No ke aha e hōʻike ʻia ai ʻo Troxevasin? Nā ʻōkuhi, nā loiloi a me nā analogue, ke kumukūʻai i nā lāʻau lapaʻau

ʻO ka gel Troxevasin he hui i ka hui o ka lāʻau lapaʻau o nā mea kanu venotonic no ka hoʻohana kūloko. Hoʻohana ia e hoʻomaikaʻi i ke kūlana hana o nā veins superficial i nā ʻano pathology.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ka ʻano

ʻO nā gelatinous, cylindrical, mau kapomi melemele (i kekahi manawa i kuhihewa ʻia ʻia he mau papa troxevasin), i loko o kahi kinipōpō melemele-green, ʻo ka conglomerates paha. 10 mau kalapona i kahi blister, 5 a 10 paha i loko o kahi kāwele pepa.

Mālamalama brown gel. 40 karā i loko o ka pahu konumeka - hoʻokahi pahu o kahi pahu o nā pahu pepa a i ʻole 40 mau mea i loko o kahi pahu wai - i hoʻokahi pahu i loko o kahi ʻeke pepa.

ʻO hoʻokahi kapsul e loaʻa ana he 300 mg o ka troxerutin. Nā kumuhana ʻē aʻe: titanium dioxide, lactose monohidate, kaila melina quinoline, kaomi magnesium, ka ʻeleʻele i ka lā i ka lā, gelatin.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o 1 g o ka gel (ka hinu troxevasin) 2% no ka hoʻohana waho e komo i ka 20 mg o ka troxerutin. Nā kumuwaiwai hou: carbomer, trolamine, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, wai.

ʻO nā hiʻohiʻona Pharmacological

ʻO kahi māhele o ka troxevasin he troxerutin. Loaʻa ka lepo i nā mea kanu melemele. ʻO ka hana o ka troxerutin e pili ana i ka waiwai o tonic o nā veins a me ka hoʻoneʻe i nā antioxidants. ʻO Troxerutin, hoʻokahi i loko, e kau i nā hana o ka hoʻihoʻi ʻana o nā pūnao.

Hoʻopau i nā hana a ka hoʻoneʻe e luku ai i ka waikawa hyaluric. Hoʻonui i nā paia o nā kīʻaha koko, hoʻoemi i kā lākou palupalu. Inā hoʻokahi i loko o nā kīʻaha, e hoʻomaikaʻi ka neʻe o ke koko, ma muli o ka hōʻemi ʻana o ka ʻeha a me ke ʻeha. Hoʻopili i ke ʻano o nā māka koko. Me ka hoʻohana mau ʻana, hoʻomaikaʻi i ka hoʻōla ʻana o nā kiko.

No ke aha e hōʻike ʻia ai ʻo Troxevasin: nā hōʻailona no ka hoʻohana

He aha ka mea e kōkua ai i ka troxevasin? Kāhea i ka lāʻau lapaʻau i loko o nā hihia penei:

  • Nā wahi kūleʻa varicose,
  • ʻO nā hōʻike o ka hōʻike o ka ʻili, no ka pale lōʻihi o ke kahe koko,
  • Atherosclerosis o nā kīʻaha koko (me he ʻāpono i loko o ke ʻano o ka pūnaehana lāʻau lapaʻau),
  • Hoʻopukaʻia ka uaua vein ma hope o ka mumū,
  • Hoʻokumu i ka ʻili o ka ʻili o lalo, ma muli o ka hala ʻole o ka holo
  • ʻĀponoʻehā
  • Ke koko kiʻekiʻe (me ke ʻano he adjuvant i ka pāpaʻi lāʻau),
  • Ka hele ʻana o nā mumū mai nā ʻili e hoʻopuni ana i nā ipu koko,
  • ʻO ka hakahaka o ke koko ka hopena i loko o ka maʻi mellitus o ka maʻi mole (e like me ke ʻano i loko o ka lāʻau lapaʻau).
  • Ka maʻi paʻa o nā uaua veins,
  • ʻO ka ʻeha a me ka ʻula ʻana mai nā hōʻeha like ʻole.

ʻOi aku ʻo Troxevasin

I ka hoʻomaka mua o ka mālama ʻana, 300 mg nā lāʻau lapaʻau e lawe ʻia i ʻekolu lā i ka lā. Hoʻohāla pinepine ka hopena i loko o nā lā 15, a laila hoʻomau ʻia ka mālama ʻana ma luna o ka hopena ma lalo a i hōʻemi ʻia paha i ka palena mālama haʻahaʻa o 600 mg, hiki nō hoʻi ke hoʻokuʻu i ka ʻoi aku ke ʻano o ka maʻi maʻamau.

I ka hihia hope loa, ʻo ka hopena hopena e mālama ʻia no ka liʻiliʻi ma kahi mahina. ʻO ka papa o ka lapaʻau e pili ana i nā wiki he 3-4, ʻoi ka pono o kahi papa lōʻihi e hoʻoholo ka mea hoʻokahi i kēlā me kēia hihia.

I ka mālamaʻana i ka retinopathy diabetes, ua kuhikuhi ʻia ka lāʻau lapaʻau ma loko o kahi waihona ʻana o 900-1800 mg i kēlā me kēia lā.

Gel Troxevasin

E noi pālua i kekahi lā (i ke kakahiaka a i ke ahiahi) ma ka ʻili e pili ana. Me ke kōkua o nā ʻōlaʻi hoʻomālamalama māmā, ke hoʻokō nei lākou i kona komo ʻana i ka ʻili.

He mea nui ka hoʻohana maʻamau o ka lāʻau no ka wā lōʻihi. Hoʻohui wale ʻia ka gel i kahi ʻili paʻa. Hōʻalo i ka hoʻopili ʻana me nā puʻupuʻu hāmama, nā maka a me nā membrane mucous!

Nā Hoʻohui

ʻO nā contraindications piha iā Troxevasin nā:

  • Hola hana huakaʻi,
  • Hoʻopuka i nā maʻi lail
  • ʻO ka ulia maʻi o ka ʻōpū a me ka duodenum,
  • Hypersensitivity i nā māhele o ka lāʻau lapaʻau,
  • ʻO nā pale o ke kūpaʻa o ka ʻili.

Me ka lōʻihi o ka mālama ʻana, pono ʻo Troxevasin e hoʻohana me ka akahele me ka hikiʻole o ka renal. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau no ka hōʻino ʻana o ka kūpaʻa o ka ʻili, nā ʻano palahikaha ʻē aʻe ma luna o ke ʻano he kūlike.

Nā hopena hopena

Ma nā loiloi a nā kauka e pili ana i ka Troxevasin, ua hōʻike ʻia i ka hapa nui o ka lāʻau lapaʻau ke hoʻomanawanui iki e nā maʻi. I nā pilikia pinepine, hiki i kahi lāʻau lapaʻau ke kumu:

  • nā hopena kūlohelohe
  • urticaria
  • eczema a me dermatitis.

Hoʻonui ʻia ka hopena o ka lāʻau aʻo ke lawe ʻana i ka waikawa ascorbic. ʻAʻole maopopo ka nui o nā hihia o ka lāʻau lapaʻau.

Inā i ka manawa o ka hoʻohana ʻana i ka huahana ka hōʻemi o nā hōʻailona o ka maʻi, ʻaʻole i emi ka manaʻo, pono ke kūkā me ke kauka. ʻAʻole pili ka ʻike i ka huahana a me ka neʻe ʻana i ka noʻonoʻo, ʻaʻole ka pili o ka hoʻokele ʻana i nā kaʻa a hana me nā mīkini.

Ke keu

Inā ua make hewa ʻoe i ka nui o ka lāʻau i ka puka gel a i ʻole ka overdose i loko o ke ʻano o nā capsules (nā hōʻailona - nausea, nā maʻi maʻi, ka dyspepsia, nā maʻi ʻehaʻeha o ke poʻo, hōʻeha a me ka hopohopo, a inā paha he hanana ʻinoʻino koʻikoʻi, e hoʻōla i ka mālama ʻana a me nā hōʻailona hōʻailona i kuhikuhi ʻia.

Pehea e lawe ai i nā keiki?

ʻAʻole ʻike nā ʻikepili e pili ana i ka hoʻohana ʻana o ka lāʻau lapaʻau no nā keiki ma lalo o 14 makahiki. Hiki ke hoʻohana ʻia ka gel Troxevasin e mālama i nā keiki wale nō e ka mea i kuhikuhi ʻia e ke kauka.

  1. ʻAilievenol
  2. Troxerutin
  3. Lyoton
  4. Detralex
  5. ʻO ka gel Troxerutin 2%,
  6. Troxerutin-vramed,
  7. Troxerutin-MIC
  8. Hooulu Ventiva,
  9. Hoouku Vetprom,
  10. Venolan
  11. Troxegel
  12. Phleboton
  13. Heparin aila.

Ke koho nei i nā mea kikoʻī, pono e hoʻomaopopo i nā kuhikuhi no ka hoʻohana ʻana iā Troxevasin, ke kumukūʻai a me nā loiloi o nā lāʻau lapaʻau me nā hopena like ʻole. He mea nui ia e kamaʻilio pū me ke kauka kauka a ʻaʻole hoʻi e hana i kahi loli kūʻokoʻa kūʻokoʻa.

ʻO nā waiwai Pharmacological

ʻO Troxevasin kahi hui o ka bioflavonoids e loaʻa ma kahi o 95% troxerutin. Hoʻopili wale ʻia ʻo Troxerutin i loko o ke kao endothelial o nā venule, a komo hohonu i loko o ke kihi subendothelial o ka paia o nā paia, a ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ka ʻike ma mua o nā ʻili pili. Mālama ka lāʻau i ka hōʻino i nā membranes i hana ʻia e ka oxidation.

Hōʻike ʻia ka hopena antioxidant i ka hōʻemi a me ka kinai ʻana i nā waiwai o ka oxidizing o ka oxygen, ka uhi ʻana o ka lipid peroxidation, a me ka pale o ka votone endothelium mai ka hana oxidative o nā hana hydroxyl radical. Hoʻomaʻawale ka Trojanxerutin i ka nui o ke kaila o nā capillaries a hoʻonui i ka leo o nā veins. Hōʻike ʻia ka hopena cytoprotective ma ka pale ʻana i ka hoʻoulu ʻana o ka neutrophil a me ka hoʻopili ʻana, kahi i hōʻemi ʻia o ka hōʻuluʻulu ʻana i ka nui o ke koko a me ka hoʻonui ʻana i ke kūpaʻa o nā ʻāpana koko ʻulaʻula i ka deformation, a me kahi hōʻemi i ka hoʻokuʻu ʻana i nā mea hoʻopihapiha.

Hoʻonui i nā refousx venous-arterial, hoʻolōʻihi i ka manawa o ka hoʻopiha venous i hoʻomaʻamaʻa, hoʻomaikaʻi i ka microcirculation a me ka poni microvascular.

Hoʻohana ʻia ka hana o ka troxevasin no ka hoʻoneʻe ʻana i ka ʻūuhū, ke hōʻeha, ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka trophism a me ka hoʻopau ʻana i nā ʻano like ʻole o ka pathological e pili ana me ka nele o ka venous insufficiency

Ma hope o ka noi topical gel troxevasin gel, hoʻokuʻu koke ʻia ka mea kaha mai ka waihona gel wai puka wai a komo i ka dermis ma hope o 30 mau minuke, a i loko o ka kiko adipose subcutaneous ma hope o 2-5 mau hola.

Hoʻohana ʻia ka gel Troxevasin no ka mālamaʻana i ka hōʻailona maʻi o nā maʻi aʻe:

  • nele pono ʻole
  • varicose veins a me varicose veins
  • thrombophlebitis superficial, phlebitis, a me ka'āina phlebitis,
  • ka hopena paʻakikī o ka maʻi hemorrhoidal,
  • ka ʻōpū a me ke ʻeha me nā hōʻeha a me nā vena varicose,
  • hōʻano kiki (kūpeʻe hōʻiliʻili o nā keiki bipi keiki).

ʻO Troxevasin a me Troxevasin Neo - nā ʻokoʻa

Ma muli o ka loli like, ua hana ʻo Trojanxevasin Neo he anticoagulant, hoʻoponopono hou i nā hopena a me ka metabolic a loaʻa wale nō ma ke ʻano o gel. Hoʻohālike ka hōʻailona no nā lāʻau lapaʻau, akā ʻo ka hopena o ka hopena ka mea e hiki ai iā ʻoe ke uhi piha i nā kiko o nā hōʻailona ʻano o nā maʻi ʻōiwi.

ʻO Troxevasin a i ʻole Detralex - ʻoi aku ka maikaʻi?

ʻO nā lāʻau lapaʻau nā mea hoʻohālike. ʻO ka ʻokoʻa ka mea i hoʻokumu ʻia ʻo Detralex ma nā mea maka maoli, he mea hana wale nō i ka papa o nā papa, a ʻo ke kumu kūʻai ʻoi aku ʻelua mau manawa i ʻoi aku ka nui ma mua o Troxevasin.

ʻO ke koho ma waena o kēia mau lāʻau e pono e kau ʻia i nā manaʻo o ke kauka, e hoʻoliʻi ka lāʻau i ka lāʻau lapaʻau a me ka noʻonoʻo.

Nā kuleana a me nā kūlana e waiho ai

E mālama i ka mea poni i kahi maloʻo a maloʻo hiki ʻole i nā keiki, ke mahana wela ʻole o ka nui o ke ana o 25 ° C. Ka pāpā ʻia ʻole ʻia! ʻO 2 mau makahiki he ola no ke ola o ka Troxevasin ma loko o kahi pahu poli i 2 mau makahiki, a i kā alumini - 5 mau makahiki.

ʻO ka 5 makahiki o ke ola no ka noho ʻana i nā pahu troxevasin. Pono lākou e mālama i loko o kahi uliuli a maloʻo hiki ʻole i nā keiki i ke ana ʻana o ka ea ma mua o + 25 ° C.

Nā ʻōlelo kikoʻī

Ma mua o ka lawe ʻana i nā kapsul, e heluhelu pono ʻo Troxevasin i nā ʻōmua no ka lāʻau lapaʻau a mālama pono i nā hiʻohiʻona o nā hoʻohana kūpono, ʻo ia hoʻi:

ʻIke ʻia nā ʻikepili hilinaʻi ma ka palekana o ka lāʻau lapaʻau no nā keiki ma lalo o nā makahiki he 15 i kēia lā, no laila, pono e hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka mālama.

Inā, e kūʻē ana i ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻole i emi ka nui o nā hōʻailona o ke kaʻina pili, a laila e kāpae ʻia nā capsule a kūkā i kahi kauka.

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i kēia lāʻau lapaʻau i ka moʻomeheu II a me III, me ka wā o ka hoʻoulu ʻana i ka waiū, i hāʻawi ʻia ka pōmaikaʻi mea i manaʻo ʻia i ka makuahine i ʻoi aʻe i nā hopena pōpilikia i ka ʻoi aʻe o ka maʻi liʻiliʻi.

ʻAʻole pili ka mea koʻikoʻi o ka lāʻau i ka wikiwiki o ka hopena psychomotor, a me ka hiki ke hoʻokō.

He aha nā ʻōlelo e kūkākūkā ai?

ʻO nā loiloi e pili ana i ka Troxevasin i nā kapsul (nā papa) a me nā loiloi e pili ana i ka gel ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻokoʻa a hōʻike ʻia ua kōkua maikaʻi ke lāʻau lapaʻau mai nā veins varicose, mai nā puʻu, a hoʻohana ʻia hoʻi no ka maka me kahi ʻano vascular i haʻi ʻia i ka ʻili. Pēlā pū ʻia ka lāʻau lapaʻau ʻia no ka pale ʻana i nā maʻi kikoʻī o nā veins i ka wā hāpai.

Hōʻike pū kekahi o nā kauka me nā hemorrhoids i nā hopena lapaʻau maikaʻi no kēia maʻi i ka pae uku. Hoʻohana nui ʻia ka Troxevasin e like me ka hana aila no ka hemorrhoids.

Ua kūkākūkā pinepine ʻia ka nīnau no ka pono o Troxevasin: kōkua anei ia me nā varicose veins? Ke mālama nei i kēia maʻi, e mālama wale ana ka ʻoihana multicomponent paʻakikī, e komo pū me ka hoʻohana ʻana o ka hosiery hāmeʻakoʻi a me ka hoʻokō ʻana i ka hoʻoponopono ʻana o ka hana a hoʻomaha.

ʻO Trojanxevasin no nā hemorrhoids

Hōʻike nā loiloi o ka gel no nā hemorrhoids i kahi haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa o ka lāʻau inā hoʻohana ʻia e like monotherapy a me nā exacerbations o nā ʻano koʻikoʻi o kēia maʻi.

Pehea e hoʻopili ai i ka aila Troxevasin no ka ʻapīpī, a me ka hui pū ʻana me nā lāʻau e hoʻohana aku ai ia i ka regimen lapaʻau, ʻoluʻolu loa ke kōkua ʻana o ka mea kūʻai kālā. ʻAʻole hoʻokaʻawale ʻia nā kapili no nā hemorrhoids i kahi hoʻohālikelike anti-inflammatory a me ka hemostatic lapaʻau (e komo pū ana i nā suppositories a me nā lāʻau injectable).

ʻO ka wehewehe ʻana i ke ʻano dosage, ka ʻano

ʻO ka gel Troxevasin he polū homogeneous papalle o ka melemele a i ʻole ke kala ʻulaʻula. ʻO ka mea hoʻohana nui a ka lāʻau lapaʻau ka troxerutin, ʻo kona ʻike ma ka 1 g o ka gel ka 20 mg (2% gel). Eia kekahi, ʻo kona mea pono e kau pū ʻia ai nā mea kōkua kaukau, ka mea:

  • Trolamine.
  • Benzoalkonium klorida.
  • Disodium edetate dihydrate.
  • Kāleauka.
  • E hoʻomaʻemaʻe ʻia.

ʻO Gel Troxevasin aia i loko o kahi pahu i ka nui o 40 g. Aia ka pā kāleka i hoʻokahi pahu me kahi gel, me nā ʻōlelo aʻo no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau.

Nā hopena lāʻau, pharmacokinetics

ʻO ka papa hana nui o ka gel troxerutin gel trxerasin he mea i hui pū ʻia me nā derivatives kemika o ka papa, a he ʻano hana o ka vitamin P. He mau hopena therapeutic maikaʻi, ʻo ia hoʻi:

  • ʻO ka hopena venotonic ka hoʻonui ka leo o nā pā o nā ipu venous, e alakaʻi ai i kahi holomua o ke kahe koko.
  • Hoʻomaʻa wai hemostatic - kōkua i ke kāpae i ke koko i ka wā o ka hōʻino ʻana i nā paia o nā moku like ʻole.
  • Hana hana Capillarotonic - hoʻomaikaʻi i ke ʻano hana o nā capillaries.
  • ʻO ka hopena antiexudative - kahi hōʻemi o ka nui o ka edema i hoʻonāukiuki e ka hoʻokuʻu ʻana o ke koko koko mai ka wahi maʻi vascular e kū aʻe ana i ka kiʻi o ka nui o ka pono o nā pā o nā capillaries.
  • ʻO ka hopena antiplatelet ka pale ʻana i nā māka koko intravascular.
  • Hoʻopilikia i nā hopena anti-inflammatory - kahi hōʻemi i ka uluʻana o ka hopena i loko o nā kihi e hoʻopuni nei i nā moku venous.

Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka gel Troxevasin i ka ʻili, ʻaʻole i hoʻokomo ʻia nā mea ikaika o ka lāʻau i loko o ka ʻōnaehana hoʻonohonoho.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Hoʻomaopopo ʻia ka hoʻohana ʻana o ka aila Troxevasin no nā kūlana pathological i hui pū ʻia me ka uhai ʻole o ka leo a me ka ikaika o nā paia o nā moku venous.

  • ʻO ka thrombophlebitis ka hana ʻeha o nā veins, i hele pū ʻia me ka hoʻokumu trombus intravascular i loko o lākou.
  • Ka hemahema venous ulu, ka mea i hoʻopili pū ʻia e nā ʻuhane o ke kaumaha i nā wāwae, ka ʻūhā, ke ʻano o nā veins spider ma ka ʻili.
  • ʻO ka dermatitis Varicose kahi hana maʻi i loko o ka ʻili, hoʻonāukiuki e ka uaki ʻana i ke kūlana hana o nā moku o nā mea ola.
  • ʻO ka Periflebitis ka mumū o nā kolo e puni ana i nā moku venous.

Eia kekahi, ʻo ka lāʻau lapaʻau e kōkua i ka hōʻemi i ka hōʻailona traumatic (edema, ʻeha), no laila e hoʻohana ʻia no nā ʻano bruises, sprains.

Nā Hoʻohui

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana o ka gel Troxevasin i loko o nā maʻi o ka maʻi infectious ma ke ʻano o kāna noi, i hui pū ʻia me ka exudation, intolerance pilikino i kekahi o nā pūnaʻi o ka lāʻau, a me ka makahiki o ka mea maʻi ma lalo o 18 makahiki o kona mau makahiki. Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka gel Troxevasin, he mea nui ia e kāpae i ke alo o nā contraindications.

ʻO ka hoʻohana kūpono, dosage

Hoʻolālā ʻia ka gel Troxevasin no ka hoʻohana waho. Hoʻohana ʻia ia ma ke ʻili i ka pā o nā moku venous i hoʻopilikia ʻia e ke kaʻina pathological 2 mau manawa i kahi lā i kahi like o nā pilina like. Ma hope o ke noi ʻana, e paipai ʻia e hoʻomoʻi i ke kala a maloʻo loa ia i ka ʻili. ʻO ka kūleʻa o ka mālamaʻana i nā patinā vein e hilinaʻi i ka maʻamau o ka mea kūʻai. No ka hoʻonui i ka paʻakikī o ka hopena therapeutic, ʻōlelo ʻia ke gel e hui pū me nā capsules troxevasin. I ka lilo ʻole o kahi hopena therapeutic, 6-7 mau lā ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau e pono e kūkākūkā me kahi loea.

Nā hopena hopena

Ma keʻano ākea, hoʻohaʻahaʻa maikaʻi ʻia ka gel Troxevasin. ʻO kekahi manawa, kūʻē i ke ʻano o kāna hoʻohana, e ulu paha nā ʻano kūloko kūloko (hanana ka ʻili, ʻeha, dermatitis, eczema, urticaria). I kēia hihia, pono e haʻalele ʻia ka lāʻau lapaʻau a nīnau aku i kahi loea lapaʻau e hoʻoholo ai i ke ʻano o ka hoʻohana hou ʻana i ka lāʻau.

Nā hiʻohiʻona o ka hoʻohana

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka gel Troxevasin, pono ʻoe e heluhelu pono i ka hōʻike a e nānā pono i nā hiʻohiʻona o nā hoʻohana kūpono o kēia lāʻau lapaʻau, kahi o ka:

  • He mea koʻikoʻi e pale i ka kiʻi ʻana i ka gel ma nā membrane hāmama wehe a sclera o nā maka. Inā e hana kēia, e holoi ʻia me ka nui o ka wai e kahe ana.
  • I ka hihia o nā kūlana pathological e alakaʻi i ka nui o ka palupalu o nā capillaries (ka maʻi, ke ala ʻulaʻala, ke ʻikaʻīwī, ka ʻīwī), ʻoi ʻia ke hoʻohana i ka gel me ka ascorbic acid (vitamin C).
  • I kēia lā, ʻaʻohe ʻikepili e pili ana i ka hopena maikaʻi o ka lāʻau lapaʻau i ka ʻoihana hāpai a me ka pēpē.
  • ʻAʻole ka hana a ka mea ikaika i ka lāʻau lapaʻau me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe.
  • ʻAʻole pili koke ka lāʻau lapaʻau i ka wikiwiki o nā hopena psychomotor a me ka hiki ke hoʻoikaika.

I loko o ka pūnaewele olai kūʻai, hōʻole ʻia ka gel Troxevasin me ka loaʻa ʻole o ke kauka. Inā kānalua e pili ana i kona hoʻohana pono ʻia, e pono e ʻimi i ke kanaka lapaʻau.

Nā pāʻālua keu loa

I kēia wā, ʻaʻohe mau hihia o ka nui o ka nui o ka lāʻau lapaʻau ʻāpono o ka ʻaihue Troxevasin. Ma ka hihia no ke hoʻohana ʻole ʻia o ka gel i loko, ka ʻōpū, ka ʻōpū ʻana, holoi ʻia nā ʻōpū o ka ʻulaʻawa (charcoal activated), a me ke ʻano no ka maʻi maʻi, inā pono.

ʻO nā inoa, nā ʻano, hoʻokuʻu i nā ʻano a me ke ʻano o Troxevasin

Aia ma kēia mauʻai he ʻelua nui o ka troxevasin i loko o ke kūʻai lāʻau lapaʻau:
1. Troxevasin.
2. ʻO Troxevasin Neo.

Loaʻa ka Troxevasin i ʻelua palapala hoʻohālikelike - mau kapili waha a gel no ka noi o waho . ^ E Ha yM. Hoʻokomo ʻia ʻo Troxevasin Neo i hoʻokahi kiʻi - gel no ka noi o waho . ^ E Ha yM. ʻO nā ʻokoʻa ma waena o Troxevasin a me Troxevasin Neo ʻo ia ka ʻelua o ka lāʻau (Neo) pū kekahi mau mea ikaika, a ʻo ka mua - hoʻokahi wale nō. No laila, he ala iki ka nui o ka gel Troxevasin Neo i hoʻohālikelike ʻia i ka Troxevasin.

Ua kapa pinepine ʻia ʻo Gel Troxevasin a me Troxevasin Neo i kahi ʻaila ʻaʻa, akā pololei ʻole kēia. Ma ke ʻano o kahi aila, ʻaʻole i loaʻa ka lāʻau lapaʻau. Eia naʻe, pinepine ka poʻe, ʻaʻole maopopo ka inoa maoli o ke ʻano dosage no ka hoʻohana waho, i hoʻolālā ʻia ia e like me ka ʻaila. I kēia hihia, ʻo lākou ka inoa o ka gel Troxevasin, no ka mea ʻaʻole i ka aila.

ʻOiai kapa ʻia nā pāpale polilika no ka plxevasin i kapa ʻia nā lapalapa, he hewa nō hoʻi. Eia nō naʻe, ma ka pae hale, ʻike ka poʻe he pono lākou i kahi ʻano no ka hoʻokele waha, a ma ke ʻano he papa papaʻa lākou, a no laila ua hāʻawi ʻia ʻo Troxevasin ka inoa o nā papa, ʻaʻole nā ​​kākā. ʻO ia, i ka mea e kamaʻilio e pili ana i nā papa troxevasin, manaʻo lākou i nā capsules, no ka mea, ʻaʻohe ʻano ʻē aʻe o ka lawelawe waha.

ʻO ka hui pūʻana o ka gel a me nā kapa iā Troxevasin e like me ka mea e hoʻohana mau ai troxerutin. ^ E Ha yM. I loko o ka gel, ʻo ka mālamaʻana o ka waiwai ikaika he 2%, ʻo ia hoʻi, kēlā me kēia 1 g ka 20 mg o ka troxerutin. Kuhi kēlā me kēia pahu i ka 300 mg o nā mea ikaika. ʻO ka gel Troxevasin Neo ka troxerutin (20 mg no 1 g), heparin (1.7 mg no 1 g) a me ka dexpanthenol (panthenol) (50 mg no 1 g) i mea hoʻohana mau. Hōʻike ʻia nā mea kōkua o Troxevasin a me Trojanxevasin Neo i ka papaʻaina.

Gel TroxevasinʻOi aku ʻo TroxevasinGel Troxevasin Neo
KāleaukaLawaʻawa LactoseKāleauka
EDTA disodiumʻO ka lāʻau ʻo MagnesiumNā propylene glycol (macrogol)
Benzalkonium kloridaʻEleʻele ke anianiMethyl Parahydroxybenzoate
ʻO ka TriethanolamineLāhaoPropyl parahydroxybenzoate
E hoʻomaʻemaʻe ʻiaKaapili TitaniumTrolamine
GelatinE hoʻomaʻemaʻe ʻia

Aia nā kāpena Troxevasin i kahi pōpoki gelatin cylindrical, ʻoniʻoni. I loko o nā pahū i kahi kala i kala ʻia i ka melemele a i ʻole ka ʻoni-uliuli paha. ʻO kekahi manawa i nā pōpō pauka i loko o nā ʻāpana nui, kahi maʻalahi e uhaʻi i ka wā a haki ʻia e nā manamana lima. Loaʻa nā capsules i nā pā o 50 a me 100 mau ʻāpana.

ʻAkahi ka gel Troxevasin, ʻulaʻula ʻia a ʻulaʻula a i ʻole ko ka mālamalama māmā. Loaʻa i loko o nā tuba alumina 40 g. ʻO Troxevasin Neo Gel he pololi a i ʻālika paha, akā he melemele a he ʻōmaʻomaʻo paha. Loaʻa ʻia i nā kaha wai 40 g.

Nā hiʻohiʻona noi

ʻO Benzalkonium chloride, kahi ʻāpana o ka lāʻau, he hopena ʻeha a hiki ke hoʻāla i ka hopena ʻeha.

ʻAʻole hoʻolako ʻia nā mea maʻi me ka hopena o ka renal i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau no ka manawa lōʻihi.

Inā, i ka wā e hoʻohana ai i ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻole i emi ka nui o nā hōʻailona o ka maʻi, pono ʻoe e ʻōlelo me ke kauka.

Nā hiʻohiʻona o ka Troxevasin-gel, kona hui

ʻO ka hui ʻana o ka gel Troxevasin he mau ʻāpana like ʻole, kahi:

  • Kāleauka
  • Trolamine,
  • Disodium edetate dihydrate,
  • Benzoalkonium klorida.

Hoʻokomo pū ka gel Troxevasin i ka wai maʻemaʻe. ʻO ka huahana i hoʻopau he homcene mass viscous nui a loaʻa i kahi meli hina a i ʻole he melemele paha. Ma keʻano he huahana, he troxerutin, nui loa ka nui o kona kaila - no kēlā me kēia pā o 20 mg (2% o ka nui o ka paona).

ʻO ka lāʻau lapaʻau, e like me kāna gel analogue Troxevasin Neo i hōʻike ʻia i loko o kahi alumina metaly mile metala ke kaupaona ʻia he 40 mau minamu. ʻAʻole loli nā hiʻohiʻona o nā huahana mai kēia, a me ke ola pālua (hoʻohana).

Hoʻolaha hopena

ʻO ka Troxevasin Foot Gel kahi lāʻau lapaʻau i kaulana loa i nā poʻe maʻi he nui i loaʻa i nā veins varicose. I waena o nā mea nui o ka lāʻau lapaʻau ka troxerutin, nona ka hana o ka vitamin R.

ʻO ia ka mea i loaʻa i nā hopena maikaʻi, e pili ana i nā hopena:

  • Venotonic - hiki iā ʻoe ke hoʻokumu i ka microcirculation o ke koko ma o ka hoʻonui ʻana i ka leo o nā pā o nā kīʻaha koko. ʻO kēia ka hopena e alakaʻi hou ana i ka hiki i ka mea maʻi ke hānai i kahi puffiness, hoʻemi ia.
  • Hemostatic - e hiki ai iā ʻoe ke hoʻihoʻi i ka kūpaʻa o nā kīʻaha koko, e pani i ke kahe koko.
  • Anti-aggregate - hiki iā ʻoe ke pale aku i ke kūkulu ʻana o nā mākaʻe koko i loko o nā moku - he maʻi weliweli kēia e hoʻōki.
  • Antiexudative - hiki nō iā ʻoe ke hōʻemi i ka ʻāʻī o ka edema, i hoʻonā ʻia ma muli o ke kaʻe ʻana o ka wahi kūpono o ka plasma.
  • Capillarotonic - hiki iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi i ke ʻano hana o nā moku liʻiliʻi, i mea e pale ai i ko lākou luku ʻia.
  • Anti-inflammatory - hiki iā ʻoe ke pale aku i ka hoʻomohala ʻana o nā hana ʻeha, a me ke hōʻemi ʻana i ke ʻano o ka hanana mua.

ʻO ke aʻo i ʻōlelo ʻia ma ka gel Troxevasin e hiki ai iā ʻoe ke hana i kahi papa hana no ka hoʻohana ʻana, akā me ka ʻole o ka ʻae mua ʻana o ke kauka, ʻaʻole ʻoe e hoʻohana i nā lāʻau lapaʻau.

Hiki i ka lāʻau lapaʻau pilikino ke alakaʻi i ka palupalu a me ka nalowale o ka manawa nui. Ma hope o kēia wale nō e ʻike ai i ka nui o ke kumukūʻai gel Troxevasin a i kahi e hiki ai ke kūʻai lilo ʻia.

Ke hoʻohana nei i ka Gel Troxerutin

ʻO ka pepa gel i hōʻike ʻia o ka lāʻau lapaʻau wale nō ka hoʻohana ʻana i waho. He nui nā mea maʻi e makemake nei i nā mea ʻē aʻe ma waena o ka gel Troxerutin a me ka ʻaila. ʻO ke koho mua i hōʻike ʻia i loko o kahi ʻano wai piha loa, kahi kūpono loa i ka wā e hoʻopili ana i ka lāʻau lapaʻau i kekahi wahi nui o ka ʻili.

Hoʻopau koke ʻia ka pono hana, a no laila e lawe wikiwiki i ka hōʻoluʻolu i ka mea maʻi. E like me nā kauoha no ka Troxevasin Neo Gel, lawa nā loiloi no ka hoʻohana ʻana i kahi lāʻau lapaʻau maʻamau

Hoʻohana wale i ka mea hana ma ke kauoha o ke kauka e nānā ana i ka mea maʻi, loiloi i kona ʻano, a laila hiki ke kuhikuhi i ka mea hana.

Penei ka palapala hoʻohana ʻana: hoʻoili i ka huahana i ka wahi i hōʻino ʻia i hoʻokahi manawa 2 i ka lā. Pono e hana kēia ma mua o ka hiamoe, me ke kakahiaka, ma mua o ka hana a i ʻole ka hana.

No laila e hoʻopili maikaʻi ka mea laʻa a me ka hopena i ka hopena wikiwiki, e noʻonoʻo ʻia e kālai iā ia me ka piʻu māmā māmā me ke kaomi ʻana no 10 mau minuke. He hopena maikaʻi loa kēia o ka therapeutic, hiki iā ʻoe ke hōʻoluʻolu i ka holo ʻana, e hāʻawi i ka microcirculation koko maikaʻi loa.

Nā kumukūʻai lāʻau

E ʻike ai i ka nui o ke kumukūʻai gel troxevasin, nānā wale i kekahi lāʻau lapaʻau. Hana ʻia kēia mea hana e nā mea hana like ʻole, hōʻike ʻia ia ma nā wahi lāʻau lapaʻau āpau. I ka awelika, hoʻololi ke kumukūʻai ma waena o 70-150 rubles.

Hana ʻia nā huahana e nā ʻoihana ʻelua ma ka honua. ʻO ka mea mua - ʻO Icelandic Actavis Group - hana i nā kākoti wale no ka hoʻohana kūloko. ʻO ka lua - ʻo ka hui lāʻau lapaʻau Bulgaria "Balkanpharma" - hana i nā gel a me nā papa ʻelua. ʻAʻoleʻoi aku ke kumukūʻai o ka gel ma mua o 90-150 rubles, a e uku nā capsules i nā mea kūʻai aku 350 rubles. no 30 pcs.

Aia kahi hoʻohālikelike o ka gel Troxevasin. ʻO Troxerutin kēia, e hana ʻia e nā mea like ʻole, ʻokoʻa ka uku o ia - ma muli o ka mea hana, a me ke kumu kūʻai kumu o ke kīhāpai. Aia no ka lāʻau lapaʻau i hoʻonui ʻia, ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ke kumukūʻai o ke kaila Troxevasin Neo ma mua o kona mea i loaʻa ma mua. ʻO ka kumukūʻai o ka lāʻau lāʻau ua 250-350 rubles.

ʻO nā hiʻohiʻona a me nā hōʻailona o Troxevasin a me Troxerutin

I mea e ʻike ai i ka ʻokoʻa ma waena o ka gel Troxevasin a me Troxerutin, pono ʻoe e loiloi i kā lākou hui ʻana. E nānā wale i nā ʻōkuhi e hoʻomaopopo: ʻo ka like me kā lākou hui. Loaʻa nā huahana ʻelua i ka 2% troxerutin.

ʻO nā mea hoʻohui (me ka manaʻo o ka mea hana a inoa paha) i loaʻa ai ka benzalkonium, trolamine, carbomer) No ka mea ʻoi aku ka maikaʻi - ʻo Troxerutin gel a i ʻole Troxevasin - maʻalahi maopopo.

ʻO nā ʻokoʻa ma waena o Troxevasin Neo a me Troxevasin maʻamau

Nui nā loiloi o ka gel Troxevasin Neo e kuhikuhi ana i ka hoʻohana ʻana i kahi mea hou, akā ʻo ke kauka hele wale nō e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i kēia pilikia. He ʻano like ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau, ʻoiai ʻoi ke kūlike o ka hoʻoliina o ke kumu ikaika i loko o lākou. Hoʻonui wale nā ​​mea hoʻolale i ka hana o ka mea nui, no laila aia ka huahana i kapa ʻia nei "Neo" me kahi kumu liʻiliʻi a me ka hopena.

I waena o nā māhele ʻē aʻe, ʻo ka mea hou e loaʻa i ka sodium heparin, e kōkua ana i ka pale aku i nā hiʻohiʻona o nā les vascular a me ka hoʻokumu ʻana o ka thrombosis. E ʻae ʻo Dexpanthenol i ke kino e hoʻoponopono hou i nā ʻāpana kino i ʻoi aku ka wikiwiki.

ʻO ka lāʻau lapaʻau o ka hui pharmacological o angioprotectors

ʻO kahi lāʻau lapaʻau o waho o ka hui o nā hui venotonic. He mau homogeneous ka maʻamau o kahi hue brownish aniani me kahi mea kikoʻī, akā maikaʻi.

Hoʻohana ʻia e hōʻoluʻolu i ke kahe ʻana, i ka ʻeha i nā haʻahaʻa haʻahaʻa, bruises.

ʻO ka lāʻau lapaʻau kūpono maikaʻi ke hopena lōʻihi.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau ākea ākea i ka wā mua i ka haunaele ʻana o ka pā vascular a i ka hopena hope o ka hoʻomohala ʻana o ka pathology. Hiki ke hoʻohui pū me ka acid ascorbic e hoʻoikaika i ka hopena.

He aha ka mea e kōkua ai

Ke pani nei i ke kaomi o nā pākela, hoʻopau i ka stagnation i loko o nā veins, capillaries. He hopena kūpono ia i ka pono o ka mea maʻi:

  • ʻeha ka hōʻeha ʻana o ka ʻeha ma nā wahi i hoʻonui ʻia
  • nāhuli luhi
  • ka ikaika o nā pā o nā kahe koko, nā veins, nā capillaries e hoʻoikaika a hoʻihoʻi hou mai,
  • pale o ka hopena o ka hana,
  • huehue,
  • Hoʻomaikaʻi i nā mea kanu i ke kinipona o nā kiko me nā hōʻeha,
  • Hoʻopau nā vas spasms,
  • neʻe ʻia ke koko ma kahi o ka noi ʻana i nā lāʻau lapaʻau, e hoʻomaikaʻi.
  • hoʻowalewale ʻia ke kuni, hoʻemi ʻia nā ʻōpū hemorrhoidal, bruising a me nā mea ʻē aʻe maikaʻi ʻole.

E hoʻokuʻu i ke ʻano, ka hoʻonohonoho ʻana a me ka pōpoki

ʻO ka lāʻau lapaʻau e hana ʻia e nā ʻoihana pharmacological ma Bulgaria a me Islandia.

Hoʻomaopopo ʻia e hoʻohana i nā mea maʻi e loaʻa ana i nā veins varicose, piha i ka maʻi venous, me ka phlebitis, thrombophlebitis, no ka mālama paʻakikī o nā ʻopa.

I loko o nā lāʻauʻai, hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka lāʻau i nā mea ʻelua. ʻO ka gel puka kūlana hoʻokuʻu, akā ua kapa ʻia ʻo ia i ka aila.

ʻO ka hana ikaika o ka lāʻau lapaʻau kuʻuna he troxerutin a me nā mea hoʻohui like me ka caromer, benzalkonium chloride a me ka disodium dihydrate.

Aia kekahi kūlana kūpono aʻe o ka gel Troxevasin Neo. ʻOkoʻa ka ʻokoʻa i ka hoʻolālā ʻana o nā mea ikaika.

Hoʻokomo ʻia ʻo Troxevasin Neo ʻekolu mau mea hana i hoʻohui ʻia: troxerutin, sodium heparin a me dexpanthenol.

Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o kahi gel a i kālai ʻia i ka alumini, laminate (plastic) i loko o nā kīpī o 40, 50 a 100 g.

Hoʻomaopopo ʻia e mālama i kahi maloʻo a pouli hoʻi i waho o ka hiki o nā keiki i ke ana a hiki i 25 ° C. Hoʻokomo ka ola o ka pale ma ke ʻano o ka mīkini paʻi.

Hiki ke mālama ʻia i loko o ka pahu konumona no 5 mau makahiki, a i loko o kahi pānaʻi i hoʻokahi a hiki i 2 mau makahiki.

Nīnau pinepine nā poʻe maʻi inā he troxevasin ka palaki a i ʻole. ʻOiai ke kūlike nei o ka hormonal, nona ka māhele o ka poʻe non-hormonal agents.

ʻO nā wahi nui o ka mālama koʻikoʻi ma laila kahi hopena pono e komo i ka exacerbation o nā ʻōpū o ka hemorrhoids me ka hoʻohemo hou a me ka hoʻonui ʻana o nā veins.

Hoʻolaha ʻia ka mālama mālama ʻana i ka hui me nā lāʻau ʻē aʻe.

Hoʻohana ʻia no ka halihali pōpilikia i nā kapili a me nā kīʻaha koko o nā veins. He hopena paʻakikī ko ia o ka hana, e kōkua ana e hoʻihoʻi i ka elasticity o nā vascular tissues a pale i kā lākou palupalu, deform.

ʻO nā manaʻo nui ka:

  • ka ʻāʻī i loko o nā ʻīpī palupalu.
  • huakai phlebitis,
  • varicose veins, varicose dermatitis,
  • maʻi pālahalaha microangiopathy,
  • ma hope o ka maʻi varicose,
  • ka holomua ʻana o ka moho,
  • vasodilation e pili ana i ka maʻi radioma,
  • ka ulia peptic o ka ʻili, me nā ulia varicose a me nā trophic,
  • ʻano ʻano ʻano paʻa o ka hemahema.

Wahi a nā ʻōlelo kuhikuhi, ua hana ʻia i ka mālama ʻana o nā ʻōpū hemorrhoids, hōʻeha ʻana i ka ʻeha, nā hōʻeha, nā hematomas, dislocations.

I ka wā hāpai, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau e mālama i ka hemorrhoids a hoʻonui i nā moku venous o nā wāwae mai ka 2nd trimester.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana, nā ʻano hana

Hoʻopili ʻia i waho. Hoʻohui ʻia ka lāʻau lapaʻau i ka wahi i hoʻopilikia ʻia me nā neʻe māmā me ka wili ʻana i ka ʻili a hiki i kona ʻili piha ʻana.

Nui! ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia i ka lāʻau lapaʻau e wehe i nā hōʻeha, nā membrane mucous a me nā wahi o ka eczematous o ka ʻili.

Pono e hahai i nā ʻōlelo hōʻike a nā poʻe loea i ka wā mālama, me ka mālama ʻana i nā hōʻike:

  • i hui pū ʻia me ka uha lipi ʻia no nā maʻi vascular,
  • hoʻopaʻa ʻia, a i ʻole swab a swab me ka gel e hoʻopili ʻia ma ka anus no nā ʻ ehuʻā,
  • Hoʻopili wale ʻia ke kala i kahi hōʻeha ʻeha a me nā hanana ʻē aʻe.

E noi ʻelua i ka lā, i ke kakahiaka a i ke ahiahi no hoʻokahi mahina.

Hoʻolohe Koho ʻia ka mea hoʻoponopono lapaʻau kū hoʻokahi i ka kūkā ʻana me kekahi kauka. Hiki i nā kūkākūkā ke loaʻa mai kāu GP a i ʻole phlebologist.

Ma hope o ka nalo ʻana o ka puffiness a me nā mea e ae o ka piha ʻana o ka venous lawa, hiki ke hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau.

Hoʻomau ka hana e mālama ai i ke ʻano o ka hana hou o nā hōʻailona, ​​a halihali ʻia a hiki ke hoʻopau ʻia ʻana.

I loko o ka makahiki, ua ʻae ʻia nā papa 2-3 me kahi papa o 4-5 mau mahina. Inā ʻaʻole e nalowale nā ​​hōʻailona i loko o 7 mau lā o ka hoʻohana maʻamau, a laila pono ʻoe e ʻimi i ke kōkua o ke kauka.

Hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka ʻole o ka palena no ka poʻe kahiko. No ka hoʻouluʻana i ka hopena therapeutic, hiki ke hoʻohui pū me kahi hoʻohui o ka waikawa ascorbic.

Loaʻa ka hopena

ʻAʻohe o nā hopena ʻino o ke kino. Akā i kekahi mau hihia, pono ke manaʻolana i ka hopena ʻaoʻao.

Ma ke kānāwai, ua hōʻailona ʻia ka hōʻike ʻana ma kahi ʻano alika, ka hoʻokumu ʻana o nā ʻōpio ma ka mucosa gastrointestinal, a me ke poʻo. I kēia mau hihia, pono ʻoe e kāpae i kona hoʻohana a kūkā me ka loea.

Hoʻopili me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe

E hoʻoikaika ikaika ʻia nā paia vascular i ka wā e hoʻopili ai ka gel me nā capsules Troxevasin (kahi hana ʻē aʻe e hoʻokuʻu ai) i ka hoʻohui i ka waikawa ascorbic (vitamin C).

ʻO nā mea e like ke kaha pono o ka lāʻau i kēia lā.

Mea hana

ʻO ka hui lāʻau lapaʻau ma Irlandia ʻo Actavis Group.

ʻO ka hui lāʻau lapaʻau Bulgaria ʻo Balkanpharma-Troyan.

ʻO nā lāʻau lapaʻau o ka hui o nā hui venotonic

Hoʻohana ʻia no ka kahe koko i pilikia i nā kapili a me nā kīʻaha koko o nā veins

Mai noi e wehe i nā hōʻeha

I ka makahiki, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻokō ma mua o 2-3 mau papa o ka mālama ʻana

Lāia i ka wā ʻōpiopio

Nā hopena hopena o ka troxevasin

Hāʻawi ʻia nā hopena therapeutic o troxevasin e kona konoho troxerutin, a laila e loaʻa nei nā hopena penei:

  • ʻO ka hopena Venotonic
  • ʻO ka hopena Angioprotective
  • Hoʻopilikia i nā hopena anti-inflammatory
  • Nā hana decongestant
  • Hopena Antioxidant.

ʻO ka hopena Venotonic komo i ka hoʻonui ʻana i ke kani o nā huina o ke kino o nā uaua, i lilo i elastic, hoʻoneʻe a haʻahaʻa haʻahaʻa. Ma muli o ka nui o ka leo o ka paia venous, e hoʻomaikaʻi ka halihali o ke koko i ka puʻuwai, e hoʻokau ʻia kona hele ʻana i nā meaka o peripheral (nā wāwae, nā lima, a me nā mea like ʻole).

ʻO ka hopena Angioprotective piha i ka hoʻoikaika ʻana i ka paia vascular a me ka hoʻonui ʻana i kona pale ʻana i ka pōʻino pili i ke ʻano. Ma muli o kēia, ke kūpaʻa nei nā hopena o nā moku i nā ukana he nui loa, me ka ʻole o ka hōʻino ʻia, akā ke hoʻomau nei me ka hana pono.

Hoʻopilikia i nā hopena anti-inflammatory ka hoʻokū ʻana i ke kaʻina o ka maʻi i ka paia venous a me nā pā e pili ana i nā ʻūlū palupalu (pūpū, ligament, etc.).

Nā hana decongestant ka hoʻemi ʻana i ka edema o nā kiko peripheral i pili me ka huki ʻana o ka nui o ka ʻāpana o ke koko mai nā veins me ka leo i lawa.

Hopena Antioxidant hana i ka hoʻoliʻiliʻi ʻana i nā molekele o nā radical free e hōʻino i nā pūnaʻi o ka pā vascular, a laila e hoʻolilo i ka palupalu, nāwaliwali a maʻalahi hoʻi. ʻO ia, ma muli o ka hopena antioxidant, ua emi ka nui o ka hōʻino i nā paia o nā veins.

Ma muli o nā hopena i papa inoa ʻia, ʻo Troxevasin e pili ana i nā kahe koko liʻiliʻi (capillaries) i ka hopena therapeutic e like me kēia.

  • Hoʻemi i ka palupalu capillary
  • Hoʻemi i ka permeability capillary
  • Hoʻopau i nā pā o nā capillaries,
  • Hoʻemi i ka paʻakikī o ke kaʻina hana ma ka paia capillary,
  • Hoʻēmi i ka hoʻopili ʻana o ka platelet i ka paia o ka pale a nā lehelehe, a, no laila, i pale ʻia i ka hana ʻana o nā kipi koko,
  • Hoʻomaikaʻi i ka microcirculation a me ka momona meaʻai,
  • Palapala hou
  • Hoʻemi i ka ʻeha e pili ana i ka ʻaihue a me ka pā ʻana o nā capillaries a me nā ʻili e pili ana,
  • Hoʻemi i ka paʻakikī o nā hōʻailona o ka maʻi venous insufficiency.

ʻO nā hopena therapeutic i hōʻike ʻia e hoʻoholo i ke ʻano o ka Troxevasin - ʻo kēia ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka maʻi o ka venous, thrombophlebitis, trophic ulcers, me ka mālama ʻana i nā ʻano like ʻole e pili ana i ka piʻi ʻana o ka vascular permeability (e. Hoʻohana ʻia ka gel no ka hoʻohana ʻana i waho me ka mālama i ka anuʻu, nā mākaʻi a me nā sprains.

ʻO ka gel Troxevasin Neo, i ka hoʻohui i ka troxerutin, loaʻa i ka heparin a me dexpanthenol, e hāʻawi ana i ka lāʻau lapaʻau me nā mea hou aʻe o nā hopena therapeutic. ʻO ia kēlā, ʻo Troxevasin Neo nā hopena o luna a pau o Troxevasin, a he mea hou aʻe iā lākou.

No laila, ʻo ka heparin he hopena anticoagulant ikaika, e hāʻawi ana i ka hopena antithrombotic kūpono. ʻO ia kēlā, ʻoi aku ka maikaʻi o Troxevasin Neo ma mua o Troxevasin e pale i ka hoʻokumu ʻana o nā koko koko a hāʻawi i ka hoʻonui ʻana i ka microcirculation. ʻO Dexpanthenol kahi mea hoʻohua i ka vitamin B5, a hoʻolako i kahi hoʻoponopono maʻalahi a me ka wikiwiki o nā ʻili i hoʻopau ʻia, a hoʻomaikaʻi hou i ka ʻike ʻana o ka heparin.

ʻO Troxevasin (gel, nā kākoi) a me Troxevasin Neo (gel) - mau hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Ua hōʻike ʻia nā ʻano like ʻelua o ka gel Troxevasin a me Troxevasin Neo no ka hoʻohana ʻana i nā maʻi like a me nā kūlana like. Eia naʻe, me nā loli hoʻololi maʻalahi a paʻakikī paha, e kuhikuhi ʻia e alakaʻi i kahi papa o ka mālama ʻana me ka hoʻomohala ʻana i nā kākōkōlani ʻo Troxevasin i loko a e noi ana i ka hana kaua ʻo Troxevasin a i ka hana Troxevasin Neo ma ka ʻula. Inā nāwaliwali o ka palolo i nā kiko, a i ʻole ka hoʻoneʻe ʻana, a laila hiki ke hoʻohana ʻia nā gel Troxevasin a me Troxevasin Neo gel wale nō.

No ka mea, ʻo ka gel Troxevasin Neo kahi ikaika a antithrombotic a me ka reparative hopena i hoʻohālikelike ʻia me ka Troxevasin, ua makemake ʻia e hoʻohana ʻia no ka thrombophlebitis, periphlebitis a me nā ʻōpio trophic. I loko o kēia mau kūlana, ʻo ka Troxevasin Neo gel ka lāʻau lapaʻau i koho ʻia, a ma nā mea'ē aʻe a pau, hiki ʻoe ke hoʻohana i kekahi ʻano o nā lāʻau lapaʻau.

No laila, ʻo nā pilikia a me nā maʻi kēia mau hōʻailona no ka hoʻohana ʻana i nā capsules a me ka gel Troxevasin a me Troxevasin Neo:

  • ʻO nā hōʻeha o nā hōʻailona o ka pono o ka venous insufficiency (hōʻeha, ke kaumaha, ke kaumaha, ka manaʻo o ka piha a me ka luhi i nā wāwae, nā vascular network a me nā asterisks, nā koi a me ka paresthesias),
  • Nā wahi kūleʻa varicose,
  • Thrombophlebitis superficial a me ka periphlebitis,
  • Phlebothrombosis,
  • ʻO kahi maʻi postphlebitis
  • ʻO nā maʻi heʻeha ma ka ʻaoʻao o ka lawa ʻole o ka venous (pale ʻili, pale a me ka ʻūhū, nāwaliwali a me ka hoʻolōʻihi o nā hōʻeha, a me nā mea hoʻi,).
  • ʻO ka Dermatitis i loaʻa i nā veins varicose
  • Nā ʻeha ʻeha o nā trophic i hoʻopili ʻia me ka piha o ka venous insufficiency,
  • ʻĀponoʻehā
  • Ka huehue, ʻeha a hōʻili ʻia ma hope o nā hōʻeha iwi,
  • ʻĀhaʻi hemorrhagic,
  • Nā kūlana e loaʻa ai ka nui o ka permeability o nā capillaries (no ka laʻana, ka maʻi maʻi maʻi viral, e like me ka maʻi nui, ke ʻano ʻulaʻula, a me nā mea hoʻi).
  • Paresthesia (kahi kuʻi ʻana o ka ʻike ma ke ʻano o ka hoʻāla ʻana o nā ʻōpala lele, a me kekahi mea) ma luna o nā keʻena haʻahaʻa ma ka pō a ma hope o ke ala ʻana.
  • ʻO ka ʻoki i ke keiki bipi i ka pō,
  • ʻO ka angathyathy a me ka retinopathy,
  • Nā hopena hopena o ka radiation radiation,
  • Ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau kōkua no ka hoʻihoʻi hou ʻana i nā moku koko ma hope o ka sclerotherapy o nā veins a me ka wehe ʻana i nā nū varicose, me nā hemorrhoids,
  • E hoʻomaikaʻi i ka microcirculation ma ke ʻano o ka paʻakikī paʻakikī o ka maʻi mellitus, hypertension a me atherosclerosis,
  • Ka hopena kūpono ʻole a me ka hemorrhoids i ka wā hāpai, hoʻomaka mai ka 13th pule o ka gestation.

ʻO ka gel Troxevasin (ʻaila) a me Troxevasin Neo - nā ʻōlelo no ka hoʻohana

ʻO Gel Troxevasin lāua ʻo Troxevasin Neo e hoʻopili i ka ʻili me ka hoʻoweliweli ʻana i mau hoʻihoʻi a hiki i ka hoʻoulu hou ʻana i ʻelua mau manawa i hoʻokahi lā - i ke kakahiaka a i ke ahiahi. Inā pono, ma hope o ka hoʻopili a me ka hoʻopili ʻana i ka gel i ka ʻili, hiki iā ʻoe ke kau i ka lole hoʻoweliweli (stockings, kūlou kūloko, ka ʻili) a e kāʻei paha i ka pale elastic. Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Trojanxevasin no nā pale.

Mai hoʻonele i ka gel i nā wahi i hōʻino ʻia o ka ʻili (e wehe i nā hōʻeha), nā membrane mucous a me nā maka. Eia kekahi, ʻaʻole hiki ke hoʻokomo ʻia ʻo Troxevasin Neo i loko o ka pūpū a i ʻole ka rectum. Hoʻomaopopo a ʻo nā ʻano ʻelua o ka gel ke manaʻo no ka hoʻohana waho ʻana i ka ʻili.

I mea e loaʻa ai ka hopena therapeutic hua ʻōlelo, pono ke hoʻopili ʻia ka gel Troxevasin i ka ʻeha no ka manawa lōʻihi a hiki i ka huhū ʻana, ka ʻeha, ka kaumaha a me ka manaʻo o ka piha piha i nā wāwae e nalowale loa. ʻO ka kūleʻa o nā hoʻokele kūpono e pili ana i ka hana maʻamau a me ka lōʻihi o ke kinona.

Ma hope o ka huehue ʻana a me nā hōʻike ʻē aʻe o ka nele o ka venous insufficiency, hiki iā ʻoe ke ho'ōki me ka hoʻohana ʻana i ka gel Troxevasin. Inā hele hou nā hōʻailona, ​​pono ia e hoʻomaka i ka papa o ka papa gel a hoʻomau ia a hiki i ke ʻano maoli ʻana ke ʻano o nā maʻi a nalowale nā ​​hōʻike hōʻeha o ka maʻi.

Hiki i nā papa hana o nā haʻuki Troxevasin ke loaʻa i kahi helu ʻole o nā manawa holoʻokoʻa i ke ola holoʻokoʻa. Eia nō naʻe, pono e mālama ʻia kahi lula maʻalahi - inā e nalowale nā ​​hōʻailona, ​​kāpae i ka hoʻohana ʻana i ka gel, a i ka wā e ʻike ʻia ai, hoʻomaka hou e hoʻohana hou i ka lāʻau lapaʻau.

Pono e hoʻohana ʻia ʻo Troxevasin Neo i kahi papa e 2 a 3 mau pule aʻe, akā ʻaʻohe mea hou. I loko o ka makahiki, ʻaʻole hiki i nā papa ʻōlelo 2 - 3 ke lawe ʻia i waena o lākou ma waena o 4 - 5 mau mahina.

Inā ʻaʻole i emi ka ʻeha o nā hōʻailona o ka maʻi ma loko o 6 a 7 mau lā o ka hoʻohana maʻamau ʻana i kekahi ʻano lāʻau o ka lāʻau, a laila pono e kamaʻilio i kahi kauka.

Hiki i nā poʻe ʻōpio ke hoʻohana i ka gel me ka ʻole o ka palena.

I mea e hoʻonui ai i ka hopena therapeutic i ka piha o ka venous insufficiency, hiki ke hui pū ʻia ka gel me ka hoʻokele waha o nā capsules troxevasin. Inā hoʻohana ʻia ka gel no nā maʻi i hele pū ʻia e ka mahuahua o nā capillaries (ke kala, ke ʻano ʻulaʻula a me nā maʻi ʻē aʻe o ka maʻi), a laila e hoʻomaikaʻi i kona hopena therapeutic, ascorbic acid (Vitamin C) pono e lawe i ka waha.

Nā ʻōkuhi Troxevasin (papa) - nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana

Pono ka ʻai ʻana i nā kīpū me ka meaʻai, ʻūlū piha, ʻaʻole kīpī a pale i ke pau ʻole i ka kīheʻe ʻia mai nā ala ʻē aʻe, akā holoi ʻia me ka wai kūpono (200 ml).

I ka lā mua - 2 mau pule o ka maʻi, e lawe ʻia ka ʻōpala 1 mau (300 mg) i 3 mau lā i ka lā. A laila, i ka loli o ka hopena therapeutic, a ua hoʻemi ʻia nā hōʻailona, ​​pono ʻoe e hoʻololi e lawe i nā kapa o Troxevasin i kahi mālama mālama ʻia. Inā i ʻōlelo iki ʻia nā ʻano like ʻole o ka maʻi venous, a laila ua like ka nui o ka mālama mālama i ka hopena me ka mea mua, ʻo ia hoʻi, pono ke hoʻomau ʻia ka lāʻau lapaʻau e lawe ʻia i nā kime 3 mau manawa i ka lā no 3-4 mau pule. Inā hōʻemi a nāwaliwali paha nā hōʻailona, ​​a laila ka lāʻau mālama mālama ʻo 600 mg i kēlā me kēia lā, ʻo ia hoʻi, pono e hoʻomau ʻia ka lāʻau lapaʻau e lawe i nā kiʻi kiaʻi 2 mau manawa i ka lā.

ʻO ia kahi, ka hoʻolālā no ka hoʻohana ʻana i nā capsules troxevasin he ʻelua pae. Ma ka papa mua, no 1 a 2 mau wiki, pono ka poʻe a pau e lawe i ka 1 mau capsule 3 mau manawa i ka lā e hiki wawe ai ke hōʻemi i ka nui o nā hōʻailona. Ma ka lua o ka ʻimi ʻana, pono e hoʻomau i kahi kanaka e lawe iā Troxevasin i ka papa like like me ka mea ma ka papa mua, a hōʻemi paha ia i ka 600 mg ma ka inu ʻana i ka 1 puliki 2 mau manawa i kahi lā no 3-4 mau pule. No laila, ʻo ka lōʻihi o ke kauʻana o ke mālama me nā capsules troxevasin, ke ʻano o nā papa ʻelua, ʻo 1 ka 6 mau pule.

Eia kekahi, hiki ke hoʻopau ʻia ka mālama ʻana me nā capsules troxevasin ma hope o ka pau ʻana o ka hana mua. I kēia hihia, e hoʻomau ka hopena hopena no nā 4 wiki.

I ka retinopathy maʻi maʻi, i mea e hoʻoponopono pilikino i ke kahe a mālama i ka hana maʻamau o ka maka, pono ke lawe ʻia aku ʻo Troxevasin i 1 ka 2 kapōkē 3 mau manawa i ka lā no ka manawa lōʻihi. Hoʻoholo ʻia ka lōʻihi o ka lāʻau lapaʻau ʻia e nā kauka hele mai. Ma ke ola o ke kanaka, ʻo ka Troxevasin a i ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau e hoʻomaikaʻi i ka microcirculation (no ka laʻana, Berlition, Thioctacid, etc.) e pono e hele pinepine.

I ka hopena o ka renal, pono ke mālama ʻia nā kākō troxevasin me ka akahele no ka manawa lōʻihi.

Inā ʻaʻohe holomua i loko o ka hebedoma e lawe i nā capsules Troxevasin, a laila kāpae i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau a nīnau aku i kahi kauka.

Hoʻohana i ka wā hāpai a me ka umauma

Hiki ke hoʻohana ʻia ka gel Troxevasin Neo i ka wā hapai a me ka manawa o ka umauma e hoʻomaha ai i ka huhū, ke ʻeha, ka ʻōpio a me nā manaʻo o ka piha piha i nā wāwae, a me ka mea no ka pale ʻana o nā uaua varicose. ʻO Troxevasin Neo, i hoʻohana ʻia ma nā papa he 2 a me 3 mau hebedoma i kēlā me 2 mai 3 mau malama a ʻo ka hānau ʻana i ka hānau ʻana, e hāʻawi ana i nā ala e pale ai i ke ʻano o nā varicose veins o ia mau kuʻuna i, ma ka ʻōlelo a nā wahine, "huki aku" i ko lākou mau wāwae.

ʻAʻole pono ke hoʻohana ʻana i ka gel a me ka pulupua i ka wā ʻoi aku ka makamae o ka hāpai ʻana, ʻo ia hoʻi, a hiki i ka 12 lā pule o ka wā o ke kuapo ʻana. Ma ka lua a me ke kolu o ka laʻala o ka hāpai ʻana, ʻo ia hoʻi, mai ka 13th pule a hiki i ka wā hānau, hiki ke hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau e like me ka kuhikuhi ʻana e ka haukaʻi.

ʻO nā ʻōlelo nui he nui i hiki ke hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau i loko o ka mea hoʻomaʻamaʻa II a me III i hiki ke loaʻa i ka pōmaikaʻi. Eia nō naʻe, eia kahi huaʻōlelo maʻamau e makaʻu ʻole ʻia.

ʻO ka mea maopopo e like me nā kānāwai no ka kākau ʻana i nā kauoha no ka lāʻau lapaʻau, i mea e hōʻike ai e ʻae ʻia ka lāʻau i ka wā hāpai, pono ia e hana i nā noiʻi kūikawā i nā mea hana e hōʻoia ana i ka palekana o ka lāʻau no nā wahine hāpai a me ka maʻi kīnā. No nā kumu ʻike, ʻaʻole i lawe ʻia nā haʻawina. A me nā ʻike o ka nānā lōʻihi o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, ka mea e hōʻoiaʻiʻo ana i ka palekana o ka lāʻau lapaʻau, e like me nā lula ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia e hōʻike i loko o nā ʻōlelo pili e pili ana i ka hiki ke hoʻohana ʻana iā Troxevasin i ka wā hapai.

I kēlā mau hihia, ke hōʻike ʻia nei nā mākaʻi i ka palekana o ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻohe mau haʻawina, kākau nā mea hana i loko o nā kuhikuhi i kēia ʻōlelo hopohopo i hiki ke hoʻohana wale ʻia ka hoʻohana ʻana inā pono ke loaʻa i ka pōmaikaʻi. No laila, hiki i nā wahine hāpai ke hoʻohana i ka gel Troxevasin a me nā capsules e hoʻomaka ana mai ka 13th pule o ka gestation.

Troxevasinum no nā keiki

Ua kapa ʻia ka Troxevasin Neo Gel no ka hoʻohana ʻana ma nā keiki ma lalo o 18 makahiki o kona mau makahiki. A me ka gel troxevasin a me nā capsules, ʻaʻole maopopo le kūlana.

No laila, e like me nā ʻōlelo kuhikuhi no ka hoʻohana ʻana, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia nā gel a me nā capsules troxevasin i nā keiki ma lalo o ka 15 mau makahiki o ka makahiki. Eia naʻe, ʻaʻole i hāʻawi ʻia nā ʻōkuhi e pili ana i kēia kumuhana i kahi paʻa i kau ʻia ma ka māhele contraindications, akā aia kahi hōʻike ʻana ʻaʻohe manaʻo o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau i nā keiki ma lalo o 15 makahiki o kona mau makahiki. ʻAʻole kēlā mau huaʻōlelo i hiki ke hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā keiki, akā e hōʻike ana i ka pono o kahi koho kōpili no ka kākau palapala ʻana e kūpono iā nā mana laikini bureaucratic.

Wahi a nā kānāwai, e kākau ai i nā ʻōlelo ʻōlelo i ʻae ʻia ka lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana o nā keiki mai kekahi mau makahiki he pono, ʻo ia hoʻi e pono ai ke hāʻawi i ka ʻikepili noiʻi e pili ana i nā mea hana. No nā kumu kūlohelohe pololei, ʻaʻohe kanaka e hoʻokau i nā haʻawina ma nā keiki, no laila ʻaʻole hiki i ka mea hana ke kākau e ʻae ʻia kāna lāʻau lapaʻau no ka hoʻohana ʻana i nā keiki.

Akā ʻo kaʻoiaʻiʻo, aneane nā lāʻau āpau e hypothetically e palekana no nā keiki e hoʻohana maʻamau ʻia inā pono. ʻO nā hihia like o ka lāʻau lapaʻau e ʻae aku i nā kauka e loiloi i ka maikaʻi o ka hōʻoluʻolu o ka lāʻau, a he aha hoʻi kona palekana i nā keiki, ʻaʻole ka hypothetically wale nō, akā i ka ʻoiaʻiʻo. Kālai ʻia i ka ʻike o ia mau mākaʻikaʻi, ʻike nā kauka i ka lāʻau lapaʻau a i ʻole ka pilikia a no ia mea, kuhikuhi, ʻaʻole paha i kuhikuhi i kēia mea i ua lāʻau lā. ʻAʻole lawa kēia mau ʻike i ka mea hana e hōʻike ai i ʻae ʻia ka lāʻau pono no ka hoʻohana a palekana i nā keiki. A laila, ua kākau ʻia kahi huaʻōlelo i kahakaha ʻia i nā ʻōlelo: "ʻAʻohe data e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau i nā keiki ma lalo o 15 makahiki o kona mau makahiki."

E pili ana i ka gel troxevasin, noʻonoʻo pono ke kauka palekana no ka hoʻohana ʻana i nā pēpē mai ʻeono mahina. He pono maoli, ʻaʻole pono ʻoe e hōʻino i ka lāʻau lapaʻau, akā hiki i ka mea hiki ke hoʻokaʻawale i ke kumukūʻai a me nā pakia e hoʻopau i ka hōʻā ʻana a me ka wikiwiki. I kēia mau hihia, e hoʻokaʻawale ʻia nā wahi i hoʻopili ʻia 1-2 mau lā i ka lā a hiki i ka hoʻomaikaʻi ʻana o ke ʻano.

ʻAʻole ʻōlelo ʻia ʻo Capsules Troxevasin no ke keiki, no ka mea, he hoʻomohala paha ia i ka huhū nui, e hoʻonui wale ʻia ka maʻi.

Hoʻomaka hemorrhoid

Hoʻohana ʻia ka Troxevasin i loko o ka hana lapaʻau ma ka mālama ʻana i nā ʻōpū āpau ʻelua a me nā hōʻoluʻolu o nā exacerbations.I loko o nā maʻi hemorrhoids i ke kala, ua ʻōlelo ʻia ʻo Troxevasin e lawe i ka 1 mau kapsul 2 a i 3 mau manawa i ka lā no 3 a 4 mau wiki i mea e pale ai i ka exacerbation. ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka gel Troxevasin i ka pale ʻana i nā exacerbations o nā hemorrhoids maʻi maʻamau, ʻoiai nika nā nika i ka rectum, a hiki ʻole ke hoʻopiʻi i ka lāʻau lapaʻau i nā membuses mucous. Pono e hoʻomanaʻo ʻia o ka hoʻopili ʻana o nā pulapula troxevasin no ka hemorrhoids maʻi ʻole, ʻaʻole ia he hana e nā kauka a pau, manaʻo kekahi i kēia loiloi therapeutic. Eia nō naʻe, no nā poʻe he nui, e lawe ana i nā kapika a Troxevasin e kōkua i ka hoʻolōʻihi i ke kūlana o ke kala ʻana, he mea pono ke nānā ʻia.

I mea e pani ai i nā hōʻailona o ka ʻōpū hemorrhoids, ua hoʻohana nui ʻia ka gel troxevasin a me nā capsules, no ka mea ua ʻike ʻia ko lākou hopena lapaʻau. ʻO ka ʻoi loa e kōkua i ka hoʻomaha ʻana o nā ʻōpū hemorrhoids me ka hoʻohana pinepine ʻana i nā capsules i loko a me ka gel waho. Hoʻonohonoho ʻia e lawe i nā 1 capsule 3 mau manawa i ka lā no 1 a 2 mau pule. Pono e hoʻopili ʻia ka gel i kahi kikoʻī a hoʻopili ʻia i ka mahele o ke anus pololei i kūlohelohe i ka ʻōpū ma ka 2 a 3 mau manawa i ka lā like. Hoʻoholo ʻia ka lōʻihi o ka noi ʻana o ka gel e ka hua ma kahi o nā mea e nalowale ai a hoʻihoʻi ʻia nā nodes i loko o ka rékile.

I loko o nā hemorrhoids koʻikoʻi, hoʻoemi koke ka troxevasin i ka maʻi a me ka hoʻomaha ʻana i ka mumū, a pale pū hoʻi i ka hoʻokumu ʻana o nā māka koko, e kōkua ana e hoʻolaʻa hou a pale aku i nā hoʻopiʻi, e like me nā node necrosis, hoʻonaninhi kūlohelohe, etc.
ʻOi aʻe e pili ana i nā Hemorrhoids

ʻO ka Troxevasin no ka hoʻopili ʻana

No ka hoʻoikaika ʻana o ka gel Troxevasin i nā paia o nā capillaries, hoʻēmi i ka pupuhi a hoʻopaʻa i ke ʻano o ka hoʻopili ʻana, ua kōkua ia i ka hoʻōla wikiwiki a me ka hoʻohuli ʻana i ka puhi. Hoʻohui ʻia, hoʻonui ka gel i ka lawe wikiwiki ʻana i ke koko wai mai nā kikoʻī a me ka hoʻopau ʻia ʻana o nā koko koko, ka mea e ʻike ʻia i ka ʻūʻī ʻana, ʻo ke hoʻohana pinepine ʻia o Troxevasin e pale aku ai i ka ʻūhū ʻana i nā poʻe e hōʻeha nui ana i ka wā o nā kīʻaha koko.

No ka mālamaʻana i kahi hōʻuluʻulu, pono ia e hoʻopili i ke aniani me kahi ʻāpana ma luna o ka iwi i pā ʻia a hoʻomoʻi ʻia i loko o ka ʻili me nā neʻe piʻolaha. Inā aia ka maʻa wili ma ka wahi o ka luʻi, a laila e hoʻopili ʻia ka gel a puni ona i ʻole e pau ka lāʻau i kēia wahi. Ma hope o ka hoʻopiliʻana i ka gel, hiki ke hoʻopili paʻa ke kapa pale. No ka hoʻopau koke i ka kīʻaha, pono ke hoʻohana ʻia ka gel i nā manawa 3-4 i ka lā.

ʻO Troxevasin mai "mau ʻeke" ma lalo o nā maka

ʻO ka gel Troxevasin e hoʻopau koke i nā pōkoleʻeleʻele a me nā ʻeke ma lalo o nā maka no ka huehue ʻana o nā ʻiʻo. Inā hoʻokomo ka mea wili ma lalo o nā maka e ka piʻi ʻana o nā momona momona o ka orbit, a laila ʻaʻole lilo ʻo Troxevasin e lilo i mea kūpono e hoʻopau aku ai iā lākou.

ʻO ka hoʻopau ʻana o nā pōʻeleʻele a me ke kahe ʻana o ka maka ma ka wā e hoʻohana ai ka gel Troxevasin e hele mai ma muli o ka hoʻomaha ʻana o ke kaʻina a me ka hōʻemi ʻana o ka pono o capillary, no ka mea i pau ai ka wai i ka kahe ʻana i loko o ka ʻāpana, a hoʻomālohelohe i ka mea nāʻaina. No laila, hoʻemi ʻo Troxevasin i ka ʻūhā ʻana o ke kiko, kahi mea e ʻike maka ai me ka hoʻohui ʻana o nā pōʻeleʻeleʻele a me nā ʻūhā paha ma lalo o nā maka.

Pono e hoʻohana pono i ka lāʻau lapaʻau wale nō, e hoʻopili ana i kahi kaila liʻiliʻi ma lalo o nā maka a me ka hoʻoulu ʻana i ka ʻili a pau loa. I ka wā o ka noi o ka gel ma ka ʻili, pono ʻoe e makaʻala nui a me ka pololei, ka pale ʻana i ka lāʻau lapaʻau i nā maka a me nā ʻākihi o ka waha a me ka ihu.

I ka hihia o ka edema māmā, lawa ia e hoʻopili i ka gel 1 i ka lā i hoʻokahi lā ma mua o ka wā e moe ai, a me ka wīwī nui, pono ia e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau 2 mau manawa i kahi lā - i ke kakahiaka a i ke ahiahi. ʻO ka lōʻihi lōʻihi o ka hoʻouluʻana he 1 a 2 mau pule.

Eia kekahi, aia kahi koho ʻē aʻe e hoʻopili ai i ka gel ma lalo o nā maka. No laila, ua hoʻokomo ʻia ka gel i ka ʻili ma lalo o nā maka me kahi waiho aniani a waiho ʻia e maloʻo no 30 - 40 mau minuke, ma hope o ka holoi ʻana me ka wai. Hoʻohui ʻia kahi paila maʻamau ma kahi ma lalo o nā maka. Hiki i ka hana manuahi mai hana i 2 mau manawa i ka hebedoma.

Troxevasin - nā kikowaena

ʻO nā Troxevasin a me Trojanxevasin Neo i loaʻa nā hōʻailona a me nā analogue i ka mākeke lāʻau. ʻO nā hua ʻōlelo pū kekahi e pili ana i nā lāʻau like ʻole e like me ka Trojanxevasin a i ʻole ʻo Trojanxevasin Neo. A hoʻohui nā analogues i nā mākaukau e pili ana i nā mea hoʻoikaika kino, akā me ka like o nā kikoo like ʻole o ka hana therapeutic.

ʻO ka hui pū ʻālua no ka Troxevasin Neo he Venolife gel, a ʻoiai ʻo Troxevasin wale nō ʻo ia ka Troxerutin gel.

ʻO nā hua ʻōlelo i lalo aʻe nei nā mea hoʻohālikelike o Troxevasin a me Trojanxevasin Neo:

  • Nā kapakai Antistax,
  • Ascorutin a me Ascorutin D papa,
  • Nā papa Vazoket
  • Gel,
  • ʻO nā ʻāpana Venarus,
  • Kukulu Poʻe,
  • Nā papale Venolek
  • ʻO nā gel Venoruton, nā kapo a me nā papa kūpono.
  • Ginkor gel,
  • Nā papa liʻiliʻi Detralex
  • Nā papa ʻaina Diosmin
  • Lyoton 1000 gel,
  • Nā papa ʻula,
  • Kūʻai ʻole Trombless a me Trombless Plus,
  • Phlebodia 600 papa,
  • Nā pāpale Phlebopha,
  • Hoʻokipa ʻo Yuglaneks no ka hoʻoponopono waha.

Nā loiloi o Troxevasin ma aneane o nā hihia āpau e pili ana i kona hoʻohana ʻana no ka mālama ʻana i nā hāhā a me ka puhi ʻana a i ʻole e hōʻea i nā hōʻailona o ka maʻi venous insility a me ka varicose veins i nā wāwae. I nā kūlana ʻelua, mai ka 85 a 90% o nā loiloi he kūpono, no ka mea ua ʻike ka hopena lāʻau a me nā hopena.

I nā loiloi o ka hoʻohana ʻana o ka hau Troxevasin no ka mālama ʻana i nā piliki a me ka piliona, hōʻike nā kānaka e ʻoi me kahi wahi nui o ka hematoma, alakaʻi ka lāʻau lapaʻau i kona nalowale holoʻokoʻa i loko o 3 a 5 lā. A pili kēia i kekahi hōʻaiu i loaʻa ma muli o kahi hōʻeha, me ka pīpī ʻana a ma hope paha he nui o nā inikini. Ma hope o ka noi mua, hoʻoneʻe ka ʻōpū a paʻa ke ʻeha, ma muli o kahi a ka uha i hōʻea ai i ka hōʻeha a waiho wale i ka ʻano o kahi cosmetic.

I nā loiloi o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau no ka mālama ʻana i ka lawa o ka venous ka hewa a me nā veʻa varicose, ʻike ka poʻe i ka gel a me nā ʻeke e hoʻoneʻe i ka huehue, hōʻea i ka ʻeha a hōʻemi i ka hoʻā kaumaha ma nā wāwae. Ua hōʻike ka nui o nā poʻe i kēlā hopena maikaʻi mai nā lā mua loa o ka hoʻohana ʻana iā Troxevasin. Eia kekahi, ʻo nā wahine i loko o nā loiloi e hōʻike ana i ka gel a i nā capsules o Troxevasin, i hoʻohana ʻia e like me ka mea i manaʻo ʻia, i nā papa lōʻihi, ua kōkua iā lākou e wehe i nā wreaths a me nā node ma nā wāwae i kū mai ma hope o ka hānau ʻana a me ka hānau ʻana.

Aia kekahi mauʻike ʻino e pili ana i ka Troxevasin a maʻamau lākou e pili pū ana me ka hiki ʻole o ke lapaʻau i ka hoʻopau ʻana i ka pilikia e pili ai ka hoʻohana ʻana iā ia.

ʻO Troxevasin a i ʻole ʻo Lyoton?

Aia ka gel Lyoton i ka heparin me ka waiwai ikaika, a ʻo ka Troxevasin ka troxerutin. ʻO kēia ke kumu hana nui ʻo Lyoton e kāpae a pale i ka thrombosis i nā maʻi maʻi āpau. A ʻo Troxevasin e manaʻo ʻia e hoʻoikaika i ka paia vascular a kāpae i nā hōʻailona o ka insousiciency venous. No laila, ʻokoʻa ka ʻano nui o ke kiko o Lyoton a me Troxevasin.

No laila, hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Troxevasin e hōʻoluʻolu ai i ka ʻeha, kaumaha i nā wāwae a me nā hōʻailona ʻē aʻe o ka maʻi venous, a me ka hoʻēmi ʻana i nā pōpoki a me nā varicose veins a me nā node e ʻike ʻia ma lalo o ka ʻili. A pono e hoʻohana ʻia ʻo Lyoton ma ke alo o kahi hoʻoweliweli o ka nui o ka thrombosis, ʻo ia hoʻi, me ka thrombophlebitis, phlebothrombosis, periphlebitis, etc. ʻOiai ke hoʻopau nei ʻo Lyoton i ka kaumaha i nā wāwae a me nā hōʻailona ʻē aʻe o ka piha venous, ʻo kona mau hopena he antithrombotic.
ʻOi aku ka nui ma ka lāleʻa ʻo Lyoton

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka