Ka mea noiʻi loiloi biochemical Plus (Accutrend Plus), Kelemānia

Pono ke ʻano o ke kao o kēia lā i ke ʻano he mea ikaika: holo mau mākou i nā ʻoihana, pili mau, ʻaʻole mākou i hoʻokahi manawa i hoʻokahi manawa. ʻO kaʻai kūponoʻole, ke kaumaha, ka luhi i ka hoʻomau ʻana i ka hoʻomohala ʻana i nā maʻi maʻi. ʻAʻole hāʻawi ka hana hana Banal i ka manawa e ʻike ai i ke kauka a ke hoʻomaʻamaʻa i nā hoʻomaʻamaʻa kūlike. Akā hiki iā ʻoe ke kūʻokoʻa a kū i ka home ka hoʻokipa o nā ʻāpana nui loa o kou kino, i ke kiko, ka pae o kolesterol (lipids) i loko o ke koko me ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu kelepona ʻo Accutrend Plus.

E like me ʻoe, ʻoiaʻiʻo, e ʻike i ka mea i hoʻokiʻekiʻe ʻia ʻo ia kekahi o nā mea nui no ka hoʻomohala ʻana o ka infocococionial miʻi Ua hōʻike ʻia ma ka hapanui o ka mālama mau ʻana i ka pae o ka cholesterol i ka hōʻemi i nā hōʻeha o nā maʻi cardiovascular nui 1, 2.

ʻO Accutrend Plus kahi mea hoʻohui, kūlohelohe a me ka mea nui loa, ka mea hoʻāʻo ʻana i ka home i ʻelua mau helu koko nui. I loko o nā mau minuke wale nō, hiki iā ʻoe ke hoʻoholo i ka nui o ka kolamu a me nā triglycerides i loko o ke koko. ʻO nā mea i loaʻa i ke kōkua, e kōkua i ke koho ʻana i ke kūlana o kou kino a lawe i nā hana i ka manawa e hōʻemi ai i nā pilikia cardiovascular.

Hoʻohui Plus

ʻO ka nānā ponoʻī ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka ʻōnaehana Accutrend e hiki iā ʻoe ke wikiwiki a pololei i ka helu ʻana i ka cholesterol a me ka triglycerides i hoʻokahi mau minuke, i kēlā me kēia manawa, ma nā wahi āpau.

Mālama kēia ala i kou ola, hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ke ola a kōkua iā ʻoe e hoʻomaikaʻi maikaʻi i nā maʻi cardiovascular. ʻO Accutrend Plus kahi mea hoʻohui, kūlohelohe a me ka mea nui loa, ka mea hoʻāʻo ʻana i ka home i ʻelua mau helu koko nui. I loko o nā mau minuke wale nō, hiki iā ʻoe ke hoʻoholo i ka nui o ka kolamu a me nā triglycerides i loko o ke koko. ʻO nā mea i loaʻa i ke kōkua, e kōkua i ke koho ʻana i ke kūlana o kou kino a lawe i nā hana i ka manawa e hōʻemi ai i nā pilikia cardiovascular.

Hoʻomaopopo i nā hiʻona Plus

  • Compact, māmā māmā, hoʻoneʻeneʻe pilikino, kahi e hiki ai iā ʻoe ke halihali i ka polokalamu a hana ma nā wahi āpau. Hāʻawi ʻia ka mana mai 4 mau mea o ka hoʻololi AAA.
  • He kiʻekiʻe no nā mea kelepona e pili ana i ka ʻenehana loiloi electrochemical, ʻo ke ana ʻana ka pololei. I ka hoʻohālikelike ʻana me nā hana ʻōkuhi, ʻaʻole iʻoi aku ka hala o ka ± 5%.
  • Hiki i ka ʻōpiopio hoʻomanaʻo o ka polokalamu ke mālama nei a hiki i ʻehā mau hopena o ka hoʻokolohua, hiki iā ia ke nānā i nā kaola o nā hoʻololi o ke ʻano o ke koko.
  • Hoʻoholo ʻia nā pae glucose i loko o 12 kekona, triglycerides / cholesterol - i 180 kekona, lactate - i 60 kekona.

Mea nui loa ka Accutrend Plus no ka post-infarction / post-stroke diabetes, nā mea hoʻokūkū ma mua.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka