Vitamin complex Angiovit i ka wā hapai: ka mea i kuhikuhi a pehea e lawe pololei ai?

I ka wā hāpai, ʻo ka hana a nā wahine a pau e kau nei i nā kūlana no ke kūkulu ʻana i ke kūpono. ʻO kekahi mea nui i lawa ka nui o nā huaora i loko o ke kino, ʻoi aku ka hui B. ʻO ko lākou hemahema hiki ke hoʻopilikia i ka olakino o ka makuahine e hiki mai ana a me kahi pēpē. I mea e pale ai i kēia kūlana, hōʻike pinepine nā kauka i ka lawe ʻana i nā mea paʻakikī o ka vitamin, ma waena o ʻo Angiovit.

No ke aha e kauka ai nā kauka iā Angiovit i ka wā hāpai

Hoʻomaʻamaʻa pinepine ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā makuahine e kali. ʻO ka mea ʻoi ka hoʻonui ʻana i ka homocysteine ​​i loko o ke koko, hiki ke hoʻonāukiuki i ka hala ʻana o ka hānau ʻana a i ʻole e alakaʻi ai i ka congenital pathology o ka pūpū. Wahi a nā ʻōlelo kuhikuhi, ʻo kekahi o nā hōʻike no ka hoʻohana ʻana i ka vitamin complex is he fetoplacental insufficiency (circulatory failed ma waena o ka fetus a me ka placenta) i ka manawa mua a ma hope o nā manawa o ka hāpai ʻana.

I mea e pale ai i ka hapa o ke kino o ka wahine o ka folic acid, hiki ke ʻōlelo ʻia ʻo Angiovit a hiki i ka wā e hoʻolālā ai ka hapai.

ʻO ka hana o Angiovit no ke kino o ka makuahine a me ka fetus ma muli o nā hana a kāna mea kūlaki.

  • Kōkua ka Vitamin B6 e hoʻopaʻa mau i ka ʻōnaehana o ka wahine a pale i ka leo ʻōpū,
  • Pono ka Vitamin B9 no ka hoʻokaʻawale kelepona, hoʻolaha i ka hematopoiesis maʻamau a he mea nui ia i ka hoʻokumu ʻana o nā ADN a me nā mololi RNA,
  • Hoʻopilikia ka Vitamin B12 i ka hoʻokumu ʻana i ka ʻoihana o ka pēpē o ke pēpē.

ʻO kahi hemahema o nā huaora B6, B9, a me ka waikawa folic hiki ke hele wale mai ma muli o ka hoʻopōʻino, akā ke kau nei i kahi hana ʻoihana renal a i ʻole ka hopena o nā maʻi mau a ka huehue.

Hiki ke kuhikuhi ʻia ka Angiovit i kēlā me kēia manawa. Ma muli o nā hōʻailona a me ka hopena o ka hōʻike, hoʻokō ʻia ka mālama ʻana i hoʻokahi mau papa akoahi, a i kekahi mau manawa ke hoʻomau mau nei a hiki i ka wā mau o ka lana o ka pēpē. I mea e pale ai i ka hapaʻole o ka wai folic, ua ʻōlelo ʻia ka lāʻau lapaʻau e ka mea hele i ke kauka ma ka hoʻolālā ʻana a hiki i ka 16th pule o ka hapalua, a i ʻole ma ka lua o ka mea i mākaukau me nā lāʻau lapaʻau e loaʻa ana ka vitamin E a me ka calcium.

Kuhi ʻia i ka lākau i hōʻike ʻia e ke kauka, ʻaʻole ka hopena o ka lāʻau lapaʻau. Ua kau aku ka American Food and Drug Administration (FDA) i ka māhele A. ʻO kēia ka mea i hōʻike ʻole ʻia nā noiʻi i ka hopena maikaʻi loa i ka maʻi o ka pēpē ma ka trimester mua, ʻoiai ʻaʻole ʻikepili i nā hopena i nā hopena o nā mea welau lua a me ke kolu.

Ua hoʻohālikelike ka Angiovit i kēlā mau hihia i ka wā i hōʻoki ʻole ai kahi wahine hāpai i kekahi o kāna mau haʻawina. E like me ka hopena ʻokoʻa, hiki i kahi hopena alerine ke kū mai, hōʻike ʻia ʻo ia iho i ke ʻano o ka rashes ʻiliʻili.

Hiki ke hoʻemi ʻia ka hopena o Angiovitis ʻoiai e lawe ana i kahi pūʻulu nui o nā lāʻau lapaʻau. I waena o lākou:

  • analgesics (me ka lōʻihi o ke kau ʻana),
  • nā antaniumvulsants
  • estrogens
  • hoʻomākaukau o ka alumini, magnesium a me ka pāhare
  • ke aʻokiʻoki koko.

ʻAʻole i hoʻohana pū ʻia ʻo Angiovit me nā paena multivitamin ʻē aʻe i loaʻa nā huaora B i mea e pale ai i ka overdose o kēia mau mea.

Loaʻa ka Angiovit ma nā palapala papa. Hoʻākoakoa ʻia ka hoʻoponopono lāʻau lapaʻau e ka luna kauka a ke hilinaʻi nei i ka haʻahaʻa o ka hemahema o nā huaora B6, B12 a me B9, a me nā mea i loaʻa i ka papa o ka hapai. Hoʻopau ʻia nā papa ma kahi o ka hoʻokomo ʻana i ka meaʻai a holoi ʻia me nā wai he nui.

ʻAʻohe o Angiovit i nā kikowaena, akā, aia kekahi mau lāʻau lapaʻau me nā mea kanu like, akā i kahi ʻano like ʻole. Hiki ke kuhikuhi iā lākou i ka hoʻopulapula ʻana i nā ʻāpana kūʻokoʻa a i ʻole hoʻi i ke nānā ʻana o ka nele o nā huaora ʻaʻole i ʻāpana.

ʻO Angiovitis a me ka mea nui o nā vitamina B no ka māmā a me ka pēpē

Me ka loaʻa ʻole o nā huaora B, hiki i ka wahine ke loaʻa nā pilikia e hāpai a hūnā i kahi hapai, a ua hōʻike ʻia nā ʻano like ʻole i ka ʻōpū. Inā hoʻoholo kekahi loea e pono ka wahine i kēia mau huaora, a laila lilo pinepine ʻo Angiovit i ka lāʻau no ke koho.

Hoʻohana pinepine ʻo Angiovit i nā maʻietretrics a me ka gynecology.

1 papa o ka lāʻau lapaʻau ka loko ona:

  • folic acid (vitamin B9) - 5 mg,
  • pyridoxine hydrochloride (vitamin B6) - 4 mg,
  • cyanocobalamin (bitamina B12) - 0.006 mg.

Kālā huaʻōlelo

ʻO ka helu o ka ʻai ʻana i ka waikawa folic (B9) no kahi wahine hāpai i ka wahine maʻi ma waena o 0.5 mg i kēlā me kēia lā.

No ka ʻōlelo: ka waiū folic i 100 g o ka pipi momona i loaʻa ka 240 mcg, ma 100 g o ka mākeke - 80 mcg, ma 100 g ka pāhi ʻaʻa - 40 mcg.

Mālama ka Vitamin B9 i ka hoʻoneʻe ʻana, nā huhū a me nā ʻōnaehana pale, komo i ka hana metabolism a me ka hana ʻana o DNA. He mea paʻakikī ke hoʻonāukiuki i ka mea nui o ka waikawa folic no nā wahine hāpai: e hōʻemi ana i ka ulu ʻana o nā hemahema i ke keiki, pono ia no ke kūkulu ʻana i ka puna neural o kahi lōlō, me kāna kōkua, hoʻokumu ka plasenta a hoʻokumu ʻia i ke kaila fetoplacental maʻamau.

Pyridoxine hydrochloride

ʻO ke kumu o ka pyridoxine hydrochloride (B6) no kahi wahine hānai maʻi ʻo ia ka awelika o 2.5 mg i kēlā me kēia lā.

No ka hōʻike: pyridoxine hydrochloride ma 100 g o nā pīni i loaʻa ka 0.9 mg, ma 100 walnuts a tuna paha - 0.8 mg, ma 100 g ka pipi momona - 0.7 mg.

Pono ka Vitamin B6 no ka hana ʻana o nā nē a me nā mea kūwili pālua, hoʻonāukiuki i nā kaʻina metabolic, a pili ia i loko o ke kāpili ʻana o nā ʻāpana koko ʻōmaʻomaʻo a me nā enzyme. I ka wā hapai, hiki i ka huaora ke kōkua i ka mālama ʻana i ka leo ʻōpū a hoʻomaikaʻi i ka nohona o nā wahine i ka wā o ka toxicosis.

Cyanocobalamin

ʻO ka helu o ka ʻai ʻana o cyanocobalamin (B12) no kahi wahine hāpai i ka wahine maʻi ma ka awelika mai 3 μg mg i ka lā.

No ka ʻōlelo: cyanocobalamin ma 100 g o ka pipi momona i loaʻa ka 60 μg, ma 100 g o ka pipi - 2.8 μg, ma 100 g o ke kao - 1,2 μg.

Mālama ʻo Vitamin B12 i ka hana kūpono a me ka hana ʻana o ka nūnaehana pili, e pili ana i ka ʻala a me ka hana ʻana o nā ʻāpana koko ʻulaʻula, a pili ʻia i loko o ka synthesis o DNA a me ka metabolism. I ka wā hapai, cyanocobalamin me ka folic acid e kōkua i nā ʻāpana e hoʻokaʻawale kūpono, kēia e hōʻoia i ka hoʻomohala maʻamau o nā kino o nā kino a me nā ʻili. Mālama ka Vitamin A i kahi maʻi anemia i ka makuahine a me nā mea hoʻonui i ke keiki.

He aha ka mea e hana ai me ka hypovitaminosis i kahi wahine hāpai

Me ka nele o nā huaora B i ke kino, ka nui o ka hōʻiliʻili ʻana i ka homocysteine.

ʻAʻole pili ʻo Homocysteine ​​i nā protein, no laila ʻaʻole hiki mai me ka meaʻai. I loko o ke kino, ua synthesized mai methionine a hoʻohana ʻia e hana i ka waika cysteine ​​amino. ʻO ka homocysteine ​​kahi mea i loko o nā mea i hōʻoki ʻia. I mea e pale ai i nā hopenaʻino, hoʻoneʻe ʻia ke ʻano o ke koko. No laila, he nui nā homocysteine ​​i loko o ke kino, hōʻiliʻili ia i ke koko a hōʻino paha i ka paia o ka loko o nā moku. Hoʻopuka hāwele wale ia i ka lāʻau hematoplacental a hiki ʻole i ka hoʻopilikia i ke kaʻina hana o ka pūpū. No ka hoʻopauʻana i kēia kumu kīnā ʻia, pono e hoʻohuli hou ka homocysteine ​​i ka methionine - no kēia, pono nā huaora o ka hui ʻo B.

I ka wahine hāpai, hāʻule ka pae o ka homocysteine ​​maʻamau i ka hopena o ka trimester mua a hoʻōla ma hope o ka hānau ʻana. He hopena maikaʻi kēia kaʻina hana ma ka hūnā placental.

Angiovit i ka papahana Health - wikiō.

Hoʻonui ka nui o ka homocysteine ​​i loko o ke kino ma muli o ka nui o ka methionine a me ka hapa ʻole o ka waikawa folic a me nā huaora B6 a me B12, inā ke inu a inu i ka kofe ma mua o 6 mau kīʻaha i kēlā me kēia lā, me ka haʻahaʻa haʻahaʻa. Hiki i nā lāʻau lapaʻau ke hoʻonāukiuki i kona hoʻonui ʻana: no ka laʻana, phenytoin, nitrous oxide, H2-receptor antagonists, Eufillin, hormonal contraceptives. Hoʻomaʻamaʻa ʻia hoʻi i ka maʻi mellitus maʻi maʻi, pathology koʻikoʻi o nā pēpē a me ka gland thyroid, psoriasis.

Nā hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau

ʻO Angiovit kahi huahana o Altayvitaminy a hōʻike ʻia i hoʻokahi puka wale nō - nā papa, he pale pale. He ʻano convex lākou, keʻokeʻo, kāʻili ʻia i nā ʻāpana he 10 i nā palakō, ke kūʻai ʻole ʻia ʻole. ʻO hoʻokahi pākahi o Angiovit e pili ana i 60 papa a me nā kumukūʻai he 200 awelika.

ʻO ka hana a "Angiovitis" ma muli o ka hui pū ʻana o nā ʻekolu mau momona, ka mea:

  • Vitamin B6 - i kahi kiko o 4 mg no kēlā me kēia pā,
  • vitamina B12 - ma kahi pākaukau o 6 mcg no kēlā me kēia papa,
  • ka huaʻai folic (bitamina B9) - i ka nui o 5 mg i hoʻokahi papa.

Eia kekahi, ʻo ka hoʻomākaukau e loaʻa ai ka hilo, primellose, calcium stearate, starch potato a me talc. Pono kēia mau pūhui no kahi palaho pōkole a me ka mālama lōʻihi (ʻo ka noho o ka lāʻau lapaʻau he 3 mau makahiki).

Pehea ia e hana?

ʻO nā mea ikaika a "AngioVita", ʻo ia nā huaora B ka mea i hiki ke hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana i loko o ke kino o kekahi mau enzymes i komo i ka metabolism o ka methionine a me ka homocysteine. Ua hōʻike ʻia nā noiʻi e hoʻonui i ka nui o ka homocysteine ​​ka nui o ka nui o nā ala nui e like me ka myocardial infarction, kaiopathy diabetes, trombosis arterial, ischemic stroke, a me nā mea ʻē aʻe.

Hoʻonui ka hoʻonuiʻana i ka manaʻo o kēia waihona i ka nele o nā huaora B6, B9 a me B12, no laila lawe i ka "Angiovitis" kōkua i ka hoʻoponopono i ka nui o ka homocysteine ​​i loko o ke koko, e hoʻemi ana i ka hopena o nā maʻi lele.

Hoʻolālā Hoʻolālā

Hiki ke kahakaha ʻia ʻo Angiovit i nā wahine ma mua o ka ʻae ʻana inā loaʻa iā lākou nā pilikia ma muli o nā kiʻekiʻe homocysteine. Hoʻomaopopo ʻia he hopena maikaʻi kēlā o kēlā pūlea i ka hānau ʻana, ʻo ia hoʻi, i ke kahe o ke koko i ka plenta, ma ke ʻano o ka ulu ʻana o ka pēpē.

A he nui nā kauka e aʻo aku e ʻike i ke kiʻekiʻe homocysteine ​​a ma ke kahua o ka hoʻomākaukau no ka wā hāpaiA laila inu inu "Angiowit", no ka mea, ʻo kekahi kumu maʻamau o kona hoʻonui ʻana i ka nele o nā huaora B.

Hāpai ʻia nā lāʻau lapaʻau no nā makuakāne e hiki mai ana, no ka mea, ʻo ke olakino a ke kanaka a me ka nui o nā huaora i loko o kona kino e hoʻopukū pono i ka manaʻo o kahi keiki olakino.

Ua papa ʻia ka papa AngioVita no nā wāhine i loaʻa nā kuhi a me nā pilikia e pili ana i ka hana ma mua. Hōʻike ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka pale ʻana i ka maʻi, anemia, thrombophlebitis, maʻi maʻi a me nā mea ʻē aʻe he nui. ʻO kona hoʻohana ʻana ma mua o ka hāpai ʻana ka lilo ʻana i maikaʻi maikaʻi o ka hōʻino ʻana o ka wahī a me nā kino o loko o ke pēpē.

I ka manawa e koi ai ka lawe ʻana i kahi pēpē?

Wahi a ka annotation, ua hoʻohālikelike ʻia ʻo Angiovit no nā maʻi me nā ʻano maʻi o ka ʻōnaehana cardiovascular, me ka hōʻeha ʻana, ka maʻi coronary artery, ka maʻi cerebrovascular a me ka angiopathy. I ka wā e lawe ai i kahi keiki, ʻoi aku ka nui o ka lāʻau lapaʻau i nā ala no ke kahe koko i loko o ka plasenta. Pono hoʻi e inu ʻia e nā wahine i ʻike i ka vitamin B hypovitaminosis, no ka mea, hiki i kēia keʻaina ke hoʻonāukiuki i ka hoʻomohala ʻana o ke keiki, e hōʻeha i ka anemia a me nā maʻi ʻē aʻe he nui.

ʻO ka hoʻohana ʻana o Angiovit e nā makuahine manaʻolana Kōkua i ka haʻahaʻa haʻahaʻa, hoʻomaikaʻi i ka hana koko a me ka hana o ke kua. ʻO ia lāʻau lapaʻau ka pale ʻana i nā mānoʻi koko a me nā veʻa varicose - nā pilikia e kū nei ka nui o nā wahine hāpai.

I ka wā mua, ua hoʻemi nā papa i nā hōʻailona o ka toxicosis a pale i ka hoʻomaka ʻana o ka anemia, a me ka hoʻonaninamu folic i ka palaki ʻana o ka lāʻau lapaʻau e hōʻoia i ka hoʻomohala piha ʻana o ka nūnaehana o ka pēpē.

Hiki paha ke hōʻeha

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e lawe i Angiovit, pono e hoʻokaʻawale i ka hypersensitivity i kekahi o nā mea o ka papa, no ka mea wale nō kēia contraindication i ka hoʻohana ʻana o kēia lāʻau lapaʻau. ʻAʻohe kumu ʻē aʻe e hōʻole ai i ka hoʻohana ʻana i ia mau multivitamins, akā ma ke alo o kekahi mau pilikia maʻi a i ʻole pilikia i ka hali ʻana, pono e lawe kekahi wahine iā Angiovit ma lalo o ka mākaʻi o ke kauka.

I waena o nā hopena ʻokoʻa ma muli o ka lawe ʻana i nā papa, hōʻeha o ka ʻili, nā hōʻailona o ka dyspepsia, ka ʻūhā, ka hupa, a me nā hives. Me kēlā hopena maikaʻi ʻole i ka lāʻau lapaʻau, pono ia e kāpae i ka mālama ʻana a kūkākūkā me kāu gynecologist e pili ana i ka hoʻoponopono hou ʻana o nā papa.

He mea nui hoʻi ke poina ʻole ia ʻoi aku ka hoʻonā ma ke ʻano o ke kauka i hiki ke hōʻino, a lawe lōʻihi hoʻi. ^ E Ha yM. ʻOi aku ka nui o nā huaora e hōʻeha ai i nā rashes, dizziness, tinnitus, nausea, ka ʻōpū o ka ʻōpū, hoʻonui i ke kōkōkē o ke koko, a ma kekahi mau wahine, ke koi ʻana a me nā hōʻailona hou aʻe.

Hōʻike ʻia ka hopena maikaʻi loa o Angiovitis i ka wā e hui pū ʻia ai nā papa like me kekahi mau lāʻau ʻē aʻe, no ka laʻana, diuretics a me nā lāʻau lapaʻau e hoʻonui ai i ka coagulation koko. E emi ka hopena o ka lāʻau inā lawe ʻoe me ia analgesics, nā lāʻau lapaʻau no ka hopu, antacids, lāʻau lapaʻau hormonal, salicylates, a pēlā aku.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana

ʻO ka inu ʻoki ʻana i Angiovit i ka wā hāpai ka mea pono papa hoʻokahi i kēlā me kēia lā. ʻAʻole pili ka meaʻai i ka manawa e lawe ai i ka lāʻau lapaʻau, no laila hiki iā ʻoe ke kāpī i kahi papa pā me ka nui o ka wai i kēlā me kēia manawa o ka lā. ʻAʻole ia e hāmama a wāwahi i ka lāʻau lapaʻau, no ka mea e hōʻino kēia i ka pālola papa, e hoʻemi ana i kona pono. Pono e wehewehe ʻia ka lōʻihi o ka hoʻohana ʻana e ke kauka, akā ʻo ka manawa pinepine loa ia mau multivitamins i nā papa o 20-30 mau lā. Hoʻokuʻu ʻia lākou i kekahi manawa no ka manawa lōʻihi, no ka laʻana, no kekahi mau mahina.

ʻO ka regimen lawe ʻana i ke "Angiovitis" i ka hoʻomākaukau no ka wā hāpai a ua like like. Lawe lākou i ka lāʻau lapaʻau hoʻokahi manawa i ka lā, hoʻokahi papa, mālama pono ʻaʻole e hōʻino i kāna ʻili. ʻO ka lōʻihi lōʻihi o ka papa mai ka 20 mau lā a hiki i 6 mahina. Inā ʻaʻole i hāpai ka hapai i ka wā e lawe ai i ka lāʻau, hoʻomaha a hoʻomaha, a laila hoʻomau ʻia ka mālama ʻana.

Inā hūnā ka wahine ma ke ʻano o ka hoʻohana ʻana iā Angiovit, ʻaʻole lākou e hāʻawi i nā lāʻau, akā hele lākou i ke kauka nāna e hoʻoholo inā e hoʻomau lākou i ka inu ʻana a i ʻole hiki iā lākou ke hoʻōki i ka lawe.

ʻO nā wahine i kuhikuhi ʻia ʻo Angiovit i ka wā hāpai a hāpai paha i kahi pēpē waiho waiho i nā loiloi kūpono e pili ana i kēlā mau lāʻau. Ua hōʻoia lākou i ka hiki o ka hoʻōla o ka vitamina a ʻike i kēia mea hoʻoikaika i nā kīʻaha koko, hoʻomaikaʻi i ka hana naʻau a me ka kahe koko i loko o ka plasenta. Wahi a lākou, ma hope o ke ala o Angiovit, he nui ke ola o ka olakino maikaʻi, ulu nui ka hāpai ʻana, a ʻaʻohe ʻōnaehana keiki.

Maikaʻi ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka lāʻau lapaʻau, a me nā hopena ʻokoʻa, i hoʻoponopono ʻia e nā loiloi, ʻaʻole loaʻa pinepine. ^ E Ha yM. Ma hope o ka mālama ʻana, ua hoʻoneʻe ka hapa nui o nā makuahine hāpai i ka ʻeha i ko lākou mau wāwae, ka hoʻoneʻe kino ʻana i nā mākau, a hoʻonui hoʻi i ka hana o kēlā me kēia lā. ʻO nā mea maʻi me nā ala cardiovascular, mahalo i ka loaʻa ʻana o Angiovit, me ka lanakila o ka lawe ʻana i ke pēpē a ʻoi aku ka hoʻomanawanui hou ʻana i ke kaʻina hānau.

Hoʻomaopopo kekahi mau kauka i kēlā lāʻau lapaʻau me ka maikaʻi loa, e kuhikuhi pinepine ana i nā wahine hāpai a me nā mea maʻi e mākaukau nei no ka ʻae ʻana. Eia naʻe, ke kau nei lākou me ka mea no nā mea pono a pau o nā papa, "Angiovit" pono e inu wale ʻia e like me nā hōʻike kikowaena.

ʻO ka lawe ʻana i kēia lāʻau lapaʻau "pololei i ka hihia" hikiʻole. Inā ʻōlelo ke kauka i kahi makuahine e hiki mai ana i kahi kauka, e nānā ʻo ia i kona kūlana a kāpae i ka lāʻau lapaʻau i ka manawa inā he hopena kūpono ʻole.

ʻAʻole loaʻa nā lāʻau lapaʻau me ka kikoʻī like like me ka Angiowit i loaʻa, no laila, inā he pono ke hoʻololi i kēia mau papa, pono ʻoe e ʻimi me ka loea a koho i kahi lāʻau lapaʻau a hoʻohui pū me kahi hopena like. Aia nā huaora o ka pūʻulu B i loko o ka hoʻomākaukau ʻana "Neurobeks", "Milgamma Composite", "Neurobion" a me nā mea ʻē aʻe, akā naʻe, kā lākou hana i ka nui o nā hewa i ʻae ʻia i ka wā hāpai. ʻAʻohe hāʻawi ʻia ia mau kālā i ka wā o ka manaʻolana o ke keiki.

Inā ʻike ʻia kahi hemahema o nā huaora i ke kino, a laila ma kahi o "Angiovitis", hiki i ke kauka ke kuhikuhi i nā ʻāpana o nā papa, i ka laʻana, "Acid Folic" i nā papa i loko o ka nui i kūpono no ka wahine. I nā hihia koʻikoʻi nui, hoʻohana ʻia ka infravenous infusions a me nā droppers e hoʻopau koke i ka hypovitaminosis a hoʻomau i ka hana maʻamau o ke kino.

No ka pale ʻana i ka nele o nā huaora B, ʻo ia kekahi o nā mea paʻakikī multivitamin, kūpono ke ʻano ʻana o ke kūmole i nā wahine i kahi kūlana. Pākuʻi kēia ʻO Femibion, Vitrum Prenatal Forte, Hoʻopau Mom, Multi-Tab Perinatal, Elevit Pronatal a me nā mea paʻakikī.

Hāʻawi lākou i nā makuahine e manaʻo ai ʻaʻole wale nō nā huaora B pono, akā, ʻo nā mea kanu i koe, me ka nui o nā minamina no ke kākoʻo ʻana i ka wahine a me ka hoʻomohala ʻana o ka pēpē. ʻO kekahi mau mea hoʻolako pū kekahi pūpū omega-fats, lutein, taurine a me nā mea waiwai ʻē aʻe. Hoʻohana ʻia ke koho ʻana i kahi mākaukau multivitamin kūpono me ke kauka, no ka mea, ʻo nā mea paʻakikī i kā lākou contraindications a me nā hiʻohiʻona noi.

ʻO ka hopena o ka lāʻau lapaʻau a me kona palekana i ka wā hāpai

ʻO Angiovit kahi huaʻai paʻakikī i kūkulu ʻia no ka mālama ʻana a me ka pale ʻana i nā pathologies cardiac. Hoʻokumu ʻia kāna hana me ka normalization o nā kaʻina metabolic, e hoʻoikaika ana i nā paia o nā kīʻaha koko, a me ka hōʻemi ʻana i nā pae homocysteine. Aia ka hapa liʻiliʻi o kēia ʻano mea i loko o ke koko, akā me ka nele o nā waiora B, hiki i kona hōʻiliʻili ke hoʻonui a lilo i hopena pilikia no ka hoʻomohala ʻana i ka atherosclerosis a me nā māka koko.

ʻO ka ʻano o ka lāʻau lapaʻau ka nui o nā huaora:

  • I6 (pyridoxine) - ke kuleana no nā metabola kaʻina i loko o nā pona, e hoʻomaʻamaʻa i nā hoʻoliʻi redox,
  • I9 (waikawa folic) - pili i ka hana ʻana o ka umauma pili o ka fetal,
  • I12 (cyanocobalamin) - loaʻa nā mea antioxidant.

Hiki hiki ke lawe iā Angiovit i ka wā hāpai a pehea pehea ka lōʻihi

Wahi a nā ʻōlelo kuhikuhi, ʻaʻole pāpā ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā makuahine e kali ana. Akā, e lawe ʻia ma muli o ka hōʻike a ke kauka a ma lalo o kāna alakaʻi. Aia i nā hopena o nā loiloi a me nā ʻano o ke ʻano o ka hāpai ʻana, hiki ke kuhikuhi ʻia ʻo Angiovit i loko o kēlā me kēia trimester a i loko o ka wā like.

I kekahi mau hihia, ua kuhikuhi ʻia ʻo Angiovit ma mua o ka ʻenehana i mea e pale ai i ka hoʻomohala ʻana o nā anomalies mai i ka pūnaehana o ka pīpī. Ke manaʻoʻiʻo nei kekahi mau kauka ʻo ka lawe ʻana i mea e hoʻonui ai i ka hiki o ka hāpai ʻana, a pale pū hoʻi i kāna hana kolohe.

No ke aha ʻo Angiovit i kuhikuhi ʻia i ka wā hāpai?

Hiki paha i ke kauka ke kuhikuhi i kahi koina paʻakikī i loko o nā hihia penei:

  • pono paʻa
  • ka hakakā ʻana o ka fetoplacental i waena o ka makuahine a me ka maʻi fetus,
  • haunaele puka
  • ʻoluakopa hypoxia o ka maʻi hānau,
  • maʻi maʻi coronary
  • ka hika maʻi,
  • hi ka wā kahiko
  • nele o nā huaora o ka hui B.

ʻO ka nele o nā huaora B nā mea weliweli no ka lohi i ka hoʻomohala ʻana a me ka noʻonoʻo ʻana o ke keiki. Eia kekahi, hoʻonui i ka mālamaʻana i kēia mau mea i ka nui o ka homocysteine, e hoʻonāukiuki i ka mālama placental. Hiki i kēia ʻano ke alakaʻi i ka hypoxia fetal, a ma ka wā e hiki mai ana ke kumu o nā maʻi neurological.

Hiki i kēia mau ala ke hana i ka hānau mua, ka wīwī o ka ʻōpū, ka maʻi o ka ʻōpū o ka ʻōpū a me ke kōkia o ke koko (sepsis). No laila, ʻoka pinepine ʻia ʻo Angiovit no ka pilikia o ka hana kolohe, me ka pale ʻana i nā kūlana pōpilikia. ʻOi aku ka manawa pinepine, ʻo ka lawe ʻana i ka lāʻau i kauoha ʻia no nā wahine i loaʻa nā pilikia gynecological ma mua o ka ʻāʻī ʻana. ʻO nā mea i hoʻomohala ʻia ʻo Angiovit e hoʻohalahala i ka hoʻoulu ʻana o ka fetoplacental a kōkua i ka hana o ka hemoglobin, e hoʻokaʻawale i ke koko me ka oxygen a lawe iā ia i nā ʻōnaehana kino āpau. Hōʻalo kēia hana i ka hoʻomohala ʻana o ka anemia (ka hapa ʻole o nā keʻena koko ʻulaʻula) i kahi wahine hāpai a me nā anomalen congenital i loko o kahi pēpē.

Nā hiʻohiʻona, nā hopena ʻaoʻao a me nā mea pili i nā lāʻau lapaʻau

ʻO ka hapa nui, ʻae ʻia ka Angiovit, ka mea maʻamau me ka hapa ʻole o nā huaora B. ʻO ka contraindication wale nō he hypersensitivity i nā ʻāpana o ka haku.

I nā hihia maʻamau, hiki i nā hopena maikaʻiʻole ke ʻano o:

Inā loaʻa ʻoe i nā hōʻailona leʻaleʻa, pono ʻoe e kāpae i ka lawe ʻana a e nīnau aku i kāu kauka. Ma ke kānāwai, hele i ka manawa ma hope o ka hāʻawi ʻana i nā huaora.

Wahi a ka helu ʻana o ka American Food and Drug Administration (FDA), multivitamins ua wae ʻia i ka papa A. ʻO ia hoʻi ʻo nā hōʻike ʻana ʻaʻole i hōʻike i nā hopena maikaʻi loa i ka maʻi o ka pēpē ma mua o kahi mea hoʻomaʻama mua, a ʻaʻohe data e pili ana i nā poho i ka lua a me ke kolamu ʻoi.

ʻAʻole i ʻōlelo ʻia ʻo Angiovit i nā lāʻau lapaʻau e hoʻonui ai i ka coagulation koko. Me kona hoʻohana pū ʻana me ka thiamine (B1) aia ka nui o ka loaʻa o nā maʻi alaka, a me ka hui pū me nā māmina me ka pā paʻakai, he ʻaina i loko o ka huakaʻi ʻana o nā cyanocobalamin i ʻike ʻia (B12) Ke lawe nei ʻo Angiovit me ka asparkam a me ka acid gutamika, ua ʻike ʻia kahi mahuahua o ka pale ʻana o ka naʻau puʻuwai ma ka hypoxia (oxygen starness).

Hoʻopili maikaʻi ʻia nā huaora B e ke kino inā lawe ʻia me nā huaora C a me D.

Pono e hoʻomanaʻo ʻia he lāʻau lapaʻau ka lāʻau lapaʻau, no laila e pāpā ʻia i ka papaʻi iā lākou iho, ʻoiai i ka wā hāpai. Hiki ke lawelawe i ka pale ʻole e alakaʻi i ka hypervitaminosis a hiki i nā pilikia ʻino i ke kino.

ʻO nā paina Multivitamin e loaʻa ana i nā huaora B - nā papaʻaina

Ke poʻo inoaMea waiwaiE hoʻokuʻu i ke ʻanoNā HōʻikeNā HoʻohuiHoʻohana ʻia
Vitamult
  • retinol
  • riboflavin
  • Pyridoxine
  • nikopinamide
  • vitamina O.
ʻO nā pōpō
  • ka pale ʻana i ka hoʻohaʻahaʻa o ka vitamina,
  • ke ola kino.
hypersensitivity i nā ʻāpanaua ae
Neurovitan
  • riboflavin
  • ka thiamine
  • Pyridoxine
  • lihuaikei
  • octothiamine.
  • neuropathy maʻi maʻi,
  • hyp- a me ka avitominosis o nā hāpai wahine,
  • preeclampsia o ke ao mua a me ka wā o ka trimester,
  • Hāmeʻa hōʻailona hōʻailona ma ka maʻi gynecology conservative a me ka operative.
ʻO Vitrum Prenatal Forte
  • folic acid
  • retinol
  • ascorbic acid
  • koleka
  • lihuaikei
  • Pyridoxine
  • ka thiamine
  • riboflavin
  • kāʻei a me ke kalapula
  • ʻenehana paʻakikī.
  • ka pale ana i ka anemia,
  • ka pale ʻana o ka hypovitaminosis,
  • nā hemahema o ka calcium.
  • ka hoʻomaloka pilikino i ka lāʻau,
  • ka nui ma ke kino o nā huaora A, E a me D,
  • huakaʻi renal function,
  • nāwaliwali o ka puʻuwai
  • frolosa a me ka lactose intolerance.
Neurobeks
  • ka thiamine
  • riboflavin
  • kaleka
  • pyridoxine kahaiwa,
  • folic acid
  • lihuaikei
  • nikopinamide
  • ascorbic acid.
  • ʻōmole huaʻā
  • ʻO nā pōpō
  • mau kapala.
  • nā pōʻino o ke kino poʻokela,
  • ka nele o nā huaora B,
  • hoʻōla ʻia mai ka maʻi cardiovascular,
  • ʻaiaiaia.
  • hoʻonāukiuki
  • ʻĀpōpō
  • erythrocytosis,
  • hōʻikeʻike maʻi maʻi ma nā mea o ka lāʻau lapaʻau.
ʻae ʻia i nā hihia i ʻoi aku ka ʻoi aʻe o ka pono o ka makuahine ma mua o ka hiki i ka pūpū

Nā ʻike e pili ana i ka lawe ʻana iā Angiovitis i ka wā hāpai

Ua kuhikuhi ʻia kēia mau huaʻawa mai iaʻu e koʻu gynecologist ma ka hoʻomaka ʻana o ka hānau ʻana. Aia nā pilikia olakino, no laila hopohopo wau i ka manawa a pau. A ʻike nā mea āpau e pono nā makuahine e noho mālie e hiki ʻole ke hōʻeha i ka pēpē. Ua inu au iā lākou no hoʻokahi mahina. ʻAʻole hiki iaʻu ke ʻōlelo he ʻike koʻikoʻi. Akā ʻaʻole e ʻike i koʻu manaʻo e nānā wau inā inu wau iā lākou. Ua lilo wau i calmer - ʻoiaʻiʻo kēia. Akā ʻaʻole hiki iaʻu ke hōʻoia he 100% ʻo kēia ka hopena o ka lawe ʻana iā Angiovit. ʻAno maoli, ʻaʻohe lāʻau lapaʻau, ʻo nā huaora naʻe, pono e lawe ʻia me ka ʻole o ka ʻōlelo a ke kauka. ʻO ka wahine hapai hoʻi. No laila, ma mua o ka hoʻohana ʻana, pono e kūkā me ka gynecologist.

SmirnovaSA

http://otzovik.com/review_3358930.html

I kona wā i mālama ai, ua kuhikuhi ka obstetrician-gynecologist i kēia lāʻau lapaʻau iaʻu me ka prophylaxis o ka hopena o ka wai folic, a i ʻole e hoʻāʻo i ke koko. Hoʻopili ia ia āpau. Ua lawa ke inu i hoʻokahi papa i ka lā a ʻaʻole pono e hoʻomanaʻo i ia. A laila loaʻa ka waikū folic i inu i 3 papa. Ua ʻemi ʻia ka lāʻau lapaʻau. ʻO ka Angiovit kahi hoʻomākaukau paʻakikī e pili ana i nā huaora B. Hoʻōla ʻo ia i ka wikiwiki o ka metabolion methionine a me kahi hoʻohaʻahaʻa i ka kahe koko homocysteine. No laila mahalo i kēia lāʻau lapaʻau, ua hoʻomau au a hānau mai i kahi pēpē maikaʻi.

konira

http://otzovik.com/review_493130.html

ʻO ka lāʻau ʻo "Angiovit" i kuhikuhi ʻia iaʻu e kahi gynecologist, ka hōʻoia ʻana iaʻu ʻo kēia mau mea momona e pono ai no ka hoʻolālā ʻana i ka hapai. Ma hope aku, e hoʻopau ʻia nā pilikia he nui, me ka toxicosis i ka wā hāpai. Ua ʻōlelo ʻia iaʻu e inu iā lākou ma mua o ka hāpai ʻana a me ka mahina mua o ka hānau ʻana. Aia ka huaora i ka waikawa folic, akā i ka nui o ka like me ka folic wai, i kūʻai kūʻokoʻa. Makemake au i kēia mau huaora, ua lawe wau ia no he mau mau pule i kēia manawa. Manaʻo wau he mea maʻalahi wale ʻole ia mea.

Kōkua

http://otzovik.com/review_1307144.html

No kona manawa lōʻihi, ua hoʻonui ʻia ka homocysteine, ua hoʻemi ʻo Angiovit i kēia hōʻailona. Akā ua kaʻoki ʻo ia i ka hoʻokipa ʻana, no ka mea, ua hoʻomaka ka hopena alerika i ka waha, hoʻāla maoli a ʻulaʻula.

Kauā liʻiliʻi

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit/

Ua hoʻoholo wau me kaʻu kāne e lilo i mau mākua no ka lua o ka wā ʻōpio ʻole. He 34 mau makahiki mākou a he nui ko māua paʻakikī ʻo ka hānau mua. Ma hope o kaʻu kāne a hele wau i kahi hoʻokolohua nui loa a me nā hoʻokolohua, ua ʻōlelo ke kauka e hoʻomaʻamaʻa mākou i kahi papa aʻoaʻo ma mua o ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻoihana. Ua wehewehe ʻo ia iā mākou me koʻu hemoglobin haʻahaʻa a ʻaʻole maikaʻi loa i ka hoʻoilina ma nā ʻaoʻao ʻelua. I waena o nā ʻano mea momona a me nā minerala, ua kuhikuhi ʻia ʻo Angiovit. Mākaukau kēia hoʻomākaukau ʻana i nā huaora o ka pūʻulu B. Aia i loko o ka pākeke he 60 mau ʻāpana. Ua kūʻai aku au i kahi pūpana e hoʻāʻo ai i ka pane ʻana o koʻu kino i nā maʻi kūlohelohe. Hoʻokomo iki kēia lāʻau i nā maʻi kūlohelohe, akā pono e pāʻani mau ʻoe ia. ʻAʻohe hopena maikaʻi loa, no laila ua lawe ʻia ka lāʻau ma mua o ka hoʻomaka ʻana o ka hapai, a i kekahi manawa ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ia mea. Pono wau e ʻike ʻoi loa koʻu olakino ma mua o koʻu wā hānau mua. ʻAʻohe nāwaliwali, ʻaʻohe huki, ʻaʻohe nāwaliwali. Ua hele mai ʻo ia iaʻu me ka hemolele, ʻaʻole hiki iaʻu ke hopohopo i ka hapalua o ka hapai ʻana.

f0cuswow

http://otzovik.com/review_2717461.html

ʻO ka Angiovitis i ka wā hāpai, ua ʻōlelo ʻia e hoʻopau i ka hemahema o nā huaora B, me ka pale ʻana o nā maʻi i pili i ko lākou nele. ʻOiai ka palekana o ka palekana o ke olakino a me ke keiki, hiki ke kiʻi ʻia ka multivitamin complex e like me ka mea i hōʻike ʻia e ke kauka i hele mai ma hope o kahi loiloi kūpono.

E hoʻohana i nā ʻāpana ʻokoʻa o ka hāpai ʻana

Hiki i ke kauka ke kahakaha ʻo Angiovit i ka makuahine e manaʻo ai i kēlā me kēia manawa o ka hāpai ʻana me kēia maʻi.

  • hypovitaminosis,
  • hopohialii
  • i ka hopena paʻakikī no ka pectoris angina a me ka myocardial infarction, me nā hōʻeha o ka atherosclerotic kumu, me ka ʻeha kaulua ma muli o ka maʻi mellitus o ka maʻi mellitus.

Mālama ka multivitamin complex i ke kūlana o ka wahine i ka wā o ka toxicosis a maikaʻi i ke kani ʻana i ka leo o ka ʻōpū.

Inā loaʻa nā hōʻailona, ​​hōʻike pinepine nā gynecologists a me nā hematologist i ka lawe ʻana i ka lāʻau ma mua o ka hapai ʻana no ka noʻonoʻo ʻana a i ka mea hoʻomaʻamaʻi mua no ka hoʻokumu pololei ʻana i ka plasenta a me ka hoʻomohala ʻana o ka pūpū.

Nā maʻi a me nā hopena e pili ana i ka Angiovitis

ʻAʻole hoʻolako ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana me nā kāloli pilikino i nā mea a me ka loaʻa ʻana o nā ʻano kūlohelohe.

Hoʻopili ka FDA i ka multivitamin complex A. ʻO nā huaʻai e kū i ka placenta. I ka wā e lawe ʻia ai i nā pupu therapeutic, ʻaʻole i kākau inoa ʻia nā kolohe i loko o ka wahine ma ke aʻo ʻana i nā wahine hāpai.

ʻAʻole hiki ke hoʻohui ʻia ʻo Angiovit me nā lāʻau lapaʻau e hoʻonui ai i ka coagulation koko. Me nā multivitamins'ē aʻe, hiki ke hoʻohana wale ʻia ka hoʻohana ʻana i ke kauka.

Hoʻopili pū me nā lāʻau ʻē aʻe

  1. Kālā huaʻōlelo. Hoʻemi i ka hopena o ka phenytoin (koi i ka hoʻonui ʻana i kona kao).
  2. ʻO ka analgesics (hana lōʻihi), anticonvulsants (me ka phenytoin a me ka carbamazepine), nā estrogens, a me nā mea hoʻokūkū waha e hoʻonui i ka pono no ka wai folic.
  3. ʻO nā antacids (e komo pū ana me ka hoʻomākaukau metala a me ka hoʻolihua magnesium), colestyramine, sulfonamines (me ka sulfasalazine) e hoʻemi ana i ka hoʻoliʻi ʻana o ka wai folic.
  4. Methotrexate, pyrimethamine, triamteren, trimethoprim kāohi i ka dihydrofolate reductase a hōʻemi i ka hopena o ka waikawa folic.
  5. Pyridoxine hydrochloride. Hoʻonui i ka hana o ka diuretics, nāwaliwali i ka hana a levodopa.
  6. ʻO ka isonicotine hydrazide, penicillamine, cycloserine a me nā estrogen-e pili ana i ka contraceptives waha e hoʻonāwaliwali i ka hopena o ka pyridoxine.
  7. Hele maikaʻi me nā glycosides cardiac (hoʻonui i ka pyridoxine i ka hoʻopili ʻana o nā protein contractile i ka myocardium), me ka huʻu glutamic a me ka aspartame (hoʻonui i ka pale aku i ka hypoxia).
  8. Cyanocobalamin. Aminoglycosides, salicylates, lāʻau lapaʻau antiepileptic, colchicine, hoʻomākaukau ʻai pākaha me ka hōʻemi ʻana i nā cyanocobalamin. Hoʻonui lākou i ka hopena o ka maʻi kūlohelohe e pili ana i ka mua o ka thiamine.

He aha hiki ke hoʻololi i ka angiovit i ka wā hāpai

ʻAʻole loaʻa i ka lāʻau kikoʻī nā kikowaena hoʻohui i waena o nā lāʻau lapaʻau. I nā mea paʻakikī multivitamin, ʻokoʻa loa nā hewa o nā huaora B. ʻO ka hiki ʻana i nā huaora no ka inikini ke hiki ke loaʻa kahi kūlike o nā mea ikaika. ʻO nā hoʻoholo āpau e pili ana i ka lawe ʻana a i ʻole kahi hoʻopihapiha e pono ai e ʻae me kāu kauka.

Hōʻikeʻike i nā wahine e pili ana i ka hoʻohana ʻana o Angiovit i ka wā hāpai

Hoʻopau wale wau i ka angiitis. Ke hoʻolālā a me B me ke kalana ʻole. ʻAʻole i haʻi ʻia ke kauka i nā mea paʻa. Hoʻokahi wau i ka hoʻomaha a inu i ka iwi (a i ka hoʻolālā ʻana) a piʻi ka homocysteine. Hoʻololi.ʻoloka ʻia nā kānaka me ka huaora B nāʻu.

Olesya Bukina

https://www.baby.ru/popular/angiovit/

Ua inu au i ka angiovit ma mua o ka hoʻohaumia o ka malama ʻo 3 a hiki i 20 mau pule, ke noi wale nei ka hemostasiologist i kēlā me kēia manawa inā he allergy, ʻaʻole ia ma laila, ʻaʻole wau i hoʻomaha.

Olesya

https://www.baby.ru/popular/angiovit/

No kona manawa lōʻihi, ua hoʻonui ʻia ka homocysteine, ua hoʻemi ʻo Angiovit i kēia hōʻailona. Akā ua uhai ʻo ia i ke kāʻai ʻana, no ka mea hoʻomaka kahi alikaʻi e pili ana i ka waha, kūlike a me ka ʻulaʻula.

Kauā liʻiliʻi

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

E nā kaikamahine aloha, ua pili kaʻu moʻolelo i ka lawe ʻana iā Angiovit e pili ana i ka hana ma ka lua o ka malama i hiki iaʻu ke hāpai. Ma mua o kēlā, ua hana māua kaʻu kāne i nā hoʻowalewale ʻole i ʻoi aku ma mua o hoʻokahi makahiki. Ua ʻike ʻo ia ka mea lapaʻau o kaʻu poʻe e like me ia, no laila e ʻōlelo pono ai, e pili pū ana ka pōmaikaʻi me ka lawe ʻana iā Angiovitis, hoʻomaikaʻi nui ʻo ia i kēia lāʻau lapaʻau. ʻAʻole wau i loaʻa i nā hopena ʻaoʻao.

ManaLaij

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

Ua ʻōlelo mai ke kauka iaʻu ʻo Angiovit i ka wā hāpai. ʻAʻole wau i ʻike i kekahi mea maikaʻi ʻole ma hope o ka inu ʻana, no ka mea he nui nā huaora e pono ai no ka makuahine a me ke keiki. Akā he kanaka homocestin kiʻekiʻe

MāMania

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

He kiʻekiʻe ko ka homocysteine, he kumu ia o ka lua o STs, mahalo iā Angiovit, ua hoʻemi ʻia ka pae o ka homocysteine ​​a ua hāpai i ka hānai, ua inu au i ka angiitis a hiki i ka hānau ʻana, a inu au i kēia manawa i nā papa. He maikaʻi loa ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻole pono nā kaʻina e hoʻokaʻawale i nā follicle a me nā huaora B, ua pau i ka pau. ʻOi kōkua ʻia wau i ka papa Angiovit.

ʻO Violetta

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/planirovanie_beremennosti/priem_angiovita/

ʻO ka wā paʻakikī o ke keiki he manawa paʻakikī a koʻikoʻi no ka wahine a me kāna pēpē. Ke hoʻonui nui nei ka pono o nā mea kūpono, a me ka waikawa folic, pyridoxine hydrochloride a me cyanocobalamin e pono pono ai e pale aku i nā pathologies a me ka hānau maʻamau. No ka paleʻana i nā pilikia e pili ana i ka nele o nā huaora, pono ka kipa makuahine e kipa aku i nā loea a nānā i kona olakino.

Video: kahi āu e pono ai e ʻike e pili ana i ka folic acid

ʻOiai ka pōmaikaʻi piha o Angiovit, lawe ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka wā hapai hiki ke loaʻa wale ma ka palapala ʻana o ke kauka hele ʻana a e like me ke ʻano hoʻohālike. I nā hōʻailona mua o ka hakakā ʻole i nā ʻāpana o ka hoʻonohonoho, pono e hoʻokaʻawale ʻia ia.

(0 mau balota, ka ʻokoʻa: 0 o 5)

Ma ko mākou ʻāina ʻākau, ʻaʻole i waiwai nui ka meaʻai i nā huaora. ʻAʻole lawa lākou i ke kūlana maʻamau, akā i ka wā hāpai, inā pono nui lākou, e ʻike nui ʻia ka hemahema. I mea e loaʻa ai i ka nui o ka nui o ka mau māmā a me ka pēpē, pono lākou e lawe i nā mea kikoʻī kūikawā, e like me Angiovit. No ke aha e pono ai a me ka weliweli i ka nele o nā lāʻau lapaʻau, i kēia manawa e ʻike mākou.

I mea e pale aku ai i ka nui o ka hoʻonuiʻana i ka hoʻomaka ʻana o ka pūpū me ka loaʻa ʻole o nā waiora, ua hoʻohui hou ʻia i nā mahina mua o ka hānau ʻana. I waena o nā mea kaulana kaulana: ʻO Angiovit, kahi hoʻokumu i ka nui o nā huaora o ka hui B. ʻO kēia kahi hui o ka pyridoxine (vitamin B6), folic acid (B9) a me cyanocobalamin (B12).

Wahi a nā loiloi olakino e pili ana i ka Angiovitis i ka wā hāpai ʻana, ʻo ka hoʻopili o ka hopena o kēia hōʻuluʻulu multivitamin ka hoʻoweliweli ʻana i nā kaʻina metabolic a me ka hoʻomohala ʻana o nā hui hoʻohui a me nā ʻōnaehana, kākoʻo i nā hematopoiesis kūpono a me nā hana antioxidant, hoʻoikaika i nā paia o nā kīʻaha koko.

Hoʻokumu i ka hana o kēia lāʻau lapaʻau, kūkulu ʻia kahi papa o ka hōʻike no ka hoʻohana. ʻO ka mea mua, he koʻo o ka waiū, ma muli o ka nele o nā huaora B, a i ʻole hypovitaminosis. Eia kekahi, ʻo Angiovit i ka wā hāpai ʻia e hōʻike ʻia no:

  • hopohialii
  • ka hika maʻi,
  • maʻi maʻi coronary
  • atherosclerotic cerebrovascular insufficiency,
  • ka pono no ka hoʻihoʻi ʻana ma hope o ka hana ʻana a me ka maʻi koʻikoʻi, koʻikoʻi ke kaumaha a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana.

ʻO ka nele o Fetoplacental kahi kumu ʻē aʻe e hoʻohana ai i kēia hōʻino vitamin, a ʻo kekahi o ka mea koʻikoʻi loa. ʻO ka hemahema plental kūlana he kūlana o ke kahe koko i loko o ka plasenta a me ka umbilical cord, ma muli o ka loaʻa ʻole o ka pūpū i nā lakoʻai. Hiki i nā hopena ke puka ma mua o ka hopena amniotic, hypoxia a me nā maʻi maikaʻi o ka fetal, abruption placental a me nā ʻaoʻao ʻē aʻe.

ʻO nā hoʻopiʻi hoʻopiʻi nui loa me kahi hemahema o nā huaora B ka hānau mua ʻana. A e like me nā hopena i loko - i ke koko a me ka sepsis, hoʻonui ʻia i ka pēpē ma hope o ka hānau ʻana, me ka noʻonoʻo.

No laila, he mea nui loa ka lawe ʻana iā Angiovit no ka hiki ʻana i ka hana intrauterine o ke keiki, a no ke olakino o ka pēpē i hānau mua ʻia. Hiki i ka anemia ke hoʻopilikia i ka kūlana o ke pēpē, hiki ke ulu i loko o ka makuahine me ka nele o nā huaora o kēia māhele.

Ke manaʻoʻiʻo nei ka kumu nui o nā huaora, me ka lākau B, ka meaʻai. E like me nā hua waina, nā mea kanu, nā hua ʻai, nā cereals, nā mea i kuke ʻia. Ka mea, he hemahema o ka waikawa folic a me nā huaora B6, kahi hui me B9 e pili ana me ka nānā ʻole ʻana i ka ʻaʻai. Ma keʻano laulā, kahi ʻelele maoli kēia, akā ʻo ka papa helu hāpai hoʻokahi wale nō nā mea e hoʻopili ʻia i ka saturation o ke kino me kēia mau mea nui.

Akā hikiʻole ke hōʻemi i nā huaora e nā kumu ʻē aʻe - nā maʻi (me ke ʻano o ke ʻano o ka ʻoihana) o ka hana hanu, a me nā maʻi hoʻi o ka pēpē.

Hoʻonohonoho ʻia ke Angiovit i ka hui pū me ka vitamin E a me ka hoʻomākaukau o ka calcium, ʻoi aku ka mea pinepine i loko o ka lua a me ke kolu. Aia i ka pōʻai pepa 60 kolo papa.

ʻO Angiovitis i ka wā hapai: ke kuhikuhi nei ke aʻo i kahi la i kēlā me kēia lā o ka papa hoʻokahi no nā pahuhopu prophylactic; me ka hapa o ka vitamin, pālua ka pālua. Aia no ka mālama ʻana i ka hemahema o ka placental, ma aneʻa nō ke ʻano a me ka nui o nā ʻano, a pono e nānā pono ʻia kēia mau kauka.

ʻO ka intolerance pilikino o kekahi lāʻau lapaʻau a i ʻole kekahi o kāna mau māhele i ka lālani wale nō i ka mahele o nā contraindications o Angiovitis. ʻAʻole maʻalahi nā pale ʻē aʻe. ʻOiai he overdose, hiki nō me kekahi ʻano, a me ka lāʻau a me nā lāʻau. ʻO ia ke kumu e mālama pono ai nā ʻōlelo a ke kauka.

E hooki koke i ka lawe ʻana i ka lāʻau no ka mea e puka mai nā maʻi kūlohelohe: nā wikiwiki, ke kuʻi, ka hāhā a me nā hōʻike ʻē aʻe. ʻO Allergy ka mea nui, a ʻo ka hopena maʻamau wale nō ka hopena kūpono o kēia hōʻino.

Hiki ke ʻalo ʻia nā pilikia he nui inā ʻaʻole ke makemake wale ka hapai, akā ua hoʻolālā ʻia hoʻi. ʻO ia, e mākaukau nei kahi wahine e lilo i makuahine - i ke kino a me ka noʻonoʻo. Hoʻohui a me ka hoʻoikaika ʻana i ke kino me ka hoʻomākaukau ʻana i ka vitamina.

ʻO ka mea nui, ʻo ia ka ka haʻalele ʻana i nā kuʻuna kūpono, a aia ka nui o lākou i ka hihia o ka pauku o ka vitamin, i hōʻike mua ʻia i nā kikoʻī o luna. Ke hoʻolālā nei i ka wā hāpai, noho ia i kāna iho niche kūikawā; hiki iā ia ke pale i nā malalations a me ke kōkua ʻana i ka hānau ʻana o ke pēpē ikaika a ʻona.

Inā lawe ka wahine iā Angiovit i mua, a laila pilikia ka hopena o ka hyperhomocysteinemia ma hope o ke kino. A eia kahi maʻi paʻakikī loa e pili ana i ka hoʻonui ʻia o ka homocysteine ​​i loko o ke koko. A ʻaʻole wale wale nō kēia mea momona, akā ke alakaʻi pū nei hoʻi i ka hala ʻole o ka hāʻawi ʻana i ke koko i ka puna ma o ka plasenta. ʻO ka hopena o ia ʻano hoʻowahāwahā ʻana, ʻo ia ka wikiwiki o ka hoʻoulu ʻana i ka pēpē, hoʻonāukiuki i nā hana maikaʻi ʻole a i ʻole ke kala ʻana o ka hala.

Aia kekahi hui i kapa ʻia he hopena: ʻo nā wahine ma luna o 35, a me nā maʻi cardiovascular, ma hope o nā hōʻehae, a me nā pilikia koʻikoʻi olakino. Akā no nā makuahine āpau e hiki mai ana, e kōkua maoli ka kākoʻo vitamin i ka hoʻoikaika ʻana iā mākou iho a me ke keiki hānau ʻole.

I ka wā hāpai, pono ka wahine e kiaʻi pono loa i ka hoʻokomo ʻana i nā huaora. He mea paʻakikī ke loaʻa i nā mea pono a pau me ka meaʻai, ʻoiai inā hoʻomaka ke kino e hana "no ʻelua." ʻO ka Angiovitis i ka wā hāpai e kōkua i ka hoʻopauʻana i ka emi o nā huaora o ka hui B - nā pūhui kaha biologically e kōkua ai i ka hoʻopiʻi a me ka hoʻomohala ʻana o ka wahine hānau.

ʻO ka hoʻohana ʻana o Angiovit pale i ka hoʻomohala ʻana o nā ʻano he nui i loko o ke keiki, a me ka hala ʻole mau. He hopena maikaʻi ka hopena o ka lāʻau i ke kūlana o ke ʻano o ka puʻuwai a me ke kaomi.

ʻO Angiovit kahi paepae a me ka huahelu:

  • pyridoxine (huaora B6) - kahi hoʻohui e hoʻomaikaʻi i nā kaʻina metabolic a hoʻomaikaʻi i nā hopena redox i loko o ke kino,
  • folic acid (vitamin B9) - kahi i pono e pono ai no ka hoʻokumu ʻana i ke aʻalolo ʻōpiopio, a no ka loli maʻamau o nā kinikinika.
  • cyanocobalamin (vitamin B12) he antioxidant i hoʻopili ʻia i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻōnaehana ʻo ka fetal a me ka hana ʻana o ka hua.

Kūkulu ʻia ka hopena therapeutic o Angiovitis e pili ana i ka hana o nā kaʻina metabolic, ka maʻi o ka hoʻoneʻeʻana a me ka hoʻohaʻahaʻa i ka pae o ka puʻukū. Ke hoʻoponopono nei kēia lāʻau lāʻau i ka hoʻololi ʻana o ka homocysteine ​​- kahi pūhui protein i hoʻopaʻa ʻia i loaʻa i ke ʻano o nā mea hōʻino i nā paia vascular.

Pēlā ke ʻano i kēlā mau neʻe i ka hoʻomohala ʻana o ka atherosclerosis, kaohi ʻana o ke kīʻaha koko a me nā pilikia o ka ʻōnaehana. I ka wā hāpai, hoʻonāukiuki ʻia kēia mau mea maʻamau, pinepine i ka manawa i loko o ka lālani.

Pehea e hiki ai i nā huaora B ke hoʻololi i nā pae homocysteine? ʻO kēia mau meaola e ola ai i ka hana o ka methylenetetrahydrofolate reductase a me ka cystation-B-synthetase - nā enzyme i hoʻopili i ka metabolism o methionine, kahi i hoʻohuihui ʻia ka homocysteine. I nā huaʻōlelo ʻē aʻe, hana pololei ʻo Angiovit ma o kekahi kaulahao o ka maʻi biochemical.

Loaʻa ka Homocysteine ​​i loko o ke koko, akā hiki ke pale ʻia kona pae. I ka wā e ʻike ʻole ai ka nui o nā huaora B i loko o ke kino, e nui ka nui o kēia waikawa amino, a me nā maʻi āpau ma nā lipid (momona) metabolism i ulu, kipi ke koko, ʻano kīʻaha koko.

Hāʻawi ʻia i ka hui a me ka hana o ka hana o Angiovitis, hōʻike ʻia i ka wā o ka hāpai ʻana me ka hemahema o ka vitamin a me ka hypovitaminosis o ka hui B. Eia kekahi, hoʻohana ʻia ka lāʻau i ka hoʻomāhuahua ʻana o nā maʻi i kumu ʻia e ka nui o ka homocysteine ​​a koi aku i ke kūpaʻa vascular.

Ua hoʻohālikelike ʻia no nā wahine me ka hyperhomocysteinemia, ka angathyathy diabetes, ka maʻi naʻau coronary, ka maʻi cerebrovascular me ka gaiis atherosclerotic. Kōkua ka lāʻau lapaʻau e hoʻōla ma hope o nā hana, nā maʻi lōʻihi, ka psycho-emotional and the physical stress.

ʻAʻohe contraindications no ka hoʻohana ʻana i ka wā hapai. Kuhi ʻia i ka lā i ʻōlelo ʻia e ke kauka, ʻaʻole hiki ke hōʻeha ka lāʻau lapaʻau i ka makuahine a i ke keiki paha. I nā hanana liʻiliʻi, ʻikea ʻole ka hemahema o kekahi mau māhele o Angiovitis, a laila pono e hoʻokaʻawale ka hoʻokipa a pono e ʻike ʻia ke kauka e pili ana i ia.

Wahi a nā ʻōlelo aʻoaʻo, ʻo ka hōʻike nui no ke koho ʻana iā Angiovit he nele a nele paha i ka vitamina o ka hui ʻo B. I ka wā hāpai, ua pilikia loa kēia ʻano, no ka mea e hiki ke hoʻopilikia i ka ʻōpū: ʻo ka hopena o nā maʻi kuhihewa, ka waiho ʻana i ke kino a me ka noʻonoʻo.

ʻO ka nele o nā huaora o ka hui B e hoʻopilikia i ke kūlana o ka wahine hāpai: ʻo ka wahine ke kūkulu i ka anemia. Hoʻopilikia kēia i ka viability o ka pūpū, hiki ke hana i kahi hoʻomau a lohi paha i ka ulu ʻana o ka intrauterine.

E kūʻē i ke kua mua o hyperhomocysteinemia, hele mai ke kahe koko i loko o ka makuahine-placenta-fetus system, kahi e hiki ai i ka fetoplacental insufficiency, fetal oxygen staral.

ʻO ke hemahema o ka huaora B6, B9 a me B12 hiki ke hōʻeha wale ʻia e ka mea ʻole o kā lākou ʻikepili i ka ʻai, akā, nā maʻi mau o ka ʻalā o ka gastrointestinal, nā māla renal impaired. ʻO Angiovitis i ka wā hāpai e kōkua ka hoʻopau i kēia pilikia, me ka manaʻo o kona kumu.

Mahalo i kēia lāʻau lapaʻau, hoʻōla ʻia ka hoʻokahe koko ma waena o ka ʻōpū a me ka placenta, a mālama ʻia, ka hoʻomohala ʻana o nā anomalen congenital, me nā mea e alakaʻi nei i ka stillbirth, a me ke kino a me ka noʻonoʻo.

Hiki ke hāpai ʻia ʻo Angiovitis i ka wā hāpai. Ke hoʻoholo nei ke kauka i ka pono o kāna koho e kau nei ma muli o nā hopena o nā hoʻokolohua hoʻoliʻi, ka maikaʻi a me nā hiʻohiʻona pilikino o ka wahine. Me kahi hemahema o nāʻaora B, ʻo ka nui o ka papaʻa he 2 papa i kēlā me kēia lā: kakahiaka a me ke ahiahi. No nā pale kumu, e lawa ia e lawe i ka 1 papa i ka lā.

ʻO ka maʻamau, ʻokoʻa ka hopena o nā mea paʻakikī i nā maʻi maʻi, ʻoi aku ka manawa o ka nui o ka pono no lākou i loko o ke kino (me ka wā hāpai a ʻo ka wā hāpai). Ma nā hanana kūkaʻi, hiki mai paha nā maʻi kūloko a i nā hopena maʻamau paha i ke ʻano o ka urticaria, itching, angioedema, etc.

Me ka nui o ka naʻau i nā mea like o Angiovitis, hōʻeha, ka hōʻeha hiamoe, hōʻeha, hoʻololi i ka hoʻololi ʻana o ka ʻili o ka ʻili. ʻO nā hopena maikaʻiʻole mai ka papa gastrointestinal e hōʻike ʻia e nā hōʻailona o ka dyspepsia: nausea, luaʻi, ka ʻeha o ka epigastric, belching a me ka flatulence.

ʻAʻole i ʻike ʻia nā hihia o ka overdose, akā me ka hypervitaminosis, ka ʻaki ʻana i nā loiloi kaʻa maikaʻi o ka lima, ka maʻalea o nā ʻāpana like ʻole o ke kino, ka ulu mau ʻana, nā kīwaha koko i nā moku liʻiliʻi e ulu. Inā loaʻa nā hopena ʻaoʻao, a me nā hōʻailona o kahi make overdose, kāpae i ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau a nīnau aku i kekahi kauka.

ʻO ka Angiovit kahi paepono a i loaʻa i ka puka papa. A maʻalahi kēia palapala i hana ʻia a hiki iā ʻoe ke lawe i ka lāʻau lapaʻau ma ka haukapila a me ka home. Aia kēlā me kēia papa i ka 4 mg o ka mauʻu B6, 5 mg o ka bitamina B9 a me 6 mg o ka mauʻu B12.

Loaʻa ka Angiovit ma loko o kahi hapa 60 i kēlā me kēia paʻi. ʻO ka kumukūʻai o ka lāʻau lapaʻau ma waena o nā awelika mai 220 a 280 rubles.

ʻAʻohe mea hoʻohālike o Angiovit e hoʻopiha piha ana i ka ʻōlule (ma ka nui a me ka nui o nā mea ikaika). ʻO ka lāʻau lapaʻau pinepine loa ka Medivitan. Loaʻa pū kekahi mau huaora B6, B9 a me B12, akā aia i ka ʻano o nā hopena injectable: ʻApana 1 - B6 a me B12, No. 2 - B9. Ma muli o ka pono e hāʻawi i nā inikini, ʻaʻole kūpono loa e hoʻohana, ʻoi aʻe, loaʻa i kahi nui o nā contraindications a me nā hopena ʻaoʻao ma mua o Angiovit.

ʻO nā mea paʻakikī multivitamin me cyanocobalamin, pyridoxine a me ka acid folic i hopena like. Aia kēia mau mea, no ka laʻana, Neurobeks, Triovit Cardio, Hexavit, Vitamult, Alvitil, Aerovit.

ʻIvlelo ʻia ʻO Angivitis i ka wā hāpai e hoʻopau a hoʻopau i nā hōʻemi o nā huaora o ka hui B, a me nā maʻi e pili pū ana me kā lākou nele. ʻO ke kāpae ʻana o ka hypovitaminosis e kōkua i ka pale ʻana i ka loaʻa ʻana o ka plough plenta, nā mea maʻamau ʻO ka lāʻau no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana ʻaʻole contraindications, loaʻa i nā hopena ʻino loa. Hiki ke kuhikuhi ʻia i kēlā me kēia manawa i ka wā hāpai.

Manaʻo mākou e heluhelu: Nā mea momona e pale ai i ka lauoho: a pehea e lawe ai iā lākou?

Home »Kauka» Kaulana » Vitamin complex Angiovit i ka wā hapai: ka mea i kuhikuhi a pehea e lawe pololei ai?

Hoʻomaopopo ka hapa nui o nā kauka ʻoiai i ka hoʻolālā ʻana i kahi hāpai ʻana, pono ʻoe e hoʻomākaukau i kou kino ma mua.

ʻAʻole pili kēia i nā wahine wale nō, akā ʻo nā kāne pū kekahi. Akā ʻo ka hana nui he moe me ka makuahine manaʻolana, nāna e mālama i kona olakino a me ka maʻi fetus.

ʻO kekahi o nā kumu nui o ka hoʻomākaukau ʻana i ke kino no ka hapai ʻana i ka pale ʻana i ka liʻiliʻi o ka vitamin. ʻO ka haʻalele ʻana o nā mea koʻikoʻi a i ʻole ka nele o nā meaʻai i ke kino o ka makuahine hiki ke alakaʻi i nā hoʻopiʻi koʻikoʻi a me nā hana hoʻokaumaha o ka hopena hāpai ʻana.

I nā hihia kūikawā koʻikoʻi, i ka pathology pathology. No laila, ke kuhikuhi nei i nā kauka i ke kau ʻana ma mua o ka hoʻomaka ʻana e hoʻolālā i ka hāpai ʻana, e hoʻomaʻamaʻa i kahi loiloi i kahi haukaʻa a, me ka ʻole o ka hemahema, e hoʻomaka i ka lawe ʻana i nā huaora. Kūkulu maoli i ka lāʻau lapaʻau honua Angiovit.

ʻO ka hoʻohana ʻana i kēia mau huaora e pono ai ma mua o ka hāpai ʻana o ke keiki, a i ka wā hāpai. Ua kuhikuhi ʻia nā ʻōlelo kūikawā a me ka mālama ʻana i ka lāʻau i ka wā hāpai, i ka wā e makemake nui ai ke kino i nā mea pono e hiki ke loaʻa me nā meaʻai maʻamau. Me ka loaʻa ʻole o ka huaora o ka pūʻulu B, a me ka mālama ʻana i nā maʻi maʻi vascular, kuhikuhi nā kauka i nā wahine hāpai - Angiovit.

ʻO ka lāʻau ʻo Angiovit he lāʻau lapaʻau ʻaʻole pono ia, akā pono e lawaiʻa wale ʻia e like me nā ʻōlelo a me nā ʻōlelo a ke kauka.

Loaʻa i ka lāʻau lapaʻau nā waiwai maikaʻi loa a loaʻa i kahi papa o nā huaora:

  • pūʻai paʻakai B-6 - ʻO ka mea nui o ka pyridoxine, e hoʻomaikaʻi a hoʻomaikaʻi i ka hopena o ka maʻi hāpena i loko o ke kino. Hoʻonui i nā wikiwiki o ke kaʻina hana a hāpai i ka hoʻokalakupua. He hopena maikaʻi ka hopena o ka pūpū me ka makuahine.
  • huaora B-9 - kū i luna o ke kumu o ka folic acid, ka mea e hoʻomaikaʻi i ke ʻano o nā pūhui o nā nerve a me nā kiko o ka huaʻala o ka wā e hiki mai ana, hoʻomaikaʻi i ka hoʻopili ʻana o nā waikona nukle.
  • waiora B-12 - hoʻonui i ka pūnao pīhoihoi, hana i kahi hoʻokumu kōkua a hoʻonui i ka hana o nā genotypes fetal. ʻO ka mea nui, ʻo ka cyanocobalamin antioxidant.

Ke loaʻa nei ka lāʻau lapaʻau i nā enzyme hou e kūpono pono i ke kino o ka makuahine a me ke keiki hānau ʻole.

No ka mea ke nānā nui nei ʻo Angiovit i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka metabolism a me ka hoʻihoʻi i ka hoʻemi ʻana i ka momona, e kōkua ana i ka pale i nā kahe koko mai ka pōʻino, ʻoi aku ka maikaʻi o ka pīpī a me ka meaʻai o ka pūpū.

ʻO Angiovit kahi e hōʻemi nei i ka hopena o ka maʻi vascular, clogged veins, hōʻemi i ka hiki ke hoʻomohala ʻana i ka atherosclerosis a me nā maʻi ʻē aʻe. Ke lawe ʻana iā Angiovit, hoʻemi ʻia ka nui o ka hōʻemi ʻana i ka hōʻemi ma kahi o 80%. He hopena kiʻekiʻe loa kēia, i loaʻa i ka loiloi pololei o ka lāʻau lapaʻau.

Nui nā ʻano like ʻole e lawe ʻia i ka wā hāpai. ʻO kēia nā huaora o nā hui B, E D, akā ua ʻōlelo ikaika nā kauka e hoʻohana iā Angiovit.

ʻO ia ia ka mea kōkua e hoʻihoʻi hou i ka loaʻa ʻole o nā huaora B, he mea kūpono loa ia no ka makuahine ʻokoʻa a me kāna keiki. ʻOiai ka nui o nā analogue, uaʻoi aku ka Angiovit iā lākou ma nā āpau āpau a hoʻokō i nā hopena kiʻekiʻe loa a kūpono hoʻi i ka hoʻomaʻamaʻa.

ʻO Angiovit kekahi o nā lāʻau maikaʻi loa e pono ai a ka makuahine ke lawe ʻana i kahi keiki. Loaʻa i kāna waihona 3 mau pūʻulu o nā huaora e pono ai, ʻo ia ka mea maikaʻi maikaʻi loa no ka kaupaona ʻana a me ka saturating i ke kino.

Nānā nā kauka i nā mea kūpono me ka mālama ʻana o Angviovit e kekahi kaikamahine, a ʻo ka lāʻau lapaʻau ʻaʻohe ʻāpana o nā hopena. I nā hihia ākea maʻamau, hiki iā ia ke hana i kahi hopena maʻi, e hele pū ʻia me nā maʻi maʻamau o kahi alerē.

ʻO ka kumu, ke kuhikuhi ʻia nei ka lāʻau lapaʻau no ka nele o nā huaora B, me ka pale ʻana a hoʻomaikaʻi hou i ka pono o ka makuahine.

ʻO ka Angiovitis e lawe ʻia no kēlā mau maʻi a me nā maʻi.

  • maʻi maʻi vascular, me ka hyperhomocysteinemia,
  • ka like ʻana o nā moku o nā ʻāpana haʻahaʻa a me nā ʻāpana ʻē aʻe o ke kino.
  • me ka maʻi puʻuwai
  • me nā pilikia kīʻaha,
  • no ka hoʻōla ʻana ma hope o kahi manawa hana,
  • me nā maʻi koʻikoʻi,
  • me ka hana kino kino.

I kekahi mau hihia, kaukaukau nā kauka ʻo Angiovit no ka mutations i ka alualu pōkole, akā, pū me ko Milgamma injections. ^ E Ha yM. ʻO kēia mau mea ʻelua i hana maikaʻi. Eia kekahi, i nā pilikia paʻakikī, kaukaʻi nā kauka ʻo Angiovit no ka maʻi plissental.

He pilikia nui kēia ala pathological inā ʻaʻole i loaʻa i ka mea hāpai i nā mea momona a me nā ʻāpana maikaʻi mai ka makuahine. Ma hope mai, hiki i ka pūpū ke hānau ʻia me nā maʻi koʻikoʻi a i ʻole nā ​​maʻi pathological abnormalities.

Nā Manaʻo Milgamma

I kēlā mau pilikia, ke kauka nei ke kauka i kahi papa lāʻau o kēlā me kēia kanaka, aʻo ka makuahine e koi ʻia e hana i nā hoʻokau hou aʻe a hoʻomaka e lawe i nā lāʻau lapaʻau hou.

ʻO ka nele o nā kūpono o ka nui o ka vitamina B i loko o ke kino i ka wā hāpai a hiki ke alakaʻi i nā pilikia koʻikoʻi ʻaʻole wale no ka makuahine, akā no ka pēpē hānau ʻole.

Inā nele kekahi mau mea pono, hānau mua, ka nui o nā meaʻai no ka pēpē, a me nā pilikia olakino e hoʻomaka. Ke alakaʻi nei kēia i nā pilikia he nui, no laila, pono nā wahine e lawe iā Angiovit i ka wā hāpai a hoʻomākaukau no ka hāpai ʻana.

ʻO ka hapanui ʻo Angiovit e kuhikuhi ʻia i nā wahine hāpai me ka nele o nā huaora B.

ʻO ka hemahema o ia mau mea e alakaʻi i ka hoʻonui ʻana i ka hānau keiki a me ke ola maʻamau o ka makuahine a me ke keiki hānau ʻole. Ke hele nui nei ke kūlana olakino o ka wahine, e hele aku ka hopohopo, ke anemia a me nā pilikia olakino koʻikoʻi.

Hiki i nā huaora B ke pau i ke komo i ka kino o ka makuahine me ka hoʻopono ʻole ʻia o ka meaʻai, me nā maʻi ʻeha o ka gastrointestinal nui, me ka hana ʻole. Hoʻoponopono ʻo Angiovit i ka pilikia o ka loaʻa ʻole o nā huaora i kekahi maʻi, me ke kumu o ka nele o kēia mau mea.

Eia nō hoʻi, hoʻomaikaʻi ka lāʻau lapaʻau i ke kahe o ke koko, hoʻonui i ka mea i loko o nā mea i hōʻike ʻia ma waena o ka makuahine a me ka fetus. ʻO ka lawe ʻana iā Angiovit e hōʻemi i ka maʻi o ka congenital a me ka hoʻomohala ʻana i nā ʻano ʻāpana like ʻole i ke keiki hānau ʻole.

Hiki ke lawe ʻia ka Angiovitis, ma mua o ka ʻoluʻolu, a i ka wā o ka wā o ka hōʻeha o ke keiki a me ko ka makahiki o ke ʻano gestational.

ʻO ka kauka hele wale nō e kuhikuhi i ka lāʻau lapaʻau, hiki i ka lāʻau lapaʻau iho ke loaʻa i kahi hopena hōʻino i ke kino a ma ke kūlana maʻamau ma ke ʻano.

Hāʻawi, lawe lākou i Angiovit me nā huaora o ka hui E. Ma kēia hihia, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kino i nā mea kanu, a hoʻihoʻi hou i nā mea i hemahema i loko o ke kino o ka makuahine a me ke keiki hānau ʻole.

Loaʻa ka Angiovit i loko o ka paʻi maʻamau - 60 papa. E kuhikuhi i ka lāʻau lapaʻau me ka nui o ka nui o nā huaora B i ke kino. Hāʻawi i kahi papa hoʻokahi i kēlā me kēia lā no ka pale ʻana a hoʻomaikaʻi maikaʻi.

I nā maʻi ʻē aʻe iʻoi aku ka nui, ua hoʻonui ʻia ka nui i ʻelua papa. ʻO ke kumu o ka mālama pale ʻana ma kahi o 20-25 mau lā. I nā maʻi ʻino loa, hiki ke hoʻonui ʻia ke papa i hoʻokahi mahina, akā e kūkākūkā ma mua o nā mea āpau me kāu kauka.

Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻo Angiovitis, i nā hihia ākea loa, e hoʻonāuki i ka hopena maʻi.

ʻO ka manawa pinepine, hele i kahi maʻi alaka i nā mea like o ka lāʻau lapaʻau a ua hele pū ʻia me ka ʻehaʻeha a me nā maʻi, nā pale a me ka hōʻeha o ka ʻili.

ʻAʻohe mau hihia i kahi overdose o ka lāʻau lapaʻau. Inā he mau maʻi ʻo ka nausea, ka luaʻi, ka ʻōpū, ka pilikia gastrointestinal, ua ʻike ʻia nā loli o ke ʻano kino, a laila pono ʻoe e hoʻopau i ka lawe ʻana i ka lāʻau, a e nīnau aku i kekahi kauka.

Loaʻa i ka helu kikowaena o Angiovit, akā ʻaʻohe mea o lākou i nā mea like. Hiki ke kākau inoa i nā meaʻala: Undevit, SanaSol, Hexavit, Pollibon, Aerovit a me nā mea'ē aʻe.

No ke aha e kauoha ʻia ai ʻo Angiovit i ka wā o ka hoʻolālā hāpaiʻana? ʻO ka pane i loko o ke wikiō:

ʻO Angiovit ka ala ikaika loa e hoʻihoʻi i ka paila o nā huaora B .. I ka manawa pinepine, hōʻike nā kauka i kēia lāʻau lapaʻau, no ka mea ua hōʻoia ʻia kona pono.

Hiki ke kuhikuhi ʻia ka Angiitis i ke wā hāpai ʻana ma ka trimester mua. Kēia lāʻau lapaʻau hou kēia mau huaʻala nui o ka hui B a ua hoʻomohala ʻia no ka pale a me ka mālama ʻana i kekahi mau paloma cardiovascular. Pono paha wau e lawe iā Angiovit i ka wā hāpai, a pehea pehea e hoʻopilikia ai i ke ʻano o ka pūpū?

ʻO kēia kahi laʻana paʻakikī, kahi e loaʻa ai kēia mau mea olakino:

  1. Waiora B6 (pyridoxine). E hoʻomaikaʻi i ka metabolism, hoʻomaʻamaʻa i ke kaʻina o nā kaʻina hana redox.
  2. ʻO B9 (waikawa folic). Loaʻa ia i ka hoʻololi o nā kinikona kinipona, hana i ka kino o ka iwi o ka pēpē.
  3. Waiwai B12. ʻO ka komo ʻana i ka synthesis o nā ʻano, ka mea e hoʻoponopono ai i ka hoʻomohala ʻana o ka nūnaehana o ka keiki, he mau antioxidant maikaʻi.

Kuhi ka hana o kēia lāʻau lapaʻau i ka neʻe ʻana o ka hana a ka huina o ka redox i ka pae o ka cellular, hoʻomaʻamaʻa i ka hana ʻana o kekahi protein homocysteine. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina e hoʻōla nui i kēia hoʻomohala i ka hoʻomohala ʻana o nā ʻano hanana vaskular, e alakaʻi ana i ka loaʻa ʻana o ka atherosclerosis, thrombosis, kahe koko hala ʻole, a me ka pau ʻole o ka hoʻomaka ʻana o ka hāpai ʻana.

Ka hoʻokaʻawale ʻia ʻo Homocysteine ​​ma muli o ka hoʻopili o ka methionine a me nā enzyme kūikawā e lilo ana i ke ʻano i ka wā i nui ai ka ʻike o nā huaora B.

Hiki ke hoʻohana ʻia Angiovitis i ke wā hapai i kēlā me kēia manawa. Ma ke kānāwai, ua kuhikuhi ʻia i ka wā o ka hoʻolālā, i ka manawa a ka makuahine o ka mea e manaʻo ai i ka hoʻomohala ʻana i nā pilikia o ka ʻōpala. Aia ma laila he mau hōʻike ʻana i ka hoʻohana maʻamau ʻana i kēia lāʻau i ka hiki o ka hāpai ʻana.

ʻO ka hoʻohana ʻana i kēia lāʻau lapaʻau i ka wā hapai e pale i ka hoʻokumu ʻana a me ka hoʻomohala ʻana i ka nele o ka placental, hiki i ka hanana vascular. ʻAʻole hōʻoluʻolu kēia kūlana i ka makuahine a maikaʻi loa no ka maʻi hānau. Ke alakaʻi ia nei i ka emi ʻana o ka nui o ka oxygen i ke koko o ke keiki hānau ʻole, ka loaʻa ʻana o ke hypoxia a he nui ka hoʻonui ʻia o ka hoʻopau ʻana o ka hāpai ʻana.

Ke hoʻohana nei kēia lāʻau lapaʻau ma hope o ka hāpai ʻana, e noi ʻia nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana inā hiki ke loaʻa nā hōʻailona aʻe i lalo.

  • nā maʻi o ka ʻōnaehana cardiovascular (hōʻeha puʻuwai, hōʻeha, ka panghina pectoris, ka maʻi lele o ke ischemic)
  • vascular pathology kūʻē diabetes mellitus,
  • Ka ulia cerlerovascular sclerotic.

ʻO ka Angiovitis i ka wā hāpai, hiki iā ʻoe ke hoʻāla i loko o ka maʻi fetoplacental, e kū ana ma waena o ka maʻi fetus a me ka makuahine.

ʻO nā ʻōkuhi no ka hoʻohana e hōʻike i hoʻokahi contraindication wale nō: ka lohi ʻana o kēlā me kēia lāʻau lapaʻau, kahi o nā huaora B.

Hoʻomaʻamaʻa mau nā mea ʻona i ka maikaʻi o ke kino, ʻoi aku i ka pūnāwai, ke kauwela a me ka ʻūhū, i ka wā ke nele o nā huaora. ʻO ka ʻōlelo aʻo no ka hoʻohana ʻana, i ka wā maʻamau, inā lawe ʻia ka lāʻau lapaʻau, hiki mai nā hopena ʻaoʻao: nausea, hōʻeha, ka ʻeha ma ka ʻili. Ua pōkole lākou a pōkole i kahi manawa a pau i ke hoʻopau ʻia ʻana o nā kālā. Akā inā he mau hanana ʻino e hopena ʻia, pono ʻoe e ʻike i ke kauka e kuhikuhi i ka hana maʻi.

ʻO ka hoʻoholo e kuhikuhi i kēia lāʻau lapaʻau i ka wā hapai hiki ke hana ʻia e ke kauka, ma muli o nā hopena o nā hōʻike. ʻO ka mea nui ka mea nui e like me ke ʻano loiloi homocysteine.

Inā loaʻa kēia protein i loko o ke kino o ka wahine i ka nui loa, e kau ʻia ke kōkahi o kēlā me kēia lā i ʻelua papa o Angiovit i kakahiaka a me ke ahiahi. I ka wā e emi ana ka manaʻo o ka protein hōʻino, e hoʻemi ʻia ka nui o ka dosage i ka 1 papa i ka lā.

Ke lawe nei i ka lāʻau lapaʻau, pono pono ʻoe e pili pono i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana a me nā ʻōlelo a ke kauka.

He mea kūpono ia e mālama pono ai i ka nele o nā huaora B hiki ke hopena i ka maʻi kino wale nō ia, akā ke maʻi pū kekahi o nā maʻi gastrointestinal a i ʻole nā ​​hana ʻole o ka mālamalama. I kēia hihia, pono ʻoe e kāpae i ke kumu o ka loaʻa ʻole o nā huaora a no laila e hoʻopiha wale i ka hapa me Angiovit.

I nā kūlana hea e pono ai ka angiitis e lawe ʻia ana i ka wā hāpai?

ʻO kahi palapala kuhikuhi no ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ka wā hapai, he maopopo maopopo ʻo ia ka hemahema o ka nui o nā huaora B ma ka mea iʻike. Me kā lākou nele, kū mai nā pilikia e like me:

  • nā mea minamina o ka alelo i ka puna, malformations o ia,
  • nā pilikia noʻonoʻo i ke keiki,
  • anemia i loko o ka wahine, e ʻike ana i ka nui o ka ʻōpū o ka pūpū a me nā hana o kona hoʻomohala ʻana,
  • ka mahuahua o nā pae homocysteine, e hoʻonāukiuki ai i ke kahe o ke koko i ka pleka i loaʻa i ka wā o ka hāpai ʻana ma waena o ka makuahine a me ka maʻi fetus.

ʻO ka weheʻana o ka angiovitis ma ka 1st trimester e kōkua i ka hoʻomaʻamaʻa i ke koko i ka placenta a me ke kahe koko i ka wahine hānau. Ke hoʻopau nei ka lāʻau i ka hoʻomohalaʻana o ka anemia i ka makuahine.

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau i nā hihia i loaʻa ai ka wahine hāpai i ka maʻi coronary a me ka angiopathy maʻi maʻi. He mea maikaʻi hoʻi ke Angiitis no nā mea i hōʻike i nā pilikia o ka laha o ka cerebral, i kaupaona ʻia e nā atherosclerotic genesis.

Pehea e hana ai ka angiovitis?

Ke kuhikuhi nei i ka angiitis i ka wā o ka hāpai ʻana, ua kau ʻia nā kauka i ka hiki o ka lāʻau lapaʻau e hoʻolaʻa i ka metabolism o ke kino wahine. Ma lalo o ka hopena o nā mea hana o ka angiovitis, e hoʻonui ʻia ke ʻano o ka maʻi oxidation, e hoʻomaikaʻi ʻia ka hoʻoponopono hou ʻana. E ʻike i pehea e hana ai nā mea kū hoʻokahi o ka mea i ka pono:

  • Kākoʻo ʻo B6 a i ʻole pyridoxine i ka hana kūpono o ka metabolism a kōkua i ka hoʻokuʻu ʻana i nā kaʻina hoʻokaʻawale.
  • na ka waiū folic e kuleana no ka hoʻokumu ʻana o ke aʻalolo a ke keiki a me ka hoʻoliʻoli i ka hana metabolism,
  • cyanocobalamin a i ʻole vitamin B12 e pono ai no ka hana hoʻomehana.

ʻO nā huaora B a pau i komo i ka hana paʻakikī angiovit e hōʻemi i nā pae homocysteine, e pale ai i nā hiʻohiʻona o nā pilikia me nā kīʻaha koko a me ka hoʻokumu ʻana i nā māka koko. Hoʻoholo ka liʻiliʻi o nā huaora B e ka nui o ka homocysteine: inā ʻoi ʻia ka nui o kona helu ma mua o ka maʻamau, ʻo ia hoʻi ʻaʻole lawa nā mau huaora i ke kino o ka wahine hāpai.

Nā rula no ka lawe ʻana i ka angiovitis

E lawe i ka angiitis ma ke hāpai ʻana he lōʻihi ke lōʻihi o nā mahina 6 mau mahina. ʻO ka papa maʻa mau he 1 papa 2 mau manawa i ka lā. Ma hope o ka inu ʻana i ka lāʻau lapaʻau no 2 mau mahina, e hōʻemi ʻia ka nui o ka papa 1 i kēlā me kēia lā.

Wahi a nā ʻōlelo kuhikuhi, e lawe ʻia ka nui o ka vitamina no ka ʻai ʻana, akā ʻaʻole ʻōlelo mai nā kauka i ka hoʻohana ʻana ma luna o ka ʻōpū ʻole.

Pono e noʻonoʻo i ka hemahema o nā huaora B hiki ke hoʻopili ʻia me ka maʻi maʻi o ka pēpē a me ka pēpē. I kēia hihia, pono ke helu ʻia o ka nui a me ka lōʻihi o ke komo ʻana e kāu kauka.

Ua hoʻomaopopo ʻia ka lāʻau lapaʻau no kēlā me kēia wā o ka hāpai ʻana, inā he pono no ia. Hoʻoponopono ke kauka i ka pono o ka lawe ʻana i ka paʻakikī o ka lāʻau e like me nā hopena o nā hoʻokolohua hoʻoliilo a me ka pono o ka nui o ka mea maʻi. Me kahi ana i pale ʻia, hiki ke inu ka angiitis i ka wā e hoʻolālā ana i ka wā hāpai, 1 papa i kēlā me kēia lā. ʻO ka ʻaina o ka huaora B e mālama i ka hoʻomākaukau maʻamau o ke kino no nā ukana pālua a pale i nā hōʻeha huhū.

He aha nā hopena kūpono e loaʻa ai ke angiovitis?

Ua hōʻike ka nānā ʻana i nā mea maʻi e loaʻa ʻole nā ​​hopena hopena o ka angiovitis. E like me ke kānāwai, nā wahine hāpai i hoʻomaka i ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ʻōhumu i nā hopena kūlohelohe, i hōʻike ʻia i loko o nā huaʻōlelo penei:

  • ka māla ʻana
  • wai hiʻohiʻona,
  • ka ʻūʻā o ka ʻili,
  • hōʻailona o ka urticaria.

Ua pau ka wahine i ke inu ʻana i ka nui o ka sela, ua pau nā hōʻailona ʻino. Ua wehewehe nā kauka i nā mea ma o ka hihia i lawe ʻia i ke ʻano o ka angiovitis.

Eia naʻe, me ka mea nui o ka lāʻau paʻakikī, i ka manawa e lawe ai ka wahine i ka lāʻau ponoʻī iā ia iho, me ke ʻano ʻole o ke kūkā ʻana i kekahi kauka, nā mea e like me:

I ka ʻike ʻana i kēlā ʻano pane ʻana ma hope o ka lawe ʻana i ka angiitis, pono ʻo ka wahine ke hoʻomaopopo i loko o kāna hana i hewa ai. No ka hoʻoponopono i ke kūlana, pono ʻoe e hana i ka lavage gastric a lawe i ka charcoal hoʻōla ʻia i mea e hoʻopau ai i ka ʻālo. I ka wā e hiki mai ana, pono ka hoʻohana ʻana o ka angiitis ma ke ʻano he kauka.

Ka kuʻikahi me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe

Ke hoʻohana nei i ka angiovitis i ka wā hāpai, e mālama i ka mālamaʻana i kekahi mau lāʻau i hōʻemi i kona pono. No laila, hoʻomākaukau ka kalaka, salicylates, nā lāʻau antiepileptic e hoʻonāwaliwali i ka hoʻopili ʻana o ka cyanocobalamin. ʻO ka hoʻohana pū ʻana o ka thiamine a me ka vitamina B12 hiki ke alakaʻi i nā maʻi kūlohelohe.

Hoʻonui ka Vitamin B 6 (pyridoxine) i ka hana o ka diuretics, a me ka hana o nā haʻahaʻa levodopa. Ke hōʻike nei o ka hana o ka huaora B 6 e hele a i ka wā e launa pū me nā maʻi kūlohelohe pili i ka estrogen.

Hoʻopili ka Sulfonamides (sulfasalazine) i ka hoʻopio ʻana o ka waikawa folic, ma muli o kahi e hoʻemi ʻia ka hopena o ka angiovitis. Pono ke kauka e noʻonoʻo i kēia mau mea i ka wā e kuhikuhi ana i ka pehu o ka huaū o ka hui B.

ʻO ka hopena maikaʻi o ka angiovitis ma luna o ke kino o kahi wahine e hāpai ana i kahi keiki, ua hōʻoia ʻia ma ka hoʻohana pono ʻana o ka lāʻau lapaʻau a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kūlana o nā mea maʻi. Hoʻohana maikaʻi ʻia ka huaora o ka pūʻulu B no ka hoʻomohala ʻana o ka pēpē.Ma ka nānā pono ʻana i ke kūpono, e hāʻawi ʻoe i kou kino i ke kōkua koʻikoʻi i ka manawa o ka hoʻonui ʻana i ke koʻikoʻi e pili ana i ka wā hāpai. E kōkua i nā huahana hoʻohui i loko o ka meaʻai hānai e kākoʻo i nā hana pono o ka hopena i nā lā: nā lā, nā fiku, ka blackcurrant, kiwi, nā pāluna, ka lemona, nā hua paila.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka