Troxerutin: nā ʻōlelo no ka hoʻohana ʻana, nā analogues a me nā loiloi, nā kumukūʻai ma nā lāʻau lapaʻau o Lūkia

Nā kumukūʻai ma nā lāʻau lapaʻau pūnaewele:

ʻO ka Troxerutin he lāʻau venotonic a me venoprotective no ka olakino (capsule) a me ka hoʻohana o waho (gel).

E hoʻokuʻu i ke ʻano a me ka ʻano

Nā palapala kiko o ka troxerutin:

  • mau puʻu: ka gelatine paʻakikī, ka nui o ka helu 0, me ke kino a me ka pāpale melemele, nā kikoʻī - ʻoniʻula, ʻōmaʻomaʻa-melemele, tan a i ʻole ʻeleʻele-ʻōmaʻomaʻo me nā ʻāpana a me nā granule o nā ʻāpana like ʻole, a me nā mea paha, i hoʻopili ʻia i loko o nā cylinders i wāwahi a kaomi ʻia (10 nā pcs i nā blisters, i ka pūlima o nā kāleka he 3, 5 a i ʻole 6 blotes, 15 pcs. In blisters, in a cardble of 2, 4 or 6 blisters, 20 pcs in blisters, in a cardboard pack of 3 or 5 blisters. 30, 50, 60, 90 a 100 mau pcs. I nā koina polimera, i loko o ka pūlima o ke kāleka 1 hiki)
  • gel no ka hoʻohana waho: kūmole, hoʻohuihā, mai ka melemele a i ka melemele-kukui a i ʻole paha i ka brown brown i ke kala (20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80 a 100 g kēlā me kēia mau polima, nā kēkē aniani a me nā ʻoloka alumini , a i loko o kahi kāleka kāleka 1 hiki a i ʻole 1 tuba).

Kūkulu i kēlā me kēia 1 mau kiʻomaka:

  • mea waiwai: troxerutin - 300 mg,
  • ʻO nā māhele kōkua: talc, sodium carboxymethyl starch, calcium stearate, microcrystalline cellulose, povidone,
  • ke kino kalapona a me ke kapa: titanium dioxide, dye iron oxide yellow, gelatin.

Hoʻohālikelike no ka 100 g o ka gel no ka hoʻohana waho:

  • mea waiwai: troxerutin - 2000 mg,
  • Nā mea kōkua: disodium edetate, sodium hydroxide 30%, carbomer 940, benzalkonium chloride, ka wai maʻemaʻe.

Lapaʻau lāʻau

ʻO Troxerutin kahi bioflavonoid semi-synthetic mai ka papa benzopyran. Loaʻa iā ia kahi angioprotective, decongestant, venotonic a anti-inflammatory hopena, e hōʻemi i ka fragillary fragility a permeability, a hōʻike pū nō hoʻi i ka hana P-vitamin.

ʻO nā hiʻohiʻona pharmacodynamic o ka lāʻau lapaʻau ma muli o ke komoʻana o nā bioflavonoids troxerutin i ka pale ʻana o ka enzyal hyaluronidase a me nā hopena redox. Ma muli o ka pani o ka hyaluronidase, ua hoʻomāloe ʻia ka waikawa hyaluronic o nā membran cell me ka hoʻoneʻe ʻana i kā lākou kūlou. E kōkua ana ka hana antioxidant o ka lāʻau i ka pale ʻana i ka hoʻomoʻa o nā lipids, adrenaline a me ka ascorbic acid. Mālama ka Troxerutin i ka hōʻino i ka membrane basement i nā ʻāpana endothelial ma lalo o ke ʻano o nā mea hōʻino. Hoʻonui ka lāʻau i ka pale o ka pā vascular, hoʻoneʻe i ka hakakā ʻana o ka hapa wai o ka pulu o ka plasma a me ka komo ʻana o nā aʻai o ke koko i ka ʻōpū e hoʻopuni ana, e hōʻemi ana i ka pīpī ʻana o nā platelets i ka papa o ka pā vascular, pale i ka hoʻohui ʻana a hoʻonui i ka deformation o nā ʻāpana koko ʻulaʻula.

Maʻa ʻo Trojanxerutin i loko o ka maʻi venous insufficiency i nā ʻokoʻa like o ka hoʻōla (hiki nō ke hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau i ka ʻoihana paʻakikī). Hoʻēmi i ka ʻūhā ʻana o nā wāwae, hoʻohemo i ka ʻeha kaumaha i nā wāwae, hoʻomaikaʻi i ka trophism kūloko, hōʻemi ʻana i ka nui o ke ʻeha a me nā hopu.

Hoʻonui ka lāʻau lapaʻau i nā hōʻailona o ka hemorrhoids e like me ka hōʻeha, ka hōʻeha, ka exudation a me ka pohō.

I ka poʻe maʻi me ka retinopathy maʻi maʻi, e lohi ana ka holomua o ka maʻi, no ka mea ʻo Troxerutin e pili ana i ka pale a me ka mana o nā pā o nā capillaries.

Ma muli o ka hopena o ka lāʻau lapaʻau ma luna o nā mea e kahakaha ana o ke koko, ua pale ʻia ka hopena o ka retoth vascular microthrombosis.

Lapaʻau lāʻau

Hoʻopili koke ʻia ma hope o ke kaʻina waha. Ua hōʻea ka lōʻihi o ka plasma plasma nui loa i ka hola 1.75 ± 0.46 ma hope o ka pauku waha. ʻO ka emi ʻana o nā troxerutin e like me 10-15%. Me ka hoʻonui ʻia o nā hala, hoʻonui ʻia kona bioavailability. ʻO ka hapalua o ka ola o ka lāʻau lapaʻau ʻo 6.77 ± 2.37 mau hola. Mālama ʻia ka hopena therapeutic i loko o ka plasma no nā hola 8. ʻO ka lua o ka plasma plasma kiʻekiʻe o ka troxerutin e nānā ʻia he 30 mau hola ma hope o ka lawe ʻana i ka lāʻau. ʻO kēia kaulike ma muli o ka recirculation enterohepatic. Hoʻopilikia wale ka mea hoʻokūkū i ka palupalu. Ma kahi o 65-70% e hoʻopili ʻia ma o nā ʻōpū ma loko o ke ano o nā metabolites (trihydroethylquercytin a me glucuronide) a ma kahi o 25% e nā keiki, ʻaʻole i loli.

Me ka hoʻohana o waho o ka hoʻomākaukau ʻana o ka gel, hele ka troxerutin i ka epidermis a ua loaʻa a loaʻa i ka dermis i nā minuke 30, a ma hope o 2 mau hola i loko o ka momona subcutaneous.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Hoʻohana ʻia nā Capsules a me ka troxerutin gel i ka mālama kino ʻana i kēia mau maʻi.

  • varicose veins,
  • ka lawa ʻole o ka maʻi venous, ka mea i hoʻopili ʻia e ka ʻeha, ka ʻōpū a me ke kaumaha ʻana i nā wāwae,
  • thrombophlebitis lauʻaia,
  • hanaʻino i ka paia o ka paia venous a me nā kaula pāpaʻi (periphlebitis),
  • varicose dermatitis,
  • edema post-traumatic, lūlū palupalu palupalu.

Nā hōʻailona hou aʻe no ka kapone troxerutin:

  • nā ʻōpala trophic a me nā maʻi trophic e ulu ana mai ka maʻi venous insufficiency,
  • ʻōpū o ka ʻōpū (e hoʻomaha i nā hōʻailona),
  • postthrombotic syndrome,
  • retinopathy, maʻi ngiopathy o ka maʻi maʻi,
  • Kaukaʻi kikininopa ma hope o ka hana ʻana e wehe i nā varicose veins a / a i ʻole sclerotherapy.

Nā Hoʻohui

ʻO nā contraindications laulā no nā ʻano ʻelua o ka lāʻau.

  • na keiki a me na opio malalo o na makahiki 18
  • hypersensitivity i nā ʻāpana nui a kōkua paha i ka lāʻau.

ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Trojanxerutin i loko o ke ʻano o nā kapapena i ka poʻe maʻi me ka exacerbation o ka maʻi gastitis, gastric a me ka duodenal ulia, a me nā wahine hāpai (ma ka trimester mua) a me nā wahine lactating.

ʻAʻole e ʻae ʻia ka hoʻomākaukau ʻana i ke ʻano o kahi gel e noi ʻia i nā ʻili i hoʻopau ʻia.

Ma kahi hikiʻole ke nānā aku, hoʻohana ʻia ʻo Trojanxerutin me ka makaʻala (ʻoi loa no ka manawa lōʻihi).

Gel no ka hoʻohana waho

Hoʻohana ʻia ka gel Troxerutin ma waho. Hoʻohālike ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā wahi i hoʻopili ʻia a hoʻomoʻa mālie a kiʻi aʻe. ʻO ka lāʻau hoʻokahi ka kolu o ka gel me ka lōʻihi o 4-5 cm, ʻo ke alapine o ka hoʻohana ʻia he 3-4 mau lā i ka lā. ʻO ka lālani loa o kēlā me kēia lā o ka lāʻau he 20 cm o ka gel. Inā pono, hiki ke hoʻopili i ka gel ma lalo o nā elastic stockings a me nā bandages. ʻO ke ala papa o ka mālama i kahi lā 10 mau lā.

Inā hoʻomau a hoʻomaleha paha nā hōʻailona o ka maʻi ma hope o 6-7 mau lā o ka mālama ʻana me Troxerutin, pono ʻoe e ʻōlelo i ke kauka e kuhikuhi i ka lāʻau hou a hoʻoholo i ka lōʻihi o ka papa o ka mālama ʻana.

Nā hopena hopena

Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa ka lāʻau lapaʻau e nā maʻi. ʻO nā hopena ʻino e hiki pinepine ai.

ʻO ka lawe ʻana i ka troxerutin i loko o ka capsule e hoʻohālikelike ai i kēia mau hopena maikaʻi ʻole:

  • gastrointestinal tract: ʻeha i loko o ka ʻōpū, nausea, erosive a me ulcerative lesi o ka ʻōpū a me / a i ʻole nā ​​ʻāpana, waki, pale wale kīwaha, flatulence,
  • cardiovascular system: nānā 'ana i ka maka o ka maka,
  • ʻōnaehana: ʻūhā,
  • ʻili a me ka ʻōpala kiko: itching, rash, erythema,
  • ʻōnaehana pale: ka hopena o ka hoʻonui ʻana i ke ʻano.

Ke mālama nei me ka gel Troxerutin, hiki ke kūleʻa ka maʻi pakanika (eczema, rash nettle, dermatitis), kahi e nalowale koke ai ma ka haʻalele o ka lāʻau lapaʻau.

ʻO ka hoʻohuiʻana i nā hopena o ka papa inoa i kuhikuhi ʻia a i ʻole ka nānā ʻana o nā ʻano ʻino ʻē aʻe i hōʻike ʻia ma nā ʻōkuhi he hōʻailona kuhikuhi loa no ka hele i ke kauka no ke kumu o ka kūkā.

Ke keu

ʻO ka Troxerutin kahi lāʻau lapaʻau me ka hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa. I ka hihia o ka overdose i ka wā hoʻohana ʻana, hiki ke nānā ʻia nā hōʻailona i hōʻike ʻia ma luna o ka ʻāpana "ʻaoʻao ʻaoʻao" ʻ “lelo

Hoʻomaopopo ʻia ka hana ʻana e hōʻailona a kākoʻo. Inā ma hope o ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau ma mua o hoʻokahi hola i hala, pono ʻoe e holoi i kou ʻōpū a lawe i ka arika hoʻōla.

ʻAʻole i hōʻike ʻia nā hihia o ka gel troxerutin overdose. Hiki i ka hōʻeha ʻana o ka gel ka mea e hoʻoulu ai i ka hoʻōla, hoʻomaʻamaʻa i nā ʻōpū ma ka lua o ka waha, ʻāhaʻi a me ka luaʻi. I kēia hihia, e holoi i ka waha a me ka ʻōpū, inā pono, e kuhikuhi i ka maʻi hōʻailona maʻi.

Inā komo ka gel i nā hāmama wehe, ma nā maka a ma o nā membrane mucous, hele ʻia ka huhū kūloko, kahi i hōʻike ʻia e ka hyperemia, ʻokiʻoki, lacrimation a me ka ʻeha. I kēia hihia, pono ia e holoi holoi i ka lāʻau lapaʻau me ka nui o ka waiʻe o ka sodium chloride a i ʻole ka wai i neʻe ʻia a hiki i ka neʻe ʻana o nā hōʻailona.

Nā ʻōlelo kikoʻī

Ke kāpae nei i ka hoʻohana ʻana i nā maʻi anti-inflammatory a me ka antithrombotic lāʻau lapaʻau.

ʻAʻole i kuhikuhi ʻia ka Troxerutin no ka edema i hoʻomake ʻia e nā maʻi maʻi o ka huehue, ka puʻuwai a me nā puʻuwai, ʻo ia mau mea i loko o kēia mau mea.

Pono e hoʻōla iā ʻoe iho me ka lāʻau lapaʻau e pili ana i nā pilala i makemake ʻia a me ka manawa mālama kiʻekiʻe.

Hiki ke hoʻopili ʻia ka gel Troxerutin i ke kino ʻili. Hōʻalo i ka hoʻopili ʻana me nā maka, nā membames a me nā hāmama wehe.

I nā maʻi me ka hoʻonui ʻia o ka vascular permeability (no ka laʻana, me ka pāpaʻi maʻi, influenza, scarlet fever a me ka ʻōpio), hoʻohana ʻia ka gel i hui pū ʻia me ascorbic acid e hoʻomaikaʻi i kāna hopena.

ʻŌpū a me ka lactation

Hoʻokomo ʻia ka Troxerutin i nā wahine hāpai i ka trimester mua. Inā pono e hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau i ka mea mua o ke kolu o ka hapaha o ka hapai, pono ʻoe e kamaʻilio i ke kauka nāna, ma hope o ka loiloi ʻana i ka māhele o ka hopena i ka makuahine / pilikia i ka ʻōpū, e hoʻoholo no ka koho ʻana i kēia lāʻau.

Hoʻopili ʻia ka hoʻohana ʻana o ka troxerutin i ka wā lactation, no ka mea ʻaʻohe ʻikepili ma ka komo ʻana o ka waiwai ikaika o ka lāʻau i loko o ka waiū umauma.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

He aha ka mea e kōkua ai iā Troxerutin? Hoʻololi i ka lāʻau lapaʻau ma ka hihia o nā maʻi a i ʻole nā ​​hopena:

  • nele pono ʻole
  • nā maʻi heʻeha i loko o ka maʻi venous insufficiency (ulia trophic, dermatitis),
  • varicose veins me varicose veins,
  • postthrombotic syndrome,
  • diathesis hemorrhagic (piʻi i ka hiʻona o nā capillaries), me me ka hapakiki, ʻulaʻula, maʻi ʻaʻai,
  • ʻaoʻao vascular hopena o radiation,
  • edema post-traumatic,
  • edema a me hematomas o kahi ʻano post-thrombotic,
  • retinopathy, maʻi ngiopathy o ka maʻi maʻi,
  • ʻeleʻele.

ʻAʻohe maikaʻi ʻo ka Troxerutin i ka edema i hoʻāla ʻia e nā maʻi maʻi o ka ʻāʻī, nā ʻōpū a me nā puʻuwai.

Hoʻohui nūhou

Me ka mālama waha hoʻokahi o ka troxerutin (capsules), e hoʻonui ana i ka hopena o ka waikawa ascorbic ma luna o ka permeability a me ka pale ʻana i ka pā vascular.

I kēia lā, ʻaʻohe data e pili ana i ka lāʻau lapaʻau o ka troxerutin i ke ʻano o kahi gel.

ʻO nā hui kūhelu o Troxerutin i: Troxevasin, Troxevenol, Troxerutin Vetprom, Troxerutin Vramed, Troxerutin Zentiva, Troxerutin-MIC.

Hoʻopuka i ka hopena lāʻau a me nā hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau

E like me ke kuhikuhi ʻana i nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana, he mau lāʻau ʻāpana na ka angrotrotectors o nā papa Troxerutin. Hoʻohālikelike ia me ka hua'ōlelo capillary-pale, venotonic, anti-inflammatory a me ka membrane-stabilizing activity. Hāʻawi kēia hāmeʻa i ka hoʻonui ʻana i ka elasticity vascular, hōʻemi i kā lākou permeability, a hoʻomaikaʻi pū i ka trophism kūwili. Eia kekahi, ʻo ka hana ikaika o ka lāʻau, ke komo i ke kino, hana i ka hopena pale i nā hana o ka lipid peroxidation a me ka hyaluronidase, ka hopena o ka hoʻoneʻeʻana o ka adrenaline a me ka ascorbic acid. ʻO "Troxerutin" hoʻemi i ka nui o ke kaʻina o ke kuni, ʻokoʻa i ka hana P-vitamin a kōkua ia e hoʻomaikaʻi i ka excretion o nā huahana metabola mai nā kiko. ʻO ka Vitamin P, ʻo ia hoʻi, ʻo ia ka lāʻau lapaʻau i ka hopena maikaʻi loa e hakakā ai i ka maʻi venous. Eia kekahi, ʻaʻole ia e hana embryotoxically, ʻo ia hoʻi, palekana kona hoʻohana ʻana i ka wā hāpai, e like me nā trimesters lua a me ke kolu. Pono e nānā pono ʻia nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana me nā papa troxerutin.

Ma hope o ka ʻai, hoʻohuihui ʻia nā papa i ke koko mai loko o ke kaomi kūwili ʻana, e hōʻea i kā lākou koikoi kiʻekiʻe i ka manawa mai ka ʻelua a ʻewalu hola. ʻO ka lua, hiki ke mālama ʻia ke kaʻe o ka lāʻau ma hope o nā hola he kanakolu. ʻAʻole kēia hopena lāʻau i ka hopena teratogenic, embryotoxic a me nā hopena mutagenic. A hiki koke aku ka hana ikaika i loko, ua hoʻopili ʻia i loko o ka ʻōpū a me ka pēpē. Hoʻopuka ʻia kāna excretion me ke kōkua o nā keiki a me ka ate i ka lā ma hope o ka pau ʻana.

Hoʻohana hou ʻia ka lāʻau lapaʻau i nā papa mua o ka pathology, akā naʻe, hiki i ka lāʻau lapaʻau ke loaʻa ka hopena pono no nā kūlana holomua.

I loko o nā lāʻauʻai, kūʻai ʻia kēia lāʻau me ka loaʻa ʻole o ka lāʻau. Hiki ke mālama ʻia iā ia ʻaʻole ma mua o ʻekolu mau makahiki. ʻO ka hoʻomaka ʻana o ka lā pau, ua pāpā paʻa ʻia ia. Pono e mālama i nā kapikala i kahi mahana ʻaʻole iʻoi aʻe o ka iwakāluakumālima mau kiʻekiʻe.

Loaʻa nā hopena maikaʻi loa

ʻO ka pinepine, ʻo ka alakaʻi o loko a me waho o ka lāʻau i ka hopena ʻole ʻia e nā hopena like ʻole, eia nō naʻe, aia kekahi mau kūlana i hoʻohana ʻia kēia lāʻau e nā mea maʻi e pili pono ana i nā mea āpau a i ʻole ka contraindications i ʻōlelo ʻia ma luna. I kēia hihia, hiki ke loaʻa nā hopena ʻokoʻa i loko o ke ʻano:

  • nā maʻi kūlohelohe (ʻeha, ke kau ʻana o ka ʻili, ʻulaʻula a me ka wikiwiki),
  • ʻōpū puʻuwai
  • lie kanikela
  • luaʻi a kahila.

Inā loaʻa nā hopena maikaʻi loa, e oki ke hoʻohana i ka lāʻau lapaʻau. He aha nā ʻōlelo ʻē aʻe no ka hoʻohana ʻana e haʻi i ka papa liʻiliʻi o Troxerutin?

Nā hiʻohiʻona noi

Pono e mālama ʻia ka lāʻau me ka lāʻau lapaʻau i loko o kahi manawa lōʻihi, ʻoiai ʻaʻole ia e ʻike koke ʻia, akā, he mau wale nō mau pule ma hope o ka hoʻomaka ʻana o kona hoʻohana.

Pono ka nānā ʻia o nā kīkaha Troxerutin me ka meaʻai, me ka ʻū ʻana iā lākou a pau. ʻAʻole hiki ke hoʻonāukiuki i ka kūpaʻa o ka papa, ʻoiai e hoʻolaʻa ʻia ka lāʻau lapaʻau i loko o ia mea, e komo ana i ka gastrointestinal tract, e ʻike ai i ka hopena o ka hydrochloric acid a me ka wai momona, a e lilo nā waiwai ona. Inā hana ka capsule i loko o ka pūpū, a laila hoʻomaikaʻi iā ia ʻaʻole i haʻalele ka lāʻau lapaʻau, ʻoiai e pale ʻo ia i ka mea ikaika a hiki i ka wā hoʻopau ʻia a komo i ke koko. Pono e mālama pono ʻia ka nui o ka hopena o Troxerutin.

Pono e lawe i kahi pākolu i ʻekolu mau manawa i ka lā, ʻo ia hoʻi, ʻo ka laona i kēlā me kēia lā he ʻeiwa haneli milligrams. Ke lawe nei i ka lāʻau lapaʻau no nā kumu prophylactic, pono ʻoe e lawe i hoʻokahi capsule i ʻelua lā i ka lā. ʻO ka lōʻihi o kā lākou hoʻohanaʻana ma kahi o ʻekolu a ʻehā paha pule. Inā kū mai kēlā pono, hiki ke hoʻonui ʻia ke papa lāʻau, akā ma mua o ke ʻimi ʻana iā ʻoe i kāu kauka.

Hoʻohana kūikawā ma ka wā hāpai

ʻAʻole kuhikuhi ʻia ka lāʻau i loko o ka palapala papa no ka hoʻohana ʻana ma ka trimester mua o ka hāpai ʻana. Akā i loko o ka lua a me ke kolamu ʻoi, hiki iā ia ke kuhikuhi ʻia e ke kauka hele ʻana inā he kiʻekiʻe loa nā pono e kali ʻia ana no ka makuahine ma mua o nā hōʻemi kūpono no ka hoʻomohala ʻana o ka pūpū.

I loko o ke kala, hiki ke hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau ma ka wā hapai ma hope o ka nīnau ʻana i kahi kauka.

Inā aia kahi e lawe i ka lāʻau lapaʻau i loko o ke ʻano o nā capsules i ka wā lactation, pono ʻoe e kamaʻilio mua me kāu kauka a wehewehe i ka pilikia o ka hiki ʻana o ka hōʻeha o ka umauma. Akā ma ke ʻano o kahi gel, hiki ke hoʻohana ʻia ka lāʻau me ka ʻole e hōʻoki i ka hōʻoki ʻana o ka umauma, ʻo ka mea i hōʻike ʻia e ka haʻahaʻa haʻahaʻa systemic. Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i nā papa troxerutin a me nā poni.

Kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau

Ke aʻo nei nā poʻe loea i ka lāʻau lapaʻau e like me ka palekana a me ka hana. Ua hana ʻia i nā poʻe nui loa, ʻo ia hoʻi me nā wahine i ʻalā pinepine i nā kuʻekuʻe kiʻekiʻe. Manaʻo kekahi mau kauka e hoʻohana i kēia lāʻau lapaʻau i nā hana mua o ka ulu ʻana o nā maʻi varicose no kēlā mau wahine e hana i nā ʻoihana kūikawā, kahi pono e pono ai lākou e kau aku ma luna o ko lākou mau wāwae: nā mea kūʻai aku, nā mea ulana lole, nā mea hoʻolaha.

Hāʻawi nā mea hōʻike i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau lapaʻau.

  • e hoʻokō i ka hopena wikiwiki, pono ʻoe e hoʻohui i nā kapa kākoki ʻo Troxerutin me ka gel o ka hana like,
  • hiki ke hoʻāʻo ʻia ka thrombophlebitis i loko o nā ʻōmaʻomaʻo me ka hoʻohana ʻana i nā ʻano lāʻau like ʻole, no ka laʻana, ka ʻakaʻū, ka puʻu ʻona, ke kumu o ka licorice, ka ʻūlū lio, melilot,
  • inā ʻaʻohe contraindications, a laila hiki ke hoʻohana pū ʻia ka lāʻau i ka manawa like me ka vitamin C, no laila e hoʻonui nui ʻia kona pono, e pale ʻia ka hōʻike ʻana o nā hōʻailona ʻaoʻao. He aha ke kumukūʻai o nā papa troxerutin?

Nā kumukūʻai lāʻau

Hoʻoholo ʻia ia ma muli o ka helu helu helu ʻana, e like me nā mea hana o nā papa troxerutin:

  • 50 - mai hoʻokahi haneri a me kanalima a ʻekolu haneri rubles.
  • Helu 60 - mai ʻekolu haneri a me kanahikukūmālima haneri a me kanawalu rubles.
  • №90 - mai ʻeono haneri a ʻewalu haneri a me kanalima rubles,
  • kahi lāʻau lapaʻau ma ke ʻano he mau pōpoki ʻole 30 mau kumukūʻai mai hoʻokahi haneri a me kanalima a ʻehā mau rubles no ka pā.

E like me ka mea ikaika "Troxerutin" eia nā huaʻōlelo like ʻole:

  • "Troxerutin Lechiva" - ua kokoke ke kumukūʻai o ke kumukūʻai he ʻelua haneri a me kanaha kumamalima mau rubles no ka ʻakolu hapaʻumi.
  • ʻO Troxerutin Zentiva - ʻelua haneri a me kanahikukumamālima mau rubles no ka nui huina.
  • "Troxerutin MIC" - kanaiwa kanaiwa rubles no ʻokoʻa kanalima.
  • ʻO Troxerutin Vramed - hoʻokahi haneri a me kanawalukūmālima mau rubles no ka huina like.
  • "Troxevenol" - mai kanawalu mau rubles i pākaukau,
  • ʻO nā papa Troxevasin (ua hoʻohilahila pinepine ʻia ʻo Trojanxerutin me kēia lāʻau lapaʻau) - ʻelua hanake a me kanaono nā rubles no nā ʻāpana he kanalima.

Hoʻohālikelike ʻia nā mea kikoʻī ma lalo nei.

  • "Flowerpot" - ʻelua haneri a me kanahikukumamālima mau rubles no nā ʻāpana he iwakālua.
  • Agapurin - ʻelua haneri kanakolukumamāhiku nā rubles no ka nui like.
  • Ultralan - ʻelua haneli a me kanakolu rubles.
  • "Venolife" - ʻehā haneli a me kanaono rubles i hoʻokahi pākeke grika.
  • "Detralex" - ʻeono haneri a me iwakāluakumamāhā mau rubles no nā hapa he kanakolu.

Hoʻolaha ka waipuna

ʻAʻole e pili ka wai inu wai i ka hopena o kēia lāʻau lapaʻau, akā e hoʻopili pū ana iā ia me Troxerutin i makemake ʻole ʻia. No ka hoʻopilikia maikaʻiʻole i ka wai ma nā ʻāpana a me nā pūpela o ke kino, he nui ka piʻi o nā hopena o ka lāʻau. ʻO ia ke kumu a ke hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o nā capsules, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hōʻole ʻana i ka waiʻona.

Hiki paha ke hoʻonui i ka paʻakikī i nā maʻi e loaʻa ana?

I ka manawa pinepine, ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēia lāʻau, ke kūleʻa ai paha ke neʻe a hōʻemi paha. ʻOiai ka hana ʻana o ka ʻōpū, ka huehue a me ka stasis koko e lilo ai i mea e hoʻonui ai i ke koko, ke hoʻomau nei ka lāʻau lapaʻau me kēia mau pilikia i ka pōmaikaʻi, hoʻohaʻahaʻa i kona mau ʻāpana a hoʻihoʻi iā lākou i ka maʻamau.

Hōʻalo manaʻo: 3 Waiho i kahi loiloi

ʻO ke kala anuʻoluʻolu me ka nui o nā noi. ʻO ia iho, ua kōkua nui ʻo ia iaʻu i ka wā hāpai. He aha kaʻu i hoʻāʻo ʻole ai, ʻaʻole ia mai nā kumu uku maʻalahi, akā ʻo ia ka mea nāna i kōkua! Ke manaʻo nei wau.

He hāmeʻa maikaʻi, kahi analogue o Troxevasin ma ke kumukūʻai kūpono. ʻOliʻoli loa wau i koʻu kūʻai ʻana i kēia lāʻau lapaʻau kūikawā.

ʻO ka Troxerutin kahi lāʻau lapaʻau maʻalahi akā kūpono no nā vete varicose, kōkua maikaʻi loa ia. a ʻo kēia wale nō ka hopena no nā vena varicose kahi i lawa pono ai ke kālā ma ka lāʻau lapaʻau. Ano, ke heluhelu nei wau i nā ʻōlelo kuhikuhi, he nui nā gels i pili i ka waihona like ʻole, akā ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ke kumukūʻai ma loko o ka lāʻau lapaʻau!

ʻLoe a me ke kākele

ʻO nā Troxerutin Capsules no ka hoʻokō waha. Lawe ʻia ka lāʻau lapaʻau me ka meaʻai, kanu koke, me ka nui o ka wai.

Hoʻoholo ʻia ka nui o ka lāʻau lapaʻau e ke kauka hoʻokahi a ma ka hoʻomaka mua o ka hōʻola ʻo 300 mg pāluaʻa a me 900 mg i kēlā me kēia lā, hoʻokaʻawale ʻia e 3 mau manawa. Ka nānā ʻia ʻana o ka hopena therapeutic o ka lāʻau lapaʻau ma kahi o 2 mau pule mai ka hoʻomaka ʻana o ka pena ʻana, ma hope o ka hoʻopau ʻia ʻana o kēlā me kēia lā o ka lāʻau i ka 600 mg (300 mg 2 mau manawa i ka lā).

ʻO ka lōʻihi o ka lāʻau lapaʻau he maʻamau ka 1 mahina, akā e loli like me kēlā me kēia kuhikuhi e ke kauka.

ʻŌpū a me ka lactation

ʻAʻole kuhikuhi ʻia nā ʻōkōlani Troxerutin no nā wahine hāpai i ka trimester mua, no ka mea ua palena ʻole a ʻike ʻole ʻia ka maʻi lapaʻau ma kēia manawa a i ʻole a i ʻole a palekana paha no ka pūpū ʻaʻole i hōʻike ʻia.

Ma ka lua a me ke kolu o ka hoʻokalakupua o ka hāpai ʻana, ka lawe ʻana i ka lāʻau lapaʻau mea hiki nō ma lalo o ka mākaʻi ʻana o ke kauka, inā he pono ka maikaʻi o ka makuahine i ka hiki ʻana o ka wahine maʻi.

He mea pono ʻole ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ke ʻano o nā kapeta i ka wā lactation, no ka mea hiki ke kahakaha ʻia ʻo Troxerutin i loko o ka umauma waiū a hoʻokomo i ke kino o ke pēpē. Inā kūpono, lāʻau lapaʻau i ka lactation, pono e hoʻopau a kūkākūkā paha i ke kauka e koho i kahi ala ʻē aʻe a palekana.

ʻO ka launa pū aku me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe

I mea e pale ai i ka hoʻomohala ʻana o nā hopena ʻaoʻao mai ka digestive tract, ʻaʻole ʻōlelo ʻia nā kapules troxerutin no nā maʻi e kuhikuhi pū ʻia i ka wa like me ka ascorbic acid. Hoʻonui ka Vitamin C i ka hopena therapeutic o Troxerutin, kahi e hōʻeha ai i ka maʻi, ka luaʻi, ke poʻo, a me nā mea kūlohelohe.

Hiki ke hoʻohui pū ʻia nā kākoi Troxerutin me ka hoʻohana ʻana i kahi mākaukau gel no ka hoʻohana waho - e hoʻonui ai i ka hopena therapeutic o Troxerutin.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka