ʻO Troxevasin a i ʻole phlebodia kahi ʻoi aku ka maikaʻi

ʻO ka hoʻonāukiuki o ke kahe koko e alakaʻi i ka stagnation o ke koko a me ka hoʻokumu ʻana i nā māka koko. No ka hoʻopau ʻana i kēia ʻano palolo, hoʻohana pinepine ʻia ʻo Phlebodia 600 a i ʻole ʻo Troxevasin, i hoʻāʻo ʻia e lākou iho i loko o ka hana lapaʻau.

No ka hoʻopauʻana i ke kahe koko venous impaired, hoʻohana pinepine ʻo Phlebodia 600 a i ʻo Troxevasin.

Hōʻano ʻano Flebodia 600

Loaʻa ka lāʻau lāʻau i ka hopena venotonic. ʻO ka mea nui i kona ʻano he diosmin.

Hāʻawi ka lāʻau lapaʻau i ka hōʻemi o ka stagnation i nā veins a kōkua i hoʻonui i ko lākou leo. Hoʻokomo ka lāʻau therapeutic i nā kaʻina hana o ke kaila o ka hoʻokalakupua o ke koko. Ma muli o kona hoʻohana, aia ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lymphatic drain and capillary resistence.

ʻO ka lāʻau lāʻau kekahi mau mea anti-inflammatory.

ʻO ka hopena me ka lāʻau lapaʻau e alakaʻi i nā loli maikaʻi:

  • ua hoʻemi ʻia nā veins
  • aia ka nui o ka leo venous,
  • ka hoʻohemo ʻana o ka lymph,
  • Hoʻopau ʻia ka maka ʻana,
  • ka hoʻemi ʻia ʻana o ka pā o nā paia o nā moku liʻiliʻi,
  • hoʻopau ʻia ke kuni
  • ua poloka i nā mea ʻala manuahi.

Ke hoʻohana ʻia i ka lāʻau lapaʻau, hoʻouluhua koke ʻia ka mea ikaika e ke kino a hoʻohele ʻia i nā ʻāpana o nā veins.

Kuhi ka hopena o ka mea lapaʻau i kahi lōʻihi (e pili ana iā 4 lā).

ʻO nā maʻi no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau paha i kēia nā pilikia pathological:

  • kuʻi ʻana i ke kaila mikoleka,
  • ka nui o nā ve varicose,
  • thrombophlebitis
  • ka loli o nā trophic i loko o nā ʻāpana o nā wāwae,
  • ʻeleʻele
  • nā hōʻailona o ka pau ʻole lymphovenous.

No ka hoʻohanaʻana i ka lāʻau lapaʻau, hoʻohana nā ʻano hana ʻē aʻe i nā mea i hōʻike ʻia.

Me nā veins varicose, hoʻohana ʻia ke hoʻohana ʻana i 1 papa i kēlā me kēia lā. Hiki ke lōʻihi ka manawa o ka mālama ʻana i nā papa ma waena o 2-6 mau mahina, e pili ana i ka nui o ke kaʻina pili.

Me ka exacerbation o ka ʻapoka, a hiki i nā papa 3 i kuhikuhi ʻia i kēlā me kēia lā no kahi hebedoma no 2 mau mahina.

E ʻike i kāu pae pilikia no ka hoʻopiʻi hemorrhoid E lawe i kahi hōʻike hoʻokolohua kūʻokoʻa mai nā proctologists i mākaukau.
94% pololei
hōʻike iā 10 tausani lanakila
hōʻike

Lilo ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hana ʻo prophylactic i ka wā hāpai. Hoʻomaka lākou e lawe i ka papa 1 papa i ka lā mai ka lā 2 a ʻoi a hoʻopau i ka mālamaʻana i 20 mau lā ma mua o ka hānau ʻia.

He liʻiliʻi nā contraindications no ka hoʻohana ʻana o Phlebodia 600. ʻAʻole ʻae ʻia ka mea hana no ka hoʻohana ʻana ma ka hiki ʻana o nā intolerance pilikino i nā mea pilikino o ka lāʻau.

ʻAʻole ʻae ʻia ka mea hana no ka hoʻohana ʻana ma ka hiki ʻana o nā intolerance pilikino i nā mea pilikino o ka lāʻau.

ʻO nā hopena ʻaoʻao o ka lāʻau lapaʻau ka hopena o kahi hopena o ke ʻano maʻi alaka, hōʻeha a me nā pilikia ʻole.

ʻAʻole i hōʻike ʻia nā noiʻi lāʻau lapaʻau i nā hopena maikaʻi loa o Phlebodia 600 ma ka pūpū i ka manawa o ka gestation. No laila, ua ʻae ʻia no ka mālama ʻana i nā wahine hāpai i ka 12 mau pule.

Hōʻikeʻike Troxevasin

ʻO ka lāʻau lapaʻau ka mea kanu o ka troxerutin hoʻōla, he hopena angioprotective. Loaʻa ka lāʻau lāʻau i nā waiwai anti-inflammatory, antioxidant a me nā decongestant.

Hoʻomaʻamaʻa ka mea therapeutic i ka hopena o nā pā o nā capillaries a ʻaʻole i ʻae i kā lākou palupalu. Ma muli o nā hiʻohiʻona like ʻole o ka membrane-pale, mālama ʻo Trojanxevasin i nā membrane cell mai ka hōʻino.

ʻO ke hopena o ka mālama ʻana me ka lāʻau lapaʻau, loaʻa nā loli maikaʻi i ke ʻano o ka mea maʻi:

  • huehue ka hoʻopau ʻana
  • hele aku ka huhū
  • hoʻomaikaʻi ana a me ka hoʻopiha microcascular
  • ua hoʻihoʻi ʻia ka puka lymph,
  • ka emi o ka hōʻeha o nā ʻeha a me nā hoʻokuʻi.

Kuhi ʻia ʻo Troxevasin e like me ka mahele o ka lāʻau paʻakikī i kekahi o nā maʻi.

  • ole hooweliweli ole ala,
  • ka heleʻana o ka maʻi postphlebitis,
  • varicose veins i hele pū me nā maʻi trophic a me nā ʻōpū,
  • ʻeleʻele.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hōʻoia o venous i loko o nā wahine hāpai, e hoʻomaka ana mai ka 2th trimester.

Hoʻohana ʻia ia ma ka papa o ka mālama ʻia no nā poʻe maʻi e loaʻa ana i ka retinopathy maʻi, ke koko kiʻekiʻe a me ka atherosclerosis.

ʻO ka laʻana e hāpai ʻia i ka lāʻau lapaʻau ʻoi aku ka 600 mg (2 mau pōpoki). Me ka loaʻaʻole o ka hopena, hoʻonui ʻia ka dosage. Inā pono, mālama i ka mālama mālama ʻana i nā 1 capsule i kēlā me kēia lā.

Inā lawe ʻia ka mālama ʻia me kahi lāʻau lapaʻau i ke ʻano o ke kala, a laila e noi ʻia ke ʻano me ka hoʻoulu ʻia ʻana i nā wahi i hoʻopili ʻia i ʻelua mau lā i ka lā.

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i kahi papa o ka mālama ʻana, pono ʻoe e heluhelu pono i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana, e like me Aia kekahi helu o nā contraindications no ka hoʻohana ʻana o troxevasin.

ʻAʻole ʻae ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka hypersensitivity i kāna mau lālā pilikino.

ʻAʻole hoʻohana ʻia ka pono no ka ulia peptic o ka ʻōpū a me ka duodenum, me ka gastritis i loko o kahi māka. Ma mua o ka hikiʻole o ka renal, hoʻohana ʻia ʻo Troxevasin me ka mālama aka a ma lalo o ka mākaʻi o kahi kauka.

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana o ka lāʻau lapaʻau i ka wā hapai i nā trimesters 2-3 wale nō.

ʻO nā ʻokoʻa ma waena o Phlebodia 600 a me Troxevasin

ʻAʻole i hoʻohālikelike ʻia nā lāʻau lapaʻau i kā lākou hoʻonohonoho ʻana, akā i ke ʻano o ke hoʻokuʻu. Inā loaʻa ka diasmin i ka pepa paʻi, a laila aia ka troxerutin i ke ʻano o ka capsules a iʻa aila.

ʻO nā mea hana o Troxevasin he mau lāʻau lapaʻau i Ireland a me Bulgaria. Loaʻa nā papa waihona Flebodia 600 i Farani.

Ma muli o ka nui o ka uku i ke kumukūʻai, ʻoi aku ke kūpono o Troxevasin, ʻoi aku ka uku ma ke kumukūʻai 3 i emi iho.

ʻOi aku ka maikaʻi: Troxevasin a i ʻole Phlebodia 600

ʻO nā lāʻau ʻelua e komo i ka venotonics a me angioprotectors. Akā komo lākou i nā ʻano mea olakino a kōkua. No laila, ʻokoʻa ka pane ʻana o ke kino i kēia mau lāʻau lapaʻau.

Hoʻokomo aku ʻo Phlebodia 600 i ka Troxevasin: palapala noi, hoʻokuʻu i nā palapala, nā hopena ʻoni, nā ʻōlelo kuʻuna no Troxerutin

ʻO ke koho o ka lāʻau lapaʻau e hoʻokokoke pono ʻia, e nānā pono ana i nā hōʻailona a me nā contraindications e loaʻa kekahi mau ʻokoʻa.

ʻO ka wehewehe ʻana i nā venotonics, pehea kā lākou hana

Hoʻihoʻi hou nā Venotonics i ka hale i hoʻopau ʻia a hoʻoikaika i nā pā i nāwaliwali palupalu a me nā pā o nā veins. Hoʻomaikaʻi nā lāʻau Venotonic i ka kahe o ke koko a me nā lymph mai ka lalo haʻahaʻa a hōʻemi i ka stagnation i nā moku venous a lymphatic. Hoʻopau lākou i nā mea nānā o ka lymphovenous insufficiency, ka mea e hoʻomoe i nā maʻi trophic a me ka luku ʻana i nā io o nā ʻoi loa.

ʻO nā mea hana o ka hana phlebotonics penei:

  1. Hoʻoikaika hou, hoʻoikaika, hoʻonui i ke kala o nā pā a me nā ʻāpana o nā veins, kahi e hoʻopili ai iā lākou ma nā wahi o nā wahi varicose.
  2. ʻO ka hōʻemi ʻana i ke kaʻina hoʻonāukiuki i loko o nā paia o nā moku venous, ke pale i nā loli hōʻino i loko o lākou.
  3. ʻO ka hōʻemi i ka viscosity o ke koko venous, i pale i ka hoʻokumu ʻana o nā lolo koko i ka lumen o nā veins.
  4. ʻO ka hoʻololi ʻana i ka leo o nā capillaries a me nā pākuʻi lymphatic liʻiliʻi, e hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko i nā ʻiʻo a hōʻemi i kā lākou huehue.

Loaʻa nā venotonics i kēia mau lā i nā hopena therapeutic ʻaʻole wale nō i loko o nā uaua, akā, i nā moku o ka microvasculature (nā capillaries a me nā kumu lymphatic) i nā haʻahaʻa haʻahaʻa. ʻAʻole lākou e hoʻoikaika i ka pili o nā wāwae a ʻaʻole hoʻopilikia i ka kaila o ke koko i loko o lākou.

Nā hōʻailona nui no ka hoʻohana ʻana

Hōʻike ʻia nā Venotonics no ka mālama a me ka pale ʻana i kēlā mau maʻi.

  • ʻO nā vena varicose o nā haʻahaʻa haʻahaʻa: nā vins dilate, nā veins spider, nā nū varicose nui.
  • ʻO thrombophlebitis o nā superficial a hohonu loa i nā wāwae.
  • ʻO ka Hōʻōkiʻi Postthrombophlebitis.
  • ʻO ka hemahema venous ulu o nā haʻahaʻa haʻahaʻa, ʻoiai ke koʻikoʻi a me ke kumu o ka ulu ʻana (kaumaha a me ka huehue o nā wāwae, ʻona a me nā wahi cyanotic, ʻulaʻula a me ka lōʻihi o ka hōʻeha ʻana i nā ʻeha o nā wāwae).
  • Lymphostasis - hoʻonāukiuki o ka limu (ka nui o ka ʻōpū o nā wāwae a me nā wāwae), i hoʻokumu ʻia e ka pohō o nā keokeo hohonu a me nā moku lymph ma hope o ke kaʻina hoʻomaʻamaʻa purulent-inflammatory (erysipelas, fasciitis).

ʻO Thrombophlebitis - kahi hana ʻino o kahi vein me ke ʻano o kahi thrombus

ʻO nā inoa a me nā hiʻohiʻona o nā lāʻau lapaʻau maikaʻi loa

Loaʻa nā venotonics āpau i ka puka papa a no ke noi kūloko i nā wahi o nā veʻa varicose. ʻO ka papa hoʻonohonoho maʻamau o nā lāʻau lapaʻau koʻikoʻi ikaika loa e hāʻawi ʻia i ka papa.

Wahi a nā noiʻi multicenter, ʻo ka venotonics eʻoi loa loa ka maikaʻi no nā ve varicose leg e hoʻomākaukau ana i ke akuamin (Detralex, Phlebodia, Venodiol). Akā ʻo kēia o kēia mau lāʻau ka maikaʻi loa, ʻaʻole hiki ke ʻōlelo ʻia. Ke kau nei ka koho o ka lāʻau lapaʻau e pili ana i kaʻike a me nā manaʻo o ke kauka, a ʻo ka hopena o ka mālama ʻana, ke hilinaʻi nei i kēlā me kēia ʻano o ka mea maʻi a me ke ala o kahi i kauoha ʻia ai. ʻO kahi manaʻo e like me ka nui o ka lāʻau lapaʻau e pono ke kiʻekiʻe o ka maʻi, ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia, i hoʻokuʻu ʻia e ka hui mua.

ʻO kekahi o nā venotonics i kuhikuhi pinepine ʻia a ʻo Detralex. ʻO ka kaulana o ka lāʻau lapaʻau ma muli o kekahi mau helu:

  1. Ke ola lōʻihi nei ma ka mākeke lāʻau.
  2. ʻO nā loiloi maʻi hoʻomanawanui e pili ana i ka holomua a me ka hoʻomanawanui maikaʻi.
  3. ʻO ka hele ʻana i ka hoʻonohonoho o nā lāʻau lapaʻau ʻaʻole wale ʻo diosmin, akā he hesperidin wale nō, e hoʻonui ana i kona hopena.
  4. ʻO ka hoʻomaka wikiwiki o ka hopena therapeutic, ka mea i ʻike pinepine ʻia e nā mea maʻi me ka laʻana 1-2 varicose veins a me nā hemorrhoids maʻamau, ʻoiai ke lawe nei i kahi mahele o ka hopena o ka lāʻau.
  5. He kumu kūʻai hoʻohālike.

ʻO nā hiʻohiʻona hou o Detralex ka pono e lawe ʻelua mau i ka lā a me ka nui o nā papa, ka paʻakikī e inu iā lākou i kekahi o nā mea maʻi.

ʻO ka mea hoʻokūkū koʻikoʻi o Detralex ʻo ka laʻau ʻo Phlebodia. Loaʻa kona kaulana i ia mau hiʻohiʻona:

  • ʻO ka diosmin wale nō, akā ma ka pae kiʻekiʻe e hoʻohālikelike ʻia i nā flavanoids ʻē aʻe.
  • Hōʻike ka hopena i ka neʻe, akā ka lōʻihi, ka mea kūpono loa no nā mea maʻi me ka papa paʻa mau o nā pathology venous o nā haʻahaʻa haʻahaʻa a me nā hemorrhoids.
  • Hoʻokuʻu ʻia ka mea waiwai mai ka pahu mai i ka lā, kahi e hiki ai iā ʻoe ke lawe i ka lāʻau lapaʻau i hoʻokahi manawa i ka lā.

ʻOiai ke kumukūʻai kiʻekiʻe, ʻo Phlebodia kekahi o nā mākaukau phlebotonic punahele ma waena o nā poʻe loea a me nā mea maʻi.

ʻO Troxevasin a me Aescusan

ʻO Venotonics aneane like a me ka hana pono, he kumumanao o nā hana (Troxevasin) a me ka pua ʻoni a escin (Eskuzan). ʻOiai ʻaʻohe mea maʻamau i waena o kēia mau lāʻau i ka hoʻomaka ʻana, ua hui pū ʻia lākou e ia mau ʻano:

  • ka hoʻoluhi wikiwiki a me ka manawa pōkole o ka hopena therapeutic,
  • ka pono o ʻelua a ʻekolu mau i ka lā
  • ka hopena ikaika i ka pā venous,
  • ka nele o nā hopena maikaʻi ma nā capillaries a me microcirculation,
  • ʻo ka mea nui loa i ʻike ʻia (he mau makahiki),
  • loaʻa no ka uku haʻahaʻa.

ʻO ka pōmaikaʻi nui pono o Troxevasin a me ka hoʻomākaukau ʻana i ka pahu uila i ka mana o nā papa ʻelua a me nā poni-gel aila hoʻi (Troxevasin, Venitan). Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻoikaika i ka hopena o ka mea hana ma muli o ka hopena maʻamau ma ka paia venous ma o ke koko a me ka hoʻoikaika kūloko ʻana i ka pili ʻana i nā ʻili o nā wāwae.

Ākene 3 Fort

ʻO kekahi venotonic ʻē aʻe, kahi i noʻonoʻo pono ʻia, ʻo ia ka Cyclo-3 Fort. ʻO nā mea i hoʻopaʻa ʻia (ʻo ka liʻiliʻi liʻiliʻi o ka hesperidin, ka pono a me ka lāʻau C) hāʻawi maikaʻi i ka hopena hoʻoikaika maikaʻi loa i ka paia venous, nā capillaries a me nā kumu lymphatic. ʻOi aku ka ikaika o Cyclo-3 Fort ma mua o Detralex a me Phlebodia, akā ʻoi aku ka ikaika ma mua o Troxevasin a me Aescusan.

ʻO ka pōmaikaʻi nui loa o Cyclo-3 Fort ka hiki iā ia ke hoʻohana ia no ka hiki ʻana o nā veʻa varicose o nā wāwae i kekahi manawa o ka hapai. Hiki ke hoʻohana e mālama i nā exacerbations o nā hemorrhoids i nā wahine hāpai.

Nā hiʻohiʻona a me nā hopena ʻaoʻao

Ma keʻano holoʻokoʻa, hoʻokaʻawale ʻia nā venotonics āpau e nā maʻi a hiki ʻole i nā hopena ʻaoʻao. Inā ala lākou i luna, ʻoi aku lākou i pili ʻole i nā waiwai ʻino o ka lāʻau, akā, me ka hoʻomanawanui ʻana o kēlā me kēia ʻāpana. Hiki iā ia:

  • ʻO nā hopena alerine i ke ʻano o kahi hōʻeha a me ka hoʻonāukiuki o ka ʻili, hoʻonui i nā pilikia dermatological mau.
  • ʻO ka holo, ka luaʻi, ka ʻeha o ka ʻōpū a me nā hōʻike ʻē aʻe o ka hopena hoʻonāukiuki i ka huina o ka huina o ka ʻōpū a me nā ʻōpū.
  • Peha a me ka pohā.

No laila, hoʻokahi wale nō contraindication kūpono no ka mālama venotonic - kekahi ʻaoʻao a i ʻole ka ʻae ʻole ʻana o kahi lāʻau kūikawā. I kēia hihia, hiki ke hoʻololi ʻia ka mea hana ma kahi aniani me kahi mea kikoʻī a i ʻole kekahi mea ikaika e pili ana. Inā pilikia nā pilikia gastrointestinal, pale a me nā ʻōpū, venotonics ʻaʻole contraindicated, akā pono e hoʻoholo ʻia ka pono a me nā hiʻohiʻona o ka palapala kauka.

Nā hopena hopena o ka phlebotonics

E like me nā ʻōlelo hōʻike i ʻae ʻia, ʻoi aku ka maikaʻi o ka haʻalele ʻana i ka hoʻohana ʻana i nā venotonics i ka wā hāpai. ʻOiai ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia nā hopena ʻino e pili ana i ka maʻi fetal i nā haʻawina, ʻaʻole lākou i kuhikuhi ʻia me nā hōʻailona ʻole. ʻO ka lāʻau lapaʻau kūpono kūpono ʻo ia ʻo Cyclo-3 Fort, ka mea i hōʻailona ʻia e kahi pae kūpono o nā pono kūpono a me nā hōʻino.

He aha ka hopena e pono ai mai ka mālama phlebotonic

ʻAʻole hiki ke hoʻihoʻi hou i nā veins varicose o nā wāwae me ka venotonics wale nō. ʻO kēia mau lāʻau lapaʻau, ʻoiai he mea nui ia, akā ʻaʻole wale ka mea pili i ka mālama ʻana. 'O kēia,' aʻole hiki iā lākou ke hoʻopau hope loa i nā pilikia me nā iwi veins. Hoʻemi lākou i ka hōʻeha a me ka pae o ka holomua o nā loli pathological.

Pehea ka hopena o ka venotonics me ka varicose veins e hilinaʻi i ka pae o ka hoʻonui a me ke ʻano o nā veins a me ka paʻakikī o nā kiʻi o ka lymphatic venous insufficiency o nā wāwae. ʻO ka nāwaliwali i ka paila venous, a ʻo nā ikaika e hoʻoheheʻe ʻia - ʻo ka mea haʻahaʻa ʻo ia ka mea e hoʻihoʻi hou i kona ʻano. ʻO ka hoʻololi ʻana o ka ʻili i ke ʻano o nā hōʻeha o ka trophic a me nā ulia, ka lymphostasis, venzema venous hiki ke hoʻopau loa ʻia.

ʻO ka veicose veins a me ka lawa ʻole o ka hoʻoneʻe o ka papa 1 i hiki ke hoʻopau loa ʻia e nā venotonics i hui pū me ka hoʻokō ʻana i nā ʻōkuhi i ke ola a me ka hoʻoweliweli elastic o nā wāwae i 80-90%. Me ka 2 kekelē, ʻo ka hana o kēia mau maʻi ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 50-60%, me kahi hapakolu - 30-40%, e hōʻike ana i ka hiki ʻole o ka hana.

ʻO ke kānāwai nui o ka mālama ʻana me ka venotonics, kahi papa hana ʻōnaehana o nā papa e hoʻomaka ana mai kahi hoʻokahi a 2-3 mau mahina 2-3 mau manawa i ka makahiki. ʻAʻole pono ka hopena o nā lāʻau Venotonic inā lawe ʻia lākou no kekahi mau lā wale nō. ʻO kekahi maʻi varicose kekahi maʻi maʻi, no laila, ʻo ka mālama ʻana me ka venotonics e pono e mālama i ke ola holoʻokoʻa. ʻOi aku ka maikaʻi e hāʻawi i ka hoʻonā i nā nīnau no ka koho a me ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau, ke alapine a me ka lōʻihi o ka hoʻokele!

ʻO ka ʻoi loa-phlebologist ʻoi loa i Moscow Kirill Samokhin e mālama koke i nā uaua varicose a me ka ʻole o ka hōʻeha.

Wahi a nā kauka, e hoʻokō maikaʻi ʻia nā lāʻau lapaʻau mai ka pūʻulu o venotonics a me ka angioprotectors me nā hemorrhoids, i hui pū ʻia me ka puhi. Hoʻonui lākou i ka microcirculation o ke koko a me ka lymph flow, e hōʻoluʻolu i ka ʻeha.

ʻO ka papa inoa o nā lāʻau venotonic nā mea i pili i ka lāʻau lapaʻau e pili pono ana i ka paia venous. ʻO kēia me Phlebodia, Detralex, Venarus, Troxevasin.

Eia nō naʻe, ua hōʻoiaʻiʻo i ka holomua lapaʻau no Phlebodia a me Detralex wale nō. Ua kuhikuhi pinepine ʻia nā lāʻau i koe no nā manawa a ʻaʻole nui ka hoʻonui pono ʻana.

Akā, ʻo ke ala o Phlebodia, Detralex, Venarus e hui pū ʻia e ka hui a ʻo ke ʻano o ke akuamin. Pono e hoʻomaopopo a hoʻomaopopo i ka lāʻau lapaʻau e ʻoi aku ka maikaʻi, he aha nā loiloi e waiho ai nā mea maʻi?

ʻO nā mea like o ka pūhui o Troxevasin a me Phlebodia

ʻAʻole like nā lāʻau lapaʻau i nā ʻano like pū ʻole. ʻO ke ʻano ikaika o Phlebodia ʻo diosmin, he hopena ia i ka tonic ma luna o nā moku koko, hoʻomaikaʻi i ke kahe koko a me ke ʻano o nā capillaries. He hopena palupalu ka lāʻau lapaʻau. E kōkua ana ka lāʻau lapaʻau e hoʻopau i ka stasis venous, pale i nā vasodilation, hoʻoikaika a hoʻonui i ka elasticity o ka paia venous.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia ʻo Phlebodia no ka thrombophlebitis, hemorrhoids, ulors trophic, varicose veins. ʻAʻole ka hopena koʻikoʻi o ka lāʻau lapaʻau i ka hopena pathological i ke kino o ka wahine hāpai a me ka pūpū, no laila, hiki ke kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka mea hoʻomaʻi no ka 2 a me 3, pono e hoʻopau ʻia nā hebedoma 3 ma mua o ka hānau ʻana. ʻO ka hoʻohālikelike ʻana i ke koho ʻana i ka lāʻau e manaʻo ʻia he hypersensitivity i nā mea e hoʻomaʻamaʻa ana i ka ʻano.

I nā hanana pinepine, ʻo ke ʻano o ke kino o diosmin paha e hōʻeha i ka ʻāʻī, hōʻeha, nā nāwaliwali, a i ʻole ka hōʻeha.

ʻO ka hana mana o ka troxevasin he troxerutin, ka mea e hāʻawi ai i ka anti-edematous, i haʻi ʻia ka hopena anti-inflammatory a me ka angioprotective. Kōkua ʻo Troxerutin i ka hōʻemi o ka palupalu capillary, hopu i ke kaʻina hana, hoʻōla i ke kahe koko a me ka puka ʻana o ka lymph,

Hoʻohana ʻia ʻo Troxevasin no nā veins varicose, nā ʻōpala trophic, hemorrhoids, ka maʻi venous, a me ka retinopathy maʻi maʻi.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau no nā veins varicose, ʻōpala trophic, hemorrhoids, insufficiency venous, retinopathy diabetes, hypertension, atherosclerosis. Hiki i ka Troxerutin ke hoʻonāukiuki i ka hoʻomohala ʻana o nā hopena i hiki ʻole i ke alo o ka mea maʻi.

  • hypersensitivity i nā mea e hoʻomohala ai
  • ulia
  • gaugitis
  • nā mālamalama maikaʻi ʻole.

Ua ʻāpono ʻia ʻo Troxevasin no ka hoʻohana ʻana ma ka ʻoi aku o ka makahiki 2 a me 3 o ka hapaha i ka wā hāpai, i ka wā lactation.

Nā ʻokoʻa ʻokoʻa o ka Troxevasin mai Phlebodia

Hoʻokomo i nā lāʻau lapaʻau i ka hoohu, papa inoa o nā contraindications a me nā hana ma ke kino. Loaʻa ka Phlebodia i ke ʻano o nā papa a me kaʻaila. Aia ʻo Troxevasin i ke ʻano o nā capsules a me ke gel no ka hoʻohana waho.

Loaʻa ka ʻikepili o ka lāʻau lapaʻau ma ke kumu o diosmin i ke kumu kūʻai o 980 rubles. (nā papa) a 390 mau rubles. (ʻona). ʻO ke kumukūʻai o ka uʻi Troxevasin mai 340 mau rubles. (nā ʻōpiopio) a i ʻole 190 rubles. (gel).

He mau hōʻailona like nā lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana. He mea kūlohelohe ʻo Troxerutin, no laila, hoʻonāukiuki pinepine ia i ka hoʻomohala ʻana o ka pane maikaʻi ʻole mai ka ʻōnaehana.

Hoʻomaopopo ʻia nā lāʻau ʻelua no ka hoʻohana ʻana i ka wā hāpai a me ka lactation, akā pono e noʻonoʻo i ka hopena o ke kino kū hoʻokahi o ke kino i ka hopena o ka lāʻau.

ʻOi aku ka maikaʻi o ka Troxevasin i ka hopena anti-inflammatory, akā i kona hoʻohana ʻia me ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka hoʻomohala ʻana i nā hopena i makemake ʻole ʻia.

ʻO ka koho o ka lāʻau lapaʻau e pono e lawe ʻia e ke kauka hele mai, i ka ʻike ʻana i ke ʻano maʻamau o ka mea maʻi, ka puʻuwai nui o ke ala, ke ʻano o nā maʻi concomitant.

Nā loiloi a nā kauka no ka Troxevasin a me Phlebodia

Inga Leonidovna, phlebologist, Blagoveshchensk

Ke pale aku i ka ʻehaʻeha koʻikoʻi, ka huhū, ka huhū, hoʻolaha wau i nā mea maʻi e hoʻohana aku iā Troxevasin. E hele maikaʻi ana ka lāʻau lapaʻau me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe. Hiki ke hopena i ka hopena maikaʻi me ka hoʻohana ʻana i nā gel paʻakikī a me nā capsules.

Hoʻokomo ʻia nā Phlebodia. Hoʻohana pono ka hoʻohana ʻana o kēia mau papa Farani i nā hoʻomaka mua o ka piha o ka venous i ka haʻahaʻa haʻahaʻa a ma ke ʻano o ke ʻano o ka pathology i ka manawa o ke kala.

ʻO Alena Dmitrievna, proctologist, Tobolsk

Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Phlebodia ma nā hoʻomaka mua o nā varicose veins o nā pelvis liʻiliʻi a i ʻole ka rectum e pale ai i ko lākou holo hou ʻana, ka pale ʻana i nā palaka. No ka hōʻeha a me ka edema koʻikoʻi, hoʻomaʻemaʻe wau i ka hoʻohana ʻana iā Troxevasin. ʻO ka hopena therapeutic o kēia lāʻau lapaʻau ka wikiwiki.

Ua hoʻomanawanui maikaʻi ʻia nā lāʻau ʻelua, hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano o ka paʻakikī paʻakikī. Hoʻokomo i nā hopena ʻolua, ʻaʻole pono i ka lāʻau kūikawā, nalo i kā lākou iho ma hope o ka hoʻopau ʻana i ka lāʻau.

Petr Egorovich, Traumatologist, Chita

No ka hoʻopau ʻana i ka edema a me ke kaumaha hōʻeha me ka hoʻopōʻino ʻia i nā ligamen o nā i lalo haʻahaʻa haʻahaʻa, hiki i ke hoʻohana ʻia ʻo Phlebodia. ʻAʻole loaʻa ka hopena i ka lāʻulu i ka ʻōpū ma ka wā hāpai, ua hoʻohālikelike ʻia i mua o ke ʻano o ka hypersensitivity iā diosmin.

Hoʻomaikaʻi ka lāʻau lapaʻau i ka kaila o ke koko i loko o ka wahi, e kōkua ana i ka wikiwiki o ka pau ʻana, ʻo ka wikiwiki o ke kaʻina hana kūlohelohe kūlohelohe.

Nā Hōʻike Hoʻomaʻi

ʻO Victor, 37 mau makahiki, ʻo Ukhta

ʻO nā maʻi varicose ka hopena o ka maʻi puʻupaʻa congenital. Pono e lawe ʻia nā lāʻau lapaʻau i nā papa, 2 mau manawa i ka makahiki, i mea e pale ai i ka hoʻomohala ʻana o nā hōʻeha. Kōkua ʻo Troxevasin e hoʻopili wikiwiki me ka edema a me ke ʻeha. Loaʻa ka lāʻau lapaʻau, hoʻopau ka 1 pahu no ka papa holoʻokoʻa. ʻAʻole hele i ka mālama ʻia nā hopena like ʻole, e noʻonoʻo nei i ka ʻoiaʻiʻo ke, ma muli o ke ʻano kumu lalo o ke ʻano, he pono nā lāʻau lapaʻau e mālama pinepine.

Anastasia, 42 makahiki, Kazan

Ua kuhikuhi ʻia ʻo Phlebodia no ka mālama ʻana o nā ʻapopō. Pono ka lāʻau e lawe ʻia e ka papa, ua ʻike ʻia ka hōʻoluʻolu i hōʻailona ʻia ma ka hopena o ka lā 5 o ka mālama ʻana. Ma hope o ka hoʻōla ʻana, hoʻoki ʻia ka ʻeha o ke alo i ka ʻeha, hoʻopili ʻia nā lūlū. ʻAʻole hoʻi i hoʻi ka maʻi i ka 3 mau mahina ma hope o ka pau ʻana o ka papa, ka mea i hāʻawi i ke ʻano o kaʻu hana, he hōʻike ia o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau.

Larisa, 54 mau makahiki, ʻo Fryazino

He mea paʻakikī ke loaʻa i kahi manawa me kahi phlebologist kūloko. Ua aʻo aku ka mea lapaʻau ma ka haukapila kūleʻa e hoʻohana iā Troxevasin i loko o ke ʻano i ka wā e kali ana, akā ma hope o hoʻokahi pule ʻaʻole wau i ʻike i kahi hoʻomaikaʻi ʻana. Kōkua ka lāʻau lapaʻau e hoʻonā i ka maʻi a me nā hōʻeha no nā hola 2-3, akā ʻaʻole keu.

A laila ua kuhikuhi ke kauka i ka hoʻoikaika ʻana i ka lāʻau me nā kapeta a kēia lāʻau lapaʻau. I loko o hoʻokahi hebedoma, ua emi iki ka nui o nā veins, ua pau ka manaʻo o ke kaumaha nui, a ua pau ka hana i ka edema. I ka wā i loaʻa ai kahi kuʻikahi me kahi phlebologist, ʻōlelo ʻia ke kauka ua hana pololei nā mea a pau, ʻoluʻolu ke ʻano, ʻaʻole pono ka lāʻau lapaʻau.

Nā kālā

Pono nā ʻōiwi holomua ākea i ka mālama lōʻihi ʻana me nā lāʻau like ʻole.

Kahi pinepine o kēia papa inoa i nā kālā kālā ma luna nei i loaʻa kēia palapala:

  1. Troxevasin. I hoʻokahi kapoti lāʻau lapaʻau he 0.3 g. troxerutin, i loko o kahi gel o 20 mg i ka 1 g. hoʻāla.
  2. Phlebodia. Aia kēlā me kēia papa i ka 600 mg o diosmin.

ʻO Troxerutin kahi loulou semisynthetic gouscoside o kahi flavonoid i loaʻa maoli i nā lāʻau ʻulaʻula. Loaʻa ia Diosmin ma muli o ka mālama lāʻau kemika o ka mea kanu hesperidin i hoʻokuʻu ʻia mai nā hua citrus.

E like me ka hōʻike ʻana, hōʻike ka hoʻokaʻawale ʻana o nā lāʻau lapaʻau e pale i nā ala nui o nā veins a me nā kīʻaha koko. No ka hoʻokō ʻana i ka hopena ikaika, ʻōlelo ʻo nā kauka i ka hoʻohana paʻakikī.

No ka pale aku, hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Trojanxevasin a me Phlebodia ʻo ia wale nō ke ʻano.

Ma muli o ke ʻano like ʻole, hiki ke loli ʻia kekahi lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o ka lāʻau e ka mea ʻē aʻe, inā ma hope o ka noi ʻana i ka mea i mua, ʻaʻohe hopena kūpono.

Ke hoʻohālikelike huakaʻi

ʻO ka Troxevasinum kahi lāʻau lapaʻau mai ka pūʻulu o ka angioprotectors (e hoʻoikaika ana i nā paia o nā kīʻaha koko. Eia kekahi, ʻo ka lāʻau lapaʻau he anti-inflammatory a me nā antioxidant (hoʻomaʻemaʻe i ke kino o nā radical manuahi) waiwai.

Phlebodia 600 - pili i kēia lāʻau lapaʻau i nā kumuhana angioprotective, a loaʻa iā ia kahi venotonic (hoʻonui i ka leo a me ka hana ʻana o ka pā venous) waiwai.

  • Troxevasin. ʻO ka mea hana ikaika o kēia lāʻau lapaʻau he troxerutin; ʻo nā mea hoʻohui ʻē aʻe pū kekahi i hāʻawi ʻia i kahi ʻano lāʻau lapaʻau.
  • Phlebodia 600. ʻO ka waiwai nui e hoʻomākaukau ai i kēia hoʻomākaukau he diosmin. A hāʻawi pū aku i kekahi mau lāʻau lapaʻau i hoʻokomo ʻia i nā māhele hou aʻe.

Nā hana hana i ka hana

  • Troxevasin. ʻO Trojanxerutin, ka mea hana ikaika o kēia lāʻau lapaʻau, e kōkua i ka pale ʻana i nā sela koko keʻokeʻo mai ka hūnā ʻana i kahi mea e hōʻāwili ai i ke koko, nā ʻāpana koko ʻulaʻula e hui pū me nā (nā ʻāpana koko ʻulaʻula), a me nā ʻaihue koko ma nā paia o nā kahe koko. Aia hoʻi ka Troxerutin i ka hopena anticoagulant liʻiliʻi (hoʻoheheʻe ʻia i ke koko), a ke hoʻoikaika nei hoʻi i ka pā vascular, e pale ana i ka hoʻokuʻu ʻole ʻana o ka kahe i loko o ke kaʻi e hoʻomālamalama ai.
  • ʻO Phlebodia 600. Diosmin, ʻo ia ka ʻāpana o ka lāʻau lapaʻau, he hopena venotonic. Ma muli o ka ikaika a me ka hoʻonui ʻana i ka leo o ka pā moku, ʻaʻole i kahe nā hapa o ka plasma koko i loko o ke kiko, kahi e kōkua ai i ka pale ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka edema. ʻO ka waiwai anti-inflammatory o ka lāʻau lapaʻau e hōʻemi i ka nui o ke kaumaha i nā wahi me ka hōʻino ʻana i ka paia venous. Hoʻomaikaʻi ʻo Akuamin i ka pīpī lymphatic (outflow), kahi e kōkua ai e hōʻemi i ka edema i nā lalo haʻahaʻa.

  • Ka phlebitis superficial (ka ʻaole o ka pā o nā urena i noho pololei ma lalo o ka ʻili).
  • Nā varicose veins o nā lalo haʻahaʻa,
  • ʻO nā nāwaliwali o ka paia pā i ka wā hāpai,
  • ʻO ka ʻōpū hemorrhoidal,
  • ʻO ka ʻōpū o ka pōhā,
  • ʻO ka nāwaliwali o ka paia vascular o ka maka.

  • Nā varicose veins o nā lalo haʻahaʻa,
  • ʻO ka hemorrhoids i loko o kahiʻeha a me nā maʻi,
  • I ka manawa o ka wā kūpono, ma kahi prophylaxis o hypotension orthostatic (kahi hoʻololi koʻikoʻi i ke kahe koko peripheral ma muli o kahi hoʻololi i ke kūlana mai ka palena i ke alakaʻi),
  • No ka hōʻemi ʻana i ke kahe i ka wā postoperative, ma hope o ka phlebectomy (ka hemo ʻana i nā veins),
  • No ka pale ʻana i ka hana o ka hemorrhage i ka wā o ka hoʻohana ʻana o ka polokalamu intrauterine.

Nā hopena hopena

  • ʻO nā kūmole pale āpau i nā ʻāpana o ka lāʻau (ʻulaʻula, hōʻeha a me ka ʻūhā ma ka ʻili, ka edema o Quincke, heʻulū anaphylactic),
  • Hypotension (hoʻohaʻahaʻa i ke koko),
  • Tachycardia (hoʻonui i ka nui o ka puʻuwai),
  • Nā hōʻailona dyspeptic (nausea, luaʻi, hōʻeha a constipation paha, maʻi a me ka ʻōpū)
  • Puhi, pale,
  • Nā huakaʻi Psychomotor.

  • Allergic reaksi a me nā mea o ka lāʻau,
  • Nā hōʻailona Dyspeptic,
  • Puhi, pale,
  • Nā huakaʻi Psychomotor.

E hoʻokuʻu i nā palapala a me ke kumukūʻai

  • Gel 2%, 40g, 1pc, - "mai 213r",
  • Kapapa 300mg, 50pcs, - "mai 391r",
  • Kapapa 300mg, 100pcs, - "mai 698r."

  • 600mg papa, 15pcs, - "mai 668r",
  • 600mg papa, 18pcs, - "mai 657r",
  • 600mg papa, 30pcs, - "mai 1031r",
  • 600mg tablet, 60pcs, - "mai 1887r."

ʻO Troxevasin a i ʻole phlebodia, ʻoi aku ka maikaʻi?

Ke koho nei i ka lāʻau lapaʻau no ka mālama ʻana i ka pathology wall vascular, pono e hoʻoholo pono i ke kiʻekiʻe o ka hōʻino a me ke ʻano o ka maʻi. No laila e noʻonoʻo ʻia ʻo Troxevasin e lawe i ka pilikia o ka postphlebitic (ma muli o ke kuapo ʻana o ka manawa intravenous loloa, a i ʻole ka hana kūpono ʻana i nā hemorrhoids). Ke loaʻa nei kēia lāʻau i ka hana anti-inflammatory e pono ai i loko o kēia mau hihia, e hoʻoikaika ana i ka pā o nā capillaries a pale i kā lākou palupalu. E like me kēia mau mea, hiki ke hoʻopau i nā kumu o nā maʻi (fragility of the vessel vessel and inflammation of the tissue).

Hoʻopilikia maikaʻi ʻo Phlebodia 600 me nā varicose veins o nā haʻahaʻa haʻahaʻa ma ka mua o ka maʻi o ka maʻi. Manaʻo ʻia nō hoʻi e hoʻohana i kēia lāʻau i ka palaka lymphovenous me ka edema koʻikoʻi. No ka hoʻoikaika ʻana o kēia lāʻau lapaʻau a kani i nā paia o nā veins a me nā capillaries, hoʻonui i ka microcirculation o nā moku peripheral, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lymphatic waho, e hoʻemi nui ana i ka edema. Hiki i nā hemorrhoids unclplicit a me nā microcirculation koko hakakā i hoʻohui ʻia i ka papa inoa o nā hōʻailona no ka komo.

ʻO Troxevasin a i ʻole phlebodia, ʻoi aku ka maikaʻi o nā veins varicose?

He hoʻohālikelike kēia mau lāʻau - heʻokoʻa nā mea ikaika e like me kā lākou hui, akā like nā ʻano hana a me nā hōʻike. No ka mālamaʻana i nā veic varicose a me varicose veins o nā lalo haʻahaʻa, ʻoi aku ka kūpono ʻo Troxevasin a me Flebodia 600.

ʻO kahi hiʻohiʻona hiʻohiʻona o Troxevasin i hōʻike ʻia i loko o ka papa a me nā puka gel e hoʻokuʻu. Ma muli o kēia, hiki iā ia ke loaʻa i ka hopena i loko a me ka hopena o ka ʻōnaehana (maʻamau) i nā varicose veins; a no laila, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o kāna hopena therapeutic.

Me nā hihia holomua o kēia maʻi, hiki ke hoʻohana pū ʻia nā hoʻohana ʻana i kēia mau lāʻau. A i ʻole me ka loaʻa ʻole o kahi lāʻau lapaʻau, hiki iā ʻoe ke hoʻololi me kahi mea ʻē aʻe.

Hoʻohālikelike i ka hoʻonohonoho ʻana o nā lāʻau

Ma mua o ka hoʻoholo ʻana i ka lāʻau ʻoi aku ka maikaʻi, pono e hoʻohālikelike ʻia me kekahi. ʻO nā māhele o Detralex ka loko - 450 mg (diosmin) a me 50 mg (hesperidin). Hoʻohana ʻia ka Microcrystalline cellulose, wai maʻemaʻe, gelatin, pūpū talc, a me nā māka e like me nā mea hoʻohui.

Hoʻokomo nā māhele o Phlebodia - 600 mg (diosmin), a me nā mea hou e like me ka silicon, talc compound a pēlā aku.

Mai nā ʻano o nā mea i hana ʻia, hiki iā mākou ke ʻōlelo iā Phlebodia i ʻoi aku ka nui o ia mea ma mua o Detralex. Loaʻa ʻo Venarus i nā mea ikaika e like me Detralex.

Hoʻokomo ʻia ka Troxevasin (nā papa) i ka troxerutin mea waiwai, nā mea hou aku - gelatin, quinoline, lactose monohidate, melemele melemele, titanium dioxide.

Eia nō hoʻi, he mea hoʻomanaʻo e nānā ʻia ka antihistamines kaukaʻi, a ua ʻike ʻia he hopena maikaʻi loa ka lāʻau lapaʻau ma ka kaila o ke koko.

Nā hōʻailona no ka hoʻokomo

ʻO nā lāʻau lapaʻau e like me Detralex, Venarus, Phlebodia a me Troxevasin (nā ʻōmaʻomaʻo a me ka ʻaila) i hoʻohana ʻia e hoʻōla i kēlā mau maʻi.

  • Me nā veins varicose.
  • Me kahi ʻano maʻamau o ka nele o ka venous insufficiency.
  • Hoʻohana ʻia lākou i ka therapyaticatic o ka maʻi venous insufficiency, nā hōʻailona o ke hōʻeha, ka ʻeha a me ke kaumaha ma nā o nā haʻahaʻa haʻahaʻa, ko lākou huki.
  • I ka wā o kahi exacerbation o nā hemorrhoids.

Hiki i ka Detralex me Phlebodia ke hoʻokomo i ka hoʻoponopono o ka lāʻau paʻakikī i ka wā i hoʻopilikia ai ka microcirculation.

Ka hopena me ka hopena maikaʻi ma ka lymphatic ʻōnaehana, e kōkua ana e hoʻoikaika i ka capillary throughput function, hoʻomoʻa i ke koko koko a hoʻopau i ka stagnation.

Ke koho ʻana i ka lāʻau lapaʻau e ʻoi aku ka maikaʻi, ʻoi aku ka maikaʻi a me ka ʻoi aku ke kū i ka maʻi, pono ʻoe e hoʻomaopopo e pili ana i ka pae āpau o ka holomua o ka maʻi. Inā i kahi papa mua, a laila loaʻa iā Phlebodia, ʻo Detralex ka hopena e pono ai ka hopena therapeutic, akā, i nā manawa hope o ka maʻi, hiki paha i ka pono.

Me nā hemorrhoids o waho, e hoʻomaikaʻi maikaʻi ka aila Troxevasin. E hōʻoluʻolu maikaʻi loa ʻo Venarus i nā hōʻailona o nā hemorrhoids, akā aia ka hopena i makemake ʻia i ka lā 18 wale nō o kāna hana.

Nā hiʻohiʻona, nā hopena pili

ʻOiai ke kūpono o nā lāʻau āpau i hōʻino ʻia e nā mea maʻi, ka mea i hōʻoia ʻia e kā lākou loiloi ʻia, akā, e like me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe, he mau contraindications lākou. Ua hōʻike mua ʻia ua loaʻa iā Detralex a me Phlebodia nā hopena maikaʻi ʻole:

  1. Ma kahi o ka gastrointestinal tract, e hopena ana i ka heartburn, nausea, ka ʻeha a me nā ʻōpū o ka ʻōpū.
  2. Ka hōʻike iki ʻana o kahi ʻano meakanu, e hele ana me kahi ʻōmū liʻiliʻi, ka ʻūnū maʻalahi, ʻulaʻula o ka ʻili.
  3. ʻOi aku ka luhi loa, hiki i nā migraines ke ulu, hōʻalo, a me kahi olakino maʻi maʻamau i ka laulā.

ʻO ka mea maʻi e lawe i kēia mau kālā, pono ʻoe e hoʻomaopopo pono inā ma hope o ka hoʻohana ʻana iā ia, aia nō ia i nā hopena ʻaoʻao a hoʻomaka paha i ka ʻino, pono ʻoe e haʻalele koke i ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau a ʻimi i nā ʻōlelo lapaʻau.

Ke kiʻi aku nei i ke kauka, hiki iā ia ke hoʻoponopono hou aku i ka hoʻoponopono lāʻau lapaʻau i ʻōlelo ʻia, hiki ke hōʻemi i ka nui o ka lāʻau laʻa a i ʻole ke koho i kahi ala ala e hoʻololi ai, no ka mea, ʻo Venarus a i ʻole ʻo Troxevasin.

He mea pono ia e pane ʻole ʻia nā lāʻau a pau ma ka mālama ʻana i nā maʻi inā loaʻa ka hypersensitivity o ka mea maʻi iā lākou a i kekahi māhele, a no ka intolerance pilikino.

Nā hiʻohiʻona noi

Hana ʻia ʻo Detralex lāua ʻo Phlebodia e nā mea hoʻohana lāʻau lapaʻau ma Farani. ʻO ka hopena o nā lāʻau lapaʻau ke pili pono me ka dosis i lawe ʻia e ka mea maʻi. Ma mua o kou hoʻomaopopo ʻana i ka mea ʻoi aku ka maikaʻi, pono ʻoe e heluhelu i nā ʻōlelo aʻo no ka loaʻa kālā.

E lawe iā Phlebodia, i mea e pono ai kahi hopena kūpono, pono ʻoe i kēia.

  • Me nā hemorrhoids, hoʻohana ʻia ka lāʻau i ʻekolu a ʻekolu mau manawa i ka lā. Kūleʻa no ka hebedoma, inu wale me ka meaʻai.
  • No nā kumu lapaʻau o nā maʻi vascular, ua lawa ia e lawe iā ia i ka lā hoʻokahi, ʻoi aku ka maikaʻi ma luna o ka ʻōpū ʻole.

ʻOi aku ka maikaʻi o Detralex i ka inu, pili pono i kahi hoʻolālā:

  1. No nā pahuhopu therapeutic, pono i kahi hapa o venous insufficiency kahi ʻelua papa i kēlā me kēia lā. Hōʻike maopopo nā ʻōkuhi i lawe ʻia kekahi papa i ka wā o ke ao, a lawe ʻia ka lua ma ka pāʻina.
  2. Me nā hemorrhoids exacerbated, pono e inu ka mea maʻi i nā papa ʻelima i kēlā me kēia lā, ʻoi aʻe, e like me kahi hoʻolālā. I ka wā o ka mālama ʻana i kahi maʻi maʻi exacerbated, pono ʻoe e hoʻomanaʻo e ʻoi aku ka maikaʻi o Detralex e hui pū me nā lāʻau lapaʻau o waho o ke ʻano o nā maʻi o ka lā waho, a me ka pākeke paʻa ʻole.

Hoʻohana wale ʻia ka Venarus i ka wā ʻai, ʻelua lawa nā papa i kēlā me kēia lā. No ka laʻana, hiki iā ʻoe ke inu iā Venarus i ka ʻaina kakahiaka, a laila ma ka pāʻina a i ʻole ke ʻaina awakea.

Inā e kiʻi ʻia ʻo Venarus me nā hemorrhoids exacerbated, a laila hiki ke loaʻa i nā papa ʻekolu i ʻelua i ka lā, akā e hoʻomau ʻia kēlā ʻano hana i ʻole no nā lā ʻehā.

Loaʻa ka Troxevasin i nā ʻano o nā capsules a me nā ʻaila, ʻaʻa ka loiloi e manaʻo ʻia ʻo ka ʻaila poni ka maikaʻi maikaʻi a ʻoi aku ka hopena e hiki ke mālama i ka ʻeha ma ka manawa ʻoi aku ka manawa.

Mai kēia mau mea āpau hiki iā mākou ke manaʻo e lawe i ka paila i hoʻokahi manawa ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hāʻawi ʻana i ka lāʻau lapaʻau i kekahi mau manawa.

Ua hoʻowalewale ʻo Detralex lāua ʻo Phlebodia i nā ho'āʻo kulekele, a hiki ke ʻōlelo ʻia me ka hilinaʻi hiki iā lākou ke hoʻohana ʻia e kahi wahine hāpai, ʻaʻohe hopena maikaʻi ʻole o ka maʻi hānau. Eia naʻe, hiki ke lawe iā ia wale nō mai ka trimester lua o ka hāpai ʻana.

Ua hoʻokaʻawale ʻia nā manaʻo a me nā manaʻo o nā mea maʻi e lawe ana i kēia mau lāʻau. ʻIke kekahi ʻoiʻi ʻoi aku ka maikaʻi o Detralex, ke holo aʻe nei kekahi ma mua o Phlebodia. Akā, inā ʻaʻole ʻoe e lawe, ʻaʻole a i ʻole kekahi lāʻau lapaʻau ʻē aʻe, i ʻōlelo ʻole ʻia e aho ka maikaʻi.

I kēlā me kēia hihia pākahi a me ke kūlana kūikawā, hana ka mea hana i kona ala ponoʻī, hiki iā ia ke kūpono i hoʻokahi māhele o nā mea maʻi, ʻoiai ʻaʻole kūpono loa i kekahi.

ʻO nā mea maʻi i ʻōlelo ʻia ʻo Detralex no ka ʻapipī i ka wā mua o ka maʻi e ʻōlelo ai ua haʻi ʻia ka hopena therapeutic, a ua hōʻike ʻia ka lāʻau lapaʻau i kāna hopena therapeutic. No laila, hiki iā mākou ke hoʻoholo i ʻoi aku ka maikaʻi ma ka lawe ʻana ma kahi o 1 a i ʻole 2 o nā wahi o nā varicose veins.

Eia kekahi, ʻo kēia lāʻau lapaʻau e hāʻawi i kahi kaho liʻiliʻi i ka gastrointestinal tract, no ka mea, ʻaʻole ia i ka hoʻoulu hou i ka hana, he ʻoluʻolu ka hopena i ke kino, ʻoiai ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka maʻi pākuʻi a me nā hopena ʻē aʻe.

ʻO ka poʻe maʻi e pono ke loaʻa ka hopena olakino wikiwiki, pono ia e nānā iā Phlebodia, no ka mea aia he mau mea ikaika aku i loko, no laila, e hele wikiwiki ka hopena o ka mālama.

ʻO ke kumukūʻai o nā lāʻau lapaʻau.

  • Hiki ke kūʻai aku ʻo Phlebodia no 539 mau rubles - 15 mau papa, no 886 mau rubles 30 mau papa he kumukūʻai, no nā papa 60 he $ 1447 mau rubles.
  • Kuhi ʻia ʻo Detralex i nā lāʻau lapaʻau me nā papa he 30 a 60. I ka hihia mua, ʻo 700 ke kumukūʻai e 700-800 rubles, ma ka lua 1400-1500 rubles.
  • Kuhi ʻia ʻo Venarus i nā papa, like me Detralex, a ʻokoʻa kona kumukūʻai mai 500 a 980 rubles.
  • E kūʻai aku ana ʻo Gel Troxevasin i nā rubles 200, 50 mau kapoʻa mai 363 mau rubles, 100 mau pūlū mai 600 rubles.

I ka hopena, pono ke nānā ʻia i, inā he koho i ka lāʻau lapaʻau, loaʻa iā lākou āpau nā pale a me nā hopena hou. Pehea e wehewehe ai i ka hopena therapeutic e pili ana i kēlā me kēia kūlana kūikawā.

Eia nō hoʻi, he mea kūpono no ka hōʻemi ʻole ʻia nā lāʻau i ka make kālā, akā i ka manawa like ua loaʻa i ko lākou manaʻo kūpono ʻole. Hōʻike ka wikiō piha i kēia ʻatikala pehea e hana ai nā lāʻau lapaʻau hemorrhoid.

ʻO kahi veicose veins o nā wāwae he lulū a puni ka maʻi palupalu (nā kī a me nā paia vascular). ʻO ke kumu o ka maʻi he predisposition hoʻoilina a me ke ʻano noho. ʻO ka ukana lōʻihi, ka hele ʻana i ke kuʻekuʻe kiʻekiʻe, ke kau ʻana nui i ke kaʻe o ke koko, ke kau ʻana o nā paia o nā kīʻaha koko, a me nā ʻeke kūwaho ʻaʻole hiki ke hana pono i kā lākou hana: e hōʻoia ka kahe koko.

ʻO nā lāʻau lapaʻau phlebotropic, ka mea iā Detralex a me Troxevasin i kuhikuhi ʻia no ka mau hewa ʻana o ka kahe koko. He hopena maikaʻi kēia mau lāʻau i nā moku venous a me nā microcirculation koko. Loaʻa i kēlā me kēia mea i kona mau pono a me nā hemahema, ke hoʻohālikelike ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e pane i ka nīnau: "Detralex a i ʻole Trojanxevasin, he aha ka ʻoi aku me ka varicose veins?"

He aha kaʻokoʻa ma waena o Detralex a me Troxevasin?

ʻO nā papa kāpena Troxevasin a i ʻole nā ​​papa Detralex? Hoʻomaopopo ʻia nā ʻano lāʻau ʻelua no nā pilikia me ka kaʻe o ke koko i nā keiki bipi, nā wāwae a me nā ʻōpū. Akā ʻoi aku ka nui o nā kaha o Troxevasin no ka hoʻohana ʻana i ka hana lapaʻau ma mua o Detralex. Hāʻawi ʻia kēia lāʻau lapaʻau ma kahi ʻano adjuvant:

  • ma hope o ka wehe ʻana (ka wehe ʻana o nā nūnū).
  • hana sclerotherapy (gluing veins e pani i ke kahe koko),
  • no ka mālamaʻana i nā maʻi vascular o ka retina i ka mellitus maʻi diabetes, atherosclerosis, hypertension.

Nā ʻokoʻa i ka hopena ʻaoʻao:

  • Hiki i ka Troxevasin ke hoʻopuka i ka ʻeha o ka ʻōpū, urticaria, dermatitis, eczema,
  • Detralex - nā hana kolohe o ka pānaʻi kūwili a me ka ʻōnaehana vegetative-vascular.
  • Ke papa ʻia ʻo Troxevasin i ka hihia o ka maʻi āpau i kāna mau ʻāpana, a i ka ʻoi mua o ka hapai ʻana, me nā maʻi maʻi o ka ʻōpū a me nā ʻōpū ma ke ʻano, ʻo nā keiki ma lalo o 15 makahiki o kona mau makahiki,
  • Detralex - ma muli o allergies e pili iā diosmin a me Hesperidin, no nā keiki mai lalo o 18 makahiki mau makahiki, hāpai i ka malama ʻekolu mahina.
  • ʻO Troxevasin ma 300 mg capsules, 50 pcs. - 372 ʻōpala. (Switzerland),
  • Troxevasin, gel 2%, 40 g - 192 mau rubles (Switzerland),
  • Detralex i nā papa o 500 mg, 60 pcs. - 1523 rub. (Palani).

Hoʻonui ka nui o ka acid ascorbic i ka hopena o ka troxevasin.

Nā huaʻōlelo ʻē aʻe

Nā lāʻau lapaʻau e like me ko lākou waiwai i ka Troxevasin:

Kauhi Loaʻa i ka ʻano o nā papa a me nā ampoule no ka maʻi maʻi. ʻO kekahi ampoule a me nā papa he 100 mg o ka pentoxifylline. Hoʻonui kēia mea i ka microcirculation koko ma ke hoʻololi ʻana i kona ʻano: nā platelets a me nā ʻoka koko ʻulaʻula. Hōʻike ia no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kahe koko o peripheral i atherosclerosis, varicose veins, diabetes mellitus, angina pectoris, trophic disorders (gangrene, ulcer). Loaʻa ia nā contraindications mai ka gastrointestinal tract, hematopoietic system (hoʻonui i ke koko), hemorrhages ma loko o ka lolo a me nā maka.

Courantip Loaʻa iā ia kahi hopena vasodilating me ka hoʻohaʻahaʻa koke ʻana i nā pae platelet i loko o ke koko. Hoʻohana ʻia ia i ka mālama ʻia ʻana o ka maʻi naʻau coronary, ka maʻi cerebrovascular, i mea e pale ai i ka hoʻokumu ʻia o nā koko koko. E hoʻokuʻu i ke ʻano - dragee (1 dragee e like me ka 25 mg o ka dipyridamone lāʻau nui). ʻAʻole hiki ke kauoha ʻia no ka hala ʻana o myocardial, ate a me nā hina o ka puʻuwai, e hina.

Tanakan - kahi mākaukau lāʻau e pili ana i ka ginkgo biloba (nā papaʻaina a me ka ʻōnaehana 4%). Hoʻolālā e hoʻomaikaʻi i ka hana lolo. Hoʻonui ia i ke kahe koko peripheral. hiki ke hoʻohana ʻia i ka wā hāpai a me ka lactation.

Nā lāʻau lapaʻau e pili ana iā Detralex:

Hoʻoikaika - antihemorrhoids e pili ana i ka puhaka puhaka a me ka phenylephrine hydrochloride no ka hoʻohana waho ma ke ʻano o ka aila a me ka rectal - ma ke ʻano o suppositories. Loaʻa ia anti-inflammatory, hōʻeha hōʻeha, nā waiwai hemostatic.

Phlebodia600 - ka lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o nā papa ʻōlelo Godmin-based e loaʻa ana kahi kiʻekiʻe ma mua o ka 1 Detralex tablet ma 25%. Kākoʻo: mālama ʻia o nā maʻi varicose a me nā hemorrhoids.

He aha ke ala maikaʻi loa e mālama ai i nā maʻi varicose?

Hāʻawi ke lāʻau lapaʻau no nā veins varicose i kahi ākea nui o nā lāʻau lapaʻau. Hoʻohālikelike i ka hoʻonohonoho, hiki iā lākou ke hoʻopiha i ka vascular tone, ka ʻike maka koko, e hōʻoluʻolu i ke kaumaha a me ka ʻula, no laila he mea paʻakikī ke hoʻoponopono i ʻoi aku ka maikaʻi ma muli o nā ʻōlelo kikoʻī. ʻO kā lākou mea nui nui ka hopena ʻaoʻao a me nā contraindications.

Eia nō naʻe, ʻo ke koho hope loa no ka maʻi hopena i loko o nā wāwae e pono ai e koho ʻia e ke kauka i mea e pale aku ai i nā hōʻeha.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka