ʻO Ricotta a me Blackberry Parfait

Pehea e kuke ai iā Ricotta Parfait me ka mango a me ka lime no 4 mau lawelawe?

Hoʻolaʻa kiʻi kiʻi me nā neʻe e ka ʻōlelo aʻoaʻo a me kahi papa inoa o nā mea kanu.

Hoʻāla mākou a ʻai me ka leʻaleʻa!

  • 5 huahana.
  • 4 ʻāpana.
  • 146
  • E hoʻohui i ka bookmark
  • Kāki paʻi
  • Hoʻohui kiʻi
  • Nā kiʻina: ʻĀtalia
  • ʻ Typenuʻa ʻaina: Tea Party
  • Kuhi: Waihoʻa a me nā ʻāpana

  • -> Hoʻohui i kāu papa inoa kūʻai + Mango 2 mau ʻāpana
  • -> Hoʻohui i kā papa inoa + Sugar 1 puna

Nā mea waiwai

  • 250 kalona o ka tiakakai ricotta,
  • 200 kaleka o ka nui o ka huaora 1.5%,
  • 3 punetēpē o ka wai lemon
  • 4 punetēpē o ka erythritis,
  • 150 kalama o ka ʻeleʻele,
  • 50 kalona o nā hazelnuts tinu.

ʻO nā mea kanu no 4 mau lawelawe. Nā mikina 20 minuke.

ʻĀina waiwai

Kuhi ʻia nā helu o ka calorie no ka 100 gr o ka huahana i pau.

KcalkjPūleapoholaʻO nā ʻōpalaʻO nā kākela
1235134,5 g8.8 g5.2 g

Limea

Hoʻohui i ka ricotta, kaikeka, ka wai lemon a me ka erythritol i kahi pāpaʻi a hiki i ka pae ʻana.

I kēia manawa e kau i ka hui ricotta a me ka blackberry i loko o nā waihona like i loko o ke aniani o ka puna wai, hoʻokahi i ka manawa. Waiho i kekahi mau blackberry no ka hoʻolālā ʻana.

E hoʻonani i ka mea ʻono me nā nati ʻoki a me nā hua i koe. ʻAno hoihoi!

E pili ana i nā pono waiwai o nā ʻeleʻele

Kūpiki ka ʻōpala i kahi hua ʻono, a, e like me ka aneane āpau, he nui nā pūpū hoʻohālikelike ʻia me nā hua ʻē aʻe. No laila, kūpono nā blackberries i kahiʻai haʻahaʻa-kaʻa. Akā ʻoi aku ka nui o nā lāʻau ʻalani: ua ʻike paha ʻoe i nā wā kahiko i ʻōlelo ʻia ai nā lāʻau ʻoi? I loko o Helene kahiko, hoʻohanohano nā mea lapaʻau kūloko i ka ʻalani.

ʻAʻole maoli kā ʻia ʻāpōpō

ʻO ka mea kupaianaha loa ʻo nā ʻeleʻele ʻeleʻele a me nā ʻeleʻele hoʻi e pili ana i ka papa o nā pua. E ulu nā hua pua ma nā hua lāʻau me nā kakalaioa. Ke noho nei nā lāʻau blackberry e like me nā lāʻau e kū nei, a me nā mea kanu wahaheʻe. ʻAʻohe pua o kahi ʻano mea kanu i kanu ʻia, a ʻo nā mea ulu ma ka wao nahele i paʻa ʻia i ka nui o nā kakalaioa. ʻO ka wā e hoʻōla ʻia o nā huaʻai a vitamina, mai Iulai a ʻOkakopa.

ʻO Raspberry Parfait me Ricotta

Nā mea wai
- 250 g o ka ricotta,
- 300 ml o 30% kaʻaila,
- 2 mau huahei moa moa,
- 350 g o nā lāʻau'ōmaʻomaʻo maloʻo,
- 200 g o ke kō o ka pala,
- 100 g o nougat kuʻi a me nā mea ʻala,
- nā lau mint a me nā hua hou no ka hoʻolālā.

Hoʻopau i nā raspberry mai ka manuahi 30-40 mau minuke ma mua o ka kuke ʻana. E hoʻomoʻi ikaika i ka hua aʻokiʻoki i ka hua i loko o kahi kāwili a i ʻole ʻāwili kīwaha i ka wā e hoʻoulu ai i ke kōpaʻa pauma. E hoʻohui i nā hua melate a hoʻohui maikaʻi i loko o ka papalapa homogeneous.

E hoʻokomo i ka ricotta i loko o kahi kīʻaha, ninini i kaʻaila a kāpili i nā huahana ʻelua a hiki i ka loaʻa ʻana o ka lehulehu. E hoʻomoʻi i nā kumulāʻau i hoʻopā ʻia a me nougat. Hoʻohui i nā ʻōpala a me nā kāwili i kāwili ʻia a hoʻokomo i loko o kahi pahu kuʻuna. E hoʻokomo i ka parfait i loko o kahi manuahi no 6 mau hola. Kipi i ke ʻano i loko o ka wai mahana no kekahi mau kekona, kau i ka leʻa maloʻo i kahi pāʻai a hoʻonani i ka hua a me nā lau o ka mint.

ʻO Tiramisu me ka ricotta

Nā mea wai
- 600 g o ricotta,
- 600 g o ke kō,
- 6 hua
- 200 g Savoyardi kuki,
- 1 ʻsp lepo a iʻa paha
- 100 ml o ka wai,
- 100 ml o ke kofe a iʻa cream liqueur,
- 50 g o ka pauma koko,
- kahi māpine o ka paʻakai.

Hoʻokaʻawale i nā yolks mai nā protein a kāwili i ke kō a me ka ricotta. Kahi ka pīpī, pīpī ʻana i nā mea kīwaha me ka pou o ka paʻakai i ka pahu māhu. Kāwili i nā masa ʻelua a hoʻololi i kahi wai hoʻoneʻe me ka hoʻohana ʻana i kahi kāwili a i ʻole ka whisk.

E hana i ke kīkī mai ka nui o ka wai a me ka huahana maloʻo i kahi paila a i ʻole Turk. E hoʻomoʻa i ka mea inu, hoʻōki i ka lāʻau kuʻono i loko, a laila hoʻihoʻi iā ia i ka mea ʻawaʻī a waiho i loko o nā ʻāpana me nā ʻāpana kikoʻī. E uhi i nā kuki me ka mea hoʻopihapiha kīkē, e hoʻomau i nā ʻāpana. E hoʻokomo i ka papa kai i loko o ka friji no 2-3 mau hola. E kāpīpī i ka tiramisu me ka pauku koko me ka sieve ma mua o ka lawelawe ʻana.

ʻO ka Cheesecake Chocolate Ricotta

Nā mea wai
- 350 g o kaʻaila ricotta,
- 200 g o 25% kaʻaila paʻakai,
- 140 g pōkole pōkole,
- 100 g o nā waiū waiū,
- 100 ml o 33-35% kaʻaila,
- 90 g pata,
- 3 hua moa moa
- 5 g o ke kala vanila,
- kahi māpine o ka paʻakai.

E ʻoki i nā kuki i loko o nā ʻāpana, kāʻoki iā lākou i loko o kahi palaha a pīpī ʻia me ke kōpaʻa vanilla. E ninini i ka waiū i loko o ka wai ʻauʻau a me ka microwave, e ninini i nā hīmeni a hui maikaʻi. Kahi i kahi aʻalolo e hiki ke mālama ʻia i kahi wela a hoʻōla ʻia, hoʻomoʻa i ka "palaoa" ma ka ʻaoʻao o ka pae. E hoʻomo i ka pōkole no 10 mau minuke i ka 170oC.

Kāwīwī i ka waiū i ka waiū wela, e ninini i loko o ka ricotta a hoʻomoʻi ʻia me ka waiū waiū a kahi māhu o ka paʻakai. Hoʻokomo i nā hua i hoʻokahi i ka manawa, ke kāwili koke i ka nui a ʻaʻole e kipi ka ʻai. E ninini i nā mea a pau i kahi waihona kuke hoʻomākaukau. Kuke i ke kuke no nā hola 1,5 ma 140oC ma o ka waiho ʻana i kahi pā o ka wai e hoʻomoʻa ai i ka pā.

ʻO Crocini me ka ricotta a me ka ʻeleʻele: hoʻonohonoho, nā haʻalū calorie a me nā mea e pono ai no ke olakino ma kēlā me kēia 100 g

E hoʻomoʻi i ka umu i 160 degrees.

Ciabatta
4 pc
Ka winals Balsamic
meaʻono
Aila Oliva
meaʻono
Paakai
2 mau kāleka.
Kāpihi ʻeleʻele ʻeleʻele
4 ʻōpō.

Ke hoʻohana nei i ka puluhulu palaoa, hoʻomoʻa i kēlā me kēia ʻāpana i ka ʻaila me ka aila ʻalā a a laila hoʻōla ʻia ka balsamic. ʻO ka paʻakai a me ka pepa e hoʻāʻo ai.

E hoʻokomo i ka berena i loko o ka umu no nā mau minuke 15-20 (ma muli o kou umu). Pono e pipi a hiki i ka ukui. Hoʻohuli i ka umu.

Ricotta
450 g
ʻEleau
340 g

E hoʻokomo i ka mea ʻaihue ricotta a me ka ʻōlehu laupili i kēlā me kēia ʻōpala o ka berena hū. Pono e uhi ka tiʻu i ka berena a piha, pono nā uhi ʻeleʻele e kokoke i nā kīʻī a pau.

E hoʻokomo i nā ʻāpana i hoʻomākaukau ʻia i loko o ka umu wela no nā minuke 10-15. E hōʻoia i ka ʻole o ka laula ma ka palahalaha ma luna o ka palaki, pono ia e hoʻomau iki paʻakikī.

Hoʻopau i ka ipu mai ka umu a lawelawe koke.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka