He aha kaʻokoʻa ma waena o flemoxin a me flemoklav

ʻO nā maʻi o ka etiology bacterial he mea nui e mālama maikaʻi a me ka manawa kūpono. ʻO nā lāʻau lapaʻau i hoʻokumu ʻia e Amoxicillin e maikaʻi no kēia kumu. ʻAʻole wale lākou e kōkua i ka manawa pōkole e pani i ka hopena o nā microflora ma ke kino, akā e luku loa iā ia.

I kēia lā, piha ka mākeke antibiotika i ka nui o nā mea lapaʻau e ʻokoʻa ana i ko lākou ikaika i ka hoʻolaha a me nā ʻano like ʻole. I ka pae o kēia mau lā, ua hoʻoholo ko mākou waiwai e noʻonoʻo i nā kikoʻī hou loa me nā lāʻau lapaʻau kaulana e like me Flemoxin a me Flemoklav, a me nā kuhi o nā ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o lākou.

Flemoxin Solutab - hui, mea waiwai a hoʻokuʻu i ke ʻano

ʻO Flemoxin Solutab kahi līpika ākea ākea

Ma mua o ka nānā ʻana i ka hopena o nā lāʻau lapaʻau ma ke kino o ke kanaka a hōʻike i ka hoʻokaʻawale ʻana ma waena o lākou, ʻaʻole ia e superfluous e noʻonoʻo i kēlā me kēia antibiotik. E hoʻomaka kākou i ka noʻonoʻo ʻana o nā lāʻau me Flemoxin.

No laila, ʻo ka inoa kūʻai kālepa o kēia antibiotic e like me Flemoxin Solutab. No ka lāʻau ka pili i ka pūʻulu o nā antibacterial e pili ana i ka mea hoʻomake "amoxicillin" (ʻo ke ʻano lāʻau lapaʻau ka lāʻau penicillin, semi-synthetic antibiotics). Loaʻa ia Flemoxin i loko o nā papa keʻokeʻo a i ʻole ʻulaʻula paha, nā ʻano oval a me kahi kiʻi o ka hōʻailona o ka mea hana, me ke ʻano he palapala hoʻohālikelike ʻia. He wahi hōʻailona ka hope a hōʻike i ka nui o nā mea ikaika i loaʻa i ka papa papalina.

Aia ka hoʻolaha inoa Digital i kēia ʻano hui:

  • "231" - 125 Mg
  • "232" - 250 Mg
  • "234" - 500 Mg
  • "236" - 1000 Mg

Hoʻonohonoho ʻia nā papa i nā ʻāpana ʻāpana a me nā alohilohi like, nona ia mau papa 5 a hōʻike ʻia ʻia ma 2 a 4 mau kope.

ʻO ka mea hana i ka mākaukau ʻo "Flemoxin Solutab" i hōʻike ʻia e amoxicillin, aia i loko o ka lāʻau lapaʻau i nā mau kauoha i ʻōlelo ʻia i luna.

Ma kahi o ia mea, ʻo ka hui pū ʻana o ka lāʻau me ka cellulose dispersible, microcrystalline cellulose, crospovidone, vanillin, saccharin, magnesium stearate a me kekahi mau ono.

ʻO nā hiʻohiʻona o Flemoxin Solutab i maʻamau no kāna hui pharmacological. I nā ʻōlelo maʻalahi, ua kāpae kēia lāʻau lapaʻau i ka hoʻolālāʻana o nā microflora bacterial i hoʻoulu i ka maʻi, a ma luna o ka manawa e hōʻemi ana i kona hopena maikaʻi loa i ke kino o ka mea maʻi i ka liʻiliʻi. Mahalo i kēia, ua hana ia ka antibiotic me kahi waiwai maikaʻi o ka bactericidal ma ka honua holoʻokoʻa.

Hiki ke ʻike hou ʻia ka ʻike hou loa e pili ana iā Flemoxin Solutab i ka wikiō:

Hiki ke lawe iā Flemoxin Solutab me nā pathologies o ka etiology o ka maʻi o nā kino kanaka like ʻole:

  • ʻōnaehana o ka ʻōpū
  • ʻōnaehana genitourinary
  • gastrointestinal tract
  • nā ʻili a me nā ʻano māmā ʻē aʻe

He mea nui e lawe i ka lāʻau lapaʻau e noʻonoʻo i nā loiloi o ka mea komo i ka ʻike a me ka ʻikepili i hāpai ʻia i nā ʻōlelo kuhikuhi no ka lāʻau maʻi. Aia i ka mea i hiki iā ʻoe ke aʻo i nā mea kikoʻī e pili ana i contraindications, dosages a me nā mea e ae e pili ana iā Flemoxin Solutab.

Flemoklav Solyutab - hui, nā waiwai a me nā puka hoʻokuʻu

Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻo Flemoxin Solutab i nā maʻi hanu i hoʻokumu ʻia e ka maʻi maʻi

ʻO Flemoklav Solyutab, ʻaʻole i ʻokoʻa ʻē aʻe i kona hoa hoa i nā ʻōlelo o ka hoʻokuʻu. Loaʻa ʻia kēia antibiotic i nā papa e like me ke ʻano nui o Flemoxin. Eia nō naʻe, ua māhelehele ʻia nā papa i ka 4 e ka blister, hiki iā ia mai 4 a 8 i kahi i hoʻokahi. I ka manawa like, ʻo ka waiwai ikaika (ka amoxicillin like i) ma Flemoclav e liʻiliʻi iki ka mea ma mua o ka lāʻau i manaʻo ʻia ma mua.

Aia ma muli o ke ʻano o ka hoʻokuʻu, hiki i ka antibiotika mai ka 125 a 875 mg o ka mea hana, hoʻohui ʻia e ka mahele kūpono o kahi mea kūikawā - clavulanic acid.

ʻO ka hui o Flemoklav Solutab ka mea:

  • mea kūlohelohe - amoxicillin trihydrate
  • kāmele clavulanic
  • cellulose microcrystalline
  • vanillin
  • pāhuʻi
  • paʻahau magnesium
  • nā onoʻa

Pēlā nō iā Flemoxin, loaʻa iā Flemoclav ka ʻāpana o ka maʻi antibacterial o ka ʻalopiha he nui o nā hopena, ʻoiai ke ʻano like nā lāʻau lapaʻau ʻelua me ka hui like ʻole o ka lāʻau - penicillin, antibiotics semi-synthetic.

ʻOiai ke kūlike nei, mālama ʻia ka lāʻau lapaʻau ma nā kūlana liʻiliʻi.

No laila, hoʻohana nui ʻia ʻo Flemoklav i ka mālama ʻana i nā ʻōmaʻomanaʻo penei:

  • maʻi ʻeha
  • nā maʻi o ka ʻōnaehana genitourinary
  • lesi ʻana i ka ʻili a me nā lauwili
  • lohi - gastrointestinal pathology

Hoʻoholo ʻia ka dosage no ka hoʻohana ʻana e ke kauka e kau ai i ka paʻakikī o ke ʻano o ka maʻi a me ka makahiki o ka mea maʻi. Pono e hoʻomaopopo ko ka hoʻohana pono he mea waiwai ia i ka hopena holomua, no laila, pono e lawe ʻia ʻo Flemoklav i nā manaʻo i hāpai i ka loilo o ka mea lapaʻau a me ka mea hana o ka lāʻau. Hiki iā ʻoe ke ʻike i nā contraindications, papa ola a me nā mea like e pili ana i ka lāʻau lapaʻau ma ka heluhelu pono ʻana i nā ʻōkuhi no ia.

ʻO Flemoxin lāua ʻo Flemoklav - he aha ka hopena?

Me he mea lā ma hope o ka loaʻa ʻana o ka ʻike maʻamau e pili ana iā Flemoxin a me Flemoklav, he paʻakikī loa ia e ʻike i kahi ʻokoʻa ma waena o nā lāʻau lapaʻau. Eia nō naʻe, kahi ʻōlelo kūpono ʻole ʻē aʻe, no ka mea, i ka komo ʻana hohonu i ka hoʻopaʻa ʻana i nā maʻi antibiotics, hiki i kahi nui o nā ʻokoʻa ma waena o lākou. Ua hoʻokō i kā mākou kumumanaʻo i kēia kaʻina hana a mākaukau e hōʻike iā ʻoe i kona mau hopena.

ʻO ka mea mua, ʻike mākou ʻo Flemoklav Solyutab he clavulanic acid, a a ʻaʻole hoʻi o kona hoa hoa. ʻO kēia hoʻololi i hoʻoliʻiliʻi ka mua o ka hakakā ma ka hakakā me ka microflora bacterial, no ka mea he clavulanic acid ka mea e hoʻopaʻa ai i nā beta-lactamases o nā bacteria, e kōkua ai i ka pale ʻana i ka hopena o ka hopena o nā microorganism ikaika a me nā huila o nā mea hiki ke hoʻopau i ka lāʻau a hōʻemi i ka hopena. ʻO kahi pālule keu ʻole nui kēia e kau ai iā Flemoklav Solyutab i kahi kūlana hanohano no ka hoa o kona hoa kūloko.

Eia kekahi, ʻo ka hoʻohana pono ʻana o ka clavulanic acid a me ka amoxicillin e hāʻawi iā Flemoclav e hāʻawi i nā pono hou:

  • hoʻonui i ka versatility o ka lāʻau, ʻo ia hoʻi, hiki i kēia lāʻau maʻi ke hakakā i kahi papa inoa nui o nā huakini ma mua o kona hoa paio - Flemoxin
  • hōʻemi i ka nui o nā lāʻau i lawe ʻia, no ka mea ua hoʻohui ʻia ʻo ka amoxicillin me kahi dosis kūpono o ka clavulanic acid (no ka laʻana, 250 + 62.5 mg a i ʻole 875 + 125 mg)

ʻOiai aia ka papa inoa liʻiliʻi o nā ala no ka mālama ʻana i nā Flemoklav e hoʻohana ʻia, ʻoi aku ia ma mua o ka honua, akā i ka mālama ʻana o nā ala poloka o ka hanu. He mea kūpono ia e ʻike ʻia ai nā lāʻau ʻelua a mākou e noʻonoʻo nei e hana ʻia e nā ʻoihana pharmacological like mai Netherlands. I kaʻoiaʻiʻo, ua hoʻohālikelike lākou i nā kikowaena liʻiliʻi me ka hoʻokaʻawale i ke ʻano, ka mea e hoʻololi ai i ke ʻano a me ke ʻano o ka hoʻolaha ʻana i nā lāʻau.

ʻO ka hoʻohālikelike ʻana i nā helu i hōʻiliʻili ʻia e nā loea e pili ana i ka mālama ʻana me Flemoxin a me Flemoklav, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā mea aʻe:

  • i ka wā e hoʻohana ai i ka antibiotika mua, ma kahi o 50% o ka poʻe e nānā i kahi hopena nui o ka lāʻau
  • i ka wā e hoʻohana ai i kahi lāʻau lapaʻau me ka acid clavulanic i loko o ke ʻano, ua ʻike ʻia kēia hopena ma mua o 60% o nā maʻi

ʻAʻohe ʻokoʻa ʻē aʻe ma waena o nā lāʻau lapaʻau, koe wale nō i ko lākou uku. ʻO ka awelika, ʻo Flemoklav e kumukūʻai ma mua o 10-20% ma mua o kona hoa hakakā i ka wā e hoʻohana ʻia ai i nā kūlana like.

E poina e lawa nā mea maʻi a ʻelua ʻaʻole pono e kuhikuhi i ka wā mālama pono ʻia e ka mea maʻi a i kona mau hoahānau paha.

ʻO ka mea o lākou ka mea kūpono loa i ka hoʻokomo ʻana i kahi hihia hiki ke hoʻoholo wale ʻia e ke kauka hele ʻana i loaʻa ka ʻike pono e pili ana i ka pathology a me ke kiʻi o ka maʻi maʻi i ka mea maʻi. ʻO ka hoʻonohonoho ponoʻole o nā lāʻau antibiotic he hana pōʻino hiki i nā mea pilikia i kahi maʻi, e hoʻomanaʻo kēia.

Ke hōʻuluʻulu nei i nā mea o kēia lā, ʻike mākou ʻo Flemoxin a me Flemoklav - like me ka nui o soluble a ʻano like ʻole i ka antibiotika, akā like mau ka ʻokoʻa ma waena o lākou. ʻO ka mea nui o kēia ka mea maʻamau o ka hoʻolaha ʻana i ka microflora hikiʻole. Hiki i ua haʻi ʻia ʻo Flemoklav kahi antibiotika hou e hōʻike iki iā ia iho i ka maikaʻi ma mua o kona hoa. ʻOiai naʻe, ʻo ka koho hope loa ma waena o nā lāʻau ʻelua e pono e hana wale nō e ka mea hele i ka loea, i ʻike ʻia i nā hiʻohiʻona o nā maʻi i ka mea maʻi. Lana ko mākou manaʻo ua lilo ia i mea pono iā ʻoe. Laki maikaʻi ma ka mālama ʻana i nā maʻi.

He aha kaʻokoʻa ma waena o flemoxin a me flemoklav?

I loko o nā mākaukau ʻelua, e hoʻopili ʻia ka mea hana i nā microspheres kūlohelohe wai, e ʻae ana i ka mea hana e hiki ke hoʻokele i kahi o kahi e hoʻokomo ʻia ai i kahi e like me ka hiki.

Flemoxin Solutab piha ka mea antibacterial Amoxicillin aia a loaʻa i nā kaha helu:

  • 0.125 g
  • 0.25 g
  • 0,5 g
  • 1 g

Flemoklav solyutab ʻokoʻa ʻē aʻexicillin aia nō i loko kāmele clavulanic - ka waiwai o kahi paʻa i kahi hui o nā enzyme bakteria - beta-lactamase, a me ka hana antibacterial. No laila, ʻo ka flemoklav kahi hoʻomākaukau e hui pū ai. I nā papa Flemoclav, ʻo ka ʻike i nā mea ikaika e like me kēia:

  • amoxicillin 0.125 g + clavulanic acid 31.25 mg,
  • amoxicillin 0.25 g + clavulanic acid 62.5 mg,
  • amoxicillin 0,5 g + clavulanic acid 125 mg,
  • amoxicillin 0.875 g + clavulanic acid 125 mg.

ʻO ka hana anti-beta-lactamase o ka clavulanic acid e hoʻonui i ka pihi o ka hana antimicrobial o nā hui e hoʻopili ai i kēia mea, no ka mea e pāpā ana i nā enzyme bakteria e hoʻopau i ka antibiotika amoxicillin.

I keia ala like aia nō i ka ʻoiaʻiʻo nā mea ʻelua o kēia mau lāʻau i ka māhele like i mea like no ka maʻi - ka amoxicillin, no laila, ua like nā kūlohelohe o ka hana ma nā microorganism pathogenic.

Akā, ʻaʻole pili ka mea i hoʻouluulu ai i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau, akā no kona palekana pū nō hoʻi. Hōʻike nā haʻawina haukaʻi hiki i ka clavulanic acid ka mea e hoʻopiʻi ai i nā hopena maikaʻi ʻole makemake ʻole i ka ʻano o ka amoxicillin. A no laila, ʻoi aku ka nui o ka papa inoa flemoklava o nā contraindications. I ka manawa kūikawā, ʻoi aku ka nui o nā hōʻailona gastrointestinal (nausea, maʻiʻeha, huʻi) i ka wā e ʻoi aku ai ke kiʻekiʻe o ka flemoklav.

Nā ʻokoʻa:

  • ʻO Flemoclav ka hui pū ʻana o ʻelua mau mea ikaika: amoxicillin a me ka waikawa clavulanic. ʻO ka Flemoxin hoʻokahi lāʻau lapaʻau.
  • ʻO kekahi ʻokoʻa koʻikoʻi ma waena o flemoxin a me flemoklav o ke kumu kūʻai. ʻO ka ʻokoʻa ka ʻokoʻa ma waena o 15 a 30 mau pakeneka, akā i kekahi mau mea i hoʻāpono ʻia kēia ʻokoʻa.

Nā ʻōmai a me ka ʻano o ka hana

ʻOi ka holomua o ka flemoxin solutab a me flemoklav solutab e kū'ē kūleʻa ana i nā pēpē gram-posit a a me nā gram-negatif nā hui maʻi (he mau microorganism kēia e kūlike ai i ka waiwai ikaika o nā lāʻau ʻeluax.

  • nā maʻi hanu
  • urogenital okoa,
  • nā maʻi o ka kūhai ʻana,
  • ʻeha nā lōlū me ka ʻili a me ke ʻano palupalu,
  • maʻi lēpaʻi o nā iwi iwi,
  • hopohopo lēalea o nā kino ENT,

ʻOi aku ka nui o ka hopena o ka flemoklav ma muli o ka hiki ke hakakā me nā bacteria beta-lactamase.

Nā mea micro-lactamase-pale a me ke ʻano o nā pathogens kaha uila:

  • Pseudomonas aeruginosa
  • Aeromonas hydrophila
  • Staphylococcus aureus

ʻO nā beta-lactamases - He hui kēia o nā enzyme i kūkulu ʻia i loko o nā ʻano o nā microorganisms a me ko lākou pale palekana. ʻO ka hōʻemi maikaʻi ʻole o flemoklav ka mea i kohu clavulvic ka hana o kēia mau mea, no laila ke hoʻonāukiuki ʻana i nā maʻi o kā lākou hiki ke pale aku i ka hōʻaha ʻana o ka lāʻau.

Inā e ʻike ʻia e ka pōʻino o kēia mau mea i kēia mau lālā o ka microworld, a laila pono e hoʻohana ʻia nā flemoklav, ʻo ka mea pono i ka maikaʻi o ka flemoxin i kēia mau hihia, no ka mea e nāwaliwali kona hopena.

Flemoxin a flemoklav - ʻoi aku ka maikaʻi?

No laila he aha ke koho - flemoxin a flemoklav paha?

Ke nānā nei i nā mea e hoʻoholo ai i kēia mau lāʻau ʻelua, ʻike mākou ua hiki i ka flemoklav ke hakakā maikaʻi i nā microorganism e hiki ke hana i ka beta-lactamases, aʻo ka mea flemoxin i mea ʻole e kūʻē i kēia pūʻulu o nā maʻi. ʻOiai, i kekahi mau hihia, hiki i ka flemoxin ke pale i ka maʻi.

No laila, inā ʻaʻole maopopo ka mea kumu kumu o ka maʻi, ʻoi aku ka maikaʻi flemoklavno ka mea, ʻoi aku ka maikaʻi o kēia lāʻau lapaʻau i ka hoʻopaʻa ʻana me ka līlū maʻi. Eia kekahi, ʻo ke komo ʻana o clavulanate i ka antibiotika hiki i kekahi mau hōʻemi ke hōʻemi i ka nui o nā lāʻau i lawe ʻia (me ka hoʻonui ʻana i kona pono).

Pono e hoʻomanaʻo ʻia he pale ʻole ka maʻi o ka antibiotika e like me ka manaʻo e ʻike nei, ʻike ʻia lākou. Mai hoʻohana iā lākou me ka ʻole e kūkākūkā me ke kauka, me ka hoʻoholo ʻana hoʻi i kāu mau hoʻoholo pono e pili ana i ka antibiotic e makemake.

E hoʻoholo i ka hopena hope loa, he aha e koho ai i kēlā me kēia hihia - flemoxin a flemoklav paha, - e noʻonoʻo pono ke kauka hele i nā ʻano o ke ʻano o ka maʻi a me ka waiwai o nā lāʻau.

ʻO ka mana o nā lāʻau lapaʻau

Wahi a nā hōʻike lāʻau lapaʻau, ʻo Flemoxin kahi hui o Flemoclav. No laila he nui nā lāʻau lapaʻau e hāʻawi aku iā ia i koho no ko lākou poʻe kūʻai aku, inā ua pau nā lāʻau lapaʻau i kauoha ʻia ma waho o kahi lāʻau. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole pololei kēia. A ʻĀnō e wehewehe i ke kumu.

ʻO ka hana ikaika o hoʻokahi a me ka lua lāʻau he amoxicillin. He lāʻauola kēia o nā penicillins, i ʻike ʻia no kona ākea ākea o ka hana a me ka hoʻokō ʻana o ka helu nui o nā microorganisms pathogenic. Eia kekahi, loaʻa iā Flemoklav ka acid clavulanic, ka mea nāna e pale wale i nā pehu antibiotic i loko o ka pilikino o ke kino, akā ke hōʻike nei i kona ʻano iho antibacterial, hoʻonui i ka hopena o ka amoxicillin.

Eia ka hoʻokaʻawale mua - nā ʻāpana ʻāpana like ʻole. ʻO Flemoxin kahi penicillin-type antibiotic, a ʻo Flemoklav kahi hui pūpana, penicillins me nā beta-lactamase inhibitors.

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ke ʻano helu

ʻO Flemoxin Solutab lāua ʻo Flemoklav Solutab i hoʻopuka ʻia e Astellas Pharma Europe BV (Netherlands). E hoʻokuʻu i nā puka - nā papa kuhikuhi, maʻalahi hoʻoheheʻe ʻia i ka wai.

Inā no kekahi kumu hiki ʻole i ka mea maʻi ke lawe i ka lāʻau i loko o ka papa pākuʻi palapū, kūpono nā hoʻoponopono ʻelua no ka hoʻomākaukau ʻana i ke kāpae i ko ka maikaʻi.

Aia no ka ʻimi, aia kekahi mau ʻokoʻa. No laila, loaʻa ka Flemoxin i kēia mau helu:

Kahi ka wai ka nui o ka waixicillin ikaika i ka papa 1. Aia i kēlā me kēia papa pākuʻi e pili ana i ka dosage. No ka hōʻoluʻolu, ua hōʻike mākou iā ia i loko o nā kuʻuna.

I kahi hōʻike i ka lāʻau Flemoklav, hōʻike ʻia ka nui o nā amoxicillin a me clavulanic acid:

  • 125 mg + 31.25 mg (421),
  • 250 mg + 62.5 mg (422),
  • 500 mg + 125 mg (424),
  • 875 mg + 125 mg (425).

Aia hoʻi i nā papa āpau kahi hōʻailona e pili ana i ka nui o nā mea ikaika.

ʻO nā waiwai Pharmacological

A ke huli nei mākou i ka nīnau no ke aha ka hopena nui ma waena o Flemoxin a me Flemoklav. Mai ka hoʻomakaʻana o ke kumuhana, he like ka amoxicillin i ka hana i ka ampicillin. ʻO nā antibiotics ʻelua ke ʻano like o ka hana e kūʻē i nā microorganisms pathogen. I ka manawa like, hoʻākoakoa ka amoxicillin i kahi 50-60% ʻoi loa ke lawe ʻia ma ke alo. Ma muli o kēia, ʻike ʻia kahi koʻi nui o ka hana ikaika ma ke koko a, ma muli o kēia, ʻoi aku ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nui o ka maʻi o nā maʻi bacterial.

ʻO Amoxicillin, e like me nā antibiotics penicillin ʻē aʻe, i kapa ʻia ʻo beta-lactam. ʻO ke kumumanaʻo o ka hana o nā kinikini antibiotika ma luna o nā pūpuna o nā microorganism pathogenic i maʻalahi. Ma muli o kāna hana kemika, hiki i kāna mau papa hana i hiki ke hoʻopaʻa ʻia i ke kikowaena o ka enzyme, nona ke kuleana e wikiwiki i ka hana o ka peptidoglycan.

ʻO Peptidoglycan ka mea nui i ka paia o ka paia o kahi maʻi pathogenic. ʻO ka hana ʻino ʻana i ke kaʻina hana synthes o kēia mea nui ka mea e hoʻonāukiuki ai i ke kaʻina o ka hana o ka cellular.

Ka hana o ka hoʻomohala ʻana o nā maʻi bacterial, ʻo ia ka hana hou ʻana o nā huaʻehā, kahi i hoʻokumu ʻia ai nā ʻelua kaikamahine i nā ʻāpana āpau. Ke hōʻike nei i ka hōʻina o ka peptidoglycan e alakaʻi i kahi hana hewa o ka hana debugged a, ma ke kumu o ka make ʻana o kēia mau puna.

Akā, ʻaʻole naʻe, ʻaʻole wale ka nohona kanaka, akā ua ulu pū nā mea maʻi i ko mākou honua. He nui o lākou i hiki ke hoʻomohala i ka palekana o ko lākou ʻohana i nā lāʻau antibacterial - nā beta-lactamase enzymes, ka hiki ke wāwahi i nā molekikika. ʻIke maopopo mākou i kēia kumumanaʻo ma ke ʻano o ka pale ʻana i ka antibiotika a i ʻole ke pale ʻana i ka pathogen microflora i ka hana o ka lāʻau.

No kēlā mau hihia i hui pū ʻia ai nā hoʻomākaukau hana, ʻo ia kekahi o Flemoklav. ʻAʻole ia e like me Flemoxin, aia ka clavulanic acid. I ka wā e nānā ai, hoʻopili ʻia nā moleki clavulanic acid i nā enzyme bacterial a hoʻopaʻa i kā lākou hana. Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻomau i ka pono o nā pona antibiotika a, ʻo kahi hopena, e hoʻokō i ka hopena therapeutic kiʻekiʻe.

ʻO kēlā lāʻau lapaʻau e koho ai: loiloi o ka maikaʻi

Hāʻawi ʻia i ka ʻokoʻa o nā huahana pharmacological ma muli o ka loaʻaʻana o nā lāʻau lapaʻau, ʻokoʻa kekahi o kā lākou hopena therapeutic. A i kahi hiki ʻole iā Flemoxin ke pale kūleʻa i nā microorganisms e hana ana i ka beta-lactamases, hiki maikaʻi iā Flemoklav i kēia hana.

ʻO nā pono nui o ka wili hoʻohui hui:

  • kahi ākea o nā noi ma ka hoʻonui ʻana i ka papa inoa o nā huakini i pili i ka hana o ka lāʻau lapaʻau,
  • ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau,
  • hōʻemi dosis e pono ai e hoʻokō i ka hopena therapeutic.

Ma muli o nā mea i hōʻike ʻia aʻe nei, hiki iā mākou ke kiʻi i nā manaʻo kūpono a i ʻoi aku ka maikaʻi o Flemoxin a i Flemoklav. No laila, lilo ʻo Flemoklav i koho mua loa no nā maʻi maʻi ma muli o nā maʻi i nā mea i ulu ʻia e ke kūkaʻi antibiotik. I waena o lākou:

  • otitis media
  • sinusitis
  • ʻOluomini
  • maʻi maʻi maʻi urinary
  • nāʻiʻi o ka ʻili a me nā pāwī palupalu,
  • hehi ʻana o ka waha waha (e komo ai no ka pale ʻana i nā hoʻopiʻi ma hope o ka hana ʻana, ka hoʻopaʻa ʻana o ka niho).

Ke ʻōlelo nei kekahi mau mea ʻē aʻe iā Flemoklav e pili ana i kēia:

  1. ʻO ka maʻi me ka maʻi e pili ana i nā maʻi reactive (re tamariki). I loko o hoʻokahi mahina, ua mālama ʻia kekahi pūʻulu o nā maʻi me ka amoxicillin, a me ka lua - ka hui hui pū me ka acid clavulanic. Nā hopena o nā maʻi antibiotika o ka hui mua - ma 48% o nā keiki, ua ʻike ʻia kahi hoʻomaikaʻi ʻana. Ua ʻoi aku ka kiʻekiʻe o nā hopena o ka mālama ʻana me ka amoxicillin me ka clavulanic acid - ma 58% o nā maʻi ʻōpio ua loaʻa kekahi ʻano kūpono.
  2. Kaukaʻi Kauka. Wahi a nā nānā ʻana o nā niho niho, ʻo ka lawe ʻana i nā mea hoʻohui a hoʻohui ʻia ʻaʻole hiki ke hōʻeha i ka hōʻola hou ʻana ma hope o ka hoʻomaʻamaʻa (hōʻoloʻi o ka niho), akā, e hōʻoluʻolu nui ʻia i ke ʻano o ka mea maʻi.
  3. ʻO ka nānā ākea o ka gastric ulcer i hoʻonāukiuki ʻia e Helicobacter pylori. Hana ʻia me ka antibiotika hui pū me clavulanate i 92% o nā hihia e kōkua i ka hoʻokō ʻana i kahi holoʻokoʻa. Ma ka manawa like, loaʻa kahi pae hoʻokahi o ka amoxicillin i nā hōʻailona hōʻailona ʻaʻole eʻoi aku i ka 85%.

ʻO ka palekana o Flemoxin a me Flemoklav: aia kahi ʻokoʻa

A ma hope o kēia mau mea, he nīnau kūlike loa: inā i hui like ʻia ka antibiotika i ka hakakā ʻana i nā maʻi maʻi bacterial, no laila, no ke aha ʻoe e hoʻokuʻu ai i nā monopreparations? Akā, e like me kā mākou i ʻike ai, ʻokoʻa ka Flemoxin mai Flemoklav a me ka pae o ka palekana. A i kēia māhele ʻo ia ke alakaʻi.

Ua ʻike mākou a pau e pili ana i ka hopena o ka lawe ʻana i ka amoxicillin. Akā ʻo clavulanic acid ʻo ia iho hiki i kahi hopena makemakeʻole. No laila, ke lawe nei i nā lāʻau lapaʻau hui pū kekahi, ʻoi aku ka nui o nā hopena o ke kūkulu ʻana i kēia mau hopena, e hoʻonui nui ʻia ka papa inoa o nā contraindications.

Wahi a nā helu helu, i ka wā e lawe ai i ka antibiotika i hui pū me ka acid clavulanic, ʻoi aku ka nui o ka hoʻopiʻi e pili ana i ka loaʻa ʻana o nā "ʻeha ʻaoʻao" i kēlā me kēia hopena. A ʻo ka pilikia o ka hoʻomohala ʻana i ka maʻi ʻōʻai e hoʻonui iʻeono manawa!

No laila, mai hōʻino ponoʻī a koho i nā lāʻau lapaʻau ma kou ʻano. ʻAʻole makemake ʻoe, hoʻowalewale koʻikoʻi ʻoe i ka hoʻokaʻawale ʻana i kou olakino, ʻaʻole hoʻi e kāpae i ka pilikia mua - ka maʻi maʻi bacterial.

Flemoxin lāua ʻo Flemoklav i nā lolo

Hoʻohana ʻia nā lāʻau ʻelua e mālama i nā maʻi maʻi bacterial i nā keiki. ʻO Flemoklav i kēlā me kēia lā no ke kaupaona ʻana a hiki i ka 40 kg ka helu ʻana ma ka 30 mg o ka amoxicillin i like me ke kino o ke kino. No Flemoxin, ka ʻano maʻamau no ka helu ʻana i ka 40-60 mg o ka amoxicillin i kg o ke kino o ke kino e hoʻohana ana.

Hiki i nā loiloi kūpono kūpono no ka lōʻihi o ke papa a me ka regimen hiki ke loaʻa mai kāu kauka. Ke koho ʻana i kahi lāʻau lapaʻau, ʻaʻole wale ka ʻano o ka maʻi i ka maʻi, akā ʻo ka makahiki o ke keiki, a me ke ʻano o nā maʻi concomitant, e noʻonoʻo ʻia.

Ke kumukūʻai o nā lāʻau lapaʻau

I ka hopena, pono ke haʻi i kahiʻokoʻa ʻē aʻe ma waena o kēia mau antibiotika - ke kumukūʻai. ʻO ka hoʻoponopono hoʻoponopono maʻamau no ka maʻi maʻi e pili ana i ka papa hebedoma, hoʻolako ʻia e lawe ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā manawa 2-3 i ka lā. No ka mea ua loaʻa nā papa i loko o nā pūʻulu o nā 20 p., He koi holoʻokoʻa e koi ana i ka 1 o ka lāʻau. ʻO nā kumukūʻai no Flemoxin Solutab ma muli o ke ʻano o ka dosage mai ka 230-470 rubles i kēlā me kēia pā, no Flemoklav Solutab - 308-440 rubles. ʻO ia ka mea, kahi ʻokoʻa e pili ana i 17-30%, ʻoi aku ka nui o ka hoʻohui hoʻohui ʻia me nā waele clavulanic.

ʻAʻole ʻokiʻoki maikaʻi ka poʻe antibiotics. No laila, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻoholo pono iā ʻoe iho i ke ʻano o ka lāʻau e maikaʻi aku i kāu hihia. E komo i kēia koho i ka ʻoihana loea.

"Flemoxin Solutab"

ʻO nā papa Flemoxin i nā kiʻina me nā helu. Hōʻike kēlā me kēlā me kēia helu i ka nui o nā hana ikaika. Pae 'ia mai ka 125 a 1000 mg. Hoʻopau:

Hoʻohui ʻia ka mea hana e:

  • crospovidone
  • mikuleka
  • ʻono
  • konekena stearate,
  • vanilla
  • pāhuʻi
  • cellulose hohola.

Hoʻokomo ʻia ka lāʻau lapaʻau i loko o kahi palupalu plastik no kekahi mau papa. Me ia i paʻu ʻia i ka pahu o ke kāleka a me nā ʻōlelo aʻoaʻo.

Flemoklav Solyutab

I ka hoʻomākaukau, aia ka mea hana i ka nui o ka 125-875 mg. ʻO nā papa Flemoklav o nā lālā o ka antibiotika pen-formic penicillin-type.

Hoʻohui ʻia ka mea i kēia manawa e:

  • mikuleka
  • ʻono (tangerine, lemon),
  • konekena stearate,
  • vanilla
  • pāhuʻi
  • clavulanic acid (ʻaʻole ia ma Flemoxin).

Hoʻopili ʻia nā papa i kahi palupalu palika. Kahi pū me nā ʻōkuhi i kau ʻia i loko o ka pahu pepa.

Nā hana hana i ka hana

Makemake pinepine ʻia nā mea maʻi: ʻo kēia mau lāʻau i ka mea like a i ʻole. Wahi a ke kānāwai o ka mālamaʻana, ua like lākou.

Hoʻopau ʻia nā papa ma ke aniani o ka wai maʻemaʻe. Hiki ke hoʻolauna i ka antibiotic a inu i ka wai. Hiki iā ia ke hoʻomākaukau i ka kōhaʻo (hoʻoheheʻe i ka papa ma kahi liʻiliʻi wai). Loaʻa i ka lāʻau lapaʻau ka ʻoluʻolu maikaʻi, no laila makemake kekahi mau mea maʻi e kiki i ka lāʻau lapaʻau a laila luku.

E hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau i ka manawa like me ka ʻahaʻaina, ma mua o a ma hope iho. ʻO ka mea hana, i ka wā e hoʻohana ʻia, ka mea mālama i ka flora pathogen o ke kino, ke pale i ka ulu a me ka hoʻoulu hou ʻana i nā huakini. ʻO ka hopena ke kū nei.

ʻO ka hoʻohālikelike o "Flemoklava Solutab" a me "Flemoxin Solutab"

Hoʻohālikelike ke kumu o ka hana o nā lāʻau ʻelua. Akā i ka manawa like, he ʻokoʻa nā manaʻo ma waena o nā:

  1. Hōʻike ʻia ka Flemoclav e ka uluʻana o ka clavulanic acid. Ke alakaʻi nei kēia i ka hoʻonuiʻana i ka lāʻau lapaʻau i ka hakakā me nā maʻi paʻakikī.
  2. ʻO ka hopena like o ka waila clavulanic a me ka amoxicillin ma ke kino e hoʻonui ai i ka versatility o Flemoklav. Kuhi nā kauka iā ia ma kahi ʻoi aku ʻoi.
  3. ʻO ka hilinaʻi kiʻekiʻe, hiki i kahi ākea ākea ke hōʻemi i ka hapa nui o ka antibiotic maoli i ka papa Flemoklava. Mālama ʻia ka pono a me ka hilinaʻi.

He mea nui e ʻike: ua hoʻopuka nā mea ʻelua i nā lāʻau ʻelua. He lāʻau kūʻai lāʻau kēia ma Holland.

ʻOi ke ʻano ʻoi aku ka maikaʻi?

Ua hana kahi kikowaena kūʻokoʻa i kahi haʻawina e pili ana i ka hoʻohālikelike hoʻohālikelike o nā kālā. Ua lilo ʻo Flemoklav ma hope o kahi 10% ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o Flemoxin. ʻO ka hoʻomaikaʻiʻana o ka maikaʻi ma hope o ke ʻano o ka mālama ʻana ua ʻike ʻia e 60% o nā mea i hoʻohana iā Flemoklav. ʻO ka poʻe maʻi e lawe nei i ka Flemoxin ua hōʻike i kahi hopena maikaʻi i ka 50% o nā hihia.

Ma kēia ʻimi hoʻonaninani pane ʻole i ka nīnau: he ʻokoʻa ma waena o lākou a he aha ia.

ʻO wai ka lāʻau palekana?

Ma loko o kahi kīkī, nīnau pinepine nā mea kūʻai aku i ka nīnau: he aha ka hopena o Flemoxin a me Flemoklav, ʻoi aku ka maikaʻi e kūʻai. Hoʻopau ke anemiotics i nā ʻano ola a pau i ke kino: ka maikaʻi a me ka pono. No laila, ʻo ka hana maʻi e like me ka mea pōkole (ʻoiai e hoʻomau ana i kahi hopena maikaʻi).

Mai kēia ʻano ʻike, "ʻoi aku ʻo Flemoklav Solutab" ʻoi loa. ʻO ka hapa iki o ka lāʻau i ka liʻiliʻi, ua hoʻonui ʻia ka maikaʻi o ka waikawa clavulanic. Akā, pono ka hoʻoholo hope ʻana e ke kauka. He lawe ʻo ia i ka hoʻokūkū hoʻokūkū a kuhikuhi i ka lāʻau lapaʻau.

Flemoklav Solutab

Ke kuhi nei ka lāʻau lapaʻau i ka mālama ʻana i ke ʻōnaehana hanu, mea kipi kahi i hoʻokumu ʻia e ka maʻi maʻi. ʻO Flemoxin i ke ʻano o nā papa. ʻO ka mea hana a amoxicillin. Pākuʻi ʻia ka nui o ka waihona hoʻōla i ke ʻano o ka hoʻokuʻu ʻana. Hiki i kahi mea hoʻohui antibacterial mai 125 a 875 mg o ka mea hana ikaika. Hoʻohui ʻia ka mea hana me kahi ʻāpana kūikawā. Kapa ʻia ʻo ia ka clavulanic acid.

ʻO Flemoklav kahi antibiotic ākea ākea. E like me Flemoxin, ua hoʻokomo ʻia ʻo Flemoklav i loko o kahi hui lāʻau lapaʻau hoʻokahi - penicillin, antibiotic semi-synthetic.

Hoikeia o Flemoklav no:

  • maʻi ʻeha
  • nā maʻi o ka ʻōnaehana genitourinary,
  • lesions o ka gastrointestinal tract.

Hoʻokahi wale nō ke kauka i ka mea i nānā ʻia i hiki ke hoʻoholo i ka dosie i makemake ʻia e pili ana i ka paʻakikī o ke ʻano o ka maʻi a me nā makahiki.

Hiki i ka Amoxicillin a me ka clavulanic acid ke hoʻomohala i kahi helu o ka kūlohelohe. Hoʻomaʻi pinepine, nā mea maʻi e hoʻopiʻi i ka ʻeha o ka ʻōpū, ka luaʻi ʻana, ka maʻi o ka maʻi, dyspepsia, lemulence a me ka hoʻomaloʻo ʻana o ka membrane o ka mucous i ka waha waha. Hiki i kēia lāʻau lapaʻau ke kuhikuhi i nā wahine hāpai. ʻAʻole e hoʻopilikia ʻo Clavulanic acid a me Amoxicillin i ka hoʻolālā uluʻana. Akā i kekahi mau hihia, i nā malama mua, ke hoʻāʻo nei nā kauka e hoʻololi iā Flemoklav me kahi lāʻau lapaʻau maʻalahi. Inā, e like me ka hōʻikeʻike, pono kekahi i ka wahine e hoʻomau i ke ʻano o ka mālama ʻana i ka wā e ʻokiʻoki ai, a laila maikaʻi ia i ke keiki e huli i ka kīloi kūlohelohe no kekahi manawa.

Inā ʻoe e lawe Flemoklav e like me nā kānāwai āpau, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻokō i nā hopena kūpono wikiwiki. No ka hana i kēia, pono ʻoe e hoʻolohe i nā ʻōlelo a ke kauka a pau a nānā pono i ka wehewehe o ka noi.

ʻO Flemoxin ka amoxicillin. ʻO ia kahi mea hana a hōʻike i ka kūʻē i ka hoʻopili trihydrate. ʻO Amoxicillin kahi o ka hui o nā penicillins semisynthetic. ʻO kā lākou metala kikoʻī a me ke kūkulu ikaika i like nā Ampicillin.

Aia ʻo Flemoxin i nā ʻāpana'ē aʻe, ʻo ia kahi mea kemika e hāʻawi ana i ka solubility i loko o ka liʻiliʻi liʻiliʻi. ʻO nā mea kemika ka mea kākau cellulose a me ka microcrystalline cellulose.

E hoʻoneʻe i ke kaumaha i nā papa, hoʻohui nā lāʻau lapaʻau i nā ʻono kūikawā. Mahalo iā lākou, lilo nā papa i ka ʻono i ke ʻano, hoʻomanaʻo i ka ʻono o ka mandarin a me ka lemon.

Hāʻawi ʻia kēia lāʻau lapaʻau ma ke ʻano o nā papa. Hiki keʻokeʻo a ʻeleʻele paha ka waihoʻoluʻu. Hiki paha ke kala ma muli o ke ʻano o ka selulose.

Hiki i nā kauka ke kuhikuhi iā Flemoxin a me nā keiki. No laila, ua hoʻokumu nā lāʻau lapaʻau i nā papa keiki na nā keiki liʻiliʻi me kahi hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa o ka mea ikaika. Akā, ʻo ka hāʻawi ʻana i kahi pūpili i kahi keiki liʻiliʻi e paʻakikī loa, ʻaʻole e hoʻokuʻu ʻia ʻo Flemoxin i loko o ka pauma. ʻOiai, aia nā maʻi āpau āpau i kēia ʻano.

Hiki i ke kauka komo ke kahakaha i ka lāʻau i ka wahine i ka wā o ka wā o ka hōʻea, akā aia wale nō i ke kūlana maikaʻi loa ka ʻoi loa o ka hopena o ka hopena ʻino.

ʻO ka flemoxin hāmeʻa ikaika e komo maʻalahi i ka pale placental a hoʻopili ʻia i ka umauma umauma i ka wā lactation. Hiki i kēia ke hōʻeha i kahi pēpē.

Hiki ke hōʻemi nā hopena ʻaoʻao i ke ʻano o ka mimila, ka luaʻi ʻana, ka nalowale ʻana o nā pua ʻona. Eia kekahi, ma muli o ka hoʻomanawanui ʻana o ka maʻi pilikino i ka mea ikaika, hoʻomaka ka mea maʻi i nā hopena kūlohelohe i ka ʻano o nā polaki o ka ʻili.

Ka puka Flemoxin hoʻokuʻu:

  • Flemoxin Solutab - dosage 125 mg,
  • Flemoxin Solutab - pākahi o 250 mg,
  • Flemoxin Solutab - pākahi o 500 mg,
  • Flemoxin Solutab - pākahi o 1000 mg.

He aha ka mea likeʻole ma waena o Flemoxin a me Flemoclav?

ʻO ka hoʻolālā kemika o ka amoxicillin i aneane like me ka ampicillin. Loaʻa iā ia ka kiko like o nā hana antibacterial. Akā eia kekahi ʻokoʻa nui - ʻoi ka maʻalahi o ka loloxicillin, ma laila e hōʻoia ai i kahi kiʻekiʻe o ka papa hana i ke koko.

Penicillins, ampicillins, oxacillins, amoxicillins - he mau antibiotika kēia kaila beta-lactam, ʻo ia ke ʻano o kā lākou mau molekule he pū beta-lactam. Ma muli o kēia, hana like lākou i nā maʻi baki. ʻO ka hana o ka hana ka mea i loko o ka kemika: a ke hoʻopaʻa ʻia nei ka antibiotika i ke kikowaena neʻe o ka hoʻoneʻe. Hiki mai kahi ʻano catalytic hoʻololi o peptidoglycan. ʻO Peptidoglycan e hana i ka papa nui o nā paia o nā cell bacteria. Inā hana ke kino i mea, a laila pau ke kaʻina hana. Ke nui ka maʻi pākaukau, ua hoʻokaʻawale ka ʻaha o nā kūpuna i ʻelua mau kaikamahine kaikamahine. Akā, inā i pale ʻia ke ʻano o ka peptidoglycan, ʻaʻole i loaʻa i ka pūnaewele hou kahi ʻāpana a ʻaʻole i hoʻokaʻawale mai ka makua. Ma muli o kēia, hiki ke make o nā mea ʻelua.

No ke aha, inā e hoʻolālā i ka lāʻau hui hoʻohui inā maʻalahi nā mea a pau? ʻO kēlā me kēia pathogen kahi pale pale maoli. Ua hoʻomohala ke kaʻina o ke kaʻina o ke ʻano o nā mea hoʻoneʻeneʻe kūikawā i loko o lākou, ʻo kēia ka beta lactamases.

No laila he aha ka ʻokoʻa ma waena o kēia mau lāʻau? ʻAʻole wale ʻo Flemoklav i ka amoxicillin wale nō, akā he clavulanic acid. Hoʻomaka ka waiwai Beta - lactamases i ka waikawa clavulanic a me ka hana ʻole. No laila, ʻaʻole i hoʻokaʻawale ʻia ka mea ikaika e nā enzymes a lawe i kona hopena antibacterial.

He aha ka maikaʻi o flemoxin a i ʻole flemoklav?

Ma luna, ua nānā mākou i nā kikoʻōlelo o kēia mau lāʻau ʻelua a ua hoʻoholo ʻoi aku ka maikaʻi o Flemoklav i ka hakakā ʻana i nā pathogens e hana ana i nā lactamases beta. ʻO Flemoxin, ʻaʻole ia e pale i kēia mau bacteria. Akā, ʻoi aku ka pinepine, ke kālai nei ʻo Flemoxin i nā maʻi maʻi.

Inā ʻaʻole i ʻike ʻia nā kauka i ka maʻi, ʻo ia kona pathogen, ʻoi aku ka maikaʻi ke lawe iā Flemoklav. Loaʻa i ka lāʻau lapaʻau ka manawa kūpono e pale ai i nā maʻi hopohopo o kahi ʻano pale. Hoʻopiliʻia, acid clavulanic i kekahi mau kūlana e hōʻemi i ka hoʻoneʻe o ka antibiotic a hoʻonui i ka hana.

ʻOiai ua lilo ke ʻano o nā antibiotika, hoʻokahi lākou hopena maikaʻi - hoʻopilikia maikaʻi i ka microflora o ke kino kanaka.

No laila, ʻaʻole kaukaʻi nā kauka i ka lawe ʻana i kā antibiotika. ʻOi aku ka maikaʻi e hāʻawi i ke koho i ke kauka e hele mai.

Eia nō, na ke kauka e kōkua iā ʻoe e koho i kekahi o nā lāʻau ʻelua i ka nīnau ʻia.

Nā helu a hoʻokuʻu i nā palapala

Kāleka lāʻau lapaʻau "Astellas Pharma Europe B.V." ho okoa i ko Flemoxin a me Flemoklav. He aha ka ʻokoʻa ma waena o lākou i ka hoʻohui i hoʻokahi mea i ka hoʻohui?

ʻO ka hoʻokuʻu i nā mana o ia mau mea ʻelua nā papa ʻaina wai-hoʻomau (solutab). Hoʻomaopopo ʻia kēia ʻano maʻalahi, no ka mea e hiki ai iā ʻoe ke inu i ka pāle a hana i kahi hopena e ʻoi aku ka maʻalahi, no ka laʻana i nā keiki. He aha ka ʻokoʻa ma waena o "Flemoxin solutab" a me "Flemoklav solutab": hoʻokahi wale nō ka maʻi.

ʻEhā mau pilikia e hiki ai iā Flemoxin:

Kuhi hewa ka nui o ka waiwai i loko o ia mau mea ma ka papa papa.

I ka hoʻomākaukauʻana Flemoklav, aia kekahi ʻokoʻa iki mai ka clavulanic acid-free analogue i ka hopena kiʻekiʻe loa. ʻO ka ʻike nui o ka amoxicillin he 875 mg.

Hoʻohālikelike o nā papa papa lāʻau

ʻAʻole ʻokoʻa kū ka papa o ke ʻano, ke ʻano a me ka pinepine o ka hoʻokele ʻana no ka "Flemoxin" a me "Flemoklav". ʻO nā dosis o 1000 mg no Flemoxin a me 875 mg no Flemoclav e lawe ʻelua i ka lā no ka liʻiliʻi he 7 mau lā. ʻOiai ka momona o 500 mg no nā lāʻau ʻelua ke ʻimi ʻeha i ʻekolu manawa i ka lā no ka manawa like.

ʻO ka loiloi hana

Ke noʻonoʻo nei i ka nīnau no ke ʻano o "Flemoxin" mai "Flemoclav", pono e loiloi i nā ʻokoʻa o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau i ka wā o ka lapaʻau. E like me ka mea i hōʻike ʻia ma mua, ua ʻoi aku ka maikaʻi o ka hui pū ʻana me ka hana kūpono, me ka hōʻino maikaʻi ʻana i ka maʻi kahi e pau ʻole ai ka lāʻau i ke koena me ka mea hoʻokahi.

ʻO "Flemoklav" ke lāʻau i koho i nā hihia i nā maʻi i hoʻomake ʻia e nā microorganism kūmau. Hoʻohana nui ʻia no nā maʻi o ka hāhā ʻana o ke kaumaha, ka ʻōnaehana urinary, ka ʻili a me nā ʻili nāu.

Hoʻololi ʻē ʻia ka mālama ʻia ʻana o ka ʻōpū o ka gastric e hoʻoulu ʻia e Helicobacter pylori. ʻO ka hoʻohana ʻana o nā antibiotika hui pū ʻia i mālama ʻia e hoʻonui i ka kūleʻa o ka ʻoihana ma o ka 90% hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻohana ʻana o beta-lactam prototected. No laila, ʻo ka loaʻa o Flemoklav i kēia hihia ke maopopo loa.

Ke noi ma ka hana ʻana o nā keiki

Ma keʻano, ʻaʻole i ʻike ka hoʻohana ʻana i nā keiki i kahi ʻokoʻa ma waena o Flemoxin Solutab a me Flemoklava Solutab e pili ana i ka maʻalahi o ka hoʻohana. Hiki i kēia mau lā ke hana ʻia no nā keiki me ka ʻae o ke kauka. Hiki ke mālama ʻia kahi pēpē mai 3 mau makahiki i ka mālama i kēia mau antibiotika. Hoʻopau ka Dosage form solutab e hoʻohemo (hoʻokaʻawale) i kahi lāʻau i ka wai a hāʻawi i kahi hopena i nā keiki, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i nā antibiotics i loko o kahi pā.

No nā keiki, loaʻa iā "Flemoxin" a me "Flemoklav" i loko o nā waihona o 375 mg me 250 mg, ka mea i hoʻohana ʻia ʻelua mau manawa a ʻekolu paha i kēlā me kēia lā. Pono e hoʻomanaʻo ʻia ka pono o nā lāʻau ʻelua i nā manawa maʻamau.

Mai ka makahiki o 10 hiki i ke keiki ke hoʻonui i ka dosis i kahi pākeke a lawe i ka lāʻau lapaʻau e like me ke kumumanaʻa like i hoʻohana ʻia no nā maʻi pākeke: 500 mg ʻekolu mau manawa i ka lā a me 875 mg (1000 mg no Flemoxin) ʻelua i ka lā.

ʻO ka palekana o ka hoʻohana

ʻAʻole palekana ka palekana o ka hoʻohanaʻana i ka lāʻau lapaʻau ma ka mea hope loa i ka wā e koho ai i ka antibiotika, no ka mea hiki i kēia pūʻulu ke hāʻawi i nā hopena kūpono ʻole kūpono ʻole. Eia kekahi, ʻo ka mea e mau ai ka kaulana o nā monopreparations, ʻoiai ʻo ka loaʻa o nā ʻāpana hui, i ʻōlelo ʻia ʻo Flemoklav e ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i ka palekana.

Heʻoiaʻiʻo kēia: ʻoiai ke kīnā o nā mea ola i nā lāʻau ʻelua, ua like ka nui o nā mea hou i Flemoklav hiki i ka nui o nā hopena like. Loaʻa kēia ma muli o ka pae like o ka waila clavulanic me nā mea kanu beta-lactam.

ʻO nā hoʻopiʻi o nā hopena ʻaoʻao i ka hihia o ka hoʻohana ʻana o Flemoklav e hana pinepine ʻia i hoʻokahi no ka lāʻau hoʻokahi, a ua hoʻopaʻa ʻia nā maʻi hōʻono i nā manawa ʻeono i pinepine.

No ka mea ʻaʻole hiki i ka mea maʻi ke loiloi i ka pae palekana o ka lāʻau lapaʻau ponoʻī ma luna ona iho, ke kuhikuhi ʻia nei e hilinaʻi i ke kauka hele ʻana, nāna, e pili ana i ka mōʻaukala olakino o kekahi kanaka, e hiki ke hoʻopau i ka ʻōlelo aʻo ʻana o ka lawe i kekahi a me kekahi lāʻau lāʻau hou.

Ke hoʻololi nei i kekahi lāʻau lapaʻau me kekahi

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma luna nei, ʻo ka nui o ka pono o Flemoklav me Flemoxin a me nā ʻokoʻa ʻē aʻe i waena o ke papa, he mea makemake ʻole loa ia, no ka mea, hiki i nā microorganism ke hoʻomohala hou i ka pale ʻana i ka lāʻau. Akā i nā hihia inā ʻaʻole i kūʻai lilo ʻia ka lāʻau lapaʻau i ʻole a i loaʻa ʻole ʻia, hiki iā ia ke kūʻai aku i kahi like like, akā me ka hoʻohui a i ʻole i komo i ka clavulanic acid.

ʻO nā ʻokoʻa i nā maʻi nā hopena a me nā microorganisms hiki i nā antibiotic. Ma kēia hihia, pono ke ʻano me ka lāʻau lapaʻau i hui pū ʻia, no ka mea ʻo kahi lāʻau maʻi i ke ʻano o ka lāʻau hoʻokahi wale nō ka loaʻa ʻole o ka hopena e makemake ai i ka pathogen.

ʻO kahi mea hou i nā lāʻau lapaʻau e koi ai i ka mana o ke kauka, ʻoiai hiki i nā maʻi microbial ke alakaʻi i nā hopena koʻikoʻi inā he haʻahaʻa loa ka hopena o ka lāʻau ma mua o ka mea i manaʻoʻia. No laila, inā ʻaʻole i loaʻa ka mea maʻi i ka lāʻau lapaʻau e pono ai iā ia no ke kūʻai aku, pono nō ʻoe e ʻike mai ke kauka inā paha he ʻae ʻia me kahi lāʻau like ʻole e hana a pehea e hoʻoponopono ai i ka papa. Hiki paha iā ʻoe ke hoʻololi i ka kānana, ka lōʻihi o ka hoʻokele a me ka lōʻihi o ka mālama ʻana.

ʻO kahea kūpono loa

Wahi a nā hualoaʻa e pili ana i ka ʻike ʻike i nā lāʻau ʻelua, hiki iā mākou ke ʻōlelo i kahi makemake o kekahi a me kekahi e pono e kau i ka manaʻo pilikino i ka mea maʻi. ʻOiaʻiʻo, inā loaʻa kahi maʻi ʻino i loko o ke kino e hoʻomake ʻia e nā maʻi kūpaʻa hiki ʻole ke mālama ʻia me ka antibiotics maʻamau, ʻike ʻia ke koho i kahi ʻāpana hui hui. Akā ʻaʻole kūpono kūpono no nā poʻe me ka contraindications a me ke ʻano i nā hopena ʻaoʻao.

Eia kekahi, ʻoiai ke kumukūʻai o ka lāʻau lapaʻau he kuleana nui: kahi lāʻau lapaʻau me ka acid clavulanic e uku mau ʻia i kēlā me kēia mea. ʻAʻole ʻokoʻa ka ʻokoʻa i ka papa hoʻokahi a i ʻole ke papa hoʻokahi, akā inā ʻike ʻia kahi kanaka i ka hoʻomohala ʻana, e like me ka hopena, hiki ke hoʻēmi i ka ʻokoʻa i ke ala i hiki ke loaʻa i nā mea āpau ke kūʻai aku.

ʻO ka hoʻopaʻapaʻa hope loa e lilo mau i ka ʻōlelo a ke kauka me ka ʻike no ka ʻike nui ʻana. Inā hoʻokau ʻo ia i ka lawe ʻana i kēia mau kikoʻī o kēia mau lāʻau ʻelua, pono e hahai ʻia kāna mau ʻōlelo i pono no kona pono ponoʻī. ʻOiaʻiʻo, i ka wā i koho ʻia ai, pono ʻoe e nānā me kahi loea no ke kumu i kuhikuhi ʻia ai ka lāʻau lapaʻau a pehea e ʻike ai ke kauka i ka lāʻau hou.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka