Diagnizide MR (30 mg) Gliclazide

Diagizide / Diagniside MR (Diaglizide / Diaglizide MR)

1 papa o ka lāʻau Diagnizide ka mea:
Kahuʻula - 80 mg,
Hoʻohui hou, me ke lactose.

1 papa o ka lāʻau lapaʻau Diagnizid MR piha:
Kahuʻula - 30 mg,
Hoʻohui hou, me ke lactose.

Ka hana lāʻau lapaʻau

Hoʻopili ʻo Diagnizide no ka māka hypoglycemic no ka hoʻohana waha. Hoʻololi ʻo Diagnizide i ka waiwai me ka gliclazide, he huaʻākahi sulfonylurea. Kōkua ʻo Glyclazide i ka hoʻihoʻi ʻana i ka wanaʻao o ka huna ʻana o ka insulin, e pili ana i ka lawe ʻana aku o nā calcium calcium i nā puna beta o ka pancreas. Hoʻokumu ka hana o ka hana o ka lāʻau Diagniside i kona hiki ke hōʻemi i ka pane ʻana o nā membran beta-cell no nā papa i ka potassium, depolarize membranes, hoʻonui i ka kahe o nā papa calcium ma loko o nā wahi a hoʻonui i ke kiʻekiʻe o ka calcium i loko o nā beta huaʻai, ka mea e alakaʻi i ka hoʻokuʻu i ka insulin mai nā granule cytoplasmic.

Eia kekahi, hoʻonui ka gliclazide i ka hana o ka insulin ma muli o kahi hoʻohaʻahaʻa i ka pale ʻana i ka insulin ma muli o ka hoʻonui nui ʻana o ka hoʻohana ʻana a me ka hōʻiliʻili o kaʻili i loko o nā uaua, a me ka hoʻohaʻahaʻa hoʻi i ka synthesis glucose i loko o ka ate. ʻO ka lāʻau lapaʻau ka potentiates insulin-stimulus metabolism glucose i hoʻōla ʻia a hoʻoikaika i ka muscle glycogen synthetase.
Ke pale aku nei ka lāʻau Diagnizide i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻōpū o ka maʻi maʻi vascular, e hoʻoneʻe i ka pīpī a me ka hōʻuluʻulu ʻana o nā platelets, hoʻoponopono i ka hoʻokūkū o nā prostaglandins a hoʻoulu i ka hana fibrinolytic vascular, a he mea hoʻokae pū kekahi o nā radical manuahi.
Loaʻa iā Glyclazide kekahi hopena o ka hana lipid metabolism - e hōʻemi ana i ka konsentrasi plasma o ka cholesterol, nā momona momona a me ka triglycerides, a kōkua e hoʻemi i ka paona i nā mea maʻi obese.

Ma hope o ka lawelawe waha, ua hoʻopili maikaʻi ʻia ka gliclazide i loko o ka ʻōpū, ʻo ka nui o ke kūmole a me ka bioavailability o gliclazide he kūʻokoʻa o ka ʻai kai. ʻO ka wili plasma kiʻekiʻe o ka gliclazide i ka wā e lawe ai i ka lāʻau Diagnizid ua loaʻa i ka 2-3 mau hola, ʻoiai e lawe ana i ka lāʻau lapaʻau ʻo Diagnizid MR - i loko o 6 mau hola. ʻO ka wili plasma kiʻekiʻe o ka gliclazide i ka wā e lawe ai i ka lāʻau lapaʻau Diagnizid MR mālama ʻia no 6-12 mau hola. Hoʻopili ʻia ka Gliclazide i loko o ka ate, excreted i ka nui o nā keiki. ʻO ka hapalua o ka ola gliclazide i ka hola 10-12, i ka wā e lawe ai i ka glyclazide i ke ʻano o nā papa me ka hoʻokuʻu ʻia, ua pau ka hapalua o ke ola ma kahi o 16 mau hola.

Ke ʻano o ka noi

Nā papa hoʻohālikelike:
ʻO ka lāʻau i manaʻo ʻia no ka hoʻoponopono waha. ʻAʻole pono e wāwahi ʻia nā papa a hoʻokaʻawale paha ma mua o ka lawe ʻana. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena therapeutic kiʻekiʻe, pono e lawe ʻia i ka papa 30 mau minuke ma mua o kahi pāʻina. Me ka hoʻolālāʻana o nā hopena maikaʻi ʻole mai ka papa hana o ka digestive tract, hiki ke lawe ʻia ka lāʻau Diagnizide me nā meaʻai. ʻO ka lōʻihi o ke kauʻana i ke kola a me ka hopena o gliclazide e hoʻoholo ʻia e ke kauka.

Koho i nā palapala koho, ma ke ʻano he kānāwai, hoʻomaka me ke koho ʻana i ka papa 1 o ka lāʻau Diagnizid i kēlā me kēia lā. Māhuahua ka hoʻonui i kēlā me kēia lā a hiki i ka hopena makemake.
ʻO ka palena kiʻekiʻe loa i kēlā me kēia lā i ka lāʻau Diagnizidum ʻo 4 papa.
I ka wā o ka mālama ʻana me ka gliclazide, e nānā pono ʻia nā pae i ka glucose a me ka urine. I ka manawa o ka hoʻonui ʻana i nā kaʻe o ka gliclazide, pono e nānā pono nā kūlana o ka mea maʻi. Ke keʻe nei i ka laʻana, ʻaʻole e pāpālua ʻia ka lua.

Nā Papa Hoʻolaha Diagnizid Hoʻolaha Papa:
Lawe ʻia ka lāʻau lapaʻau. ʻAʻole pono e wāwahi ʻia nā papa me ka hoʻokuʻu ʻia o ka mea kaha. Kauhi ʻia ʻia e lawe ʻoe i nā papa pā o Diagnizid ma mua o kāu papa ʻaina mua. I ka hoʻokō ʻana i ka mālama paʻa o ka pae glucose glucose i ka wā e lawe ai i ka Diagliside, hiki ke hoʻoneʻe ʻia nā mea maʻi i Diaglizide MR (1 papa o Diaglizide e like me 1 papa o Diaglizide MR). Ke keʻe nei i ka momona aʻe o ka gliclazide, ʻaʻole e pāpālua ʻia ka hopena hou.

ʻO ka nui loa i ʻōlelo ʻia no kēlā me kēia lā ʻo ka lālau ʻo Diagnizid MR he 4 papa.
I ka wā hana, pono e nānā ʻia nā pae kiʻekiʻe o ka plasma a me ka urine.

Nā hopena hopena

Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻia ka Diagnizide e nā maʻi. I kekahi mau hihia, hiki ke hoʻomohala ʻia nā hopena maikaʻi ʻole e hoʻoili ʻia e ka gliclazide, kahi e nalo aku ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana o ka lāʻau.
Mai ka ʻeha gastrointestinal: nā kīwaha hōʻeu, nā hōʻailona dyspeptic, nausea. Me ka hoʻomohala ʻana o nā hopena maikaʻi ʻole, ʻoi ʻia e lawe i ka lāʻau Diagnizide i ka wā pāʻina.

Mai ka ʻōnaehana hepatobiliary: hepatitis, nui i nā pae o nā enzyme o ka ate, hoʻemi ʻia ka hana o ka ate.
Mai ka papa koko: leukopenia, thrombocytopenia, anemia.
He maʻi kūlohelohe: urticaria, ʻeha ʻili, nā rashes bullous.

Nā Hoʻohui

ʻAʻole hōʻike ʻia ʻo Diagnizide i nā maʻi me nā hypersensitivity i ʻike i ka gliclazide.
ʻAʻole i kuhikuhi ʻia nā papa ʻaila Diagnizid a me Diagnizid MR no ka mea maʻi me ka glucose-galactose absorption disorder syndrome, ka maʻi lactase a me ka galactosemia.
ʻAʻole i hoʻohana ʻia ʻo Gliclazide no ka mālama ʻana i nā maʻi me ka maʻi e pili ana i ka insulin mellitus, ka ketoacidosis koʻikoʻi, me ke ʻano o ka maʻi diabetes coma a precoma paha.

ʻAʻole paipai ʻia ka lāʻau Diagnizide no nā mea maʻi me nā maʻi a me nā hana hepatic koʻikoʻi.
ʻAʻole pono nā papa Diagnizide e hoʻomaʻamaʻa ma ka hoʻomaʻamaʻa pediatric.

Kahawai

I ka wā hāpai, ʻaʻole i kuhikuhi ʻia ka gliclazide. Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka mālama ʻana me ka Diagnizid lāʻau, pono e haʻalele ʻia i ka hāpai ʻana ma nā wahine o nā makahiki hānau. Ke hele a noʻonoʻo ʻia paha ka wā hāpai, pono ke koho ʻia kekahi ʻoihana hypoglycemic āpau.
I ka wā o ka lactation, hiki ke lawe wale ʻia ka gliclazide inā holoi wale ʻia ka umauma.

Hoʻohui nūhou

Hiki ke hoʻonui ʻia i ka hopena hypoglycemic o ka Diagnizide e ka hoʻohana pū ʻana me nā mea antimicrobial o ka hui sulfanilamide, phenylbutazone, clofibrate, vitamin K antagonist, ethyl alkohol, salicylates, allopurinol, miconazole, angiotensin-hoʻololi i nā hoʻoneʻe o ka huina, a me Coumarin.
Eia kekahi, ʻo ka hopena o ka hoʻomohala ʻana i ka hypoglycemia me ka hoʻohana pū ʻana o ka gliclazide me theophylline, caffeine a me kekahi mau mea kanu o ka pūʻulu inhibitor monoamine.

Hiki i ka ulu ʻana o ka hypoglycemia me ka ketoacidosis me ka hoʻohana pū ʻana i ka lāʻau Diagnizide me ka corticosteroids (e komo pū ana i ka glucocorticosteroids topical), diuretics, estrogens a me progesterones (me ke ʻano o ka ʻōpū o ka waha o ka waha), diphenin, rifampicin a me barbiturates.
Noi ʻia ka hoʻomaʻamaʻa e kuhikuhi i ka lāʻau Diagnizidum i nā lāʻau lapaʻau e mask i nā hōʻailona o ka hypoglycemia, me nā beta-blockers.

Ke keu

Ke hoʻohana nei i nā dosis kiʻekiʻe o ka gliclazide i nā maʻi, hiki i ka hoʻomohala ʻana o ka hypoglycemia. I nā hihia koʻikoʻi, hiki i ka hoʻomohala ʻana o ka precog a hypoglycemic precoma a i ʻole coma, a me ka hopu ʻana.

I ka loaʻa ʻana o ka lāʻau Diagnizid i kahi laʻana e ʻoi aku ka nui ma mua o ka mea i ʻōlelo ʻia ʻia, pono e lawe koke ʻia ka gastric lavage a pono e kuhikuhi ʻia nā mālamalama enterosorbent. Me kahi overdose o gliclazide, hōʻike ʻia ka kōa gula (5-10 g). Ma ka hihia o ka overdose koʻikoʻi, ka mea i hui pū ʻia e nā maʻi neurological, ke kākoʻo intravenous o kahi hopena 40% glucose a me ka hoʻokipa o ka maʻi maʻi.
ʻO ka hemodialysis e hōʻemi i ka plasma o ka neʻe o ka gliclazide i nele ʻole.

E hoʻokuʻu i ke ʻano

Nā papa papa Diaglizide o 10 mau ʻāpana i nā pūʻulu blister, 3 a i ʻole 6 mau bele pōpilikia i waiho ʻia i loko o kahi pā o ka pahu.
Hoʻololi nā papa me ka hoʻokuʻu ʻia o ka Diaglizide MR, ʻāpana he 10 i kēlā me kēia i nā pūʻulu blister, 3 a 6 mau pūʻulu blister paha i hoʻokomo ʻia i loko o kahi kīwaha o nā kāleka.

Pākuʻi helu

30 mg hoʻolahalaha ʻai papa

1 papa i loaʻa

nā mea hoʻowalewale: hypromellose, lactose monohydrate, copovidone, silicon dioxide, colloidal anhydrous, magnesium stearate.

Hoʻokomo ʻia nā papa ʻula ma kahi pālahalaha, me kahi papa lepo, me nā kihi beveled a i ʻole me ka pale ʻole-manu-manu ʻole, keʻokeʻo a keʻokeʻo paha me kahi kāʻei hoʻoluʻu. ʻAe ʻia ʻo Marbling

ʻO nā waiwai Pharmacological

Lapaʻau lāʻau

Ma hope o ka lawelawe waha, ua hoʻopili piha ʻia ka gliclazide i ka ʻeha gastrointestinal. ʻAʻole ʻai i ka ʻai i ka helu a me ka nui o kona hoʻopili ʻana. Ma hope o ka lawe ʻana i nā papa i hoʻokuʻu ʻia, ua piʻi nui ka ʻike o ka gliclazide ma mua o nā hola 6, a ma hope o ka manawa e hiki ana i kahi pae mau e mau ana mai ka 6 a 12 mau hola. Heʻokoʻa ole nā ​​mea kūʻokoʻa i loko o ka pharmacokinetics i nā maʻi. ʻO ka paʻa ʻana o ka gliclazide i nā protein plasma e hōʻea i 95%. Hoʻomili ʻia ka Gliclazide i loko o ka palā a me ka hoʻopā ʻia e nā ʻōpū ma ke ʻano he metabolites kahe ʻole. ʻO ka hapalua o ka ola gliclazide mai ke kino e pili ana i 16 mau hola. I ka poʻe ʻelemakule, ʻaʻohe nui o nā ʻokoʻa nui i hoʻohālikelike i ka pharmacokinetic hoʻohālikelike ʻia me nā poʻe ʻōpio. ʻO ka awelika pākahi o kēlā me kēia lā o 30 mg gliclazide i loko o nā papa me ka hoʻoiho ʻia e hōʻoia nei e mālama pono ʻia ka maikaʻi o ka lāʻau i loko o ke koko koko no 24 mau hola.

Lapaʻau lāʻau

ʻO Gliclazide kahi derivative o ka sulfanylurea a e pili ana i ka synthetlycemic waha o ka lua o ka lua o ka maʻi hypoglycemic, e hōʻemi ana i ke kahe o ka nui o ke koko ma o ka hoʻoulu ʻana i ka pancreatic β-cells. Hoʻihoʻi ka lāʻau lapaʻau i ka mua o ka piʻi ʻana o ka inikini insulin i ka wā e komo ka glucose i ke kino a hoʻonui i ka lua o ka hana o ka huna ʻia o ka insulin e nā β-cells. Hoʻonui ka Glyclazide i ka hopena o ka insulin, e hoʻoneʻe i ka pale ʻana i ka insulin ma o ka hoʻonui ʻana i ka hoʻohana ʻana a me ka hōʻiliʻili o kaʻili i loko o nā naʻau a hōʻemi i kona synthes i loko o ka ate. Hoʻonui ka lāʻau lapaʻau i ka metabolism glucose i hoʻoulu ʻia e ka wikiwiki, e hoʻolalelale ana i kāna lawe ʻana i nā ʻāpana, me ka hoʻōla ʻana i ka syntyase o ka glycogen muscle.

Hoʻopili ʻo Glyclazide i ka hoʻomohala ʻana o nā hoʻopiʻi maʻi o ka maʻi maʻi, me ka microangiopathies a me nā atheromatous macroangiopathies. ʻIke ʻia kēia hopena ma ka hoʻoliʻiliʻi ʻana o ka platelet adhesion a me ka aggregation, normalizing i ka hana metabolism o nā prostaglandins (ʻo ka pale o ka hoʻopiʻi ʻia ʻana o ka maʻi mellitus), a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana vibr folyinolytic. Eia kekahi, ʻo ka lāʻau lapaʻau he mea ikaika i nā radical free (ma ka maʻi mellitus, he nui nui o ka ulu ʻana o kā lākou hana) e hoʻomaʻamaʻa ʻia, hoʻāla i ka hanana o ka viva, a pale i ka hoʻomohala ʻana o ka microthrombosis a me atherogenesis. Hoʻopili ke Gliclazide i ka hoʻoiho ʻana i ka lipid. Ke kōkua nei ka lāʻau lapaʻau e hōʻemi i ka paona, normalizing lipid metabolism (hoʻemi i ke kaila o ka kolamu, triglycerides, kūmole momona momona i loko o ke kaila koko).

Hoʻopili pū me nā lāʻau ʻē aʻe

Manaʻo ʻia e hoʻohana i nā lāʻau lapaʻau anti-inflammatory non-steroidal a i ʻole e hōʻike i ka mea maʻi a hoʻopaʻa i ka mea nui o ka mālama ponoʻī i ka glucose koko. Inā kūpono, hiki ke hoʻoponopono ʻia ke ʻano o ka lāʻau hypoglycemic i ka wā a ma hope o ka mālama ʻana me phenylbutazone.
Hoʻonui ka waiʻona i ka hopena o ka hopena hypoglycemic (ma muli o ka pale ʻana o nā hopena compensatory), hiki iā ia ke alakaʻi i ka comog hypoglycemic. Pono e hoʻokaʻawale i ka waiʻona a me nā lāʻau ʻawaʻawa.
ʻO nā hui e koi ana i ka mālama
I ka manawa like like me kekahi o kēia mau lāʻau, ma kekahi mau mea e ulu ai ka hypoglycemia ma muli o ka nui o ka hopena hypoglycemic: nā lāʻau lapaʻau haʻahaʻa-wai (insulin, acarbose, biguanides, metformin, thiazolidinediones, dipeptidyl peptidase-4 inhibitors, glucagon-1-type 1 peptide-1 peptide agonists )), β-blockers, fluconazole, ACE inhibitors (captopril, enalapril), H2 receptor antagonists, MAO inhibitors, sulfonamides, non-steroidal anti-inflammatory drugs, clarithromycin.
Hoʻomaka ka mākaukau me ka hoʻokele ʻana i ka hopena o ka hyperglycemia:
ʻAʻole kōkua ʻia ka hoʻohana ʻana.
Loaʻa iā Danazole ka hopena maʻi maʻi. Inā hiki ʻole ke pale aku i ka hoʻohana ʻana i kēia lāʻau lapaʻau, pono hoʻi e hōʻala i ka mea maʻi a hōʻike i ka mea nui o ka mālama pono ʻana i ke koko a me ka glucose o ka urine. Inā kūpono, hiki ke hoʻoponopono ʻia ka nui o ka lāʻau hypoglycemic i ka wā a ma hope o ka mālama ʻana me danazol.
ʻO nā hui e koi ana i ka mālama
ʻO Chlorpromazine (antipsychotic) i ka wā e hoʻohana ai i nā dosis kiʻekiʻe (ʻoi aku ma mua o 100 mg o kēlā me kēia lā) e hoʻonui i ka pae o ka glucose i ke koko (ma muli o kahi emi o ka hoʻokuʻu ʻana o ka insulin). Pono e lapatani i ka mea maʻi a hoʻonui i ka mea nui o ka mālama ponoʻī ʻana i ke kahe o ke koko. Inā kūpono, hiki ke hoʻoponopono ʻia ka nui o ka lāʻau hypoglycemic i ka wā a ma hope o ka mālama ʻana me kahi antipsychotic.
ʻO Glucocorticoids (no ka hoʻohana ʻana i ka systemic a me ka topical: intraarticular, cutaneous a me ka hoʻomākaukau i ka rectal) a me ka tetracosactides e hoʻonui i ka pae o ka glucose o ke koko me ka hiki ke hoʻomohala i ka ketoacidosis (hoʻemi i ka hoʻohaʻahaʻa kalalau). Pono e lapatai i ka mea maʻi a hoʻonui i ka mea nui o ka mālama ponoʻī ʻana i ka hoʻokahe o ke koko, aemaise i ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana. Inā kūpono, hiki ke hoʻoponopono ʻia ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau haʻahaʻa i ka wā a ma hope o ka mālama ʻana me glucocorticoids.
ʻO Ritodrine, salbutamol, terbutaline (intravenous) - hiki ke hoʻonui i ka nui o ka glucose koko ma muli o ka hopena β2-agonistic.
Nā hui e koi ana i ka makaʻala
ʻO Anticoagulants (e.g. warfarin): i ka manawa like i ka manawa me ka anticoagulants, hiki i ka sulfonylureas ke hoʻomau i ka hopena anticoagulant o ka hopena. Inā pono, hiki ke hoʻoponopono ʻia i ka lāʻau o nā anticoagulants.

ʻO ka hoʻohanaʻana i ka lāʻau Diagnizid

Hoʻonohonoho ʻia ka ʻākala i kēlā me kēia, kuhikuhi ʻia ʻo 1-2 manawa i kahi lā 30 mau minuke ma mua o ka papaʻaina. ʻO ka inane o kēlā me kēia lā mai 80 mg i ke ʻano maʻi o ka maʻi diabetes i ka 240 mg i kāna papa keu. I ka hapanui loa, ʻo 80 mg (1 papa) i kuhikuhi ʻia i 2 mau manawa i kahi lā (i ka wā o ka ʻaina kakahiaka a me ka ʻaina). I nā hihia kūʻokoʻa loa, ʻo ka maʻi lā o kēlā me kēia lā ʻo Diagnizide he 320 mg.

ʻO nā hopena ʻaoʻao o ka lāʻau Diagnizid lāʻau

ʻO nā hōʻailona o ka hypoglycemia, ke hōʻike maʻalahi o ka gastrointestinal (hōʻeha, ka dyspepsia, constipation), hiki ke pale ʻia a hōʻemi paha e ka lawe ʻana i ka lāʻau me ka meaʻai, ʻano nui nā ʻano ʻola o ke kino, i kekahi manawa ke hoʻololi ʻia i loko o ka pūnao o ka pili o ke koko, me ka anemia, leukopenia, thrombocytopenia, luhi pinepine pinepine ʻia ka hoʻonui ʻana i nā hana o nā pepeke o nā ate, nā loli ma ka hana ʻana o nā hana hoʻoikaika kino a me ka hepatitis.

Hoʻopuka i nā lāʻau lapaʻau Diagnizid

He hopena ka hopena o ka gliclazide e ka sulfonamides, phenylbutazone, clofibrate, vitamin K antagonist, salicylates, ka waiʻona, miconazole, allopurinol, derivatives Coumarin, inhibitor MAO, theophylline, a me ka caffeine. ʻO ka hōʻemi o ka hopena o ka glycazide GCS (me ka hoʻohana ʻana o waho), diuretics (furosemide, ethacrylic acid, thiazide diuretics), estrogens, progestins a me kā lākou hui pūʻana, diphenin, barbiturates, rifampicin. ʻAʻole ia e hoʻohana ʻia e hui pū me ka danazol, β-adrenergic blockers blockers.

Nā ʻōlelo kikoʻī

Hypoglycemia. Ua kuhikuhi ʻia kēia lāʻau lapaʻau i kēlā mau maʻi hiki i ka mea ʻai ke ʻai maʻamau (me ka ʻaina kakahiaka). He mea nui ia e lawe pinepine i ka palaka i ka neʻe ʻana me ka mea nui, no ka mea nui ka nui o ka hypoglycemia e hele ana i ka wā i pōkole ai ka meaʻai, i loko o kahi hapa ʻole, a inā i ʻole ka liʻiliʻi haʻahaʻa.

ʻO nā mea i hoʻonui ʻia i ka hopena o ka hypoglycemia: hōʻole i ka mea maʻi a ʻaʻole hiki i ka hahai ʻana i nā ʻōlelo a ke kauka (ʻoi aku no nā poʻe maʻi maʻi), ʻona, kaʻai ʻole, nā manawa a me ka hoʻololi ʻana i ka papaʻai, kahi hoʻokaʻawale ma waena o ka hana kino a me ka hoʻowalewale kākī, ka ʻoki ʻana i ka wai, hōʻeha ʻole ka hema ole o ka papa, ka holo ʻana i nā lāʻau lapaʻau, kekahi mau hopena endocrine: kaʻai thyroid, hypopituitarism a me ka adrenal insufficiency pololei, i ka wā hoʻokahi palapala noi o kekahi 'inikua manaʻo (e nānā. E nānā i "ke AaOIeIOUIeXAOAaIN me'ē aʻe ai' a me nā 'ano o nā hana kūleʻa").

He lau ʻole hiki i nā pharmacokinetics a me / a i ʻole nā ​​pharmacodynamics o gliclazide i loli i nā mea maʻi me ka maʻi hepatic a me ka maikaʻi ʻole. Hoʻopihi ʻia nā Episodes o ka hypoglycemia i loko o nā mea maʻi, no laila, koi lākou i ka mālama kūpono.

Hoʻopilikia i ka mālama glycemic i nā mea maʻi e lawe ana i nā lāʻau lapaʻau hypoglycemic, hiki ke hōʻeha ʻia e ka maʻi, ke kuni, ka trauma, a i ʻole ka hana ʻana. I kekahi mau hihia, pono paha ke kuhikuhi i ka insulin.

ʻO ka hopena hypoglycemic o ka lāʻau hypoglycemic oral, me ka gliclazide, e loli i ka wā lōʻihi. Hiki paha kēia ma muli o ka hoʻomau ʻana o ka hōʻeha o ka maʻi a ma muli paha o ka emi ʻana o ka pane i ka mālama ʻana. ʻIke ʻia kēia ʻano maʻi me ka hala ʻole o ka hopena, ʻokoʻa i ka hiki ʻole o ka hana mua, i ka wā hiki ʻole ke kīleʻa i nā lāʻau lapaʻau mai ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana. Ma mua o ka hoʻoholo ʻana i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻikepili kūloko i ka mea maʻi, pono ia e nānā i ka ʻoluʻolu o ka ʻoka a me ka mea hoʻomanawanui e pili ana i ka papaʻai.

Nā hōʻailona kuhikuhi: No ka loiloi i ka kaohi ʻana o ke koko koko, e pono ke hoʻoholo i ke kiʻekiʻe o ka hemoglobin glycated (a i ʻole ka wikiwiki i ka hoʻokahe koko).

I ka poʻe maʻi me ka maʻi glucose-6-phosphate dehydrogenase hiki i ka hoʻohana ʻana o ka sulfonylureas e kumu i ka anemia hemolytic. Pono e hoʻohālikelike ʻia ka Gliclazide i kēlā mau mea maʻi me ka akahele a noʻonoʻo i ka wae ʻana o nā ʻano aʻoaʻo ʻē aʻe me ke ʻole o ka hoʻomākaukau ʻana o ka māla sulfanylurea.

Hoʻomoʻu ʻia ka ʻano o ka lāʻau lapaʻau lactose No laila, ʻo nā mea maʻi me nā ʻano hoʻoilina maʻamau o ka galolose intolerance, glucose a me ka galactose malabsorption syndrome, ka mea i nele i ka Lapp lactase e kuhikuhi i kēia lāʻau.

Hoʻohana i ka wā hāpai a lactation

ʻAʻoheʻike iʻike me ka hoʻohana ʻana o ka lāʻau Diagnizid MR 30 mg i ka wā hāpai. I ka hoʻolālā ʻana a i ka wā hāpai paha, pono e hoʻokaʻawale i kahi wahine mai nā waha lāʻau hypoglycemic waha i ka insulin.

Ua hoʻohālikelike ʻia ka Diagnizid MR 30 mg i ka wā o ka hoʻouluʻana ma muli o ka hiki ke hoʻomohala i ka hypoglycemia i ke keiki.

Nā hiʻohiʻona o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau ma ka hiki ke hoʻokau i nā kaʻa a i ʻole nā ​​mea e hoʻopilikia ai paha

Pono ka poʻe maʻi e hoʻomaopopo i ka hōʻailona o ka hypoglycemia, hiki iā lākou ke hoʻomaopopo iā lākou a, inā e hele mai lākou, e makaʻala i ka wā e holo ana a i ʻole e hana me nā ʻano hana like ʻole, ʻoiai ma ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana.

Palapala palapala kākau inoa

PJSC Farmak, Ukraine

Waha huiloko pūRepubalika o Kazakhstankolohe mai nā mea kūʻai aku ma ka maikaʻi o nā huahana (nā huahana)

Repubalika o Kazakhstan, 050009 Almaty, ul. Abay 157, keena 5

Nā palapala ʻōlelo e hoʻohana ai i ka Diagnizid

ʻO ka papa 1 o ka Diagnizidum he 80 mg o gliclazide i nā huaʻōlelo o 100% mea.
Nā mea kūʻokoʻa: lactose monohydrate, microcrystalline cellulose, povidone, calcium stearate, talc.

Hoʻohana ʻia ka Diagnizide no ka maʻi mellitus type II (non-insulin-dependant) i nā pākeke inā hiki ʻole ke mālama i ka hoʻokū o ka glucose i ke koko ma o ka ʻai wale ʻana, hoʻomaʻamaʻa ʻana a i ʻole ka momona kaumaha.

Dosis a me ke ala o ka hoʻokele ʻana

No ka hoʻohana maka. Kuhi wale ʻia i ka poʻe makua.

Hiki i ka palena o kēlā me kēia lā mai nā papa he 1 a hiki i 4 mau papa (mai 30 a 120 mg i ka lā). Pono ka ʻai ʻia o kēlā me kēia lā i ka wā kakahiaka kakahiaka. E hoʻopau ʻia nā papa āpau (mai ʻūlū a ʻōiwi ʻole paha). Inā poina ka mea maʻi e lawe i nā palaʻai, mai hoʻonui i ka dosis i ka lā aʻe.

E like me nā āpana hypoglycemic āpau, koi ʻo Diagnizid MR i kahi koho ʻai ʻokoʻa no kēlā me kēia pane o ka mea maʻi i ka maʻi (glucose koko, glycated hemoglobin HbAlc).

Hoʻomoe a me ke koho kūloko. ^ E Ha yM. ʻO ka paena hoʻomaka hoʻomaka ʻia he 30 mg (1 papa) i kēlā me kēia lā. Me ka mālama hoʻomoʻi maikaʻi o ka glucose, hiki ke hoʻomau ʻia ka mālama ʻana me kēia laʻana. Inā pono e hoʻoikaika i ka kaohi o ke kahe o ke koko, e hoʻonui mau i ka lā i kēlā me kēia lā i 60 mg (2 papa), 90 mg (3 papa) a i ʻole 120 mg (4 papa). Hōʻike ʻia ka hoʻonui ʻana i ka huakaʻi e lawe wale ʻia, me kahi he 1 mahina, koe wale nō i nā hihia i loaʻa ʻole ka nui o nā pae glucose koko i nā hebedoma 2 o ka mālama ʻana. I kēia hihia, hiki ke hoʻonui ʻia ka momona ma ka hopena o ka pule ʻelua o ka mālama ʻana.

ʻO ka dosis momona kiʻekiʻe i ʻōlelo ʻia i kēlā me kēia lā he 120 mg (4 papa).

Ka hoʻololi ʻana o ka mea maʻi mai nā mākaukau e pili ana i ka 80 mg gliclazide i Diaglizide MR 30 mg, nā kāpena hoʻokuʻu ʻia: 1 papa e loaʻa ana ka 80 mg gliclazide e pili ana i 1 papa o ka Diagnizid MR 30 mg. Pono e nānā pono pono i nā helu koko i ka wā o ka neʻe ʻana i Diagnizid MR 30 mg.

Ka hoʻololi ʻana o ka mea maʻi mai nā lāʻau lapaʻau hypoglycemic waha i ka Diagiside MR 30 mg: hiki ke kuhikuhi ʻia ka Diagiside MR 30 mg ma kahi o ka lāʻau maʻi hypoglycemic waha. I kēia hihia, pono e mālama ʻia i ka nui a me nā hapalua o nā lā hope. ʻAʻole pono ia ka manawa holo. E hoʻomaka me kahi maʻi o 30 mg i ukali ʻia e ka hoʻoponopono hoʻoponopono (ʻike ʻia "Initial dosis a me ke koho koho").

Ke hoʻoneʻe nei i ka uea sulfanyl mai nā lāʻau hypoglycemic me ka hapa hapalua o ke ola ma mua o Diagnizid MR 30 mg, pono kahi hoʻomaha no ka lā i nā lā a pono e pale i ka hopena hoʻohui o nā lāʻau ʻelua a me ka hoʻomohala ʻana o ka hypoglycemia. Hoʻomaka ka hana me ka Diagliside MR 30 mg me kahi maʻi o 30 mg i kēlā me kēia lā (1 papa), ukali ʻia e ka hoʻoponopono hoʻoponopono ʻana i ka hoʻoponopono me nā rula e wehewehe i ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana a me ke koho ʻana (e nānā ma luna).

Hoʻohana nui me nā lāʻau lapaʻau antidiabetic: Hiki i ka Diagniside MR 30 mg ke hoʻohui me ka biguanides, nā alpha glucosidase inhibitors a me ka insulin. Inā ʻaʻole lawa ka ʻike koko koko i ka poʻe maʻi e lawe ana i ka Diagnizid MR 30 mg, hiki i ka manawa like ke hoʻomaka i ka inika insulin ma lalo o ka mākaʻi loea.

No nā maʻi maʻi (ma luna o 65 mau makahiki) ka nui o ka noho hou ʻana o ka lāʻau Diagnizid MR 30 mg like me nā mea maʻi ma lalo o 65 mau makahiki o ka makahiki.

No ka poʻe maʻi me ka hina ʻole ʻana mālie i ka hōʻemi maʻalahi o Dizizid MR 30 mg regimen regimen ka mea like me ka poʻe maʻi me ka hana maʻamau, akā pono e nānā pono ka mea maʻi.

No ka poʻe maʻi i pilikia no ka hypoglycemia (e nānā i ka ʻāpana "Peculiarities o ka hoʻohana" a "Hoʻohālikelike me nā lāʻau ʻē aʻe a me nā ʻano ʻē aʻe ʻē aʻe".

No ka poʻe maʻi me ka maʻi maʻi vascular koʻikoʻi (ka maʻi naʻau coronary, maʻi pathological carotid vascular path, diffuse maʻi vascular), kahi hōʻemi iki o ka liʻiliʻi o 30 mg o kēlā me kēia lā.

Peroraldi tүrde қoldanuғa arnalғan. Eresekterge Cana tayayyndalady.

Tul Tulik doses 1 tabletkadan 4 tabletғa dejn өzgeruі mүmkіn (tәulіgіne 30-dan 120 mg-ge dejn). Tәulіktіk dosed taңertңңі tamaқ kesіnde bіr ret қabyldaғan zhn. Tabletkardardard bүtіndey zhtқan zhn (sondyrmau zhne shaynamau kerek). Jäger mauқas tablet қabyldaudy ұmytyp ketse, kelesі kүnі dosed arttyrmaғany zhn.

Қantts tөmendetetіn barlyқ dқrіler siқyta, Diagnizid MR dosages edelushіnің emge zhekely zhauabyna (қandaғy glucose deңgeyі, glycosylirgengen hemoglobin HbAlc) bailanysty jekelya taudauda.

Ұсынылатин ең жңғары тәуліктік dosis - 120 mg (4 papa).

Emdelushіnі Uramynda 80 mg gliclazide bar drug tardan bosap shyғuy гzgertіlgen 30 mg Diagnizid MR tablet son ayystyrum: Uraminda 80 mg glycazide bar 1 papa 30 mg Diagnizid MR 1 papa sysykes keledі. 30 mg drug Diagnizid MR on ayustyr kazіnde қan kсетrsetkіshterіn miyiyat baқylau.

Emdelushіlerdy қandy tөmendetetіn oral prep tardan 30 mg Diagnizid MR hoʻomākaukau no ayustyru: 30 mg Diagnizid MR hoʻomākaukau қanthi tөmendetetin peroral basa hoʻomākaukau ң ornna taayyndauғa bolyady. Mұndaida dozasyna zhne soңғsysynyң zhartylai shygarylu kezңine neu bлlu kerek. Auystryu kesenіnіdette keregi zhқ. 30 mg dozadan bastap, әрі қарай dosed tүzetken Жөн ("ʻO Bastap milk dosis o ka waiū i pulu ʻia" tңdau »қaraңyz).

30 mg Diagnizid MR drug on Karaganda, zhartyl shygaryluy ұzaғyraқ bogatyn hypoglycemia қ sulfanylurea drug tarynan auystyrғanda, other drug ңyyntyқ әserin zhne hypoglycemia ы tuyndauynysyndynysyndynym boldyn 30 mg Diagnizid MR drug mendeuide tәulіginі 30 mg dozadan (1 papa) Bastap, әрі қарай эмудуді бастаен мэзан тңдау жөнінде sipаттғған жерелеридіқақтайырып, dosed жө

Diabetes қarsy basқa lāʻau maalea tartarmen bіr mezgіlde қoldanu: 30 mg Diagnizid MR hoʻomākaukau nuiuanidtermen, alpha-glucosidase tezhegіshterіmen zhne insulinmen bіrіktіrіp қoldanuғa bolada. 30 mg MR Diaglizid қabyldap zhүrgen emdelushіlerde қandaғy monakō koko deңgeyіn talapқa Sai baқylauғa қol zhetkіze almaғan zhaғdayda, poe mұқiyat meditsinalyқ baқylau arқyly insulinmen bir mezgіlde emdeuge Boladi.

Yeghde Zhastasy (65 zhastan askan) emdelushіler үшін 30 mg Diagnizid MR drug dosage regimen 65 jas 65a dejingі emdelushіlerdegіdey.

Бүйрек қызметінің ауырлығы жңңл және арташа дәережелі жеткіліксіздігі bar emdelushіler үшін 30 mg Diagnizid MR drug dosage regimen byrek қyzmetі қalypty emdelushіlerdegі shiқyty, bіraқ emdelushі mұқiyat baқylauda boluy tis.

Hocoglycemiaeter Paida Bolua insауіпті топқа жататын эделушілер үшін ("Koldanu erekshelіkterі" wahine б basқa dәrіlіk zattarmen өzara әrekettesuі zhne basқa өzara әrekettesu tүrlerі т tarauyn қaraңyz) tәulіgіne eң tөmen bastap d.

Қantamyrlardyң auyr cheeseқattars (zhrektің ischemiaқ aura, carotidtik қantamyrlardy у ayyr pathology, қantamyrlardy ң diffusiony қ aurulary) bar emdelushіler үшін тәулігіне ең төмен бастапқы 30 mg dosis ұ

Nā Hoʻohui Kūʻai

Ke hoʻohana nei i nā lāʻau lapaʻau, ka hoʻokaʻawale ʻana o nā hopena e hiki ai i ka ulu ʻana o ka hyp- a i ka hyperglycemia, pono e hoʻomaʻamaʻa i ka mea maʻi e pili ana i ka mālama pono ʻana o ka kaʻe o ke koko i ka wā o ka mālama. Hiki paha iā ia ke hoʻoponopono i ka ʻai ʻana o ka lāʻau hypoglycemic i ka manawa a ma hope o ka mālama ʻana me kēia mau lāʻau.

Hoʻomaka ka mākaukau me ka hoʻokele ʻana i ka hopena o ka hypoglycemia:

hoʻonui ka miconazole (no ka hoʻohana pono i ka gel, ka gel no ka waha waha) e hoʻonui i ka hopena hypoglycemic me ka hiki ke hoʻomohala ʻia nā hōʻailona o ka hypoglycemia a me ka hoʻomohala ʻana i ka coma.

  • Hoʻonui ka phenylbutazone (no ka hoʻohana ʻana i nā ʻōnaehana) i ka hopena hypoglycemic o ka derony o ka sulfonylurea (hoʻolioli ka pilina i nā protein plasma a / a i ʻole ka hōʻemi ʻana i kā lākou excretion).
  • Hoʻonui ka waiʻona i ka hopena o ka hopena hypoglycemic (ma muli o ka pale ʻana i ka hopena e uku ai), hiki iā ia ke hana i ka comog hypoglycemic. Pono e hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i ka waiʻona wai a me ka waiʻona wai.

ʻoiai ke hoʻohana nei i kekahi o nā lālani ke hiki mai i kekahi mau mea, hiki mai ka hypoglycemia ma muli o ka hoʻonui ʻana i ka hopena hypoglycemic: nā lāʻau hou e hoʻohiolo ana i ke kō (insulin, acarbose, biguanides), β-blockers, inhibitions ACE (captopril, enalapril), fluconazole, H2 receptor antagonists , sulfonamides, non-steroidal anti-inflammatory drugs, MAO inhibitors.

Hōʻalo i ka wai, me ka hoʻohana pū ʻana i ka mea e hoʻonui ai i ka hopena o ka hyperglycemia:

Loaʻa iā Danazole ka hopena maʻi maʻi.

  • ʻO ka chlorpromazine (antipsychotic) i ka wā e hoʻohana ai i nā dosis kiʻekiʻe (ma luna o 100 mg i kēlā me kēia lā) e hoʻonui i ka pae o ka glucose i ke koko (ma muli o kahi kahe o ka hoʻokuʻu i ka insulin),
  • glucocorticoids (no ka hoʻonohonoho ʻana i ka systemic a me ka kūloko: intraarticular, cutaneous a me ka hoʻoponopono hoʻoponopono) a me tetracosactides - hoʻonui i nā pae o ka nui o ke koko me ka hoʻomohala hiki i ka ketoacidosis.
  • ritodrin, salbutamol, terbutaline (intravenous) - hiki ke hoʻonui i nā pae ʻai koko ma muli o ka hopena β2-agonistic.

Bіr mezgіlde taayyndaғanda hypomemes hyperglycemia paida bolu mүmkіn drug tarda ғoldanғanda edelushіge emdeu kazіnde қandaғy glucose degeyin miyiyat bagulap otazhetertig. Wasps drugtarman edelu kesіnde zhne emdeuden keyіn қantty tөmendetetіn droga ң dozasyn tүzetu қ e ʻai ai ka bolu mуmkіn.

Bіr mezgіlde қoldanu hypoglycemiaң Paida Bolu Kaupіn arttyruy mүmkіn drug:

miconazole (zhjelik қoldanuғa arnalғan, auyz ызuysyna arnalғan gel) hypoglycemia, әserdy kүsheitіp, hypoglycemia o ka hōʻailona o ka makana o ka coma uku paida bolu mүmkіn.

  • phenylbutazone (Жүйелік қолдану үшін) sulfanylurea tuyndyryrynyң hypoglycemiaқ әсерін күшеisedі (olardy plasma, proteinderimen baylanynsyn almastyrada zhane / nemesa olardy ғygaytylyu)
  • alak hypoglycemia қ reaksi lard ң paida bolu қaupіn arttyrada (compensators қ reaksi ң tezheluііne baylanysty), bұl hypoglycemia қ comaғa әkep soғuy mүmkіn. Alcohols Және құрамында kaila lāʻau lapaʻau waipona pardy payalanuғa bolmaydy.

Bіr mezgіlde қoldanu hyperglycemiaң Paida Bolu упаапін арттыруы мүмкін drug:

Danazol Diabetogendik Ser Beredі.

  • chlorpromazine (antipsychotic) Zhozary dosalard Koldanғanda (tәulіginі 100 mg-nan astam), қandқy glucose deңgejin arttyrada (insulinnos bosap shyғuyn azaytu үшін),
  • glucocorticoidtar (zhjelі zhne zhergіlіktі қoldanu үshіn: buynіshіlіk, terige engizizletin zhne rektaldі drug) zhne tetrakozaktid - қandaғy glucose degeyіn arttyryp, kamen
  • rythodrine, salbutamol, terbutaline (kөktamyrіshіlіk) - қandaғy glucose deңgeyіn β2-agonist әserіmen bailanyty arttyruy mүmkіn.

Lapaʻau lāʻau

ʻO Gliclazide kahi derivative o ka sulfanylurea a e pili ana i ka synthetlycemic waha o ka lua o ka lua o ka maʻi hypoglycemic, e hōʻemi ana i ke kahe o ka nui o ke koko ma o ka hoʻoulu ʻana i ka pancreatic β-cells. Hoʻihoʻi ka lāʻau lapaʻau i ka mua o ka piʻi ʻana o ka inikini insulin i ka wā e komo ka glucose i ke kino a hoʻonui i ka lua o ka hana o ka huna ʻia o ka insulin e nā β-cells. Hoʻonui ka Glyclazide i ka hopena o ka insulin, e hoʻoneʻe i ka pale ʻana i ka insulin ma o ka hoʻonui ʻana i ka hoʻohana ʻana a me ka hōʻiliʻili o kaʻili i loko o nā naʻau a hōʻemi i kona synthes i loko o ka ate. Hoʻonui ka lāʻau lapaʻau i ka metabolism glucose i hoʻoulu ʻia e ka wikiwiki, e hoʻolalelale ana i kāna lawe ʻana i nā ʻāpana, me ka hoʻōla ʻana i ka syntyase o ka glycogen muscle.

Glyclazide sulfanylurea tuyndysy bolybad tablady ә ек ек генера генера генера ғ инин тғинқ ққ ин синин ққтити стиқ ʻO ka lāʻau lapaʻau ka mea ʻona o ka glucose tүsken keездеda inikini insulin ң bұrynғy jғқarғy shegin нalpyna keltіredі zhne insulin huna insulin Ekіnshi kesenіn β-jasushalarmen kүsheytedі. Glyclazide insulinin әser etu tiimdіlіgіn arttyrada, hoʻohana ana arttyru zhne bұlshyқetterde glucosane zhinau zhne bauyrda onyң synthesin tөmendetu aryly insulin tөzіmdіlіktі tөmendet. ʻO ka lāʻau lapaʻau ka hōʻeuʻeu o ka insulinman o ka lanғan glucosanyң almasuyn kүsheitіp, onyң tinderg tasymaldanuyn zhyldamdatada, sondai-aқ bұlshyқettіg glycogen-synthetazasyn belsendіlendіredі.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka