He aha ke koho: Amoxiclav a me Flemoklav Solutab?

ʻO ke koho hou o nā lāʻau lapaʻau hou e hoʻōki i ka pīhoihoi ʻana i nā mea maʻi hemahema. ʻAʻole hiki i nā mea āpau me ke kōkua ʻole o ke kauka a i ʻole ka mea hoʻohana olakino ke hoʻoholo maʻalahi i ka lā ʻoi aku ka maikaʻi e koho - Amoxiclav a i ʻole Flemoklav Solutab. A i ʻole he maikaʻi aʻe e hāʻawi i ka makemake mua iā Flemoxin a i Augmentin paha?

I mea e maopopo ai ʻo wai ka mea maikaʻi loa, pono mua e kiʻi i ka manaʻo maʻamau o kēlā me kēia. Maikaʻi e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona nui o kēia mau antibiotika a laila e ʻike maopopo ka ʻokoʻa ma waena o lākou.

Nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho a hoʻokuʻu i nā palapala

Aia nā lāʻau āpau o luna i ka amoxicillin i kā lākou hui. Akāʻo Amoxiclav lāua ʻo Flemoclav i kēia mau mea i ka hana ikaika - ka clavulanic acid. ʻAʻole hoʻonui ʻia ʻo Flemoxin me kēia ʻāpana.

ʻO Amoxiclav a me Flemoclav o nā antibiotics e hoʻopaʻa ana i ka hana a nā mea maʻi bacteria e kū i ka kūʻē i kēia mau lāʻau. ʻO Flemoxin kahi mea maʻi anti-bacteria kī ʻole i pale ʻole ʻia i ka penicillinase bacteria. ʻO kēia ka ʻokoʻa mua ma waena o nā lāʻau lapaʻau.

I loko o nā lāʻauʻai, hiki ke loaʻa kēia mau antibiotika i nā koho aʻe nei:

  • Amoxiclav - mea lapaʻau maʻi (2 ke koho i nā kaila), hoʻopiʻi (3 dosage), nā pā kihi (3 dosages), nā papa koke (2 mau hewa),
  • Flemoxin Solutab - nā papa i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka puʻu waha a ʻaʻole pono e launa (4 nā koho i nā kaukaʻi).
  • Flemoklav Solutab - nā papa coated (3 dosages) a me nā papa pālaha (2 dosages).

ʻO ka ʻokoʻa nui ma waena o Amoxiclav a me Flemoclav ʻo nā palapala hoʻokuʻu i loaʻa. He nui loa nā Amoxiclav, i mea kaulana i ka mālama ʻana o nā ʻano like ʻole o nā maʻi o nā mea maʻi a me nā ʻōnaehana pathological o kekahi paʻakikī.

ʻO Flemoksin, Flemoklav a me Amoksiklav i mau mākeke o nā hui penicillins semi-synthetic, no laila e like me kā lākou mau noi noi. ʻO Amoxiclav a me nā lāʻau like like he mau bactericidal antibiotics e kūleʻa ana i nā ʻano o nā microorganisms.

Nā Hoʻohui

ʻO kahi contraindication koʻikoʻi no kēia pūʻulu o nā antibiotika kahi hopena maʻi kūlohelohe i ka mea hana nui. Eia nō naʻe, aia nō kēlā me kēia lāʻau lapaʻau i kona mau hiʻohiʻona a kākau nā ʻōlelo i nā maʻi a me nā kūlana e pono ʻole ai ʻoe e lawe i kēia mau lāʻau lapaʻau ai ʻole e hana pū me kēia.

Hoʻohālikelike hope loa

Ke koho ʻana i nā lāʻau lapaʻau e kuhikuhi ai, hiki i ke kauka ke kuhikuhi i kēlā mau ʻokoʻa ʻē aʻe o ka antibiotics:

  • ʻO ka hiki ʻana o ka hoʻohana ʻana iā Amoxiclav no ka mālama ʻana i nā pathologies dental hoʻohālikelike ʻia me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe. Eia kekahi, ma muli o ka palena haʻahaʻa o ka pono o ka hopena, ʻaʻole i kuhikuhi ʻia ka flemoxin no ka mālama ʻana i nā kūlana pathological o nā huaʻoniʻoni a nā hanana musculoskeletal a me ka ʻōnaehana hepatobiliary,
  • E lilo loa ka Flemoxin i ka hakakā me nā microorganisms e hua ana i ka β-lactamase. ʻOi aku ka maikaʻi o Amoxiclav i kēia hihia, ma muli o nā kiko o ka waikawa clavulanic. Hiki ke hoʻohui pū me Flemoxin me ka clavulanic acid,
  • Ua hoʻonui ʻia ʻo Flemoxin Solutab i nā hola 1.5 i ʻoi aku ka wikiwiki ma mua o ka Amoxiclav ma mua o ka heʻe kaulike,
  • ʻOi loa ka Flemoxin Solutab 125 mg e maʻalahi i ka hāʻawi ʻana i kahi keiki ma mua o ka Amoxiclav ma ka pēpē. ʻAʻole pono ʻo Flemoxin i nā kahakaha kūikawā ma mua o ka hoʻohana ʻana, no ka mea, he mea ia o ka hoʻopiʻi ʻana. Hiki ke hoʻopau ʻia ka Flemoxin i ka waiū umauma a i ʻole ka wai, e koi nui ai.
  • ʻAʻole hoʻohana ʻia nā papa ʻōmole Amoxiclav, e like me Flemoxin i ka mālama ʻana i nā keiki ma lalo o 12 mau makahiki he mau makahiki ka ʻike ʻia ʻaʻole ko lākou kaupaona ma mua o 40 kg. Hoʻohana nui ʻia ʻo Flemoxin i nā keiki maʻi ma muli o kahi kūpono kūpono o ka hoʻokuʻu i ka puka o nā papa pākuʻi wikiwiki,
  • E mālama ʻo Flemoxin Solutab no 5 mau makahiki. Mālama wale ʻia ʻo Amoxiclav no 2 mau makahiki, a e pili ana kēia i ka hoʻoponopono wela a me nā kūlana ʻē aʻe i hōʻike ʻia i loko o ka annotation.

ʻO Flemoklav, e like me Amoxiclav, hiki ke kuhikuhi ʻia no ke keiki a me kahi pākeke. Hōʻailona nui lākou a me ka pono. Akā no kekahi mau maʻi ke manaʻo e wikiwiki koke ka hopena inā loaʻa koke kekahi mau lāʻau i ka manawa hoʻokahi. ʻO kahi kuhi maʻamau maʻamau. Hiki paha i kēia ala ke hōʻino i ka wā e hiki mai i ka antibiotika.

ʻAʻole hiki ke lawe aku iā Amoxiclav a me Flemoclav i ka manawa like, a kumu ʻole ka manaʻo. Inā ʻaʻole ia, e hōʻiliʻili i kahi nui o ka amoxicillin i ke kino o ka mea maʻi. No ka hoʻokō i kahi hopena maikaʻi, pono pono e lawe i nā lāʻau antibacterial ma nā hewa i manaʻo ʻia e ke kauka.

ʻ .lelo a pau
He kaukaʻi ʻo Anna Moschovis.

ʻIke hewa? Koho ia a kaomi Ctrl + Enter

Hoʻāla ʻia Amoxiclav

Mea hana - Sandoz Gmbh (Kelemānia). ʻO ka lāʻau lapaʻau ka ʻelua māhele. No laila, ʻelua mau mea e hoʻohana i ka hana: amoxicillin a me clavulanic acid. Eia naʻe, ʻo ka mea mua o nā papa i hāʻawi mai i kahi hopena antibacterial. Hana nā Clavulanic acid i mea kākoʻo kākoʻo. Oe ke kuai i ka lāʻau lapaʻau ma nā ano like ole.

  • nā papa i kuʻi ʻia, ka pā o nā mea waiwai ma ka 1 pc: 250, 500, 875 mg o ka amoxicillin a me 120 mg o ka clavulanic acid,
  • pauku no ka hoʻōki: 120 a me 250 mg o ka amoxicillin, 31, 25 a me 62.5 mg o ka clavulanic acid,
  • ka pauku no ka hoʻonāʻau ʻana: 500 a me 1000 mg o ka amoxicillin i loko o 1 pahu, 100 a me 200 mg o ka clavulanic acid,
  • papa nā papa i hoʻoili ʻia ma loko o ka waha waha: 500 a 875 mg o ka amoxicillin i 1 pc., 120 mg o ka clavulanic acid.

Aia ma hea o kahi koho ma waena o nā lāʻau lapaʻau e like me Amoxiclav a me Flemoklav Solutab, pono e hoʻohālikelike iā lākou e nā ʻano hana, hoʻohui, a me nā mea.

Loaʻa i ka Amoxiclav i loko o nā pā i loaʻa nā bl nō me nā papa (5, 7, 15, 20 a me 21 mau pcs.), A me nā hue o nā ʻano like ʻole (mai ka 35 a hiki i ka 140 ml). ʻO ka waiwai nui o ka lāʻau lapaʻau ka antibacterial. ʻO ka lāʻau lapaʻau he ʻāpana o ka hui antibiotika, loaʻa i ka derivic penicillin. ʻO Amoxicillin kahi waiwai semi-synthetic.

Kōkua Clavulanic i kōkua i ka mālama i ka waiwai antibiotic i ka wā lōʻihi ma o ka pale ʻana i ka hana o nā beta-lactamases i hoʻoulu ʻia e nā microorganisms maikaʻi ʻole. I ka hopena, ke hoʻokaʻawale i ka hiki ke pale i ka hana o kēia antibiotic i ka paʻa. ʻAʻole emi ka pae o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau, hiki iā ia ke hoʻohana i nā kūlana pathological i hoʻonāukiuki ʻia e nā mea pathogen i loaʻa nā beta-lactamases.

Loaʻa i ka lāʻau lapaʻau ka hopena bactericidal i nā microorganisms maikaʻiʻole. ʻO ka hopena, i ka wā o ka maʻi me Amoxiclav, hele mai kā lākou make. Hoʻomaopopo ka hopena i makemake ʻia e ka deformation o ka paia o ka pā o ka maʻi bacterial. Hoʻopilikia ke kaʻina o ke kūkulu ʻana i ka peptidoglycan. Hāʻawi kēia i ka hōʻemi o ka ikaika o ka pā o ka pona o nā microorganisms kino. ʻO ka lāʻau lapaʻau e hoʻoikaika i ka hakakā e like me nā palogate pathogenic:

  • aerobic bacteria (gram-maikaʻi a me ka gram-maikaʻi),
  • nā pāpaʻi anaerobic gram-maikaʻi.

Mahalo i clavulanic acid, ua hiki ke hoʻohana ma ka hoʻohanaxicillin i ka hakakā ʻana me nā mea pili pathogen e kū pono ana i kēia lāʻau antibacterial. Ma muli o kēia, ua hoʻonui ʻia ke ʻano o ke ʻano o ka lāʻau.

Hoʻopili nui nā mea nui o ka lāʻau lapaʻau, e pālahalaha holoʻokoʻa i ke kino. Hōʻike ʻia nā mea ʻelua e ke kiʻekiʻe bioavailability (70%). Hoʻomaka lākou e hana i ka manawa like - 1 hola ma hope o ka lawe ʻana i ka ʻaina mua. Hoʻolaʻa nā mea ola i nā nūpepa ololi, nā kino a me nā ʻano like ʻole.

I ka hihia o ka hōʻeha o ka ate, pono paha ke hoʻoponopono. Ma ka manawa like, ua emi iki ka nui o ka lāʻau, no ka mea, ua kōkua nā maʻi o kēia huakaʻi e hoʻolōʻihi i ka hoʻopau ʻana o nā mea hoʻoikaika mai ke kino, kahi e alakaʻi ai i kahi ulu o kona neʻe. Ka mea hele mua i ka waiū umauma.

ʻO ka lāʻau Amoxiclav ka hopena bactericidal i nā microorganisms hoʻopōʻino. ʻO ka hopena, i ka wā o ka maʻi me Amoxiclav, hele mai kā lākou make.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:

  • nā kūlana maʻi i hoʻoiho ʻia e ka maʻi a hele pū ʻia me ka hoʻopukapuka ʻana me ka ʻōnaehana o ka lesiona ma ka ʻaoʻao o lalo, a me ka ʻaoʻao o ke ea, ENT nā ʻāpana: sinusitis, sinusitis, pharyngitis, pneumonia, etc.
  • nā maʻi wahine a me nā kāne kāne,
  • hana ʻino i ka ʻōnaehana urinary, hele pū me ka mumū: cystitis, prostatitis, etc.
  • Nā maʻi maʻi ʻōpiopio i nā keiki (ua ʻōlelo ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka wā ʻoi ʻia, me ka mālama paʻakikī),
  • pīhoihoi o ka ʻili,
  • nā maʻi o ka ʻōpū o ka ʻōpū, ka kiko o ke akeʻa, ka ʻili o ka iwi, i hoʻolilo ʻia ke kumu o ka hoʻopōʻino ʻana i nā microorganisms i pōʻino,
  • Nā maʻi stD
  • pale aku i nā hana e pale ai i ka hoʻomohala ʻana o ka hoʻopiʻi ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe.

ʻO nā contoxications Amoxiclav he kakaikahi:

  • ke hypersensitivity i kekahi mea ikaika o ka lāʻau lapaʻau,
  • nā hanana pathological e like me ka leukemia lymphocytic, mononucleosis hopohopo,
  • maʻi ate.

Inā hoʻolālā ʻoe e lawe i nā pōpoki, pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole i kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau i kēia mau keiki i lalo o nā makahiki he 12, a me nā hihia ma kahi o ke kino o ke keiki ua emi iho ma mua o 40 kg.

Inā hoʻolālā ʻoe e lawe i nā pōpoki, pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole i kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau i kēia mau keiki i lalo o nā makahiki he 12, a me nā hihia ma kahi o ke kino o ke keiki ua emi iho ma mua o 40 kg. ʻO nā maʻi'ē aʻe ʻē aʻe no ka lawe ʻana i nā papa: phenylketonuria, kidneyffunction. Me ka makaʻala, kuhikuhi ʻia kahi hopena i ka wā hāpai a me ka hānai. I ka wā e mālama ai i ka maʻi antibiotika, aia kahi hopena o nā hopena ʻaoʻao:

  • hōʻaʻe ʻia o ka ate,
  • hana ʻino i ka nāwī o ka mucous o ka digestive tract,
  • ninini
  • haki
  • discoloration o ka niho enamel iʻeleʻele,
  • maʻi pākaʻi ma ke ʻano o dermatitis, eczema, urticaria,
  • nā hana hōʻeha o ka ʻōnaehana hematopoietic: nā hoʻololi i nā waiwai a me ke ʻano o ke koko
  • nahoa
  • lie kanikela
  • āhāhuʻe
  • kandidiasis i ka wā e lawe ai i ka antibiotika,
  • nā maʻi o ka ʻōnaehana urinary.

Inā ʻoe e noiʻi nei i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau ʻo Amoxiclav me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe, pono ʻoe e ʻike e hāhū ka hoʻohiolo ʻana o kēia lāʻau ma lalo o ka mana o antacids, glucosamine. ʻO ka Ascorbic waikena, ma ka hewa aʻe, ka mea e wikiwiki ai i kēia kaʻina hana. Diuretics, NSAIDs, a me nā lāʻau like e pili ana i ka hilo tubular, hoʻonui i ka manaʻo o Amoxiclav.

Ua kuhikuhi ʻia ʻo Amoxiclav me ka makaʻala i ka wā hāpai a me ka umauma.

Inā paʻakikī ka mea maʻi i ka papa ʻana i nā papa, ua kau ʻia nā papa pālahalaha. Eia naʻe, he mea lapaʻau i kēia hana ke kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka hana o nā anticoagulants. Eia kekahi, ʻaʻole pono kēia lāʻau lapaʻau e lawe pū i ka manawa me nā antibiotika, kahi i hōʻike ʻia e ka hopena bacteriostatic. I kēia hihia, kahi emi i ka pono o Amoxiclav.

ʻO ka hoʻohālikelike o Amoxiclav a me Flemoclav Solutab

Mākaukau nā mea hoʻomākaukau i nā mea ikaika like ʻole. Ma muli o kēia, e hōʻike ana ʻo Flemoklav Solutab i nā mea like e like me Amoxiclav. Kahi ʻia ke ʻano o ia mau mea hana, e like me ke ʻano o ka hana. Hiki ke kūʻai ʻia nā lāʻau ʻelua i ke ʻano o nā papa i hiki i ka lua o ka waha.

Pehea e hana ai ʻo Flemoklav Solutab?

ʻO ka antibiotic ka amoxicillin a me clavulanic acid e like me nā mea nui. Hoʻopau ʻo Amoxicillin i kahi membrane sel o kahi pathogen infectious a kāpae i kāna hana nui. No ka mea ua nui nā pathogens e ulu i ka lactamase mea, aia ka hopena i ka meaʻino i ka amoxicillin, clavulanic acid i hoʻokomo ʻia i loko o nā hana o ka maʻi maʻi, i mea e pale ai i ka hopena maikaʻi o ka lactamase.

ʻO kēia kahi lāʻau semi-synthetic mai ka hui penicillin o nā antibiotics. Hōʻike ia i ka hana therapeutic kiʻekiʻe e kū'ē i ka gram-Negative a me ka gram-positive pathogenic bacteria.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau e like me ka mea hoʻokahi a i ʻole hoʻi i ka mālama i nā lāʻau lapaʻau. Ua kuhikuhi ia no ka lapaʻau:

  • sinusitis kuʻuna o kahi maʻi maʻi,
  • otitis media ma ke ʻano koi,
  • ʻO ke aniani bronchitis i ka wā exacerbation,
  • nā kaiāulu kaiāulu loaʻa,
  • pūnana cystitis
  • prostatitis
  • endometritis
  • pirelonephritis,
  • ʻeha nā lōlū me ka ʻili a me ke ʻano palupalu,
  • osteomyelitis a me nā ʻeha nā maʻi ʻē aʻe o ka iwi a me ka cartilage.

Hoʻohana ʻia nō hoʻi ia e pale i nā maʻi hulina ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana.

Ua hōʻike ʻia ʻo Flemoklav Solutab no ka mālama ʻana i ka sinusitis o ke ʻano o ka maʻi bacterial, otitis media, bronchitis maʻi.

Nā Contraindications - ka hoʻomaloka ʻana i nā mea i loko o ka lāʻau lapaʻau, kahi hopena kūlohelohe i ka penicillin, jaundice a me nā ʻaoʻao ʻē aʻe i hana ʻia ma mua o ka pane ʻana i ka antibiotika me ka ʻano like. Hoʻokuʻu i nā puka - nā papa o 2 mau ʻano: ma ka pūpū a pālahalaha.

Poke? I? O man?

  1. E hoʻokuʻu i nā palapala. Ua loaʻa iā Flemoklav he 2 mau puka e hoʻokuʻu ai: ʻo kekahi i loko o ka pūpū, ka poʻe ʻē aʻe i kūhaʻe i ka waha waha (ua hoʻohālikelike ʻia no ka paʻakikī ʻoi ʻana. ʻO nā antibiotic lua kēia mau puka hoʻokuʻu hope: nā papa a me ka pauku pulu.
  2. Loaʻa ka Flemoklav i kahi papa inoa ākea ākea, ua kuhikuhi pinepine ʻia no nā maʻi o ka ʻōnaehana genitourinary - prostatitis, endometritis. ʻOi aku ka maikaʻi o Amoxiclav e hoʻohana i ka mālamaʻana i ka cystitis.
  3. Nā mea hoʻohana ʻokoʻa i ka antibiotics. Kuhi ʻia ʻo Flemoklav e kahi hale hana lāʻau lapaʻau ma Netherlands, ʻo ka lua me ka antibiotic ma Slovenia.

ʻO wai ka mea maikaʻi, ʻo Amoxiclav a me Flemoklav Solutab?

He paʻakikī ke pane i ka nīnau o wai ka maikaʻi - Amoksiklav a i ʻole Flemoklav Solyutab. ʻO ke koho ʻana o ia mea a i ʻole kēlā lāʻau lapaʻau e lawe ʻia ana e ke kauka mea e ʻike nei i ka ʻōpū o ka maʻi a me ka kiʻi hōʻailona.

Hoʻolima like nā lāʻau ʻelua i ke kino o ke kanaka a me nā microflora pathogenic, akā ma ka mālama ʻana i nā maʻi o ka ʻōnaehana urinary (prostatitis a endometritis), makemake ʻia ʻo Flemoklav, ka mālama ʻana i nā maʻi o ka pūnao a me nā ʻōnaehana ENT e hana pinepine ʻia e Amoxiclav.

Inā mākou e kamaʻilio e pili ana i ka ʻoluʻolu o ka hoʻokele, a laila pono ke koho ʻia ke ʻano o ka hoʻokuʻu e like me nā makahiki o ka mea maʻi. ʻO nā papa Flemoklav, e hoʻohemo ai i ka waha, ua kuhikuhi pinepine ʻia no nā poʻe me nā maʻi ʻono a me nā keiki liʻiliʻi. ʻO ka lāʻau wikiwiki a hoʻopau koke i kekahi wai wai, wai, umauma waiū.

Hiki paha ke hoʻololi i kekahi lāʻau lapaʻau i kahi lāʻau ʻē aʻe?

Hoʻololi ʻia nā mea kūlohelohe. Hāʻawi ʻia ia ʻano hana hoʻohālike inā loaʻa i ka mea maʻi ka hopena me ke ʻano o nā mea kōkua o kekahi o nā lāʻau, a i ka wā e hoʻolōʻihi ʻia ai i kēia manawa (i kēia hihia, ka wā e hoʻokaʻawale i nā lāʻau lapaʻau e pale ai i ka hoʻomohala ʻana o ka superinfection a i ʻole ka hopena addiction).

Akā ʻaʻohe ʻano lāʻau lapaʻau ma waena o kēia mau antibiotika, ʻo ia ka mea i pāpā paʻa ʻia e lawe i nā lāʻau ʻelua i ka manawa like i ka hopena paʻakikī. ʻO ka hōʻiliʻili o ke kino o ka nui o nā mea o ka waiwai (amoxicillin) hiki ke hoʻonāukiuki i kahi hopena alerine a me kahi overdose.

Hōʻikeʻike i nā kauka e pili ana iā Amoxiclav a me Flemoklav Solutab

Denis, 42 makahiki, ʻoihana ʻo Ryazan

ʻO Flemoklav a me Amoxiclav aneane like me nā haʻalulu me ka liʻiliʻi ʻokoʻa o ka hui pū ʻana o nā mea kōkua a me nā hōʻailona no ka hoʻohana.I nā maʻi o ka ʻōnaehana o ENT, ua hoʻohana pinepine ʻia ʻo Amoxiclav, ma ka mālama ʻana i nā maʻi o ka ʻōnaehana genitourinary, hoʻohana pinepine ʻia ʻo Flemoklav. Akā e ʻae i nā lāʻau lapaʻau e hoʻoneʻe i kekahi lāʻau antibiotika e kekahi, inā pono e kū aʻe ka pono.

Ksenia, 51 makahiki, pediatrician, Moscow

Ua kuhikuhi ʻia nā lāʻau lapaʻau ʻelua i nā maʻi pediatrics me ka like like. Akā i ka hapa nui, aia ka lāʻau lapaʻau e pili ana i ka makahiki o ke keiki. Hoʻomaopopo ʻia nā papa lemela Flemoklav no nā keiki ʻōpio loa, wikiwiki koke lākou i ka umauma umauma a i ʻole kahi launa ʻana, ʻono ʻole i ka ʻai. Hoʻomaopopo pinepine ʻia nā keiki ʻōpio iā Amoxiclav i ka hoʻokuʻu aku ʻana. ʻAʻohe ʻanoʻokoʻa ʻē aʻe i ka hopena o nā antibiotika.

Nā Hōʻike Hoʻomaʻi

Boris, 52 mau makahiki, Omsk

Lawe ʻo ia iā Flemoklav i ka mālama ʻana i ka prostatitis. Ua kōkua koke ʻoi ka lāʻau olakino iā ia iho, ʻoi aku ka maʻalahi o ka lā aʻe. Ua hoʻāʻo wau e mālama ʻia me Amoxiclav. Mai kēia lāʻau lapaʻau, ʻo ia hoʻi ka hopena, akā nāwaliwali.

Olga, 35 ona makahiki, o Tyumen

ʻOi aku ka maʻalahi o Amoxiclav e ʻae i ka hoʻopauʻana, ʻaʻole e hoʻoulu i nā pilikia ma nā ʻōpū. Hana au i ka dysbiosis iā Flemoklav Solutab, ʻoiai ua lawe ia ma ka manawa like i like me probiotics. E like me ke kauka ʻana o ke kauka, he maʻi maʻamau au iā Flemoklav.

Tamara, 56 makahiki, Saratov

I ka mālamaʻana i nā maʻi like ʻole, ua lawe ʻo ia i nā antibiotika ʻelua. No laila, hiki iaʻu ke ʻōlelo i ʻaʻole wau i ʻike i ka ʻokoʻa ma waena o lākou. He like lākou i ka hana a maikaʻi, ʻae ʻia, ʻaʻole hoʻopiʻi i nā hopena ʻaoʻao. Akā, ke hāʻawi i ka ʻokoʻa i ke kumukūʻai, hāʻawi wau i ka makemake iā Flemoklav. ʻOi aku ka liʻiliʻi, akā kōkua maikaʻi.

ʻO Amoksiklav lāua ʻo Flemoklav solyutab, he aha kaʻokoʻa?

ʻO Amoxiclav kahi lāʻau lapaʻau e loaʻa ana i ka maʻi bactericidal (pepehi i nā mea make). He nui nā hopena o kēia lāʻau lapaʻau (e pili ana i ka hapa nui o ka micro-positive a me ka gram-negative microorganisms).

ʻO Flemoklav solutab - kahi lāʻau lapaʻau, loaʻa nō hoʻi ka hopena bactericidal i ka aerobic gram-maikaʻi a me ka gram-negative aerobic (pono nā oxygen i nā hana koʻikoʻi) nā pathogen (pathogen).

  • Amoxiclav - ka mea hana hoʻomehana i ka hoʻohui o kēia lāʻau lapaʻau ʻelua mau mea: nā amoxicillin a me ka clavulanic acid. Eia kekahi, e hāʻawi i nā ʻano lāʻau lapaʻau like ʻole, aia nā mea hou aku.
  • ʻO Flemoklav solutab - nā mea hana ikaika o kēia lāʻau lapaʻau, he amoxicillin a me ka clavulanic acid. Aia kekahi mau mea hou aku e hāʻawi i nā ʻano lāʻau lapaʻau like ʻole.

Nā hana hana i ka hana

  • Amoxiclav - ka mea ikaika, ka amoxicillin, e luku ikaika i nā paia o nā pihi o nā microorganism pathogenic, e alakaʻi ana i kā lākou lysis (papahiki). Hiki i kekahi mau huakaʻi ke hūnā i ka enzyme beta-lactamase, kahi e hoʻoili ai (e kāpae) i ka hopena o ka ampicillin. No kēia kumu, aia ka acid clavulanic i ka mākaukau, kahi, i hui pū ai me ka ampicillin, e hana ana i kahi kūlana paʻa i ʻike ʻole ʻia i nā beta-lactamases.
  • ʻO Flemoklav solutab - ʻo nā mea ikaika i hoʻohana i kēia lāʻau lapaʻau e like pū me ka lāʻau lapaʻau i hōʻike ʻia ma luna

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

  • Honu - nā hana ʻeha i loko o ke kōpū (ka maʻiʻeha, ka ʻoi a me ka exacerbation o ke kūlana bronchitis)
  • E pili ana i nā huaʻala, nā tonsillitis (nā maʻi palupalu o nā tonsils), laryngitis (nāwī o ka pharynx),
  • Sinusitis (hoʻonāukiuki a me ka hōʻiliʻili ʻana o ka pus i nā sinuses)
  • Hoʻokomo - lesi nā māpīhi o nā ʻōpū a me ka cartilage (rheumatism),
  • ʻO Otitis (ka maʻi palupalu o ka pepeiao waena i loaʻa i ke ana ma waena o ka eardrum a me ka pepeiao o loko),
  • Prostatitis (hana infectious o ka prostate i nā kāne),
  • Cystitis (maʻi infectious o ka pāheʻe)
  • Cholecystitis (ka punahā o ka ʻōpala),
  • Periodontitis (kaū ʻana o ke aʻa o ke niho a me kahi a puni.)

  • ʻO nā ʻōuli no kēia lāʻau lapaʻau e like pū me Amoxiclav.

Nā hopena hopena

  • Nā hōʻailona dyspeptic (nausea, luaʻi, hōʻeha a me ka ʻōpū i loko o ka ʻōpū, ke ʻīwī a i ʻole constipation)
  • Puhi, holo, ʻeha,
  • Paʻa (me ka hana ʻole)
  • Anemia (anemia),
  • ʻO ka hepatitis a me ka huʻi.
  • ʻO Renal hiki ʻole
  • Nā kumuhana pā (Allow, redness, and itching on the skin).

  • Hoʻohālikelike nā hopena ʻaoʻao i ka amoxiclav.

E hoʻokuʻu i nā palapala a me ke kumukūʻai

  • Nā papaha 500mg + 125mg, 14pcs, - "mai 338r",
  • Nā papa o 875mg + 125mg, 14pcs, - "mai 391r",
  • Nā Papa o 20mg + 125mg, 15pcs, - "mai ka 224r",
  • Powder no ka hoʻomākaukau ʻana o ka infusion iv, 1g + 200mg, 5fl, - "mai 289r",
  • ʻO ka Powder no ka hoʻomākaukauʻana o ke kāpena ʻana o 400 mg + 57 mg / 5 ml, 35 g, - "mai 262r."

  • Nā Papaʻi o 125 mg + 31.25 mg, 20pcs, - "mai 293r",
  • Nā papa 250mg + 62.5mg, 20pcs, - "mai 423r",
  • Nā papa ʻaina 500mg + 125mg, 20pcs, - "mai ka 403r"
  • Nā papa o 875mg + 125mg, 14pcs, - "mai 445r."

Amoxiclav a i Flemoklav solutab, ʻoi aku ka maikaʻi?

ʻAʻole hiki ke hāʻawi i kahi pane kikoʻī i kēia nīnau, ʻoiai ke mālama pono ʻia nā lāʻau ʻelua me nā maʻi he nui e nā microorganism pathogenic. Inā mākou e hoʻohālikelike i nā lāʻau lapaʻau, ʻike maopopo ʻia ma waena o lākou ʻaʻohe maoli ʻokoʻa kumu. Ma muli o ka hiki o nā mea like i hoʻohālikelike ʻia, nā hōʻailona, ​​contraindications a me nā hopena o kēia mau lāʻau e like me ka like. ʻO kēia ka ʻoiaʻiʻo nō ka lāʻau like, i nā huaʻepekema - generics (nā lāʻau lapaʻau me ka waiwai like ʻole, hana ʻia ma lalo o nā inoa kālepa like ʻole).

I ka huli ʻana o ka nīnau, he aha ka hopena ma waena o Amoxiclav a me Flemoklav solutab, pane ka pane, hoʻokahi e ka'āina o ka mea hana a me ke kumukūʻai. ʻO Amoxiclav i hana ʻia e Slovenia, a ma Flemoclav, ʻo ia ka ʻāina i ke Netherlands. ʻO ke kumu o Amoxiclav iʻoi aku ke kiʻekiʻe ma mua o Flemoklav, ma ke kumu o kēia hiki iā mākou ke manaʻo e hiki ke nānā aku ka maikaʻi o Flemoklav ma o nā kumu kūʻai / pae hoʻohālikelike.

ʻO kahi kuhi hope loa i ke koho ʻana i kahi lāʻau hiki ke kau wale i ka kauka, e pili ana i nā hoʻokolohua a me ka ʻike hoʻāʻo.

ʻO nā maʻi aha i hōʻike ʻia no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau?

ʻO ka lāʻau lapaʻau i nīnau ʻia no nā pūʻulu o nā lāʻau lapaʻau mua i ʻōlelo ʻia i nā wahine hāpai no ka malama home nā hopena o ka pūnaehana genitourinary, pneumonia a me ka cystitis. Ke hōʻike nei nā ʻōkuhi i hiki ke hoʻohana ʻia i kēia hāmeʻa no nā maʻi aʻe o ka ʻōnaehana o ka hanu:

Loaʻa iā Amoxiclav nā mea kūikawā e hakakā pono ana i nā hapanui o nā mea i ʻike ʻia nā mea ʻōʻī kālai ʻana - Streptococcus, Listeria, Moraxellus, ka maʻi influenza hemophilus, Shigella. ʻAʻole lākou e hāʻawi iā lākou i ka manawa e komo mau ai i ke ʻano ola a hoʻonui, ʻo ia ka mea e wikiwiki ai ka hana hoʻōla.

Hoʻolaha ka hana

ʻO ka hopena therapeutic e hōʻike neiʻo Amoxiclav i ka wā i hoʻopili ʻia e pili ana i ka hiki ke hoʻopili ʻia ma kāna pūnaehana like o kekahi mea e like me clavulanic acid. Mahalo ia iā ia ālai ʻana i ka palekana o nā mikrobes maikaʻi ʻoleMa muli o kēia hopena, ʻaʻohe mea e pale i ka mea nui o ka lāʻau ʻo Amoxicillin mai ka hoʻomaka ʻana e kaua i ka maʻi. ʻO ka hopena pili like i ka pūnaehana hōʻeuʻeu a me nā mea kikoʻī o kēia hāmeʻa - Flemoxin Solutab a me Augmentin.

ʻO kēia mau mea ikaika ʻelua e ʻae ai i ka lāʻau lapaʻau, ka mea e hoʻohana ʻia, e kūleʻa maikaʻi i nā maʻi me nā mana o ka maʻi penicillin ʻaʻole hiki ke hana i kekahi mea. ʻO nā hoʻololi mua mahope o ka lawe ana i ka pono hiki ke hoʻomaopopo ʻia kahi 1 hola ma hope o ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau. ʻO ka hui pū ʻana o kēia mau mea me ka hopena therapeutic i hoʻopau ʻia i nā ʻiʻo i hoʻopau ʻia a me nā wai o ke kino. Ma muli o kēia, ua pau nā hana hoʻomālamalama i:

  • waena pepeiao
  • tonsils
  • plū wai
  • ka mea huna o nā sinuses,
  • koko
  • Hōʻike huna bronchial.

ʻO ka hapa, ka amoxicillin a me ka acid clavulanic e hoʻoheheʻe i ka waiū umauma, akā ʻo ka lohi loa o ko lākou kaila, ʻaʻole ia e hoʻopilikia i ka olakino o ka pēpē hānau ʻole.

Hoʻopau wikiwiki loa nā mea kanu ikaika, kahi mea i hāʻawi nui ka hoʻokō loa clavulanic acid a me kahi ʻānai luku ʻana i ka amoxicillin. Hoʻomaka kēia mau kaʻina hana ma mua o kā lākou hoʻokele ʻana i loko o ka waiū umauma. No laila, hiki i ka makuahine ʻōpio ke hoʻomau i ke ʻano o ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau a ma ka manawa like e hānai ai i ke pēpē.

ʻO ke kaʻina no ka loaʻa kālā

I loko o nā kīkīki, kūʻai ʻia kēia lāʻau lapaʻau i nā ʻano ʻelua o ka hoʻokuʻu - i ke ʻano o nā papa a me nā pohō. ʻO ka koho o kahi ʻano kikoʻī a me ke ʻano e pono ai e hana ʻia e ke kauka hele mai. ʻO Amoxiclav i ke ʻano o ka pohō ʻana i kahi hōʻea, aia kahi 57 mg o ka clavulanic acid a me 400 mg o ka amoxicillin. Hoʻonohonoho ʻia ka 5 ml o ka hoʻonā mai kēia helu. Pono ʻoe e lawe i ka lāʻau lapaʻau ʻekolu i ʻehā mau manawa i ka lā i nā lā 6-8 o nā hola. I ka hoʻoholo ʻana i ka manawa kūpono o ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau, pono ia e noʻonoʻo i ka koʻikoʻi o ka papa o nā maʻi. Inā inoino ka mea maʻi, hiki i ke kauka ke hoʻoholo e hoʻonāuki.

ʻO ka lōʻihi o ka lāʻau lapaʻau no nā wahine hāpai i ka manawa o ka umauma i hoʻoholo ʻia e ke kauka. ʻO ka awelika, ʻo ia mai 5 a 14 lā. Ma kahi ʻāpana o ke kaina angina, pono ka lāʻau lapaʻau e lawe ma ka liʻiliʻi loa he 10 mau lā. ʻO nā maʻi me me ka HB, ua ʻike ʻia ka maʻi pneumococcal; ua lawa ia e hoʻomau i kahi papa o ka lāʻau me ka lāʻau lapaʻau e mau loa ana i nā lā 2-3. Ehia mau manawa e pono ai ʻoe e lawe i ka lāʻau lapaʻau, hoʻoholo ke kauka.

Loaʻa pinepine i ka wā o ka mālama ʻana, e ʻae ʻia nā mea maʻi i ka wā o ka hoʻoulu ʻana i ka wai ʻole me ka pono ʻole e huli i nā pupu pēpē. Ke kū pono nei no kahi loli o kaʻaiʻai inā loaʻa i ke keiki ua hoʻomaopopo ʻia ka maʻi maʻi. ^ E Ha yM. I kēia hihia, inā nui ka maʻi, ua ʻoki ʻia ke keiki e ʻokiʻoki ʻana, a ʻōlelo ʻia ka makuahine i kekahi hala nui o ka lāʻau. I mea e mālama ai i ka lactation ke lawe nei i ka lāʻau lapaʻau, pono ʻoe e hōʻike i ka umauma i kēlā me kēia lā.

He aha e koho ai i kahi kūmole?

Inā, no kekahi kumu, ʻaʻole kūpono ʻo Amoxiclav i wahi o ka hōʻola, a laila ma mua o ia, ua manaʻo nui ʻia nā mea e like me Augmentin a me Flemoxin Solutab. ʻOiai ua hāʻawi ʻia lākou nā ʻoihana kūʻai like ʻole, loaʻa iā lākou ka like ke like o ka lāʻau lapaʻau mua. Inā makemake ʻoe i ka lāʻau lapaʻau no ka mālama ʻana i nā ʻano maʻi o ka ʻāʻī, ka pepeiao, ka ihu a me nā ʻōpū, a laila hiki iā ʻoe ke huli i kēia mau lāʻau i loko o ia ʻano - Hexoral, Givalex, Bioparox a me Decatilene.

ʻOiai he mea maikaʻi loa lākou a hoʻopilikia i ke kino, ʻo kēia mau mea āpau, i ka wā i noi ʻia, he hopena hōʻalo i ka hakakā ʻana maʻi ʻino ʻeha. ^ E Ha yM. I mea e kōkua ai i ka wahine i ka mālama ʻana i ka cystitis i hoʻopaʻa ʻia i loko ona, ua kuhikuhi pinepine nā kauka iā Monural a me cephalosparins e like me nā analogues o Amoxiclav.

Inā ʻaʻole ʻae ka kino o ka wahine hāpai iā Amoxiclav, nāna i pane me kahi alerio, a laila ua lawa kēia kumu no ka hoʻomaka ʻana i ka loaʻa ʻana o ka lāʻau lapaʻau. I ka manawa pinepine, ʻo ka pale ʻana o ka wahine hāpai e pili ana i ka amoxicillin. Koho i kahi hui o Amoxiclav pono wale no i ke kauka haipule. I ka manawa pinepine, ua noʻonoʻo ka loea i nā lāʻau lapaʻau i loaʻa ke ʻano like me ka lāʻau lapaʻau mua. Eia paha nā lāʻau lapaʻau mai ka hui macrolide - Roxithromycin, Josamycin, Azithromycin. Pono paha e pono ke hoʻololi hou iā Amoxiclav inā hōʻike ʻia ia i ʻole pono ʻole e pili ana i ka microflora.

Aia ia ka hapa?

Hoʻololi ke kumukūʻai o Amoxiclav mai 250 a 850 rubles. Hiki ke kūʻai aku iā Flemoklav Solutab no 335-470 mau rubles. nā kumu hoʻohālikelike o nā mea ikaika. Hāʻawi i ka loaʻa ʻana o ka lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o nā papa i hoʻoʻauheʻe ʻia i ka lua o ka waha, i mea e hoʻoholo ai i kekahi ala kūpono, pono ʻoe e ʻike i ke kumu o Amoxiclav i nā ʻano like. No laila, hiki iā ʻoe ke kūʻai no ke 440 mau rubles. (875 a 125 mg, 14 pcs.). ʻO Flemoklav Solutab me ka like o ka helu like o nā mea ikaika a me ka nui o nā papa i kūʻai ʻia 470 mau rubles. ʻO Amoxiclav i liʻiliʻi, akā outperforms i kona hoa kū i ke kumu kūʻai.

ʻO ka ʻokoʻa ma waena o Amoksiklavm a me Flemoklav Solutab

I ka manaʻo e pili ana i ke ʻano o kekahi i kēlā me kēia, e noʻonoʻo i kā lākou mau hiʻohiʻona. Loaʻa i ka Amoxiclav i loko o nā lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o nā papa oval. Hāʻawi lākou ia i kahi kiʻi kiʻiʻoniʻoni kūikawā. Me Flemoklav ʻO Solyutaba, ua hāʻawi ʻia i loko o nā lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o nā papa pālahalaha. Ua haki koke lākou e emi iho i ka wai. A laila, ʻaʻole mea paʻakikī ia i ka mea maʻi e hoʻoheheʻe iā lākou, ʻo ia ka mea nui loa inā hāʻawi ʻia ʻo ia i ka nui o Flemoklav - no ka laʻana, ʻelua papa ʻelua i ka manawa.

ʻO kaʻoiaʻiʻo no nā maʻi he nui ka nīnau, ʻoi aku ka maikaʻi o Amoxiclav a i Flemoklav paha?

Pono e hoʻoholo ʻia ʻo ke koho ʻana o kekahi lāʻau lapaʻau me ka paʻakikī o ka maʻi. Inā ʻaʻohe maʻi maʻi ʻōpiopio, a laila e hoʻoholo nā kauka e aloha iā Flemoklav, ʻoi aku ka maikaʻi o ka flemoxin.

Ke koho pono lāʻau

ʻOiai pehea e ʻike ai i ka hana ʻana o ka Amoxiclav i ke kino o ke keiki, ʻaʻole ka mea maʻi āpau i hiki ke hoʻoholo hope loa. No laila, ʻokoʻa lehulehu e hele mai ana i ka kanalua, ʻaʻole maopopo ka wai lāʻau e koho ai - Amoxiclav a i ʻole e hoʻohana i kahi mea hoʻohana like lāʻau Ciprolet a ʻoki paha i kahi hui pū ʻana me Amoxiclav a i ʻole Suprax.

I ʻole e loaʻa hou nā nīnau like, e noʻonoʻo mākou i nā kikoʻī hou o kēia mau lāʻau, hiki ke lilo i kahi kū hou no Amoxiclav.

Hana maikaʻi ʻia ʻo Tsiprolet ma ka hana ʻana no nā maʻi maʻi maʻi wale nō e hoʻopā nā ENT. Ua hōʻike ʻia ʻia i ka malama ana i ka maʻie kū ana ma ka ke kao ʻana, ka wahi ʻuʻuku, me ka sepsis. He hopena lapaʻau ikaika kēia lāʻau lapaʻau, i hoʻolako ʻia e nā waiwai kūikawā Ciprofloxacin hydrochloride.

Tsiprolet a me Amoksiklav

Inā ua hui pū ʻo Tsiprolet me Amoxiclav no ka mālama ʻana o kahi keiki, laila pono ke koho i ke kauka i ka manawa e hoʻomaka ai ka mea maʻi i ka lawe ʻana i kēia mau lāʻau. I ka nui o nā hihia lawe i kēia mau lāʻau lapaʻau hiki no nā lā 1-3, ke hōʻike ikaika nei ka maʻi iā ia iho. Ma hope aʻe, hiki iā ʻoe ke hana i kekahi mau hoʻoponopono i ka mālama ʻana o ke keiki a hoʻololi i kahi lāʻau lapaʻau maʻalahi.

ʻAʻole pinepine ka poʻe maʻi e hoʻoholo inā he pono ʻo Suprax kahi pono kūpono no ka antibiotika Amoxiclav. Hiki ke pane i ka mea aʻe. Inā mākou e hoʻohālikelike me nā mea hou aʻe e loaʻa ana ma nā mākeke olakino no ka mālama ʻana i kahi keiki, a laila, ʻoiaʻiʻo nō. E lilo ʻo Suprax i mea maikaʻi loa kahi koho. ʻOiai ke kiʻekiʻe loa ke kumukūʻai o ia mea i loko o nā lāʻau lapaʻau, akā he wikiwiki wikiwiki, ʻo ia hoʻi kēlā me kēia pili i ka nui loa o ka maʻi. Pono e hoʻomanaʻo ʻia o Suprax kekahi o nā lāʻau lapaʻau o ka huakaʻi o ka hui cephalosporin antibiotic o nā hanauna ʻekolu.

E like me ia, he kuleana wale nō ke kauka komo i ka hoʻopaʻa ʻana i kahi papa inoa o nā lāʻau lapaʻau. ʻAʻole maopopo ka poʻe a pau ma mua o ke koho ʻana i kahi lāʻau lapaʻau hoʻohālikelike i ka ʻike komo i loko o nā hana ikaika me ke kaumaha o ka mea maʻi. Loaʻa i ke kauka kēia a me nā ʻike ʻē aʻe e pono ai no ka mālama ʻana ma hope o ka hoʻomau ʻana i ka hoʻokolokolo ʻana e ka mea maʻi. No kēia kumu, mai hoʻomaka ʻoe e lawe i kekahi o nā lāʻau i luna ma luna o kāu pono. Inā ʻaʻole, hiki i kēia ke alakaʻi i nā hopena kūlike ʻole e hoʻopilikia maikaʻi i ke olakino.

ʻAʻole ia e noi ʻia e lawe i kekahi mau lāʻau lapaʻau i koho ʻia ma kahi hoʻolālā pilikino hoʻokahi manawa, ʻoi loa me ka maʻi koʻikoʻi, inā o kekahi o lākou he Flemoklav antibiotic. ʻAʻole lawa ka aʻo ʻana i nā ʻōkuhi. ʻO kēia kahi o nā kauka komo wale nō, ʻaʻole hiki iā ia ke koho wale i ka hui kūpono o nā antibiotics, akā e hoʻoholo pū i ka hoʻoponopono palekana no kā lākou lawelawe a me ka lōʻihi o ka mālama ʻana.

ʻO wai ka mea maikaʻi: Amoxiclav a Flemoklav Solutab?

I ka ʻōlelo o ka hana pono, ʻokoʻa nā haʻawina, no ka mea, ʻo ia ka lako o ka waiwai like, e hōʻike ana i ka hana antibacterial, a me ka waikawa clavulanic. Inā mākou e hoʻohālikelike i nā hoʻomākaukau i loko o ke ʻano o nā papa i hoʻokaʻawale i ka waha waha, hana maikaʻi lākou me. Ke hoʻohālikelike nei iā Flemoklava Solutab me Amoxiclav i ke ʻano o ka hopena a i ʻole nā ​​papa, aʻaʻi ʻia i ke kiʻi, ʻike ʻia ka hana kiʻekiʻe ma ka hoʻohana ʻana i ka hope o nā pono.

Hoʻohālikelike

ʻO nā wahine a pau ka wā hāpai a mālama pono ʻia i kona olakino. Akā aia i kekahi manawa i ka hopena o kona kūlana kūikawā, ʻaʻole hiki ke pale ke pale iā ia iho i ka maʻi me kahi maʻi maʻi āpau. I kēia hihia, ua kū mai ka nīnaukahi e hoʻohana nā lāʻau e wehe i ka maʻi. I mea e hōʻike ʻole ʻole ai iā ʻoe iho i kahi pilikia ʻole, pono ia e kūkā i kāu kauka me kēia nīnau. I ka hapanui pinepine, ua hoʻonohonoho ʻia nā wahine hāpai iā Amoxiclav, e pani koke i ka maʻi maʻi i komo i ke kino wahine.

Ke hōʻike nei kēia lāʻau lapaʻau wale nō ma ka ʻaoʻao maikaʻi wale nō, akā ʻaʻole hiki ke hōʻike ʻia no nā wahine āpau ma muli o ka hiki ʻana o nā contraindications. Akā no kēia hihia hiki i nā kauka ke hāʻawi ʻO nā ʻōhua palekana o Amoxiclav, no ka laʻana, ka Flemoclav antibiotic, e kākoʻo ai i kahi iwi nāwaliwali a kōkua, me ka ʻeha ʻole ʻana i ke olakino makuahine, ola hou i ka wā hiki.

He aha ka mea maikaʻi ʻo Amoksiklav a i ʻole Flemoklav Solyutab

ʻO nā lāʻau ʻelua ke ʻano nā lāʻau hou me ka hua like. Ma muli o ka hoʻopili, hiki ke hoʻololi ʻia a paʻakikī ʻē ka ʻōlelo ʻokoʻa i ka lāʻau lapaʻau ʻoi aku ka maikaʻi.

ʻO ka maikaʻi o Amoxiclav ka mea hiki ke koho i ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau. ʻO kēia kahi kapa kele no ka hoʻokele waha, kahi mea ʻāmi no ka hoʻokō intravenous, nā pā wai e hoʻoheheʻe wai ʻia, a i ʻole nā ​​ʻāpana ʻoniʻoni. ʻO ka wikiwiki e lawe i nā hana e pili ai i ke koho ʻana i nā ʻano lāʻau i makemake ʻia. Hoʻohana ʻia ka hopena o ka hoʻokele intravenous ma kahi kahua o nā haukapila, ʻoi aʻe ka hoʻomaʻamaʻa ʻana.

ʻO Amoxiclav kahi lāʻau palupalu i ke kino.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka