ka nāwaliwali, ke kau wikiwiki ʻana, ka maʻi maʻamau o ka maka, ke ala.

Ke keu

Ke hoʻoikaika nei kahi keu o ka Neurorubin i nā hōʻailona o nā hopena o ka hopena e like me ka arrhythmia, dizziness, ka hoʻokūkū.

Aia ka hopena e pili ana i ka hihia o kahi pōpō o nā mea o ka paʻakikī o nā huaora B:

  • ʻaiora b1: ma muli o ka laulā therapeutic ākea o ka thiamine, i ka wā i lawe ʻia ai i nā kao kiʻekiʻe loa (ʻoi aku ma mua o 10,000 mg), ke kaohi ʻia ʻana o nā wahi kohu, ua hōʻike ʻia kahi hopena curariform,
  • ʻaiora b6: He make ko ka pyridoxine akā, ua hoʻohana ʻia kona hoʻohana ʻana i ke koina kiʻekiʻe (ʻoi aku ma mua o ka 1000 mg i kēlā me kēia lā) ma ke ʻano he mau wai neʻe i ka hala ʻana o kekahi mau mahina, ma hope o ka lawelawe ʻana i kēlā me kēia lā ma mua o 2 000 mg, mau hopena e like me ka neuropathy me ka ataxia a me ka hoʻonaninani ʻana. ka hulahula serebral me nā loli o ka electroencephalogram, i kekahi mau manawa, ua nānā ʻia ka dermatitis seborrheic a me ka hypochromic anemia,
  • ʻaiora b12: ma hope o ka hoʻomalu ʻana o ka makua cyanocobalamin i nā pauku i ʻoi aku i nā mea i hōʻike ʻia, nā hopena hypersensitivity, he ʻano hoʻonaninani a me nā ʻeha o ka ʻula o ka eczematous i nā hanana ka hopena, hiki i nā hoʻohana lōʻihi ke hana i ka hana hemahema o ka huina o ka huina, hypercoagulation, ʻeha ma ka naʻau.

Inā kānalua ʻoe ua hoʻonui ʻia ka dosage i ʻōlelo ʻia ʻia, pono e ho'ōki ʻoe i ka hoʻohana ʻana iā Neurorubin a, inā pono, loaʻa ka hōʻailona maʻi maʻi.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka