Insulin - Tujeo Solostar

Lapaʻau lāʻau
ʻO ka hana koʻikoʻi o ka insulin, e komo pū me ka glargine insulin, ʻo ia ke kinohi o ka metabolism glucose. ʻO ka insulin a me kona mau mele nā ​​hōʻemi i ka hoʻoliʻi o ka glucose i loko o ke koko, e hoʻoulu ai i ka lilo ʻana o ka glucose i nā kopa peripheral (ʻoi aku ka kikoʻī o ke kikoʻī a me ke kiko adipose) a me ka pale ʻana i ka hoʻokumu ʻana o ka glucose i loko o ka ate. Hoʻopili ke Insulin i ka lipolysis ma adipocytes (nā pūlima momona) a pale i ka proteolysis, ʻoiai e hoʻonui ana i ka synt synthesis.
Nā hiʻohiʻona Pharmacodynamic
ʻO ka insulin glargine kahi mea hoʻopili o ka insulin o ke kanaka i loaʻa e ka nānā ʻana o ka DNA o nā huakini o nā ʻano Escherichia coli (K12 kūʻa) i hoʻohana ai i ka mākaʻi mea hana. He haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa ma kahi kūlana kūʻai. I ka pH 4 (i kahi lā wai acidic), kāpae piha ka insulin. Ma hope o ka hoʻopuka ʻana i ka momona o ka subcutaneous, ua hoʻohoka ʻia ka hopena o ka waikona, e alakaʻi ana i ke ʻano o ka microprecipitate, mai nā mea liʻiliʻi o ka glargine insulin e hoʻokuʻu mau ana.
ʻO ka hoʻomaka ʻana o nā hana a ka subcutaneously injected injected insulin glargine 100ED / ml me ka haʻahaʻa e hoʻohālikelike i nā isofan insulin kanaka, ʻo kona curle o kaʻeke ma kahi ʻano pono ʻole me nā pīhoihoi, a ʻo kona lōʻihi ka lōʻihi (data mai ka noiʻi popo euglycemic i alakaʻi ʻia i nā mea hana olakino olakino a me nā mea maʻi me ka kō. maʻi 'āpau 1).
ʻO ka hopena hypoglycemic o ka mākaukau ʻo Tujeo SoloStar® ma hope o kāna hoʻomanamana kūloko, ke hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻokō kūloko o ka insulin glargine 100 IU / ml, ʻoi aku ka nui o ka nui a me ka lōʻihi (ʻoi aku ka ʻike mai kahi hōʻike ʻana he 36 mau hola cross-euglycemic 36 mau hola i hana ʻia i nā mea maʻi 18 me ka kō. maʻi 'āpau 1). ʻO ka hana o ka lāʻau Tujeo SoloStar® iʻoi aku ma mua o 24 mau hola (a hiki i 36 mau hola) me kāna kaʻina subutanutan ma nā wai nui i ʻike ʻia (e ʻike i ke kiʻi ma lalo).

ʻO ka hopena lōʻihi o ka hypoglycemic hopena o ka mākaukau o Tujeo SoloStar®, eʻoi aku ma mua o 24 mau hola, e ae, inā pono, e hoʻololi ana i ka manawa o ka noho ʻana o ka lāʻau i loko o 3 mau hola ma mua aʻe o 3 mau hola ma hope o ka manawa o ka inikua maʻamau no ka mea maʻi (e nānā i ka ʻāpana "ʻO ke ʻano o ka hoʻokele a me nā panina").
ʻO nā ʻokoʻa ma ka pihi o ka hopena hypoglycemic o Tujeo SoloStar® a me ka insulin glargine 100 IU / ml e pili pū ana me kahi loli o ka hoʻokuʻu ʻana o ka glargin insulin mai ka fail.
No ka helu like o nā ʻāpana glargine o ka insulin, ʻo ka nui o ka lawelawe o ka mākaukau ʻo Tujeo SoloStar® kahi hapakolu o kēlā me ka hoʻokele ʻana i ka mea e pili ana i ka insulin glargine 100 IU / ml. ʻO kēia ke alakaʻi i ka emi ʻana o ka pā o ka ua, ka mea e hoʻolako i kahi e ʻoi aku ka lula o ka insulin glargine mai ka hopena o ka hoʻomākaukau ʻana o ka Tujeo SoloStar®, i ka hoʻohālikelike ʻana me ka mea he mau leina o ka glargine 100 IU / ml.
I ka like o nā pā like o ka glargine insulin a me ka insulin kanaka i mālama ʻia i ka intravenously, like ko lākou hopena hypoglycemic.
ʻO ke kamaʻilio me nā ʻenehana receptor: Ka mea hoʻoliʻi i ka glargine insulin i ʻelua mau metabolite ikaika, Ml a me M2 (e nānā i ka paukū Pharmacokinetics). Ke noiʻi i loko o vitro i hōʻike i ka pilina o ka glargine insulin a me nā metabolites Ml a me M2 no nā mea ʻalani insulin kanaka like i ka like o ka insina o ke kanaka.
E kamaʻilio me nā hana like e like me ka insulin ulu ʻana i ka mea hoʻokae 1 (IGF-1):
ka hopena o ka insulin glargine no ka mea nānā i ka IGF-1 e like me 5-8 mau manawa ma mua o ke kūlohelohe o ke kanaka (akā ma kahi o 70-80 mau manawa haʻahaʻa ma mua o ka IFR-1), ʻoiai ke kūlike nei nā mea hoʻokūkū insulin i ka insulin kanaka Ua pili i ka glargine Ml a me M2 kahi pilina liʻiliʻi loa no ka mea hoʻoponopono IGF-1 i hoʻohālikelike ʻia i nā insulin kanaka. ʻO ka nui o ka therapeutic concentrations o ka insulin (ke kūlohelohe o ka insulin glargine a me nā metabolites), i hoʻoholo ʻia i loko o nā mea maʻi me ka type 1 diabetes mellitus, i hoʻohaʻahaʻa loa ʻia ma mua o ka kaila e koi ai no ka hapalua nui o nā hāmeʻa i ka IGF-1 a me ka hoʻihoʻi ma hope o ka ala proliferative mitogen i hoʻomāhele ʻia e ka poʻe IGF-1 . ^ E Ha yM. Hiki i ka pale ʻana o nā physiological o ka endogenous IGF-1 hiki ke hoʻōla i ke ala mitololi proliferative, akā naʻe, ka hopena o ka insulin therapeutic i hoʻoholo ʻia i ka wā hana o ka insulin, a me ka mālama ʻana me Tujeo SoloStar®, i ka hoʻohaʻahaʻa loa ʻia ma mua o nā ʻoihana pharmacological i koi ʻia e hoʻōla i ka ala mikole proliferative.
Nā hopena i loaʻa i nā hoʻokolohua lapaʻau āpau o Tujeo SoloStar® i hana me ka huina o nā maʻi 546 me ka maʻi type 1 a me nā maʻi maʻi 2474 me ka maʻi diabetes ʻano 2 ua hōʻike i ka emi ʻana o ka hemoglobin glycated (HbAlc) i hoʻohālikelike ʻia i kā lākou helu kumu mua mau waiwai, ma ka hopena o ke aʻo ʻana ʻaʻole i emi ma mua o ka mea i mālama ai me ka glargine insulin 100 IU / ml.
ʻO ka pakeneka o nā maʻi i hōʻea i ka waiwai HbAlc o ka pahuhopu (ma lalo o 7%) i hoʻohālikelike ʻia i nā hui lapaʻau ʻelua.
ʻO ka emi ʻana o ka hōʻiliʻili o ka glucose o ka glucose i ka hopena o ke aʻo ʻana me Tujeo SoloStar® a me ka insulin glargine 100 IU / ml ka like, akā i ka manawa like, me ka mālama ʻana me Tujeo SoloStar®, ʻo kēia ka emi o ka hala i ka wā o ka wā koho koho.
I ka poʻe maʻi i mālama ʻia me Tujeo SoloStar®, ma ka hopena o ke kaʻina mālama 6 mau mahina, ʻoi aku ka loaʻa o ka paona awelika ma mua o 1 kg.
ʻO ka holomua o HbAlc he kūʻokoʻa o ka wahine, ka lāhui, ka makahiki, ka lōʻihi o ka maʻi mellitus, HbAlc, a i ʻole a body body index (BMI) i ka hopena.
I nā maʻi me ka maʻi diabetes mellitus type 2, ua hōʻike mai nā hopena o nā noiʻi ma ke ʻano he maʻi haʻahaʻa o ka maʻi koʻikoʻi a me / a i ʻole a i hoʻopaʻa ʻia i ka hypoglycemia, a me ka hypoglycemia i kākau ʻia me nā hōʻailona haukapila, i mālama ʻia me Tujeo SoloStar®, i hoʻohālikelike ʻia me ka insulin glargine 100 U / ml.
ʻO ka pōmaikaʻi o Tujeo SoloStar® ma luna o ka insulin glargine 100 IU / ml i ka hōʻemi ʻana i ka hiki ke hoʻomohala ʻana a / a i ʻole a i hoʻopaʻa ʻia i ka hypoglycemia nocturnal i hōʻike ʻia i nā mea maʻi i loaʻa mua i nā lāʻau hypoglycemic oral (23% hoʻemi i ka hōʻemi) a i ʻole insulin me ka meaʻai (21% hōʻemi i ka hopena ) i ka manawa mai ka wiki 9 a hiki i ka hopena o ka hoʻopaʻa noiʻana, ua hoʻohālikelike ʻia me ka nānā ʻana o ka maʻi glargine insulin me 100 PIECES / ml.
I ka hui o nā mea maʻi i mālama ʻia me Tujeo SoloStar®, i hoʻohālikelike ʻia me nā mea maʻi e mālama ʻia ana me ka insulin glargine 100 U / ml, ua emi ka hopena o ka maʻi hypoglycemia, ma nā mea maʻi i loaʻa mua i ka maʻi insulin a me nā poʻe maʻi ʻaʻole i loaʻa mua i ka insulin, kahi hoʻemi. ua ʻoi aku ka hopena o ka hopena ma mua o ka 8 mau pule o ka mālama mua (ʻo ka wā mālama mua) a ʻaʻole ia i hilinaʻi ma ka makahiki, ka wahine, ka lāhui, ka ʻōnaehana ʻana o ke kino (IM G), a me ka lōʻihi o ka maʻi mellitus (> 10 mau makahiki).
I nā maʻi me ka maʻi diabetes mellitus type 1, ʻo ka mea i loaʻa i ka hypoglycemia i ka wā o ka mālama ʻana me Tujeo SoloStar® i like me nā mea maʻi i mālama ʻia me ka glargine insulin 100 U / ml. Eia nō naʻe, ʻo ka ulu ʻana o ka hypoglycemia nocturnal (no nā ʻano āpau o hypoglycemia) i ka wā o ka manawa hana mua ma lalo iho nei e hoʻemi ʻia ka poʻe maʻi me ka Tujeo SoloStar® i hoʻohālikelike ʻia me nā mea maʻi e mālama ʻia me ka glargine insulin 100 U / ml.
Ma nā hoʻokolohua hoʻokolohua, hoʻokahi hoʻokele hoʻokahi o Tujeo SoloStar® i ka lā me ka hoʻonohonoho paʻa o ka hoʻokele (ma ka manawa like) a i ʻole ka hoʻonohonoho hoʻokele kūlana (a i ka manawa 2 mau hebedoma paha, ua lawelawe ʻia ka lāʻau lapaʻau i 3 mau hola ma mua aʻe o 3 mau hola ma hope o ka manawa maʻamau. ka hoʻokō ʻana, ma muli o kēia mau pōkole ma waena o nā hana i hōʻoki ʻia i ka 18 mau hola a hoʻolōʻihi ʻia a hiki i 30 mau hola) ka like ʻole ma ka pae o ka HbAlc, ka wikiwiki ʻana i ka ʻaihue glucose glucose (GPC) a me ka waiwai o ka wā mua o ka pau mua o ka hōʻea ntration o ka glucose i loko o ke koko koko i ka wā i hoʻoholo pono ai iho. Eia kekahi, i ka hoʻohana ʻana o Tujeo SoloStar® me kahi manawa paʻa i hiki ʻole i kahi manawa like ʻole, ʻaʻohe ʻano o nā mea i loaʻa i ka hypoglycemia i kēlā me kēia manawa o ka lā a i ka pō hypoglycemia paha. ʻAʻole i hōʻike ʻia nā hopena o nā haʻawina ʻo Tujeo SoloStar® a me ka insulin glargine 100 IU / ml i ka loaʻa ʻana o nā ʻokoʻa ʻē aʻe i nā hopena, palekana, a i ʻole ka basal insulin e pili ana i ka hoʻokumu ʻana i nā antibodies i ka insulin ma waena o nā mea maʻi i mālama ʻia me Tujeo SoloStar® a me insulin ʻO Glargine 100 PIECES / ml (e nānā i ka ʻāpana "ʻaoʻao hopena").
I kahi hui honua, multicenter, noiʻi randomized, ORIGIN (Outcome Reduction me Initial Glargine INtervention), e pili ana i ka 12537 nā mea maʻi me ka glycemia wikiwiki wikiwiki (HH), ka hoʻohaʻahaʻa glucose ʻaʻa (NTG) a i ʻole ka wā mua o ka maʻi diabetes mellitus a hōʻoia ʻia i ka maʻi cardiovascular, ua hōʻike ʻia. ka hoʻomālamalama ʻana o ka insulin me ka 100 PIECES / ml, i hoʻohālikelike ʻia me ka maʻi hypoglycemic maʻamau, ʻaʻole i loli i ka hōʻeha ʻana i ka hoʻomohala ʻana i nā hoʻopiʻi cardiovascular (make cardiovascular, non-fatal myocardial infarction a i ʻole non-fatal ukiuki, ka hopena o ke kaʻina hana hou (a coronary, carotid a peripheral arteries) a i ʻole ka hopena o ka hoʻokipa ʻana no ka hoʻomohala ʻana i ka naʻau o ka hoʻopiʻi ʻana i ka hoʻopiʻi o ka hoʻopiʻi mikrovascular (i hoʻohui ʻia i nā hoʻopiʻi e pili ana i ka mikimilovis: ka photocoagulation laser a i vitrectomy, ka lilo ʻana o ka pehu ma muli o retinopathy maʻi, ka hoʻomohala ʻana o ka albuminuria , a i ʻole he kānalua o ka mea i hana ʻia ma ka lolo, a i ʻole ka hanana o ka pono no ka dialysis therapy).
Ma kahi noiʻi e loiloi ana i ka hopena o ke kuhi o ka insulin glargine 100 IU / ml i ka hoʻomohala ʻana o ka retinopathy maʻi i ka wā o ka nānā ʻana o ʻelima mau makahiki o nā poʻe maʻi me nā maʻi maʻi type 2, ʻaʻohe ʻano nui i ka pane ʻana npoi o ka retinopathy diabetes i ka wā e mālama ana i ka glargine insulin 100 IU / ml, i hoʻohālikelike ʻia me ka isofan insulin.
Nā hui ahonui kūikawā
ʻO ke kāne a me ka lāhui
ʻAʻohe ʻokoʻa o ka hopena a me ka palekana o Tujeo SoloStar® a me ka insulin glargine 100 IU / ml ma muli o ka wahine a me ka lāhui o nā maʻi.
ʻO nā maʻi maʻi
Ma nā hoʻokolohua paʻa i hōʻalo ʻia, ʻo nā maʻi 716 (23% o ka heluna no ka loiloi palekana) me ka ʻano type type 1 a me ke ʻano diabetes 2 mau makahiki> 65 mau makahiki a he 97 nā mea maʻi (3%) mau makahiki> 75 mau makahiki. Ma keʻano holoʻokoʻa, ʻaʻohe ʻokoʻa nā hopena o ka pono a me ka palekana o ka lāʻau lapaʻau ma waena o kēia mau mea maʻi a me nā mea maʻi o kahi ʻōpio ʻōpio. I nā poʻe maʻi elemakule me ka maʻi diabetes mellitus, i mea e pale ʻole ai i ka hopena o ka hypoglycemic, e hoʻohaʻahaʻa ʻia ka mua o ka papa mua a me ka mālama mālama ʻana, a ʻoi ka nui o ka nui o ka pae. Hiki i nā poʻe maʻi ke pilikia ka hoʻomaopopo ʻana i ka hypoglycemia. Hoʻomaopopo ʻia ka mālama pono ʻana i ka hoʻoliʻiliʻi o ke koko, a pono e hoʻoponopono ʻia ke ʻano o ka insulin (e ʻike i ka ʻāpana "Dosage and Administration" a me "Pharmacokinetics").
ʻO nā mea maʻi me ka maikaʻi ʻole o ka pūpū
I nā hoʻokolohua lapaʻau i hoʻomalu ʻia, hōʻike i kahi loiloi subuhi e pili ana i ke kūlana hana o ka pūpū (i hoʻoholo ʻia e ka hopena o ka hopena filtration glomerular> 60 ml / min / 1.73 m2 mau maka kino) ʻaʻohe ʻano ʻē aʻe o ka palekana a me ka hana ma waena o Tujeo SoloStar® a me ka haukapila 100 U / ml E mālama ʻia ka mālama pono ʻana i ka hoʻoliʻiliʻi o ka wao o ke koko, a pono e hoʻoponopono ʻia ke ʻano o ka insulin (e ʻike i "Dosage and Administration" a me "Pharmacokinetics").
ʻO nā maʻi maʻi maʻi
Ma nā haʻawina loiloi, kahi loiloi subgroup e pili ana i ka index mass body (BMI) (a hiki i 63 kg / m 2) i hōʻike ʻole i nā ʻokoʻa āpau a me ka palekana ma waena o Tujeo SoloStar® a me ka insulin glargine 100 IU / ml.
ʻO nā maʻi maʻi Pediatric
ʻAʻohe ʻikepili i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau Tujo SoloStar® i nā keiki.
Lapaʻau lāʻau
Hoʻopuka a hoʻoili
Ma hope o ka hoʻonāukiuki ʻana o ka Tutaneo SoloStar® i nā limahana olakino a me nā poʻe maʻi me ka maʻi maʻi, ua hōʻike ka serum o ka insulin i kahi ʻano lohi a me ka lōʻihi o ke kīpē ʻana, ka mea e alakaʻi ai i ka pihi pāpale paʻa manawa hou a hiki i ka 36 mau hola, i hoʻohālikelike ʻia me ka glargine insulin 100 PIECES / ml. ʻO ka ʻāʻī o ka hoʻoweliweli ʻana o Tujeo SoloStar® i kūpono i kāna pākuʻi hana pharmacodynamic. Ua loaʻa ka ʻike e like me ka mea mālama i loko o ka therapeutic concentrations ma hope o 3-4 lā o ka hoʻohana ʻana i nā lā o ka lāʻau Tujo SoloStar®.
Ma hope o ka hōʻemi ʻia o ka subcutaneous o Tujeo SoloStar®, ka hoʻohālikelike ʻana o ka maʻi like ʻole, ka mea i wehewehe ʻia me ka coefficient o ka ʻano systemic o ka hoʻolaha ʻana i ka insulin no 24 mau hola i kahi manawa e hōʻea ai i ka hoʻokūkū kūpaʻa, ua haʻahaʻa (17.4%).
Hāpai
I nā kānaka, ma hope o ka hoʻokele subutanus o Tujeo SoloStar®, ka wikiwiki o ka glargine i hana ʻia e ka hope carboxyl (C-terminus) o ka kaulahao P e hana i nā metabolites ikaika Ml (21A-Gly-insulin) a me M2 (21 A-Gly-des-30B- Ka honu-insulin). ʻO ka hapa nui o ka metabolite Ml e kahe i ka plasma koko. Hoʻonui ka systemic o ka metabolite Ml me ka hoʻonui nui ʻana o ka lāʻau Tujeo SoloStar®.ʻO nā hoʻohālikelike o ka pharmacokinetics a me nā data pharmacodynamics i hōʻike ʻia e ka hopena o ka lāʻau lapaʻau ma o ka hoʻolaha ʻia o ka hopena o ka Ml metabolite. I ka hapa nui o nā mea maʻi, ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia ka insulin glargine a me metabolite M2 i loko o ka ʻōnaehana hoʻonohonoho. I nā hihia a loaʻa i kahi hiki ke ʻike i ka insulin glargine a me ka metabolite M2 i loko o ke koko, ʻaʻole i hilinaʻi ko lākou koʻikoʻi i ka dosis i hoʻolele ʻia ai a me ka ʻano o ka dosis o ka glargine insulin.
Leʻaleʻa
ʻO ka hapalua o ka ola o ka metabolite Ml, ka nui o ka metabolite nui o ka lāʻau Tujo SoloStar®, ma hope o ka hoʻonāukiukiʻana o ka waiwai o ka lāʻau he 18-19 mau hola, ʻaʻohe o ka dosis.
Ohnā hui maʻi maʻi
Ka wahine a me ke kāne
ʻAʻohe ʻike e pili ana i ka hopena o ka lāhui a me ka wahine ma ka pharmacokinetics o nā glargine o ka insulin (e nānā i ka pauku Pharmacodynamics).
ʻO nā maʻi maʻi
ʻAʻole paʻa ʻia ka hopena o ka makahiki ma ka pharmacokinetics o Tujeo SoloStar®. I nā poʻe maʻi makua me ka maʻi mellitus, i mea e pale aku ai i ka hopena o ka hypoglycemic, pono e emi iho ka nui o ka mua a me ka mālama mālama ʻana, a ʻoi ka nui o ka nui o ka pae ʻana (e ʻike i nā ʻāpana "Pharmacodynamics" a me "Dosage a me ka hoʻokele").
E na keiki
I ka poʻe maʻi maʻi maʻi, ʻaʻole i aʻo ʻia nā pharmacokinetics o Tujeo SoloStar®.
ʻO nā mea maʻi me ka pūlohi a me ka maʻi hepatic
ʻAʻole i aʻo ʻia ka hopena o ka pilikia a me ka maʻi hepatic i luna o ka lāʻau lapaʻau ʻo Tujo SoloStar®. Eia nō naʻe, ua hōʻike kekahi mau noiʻi me ka insulin kanaka i nā piʻi ʻana i nā kō i ka insulin i nā poʻe maʻi me ka lēpa a me ka maʻi hepatic. Hoʻomaopopo ka mālama pono ʻana i ka hoʻoliʻiliʻi o ke koko a me ka hoʻoponopono ʻana o kēlā me kēia maʻi i ka insulin (e nānā i nā ʻāpana "Dosage a me Management" a "Nā Kauoha Hoʻohui".

Nā Hoʻohui

I nā wahine hāpai (ka hopena o ka hoʻololi ʻana i ka pono o ka insulin i ka wā hāpai a ma hope o ka hānau ʻana), nā mea maʻi maʻi (ʻikemau ʻāpana "Pharmacokinetics", "Pharmacodynamics", "Dosage and Administration" a me "Kūlana Hoʻoʻōlelo"), nā mea maʻi me nā maʻi endocrine uncompensated (e like me ka hypothyroidism, lawa ʻole o ka adenohypophysis a me adrenal cortex), me nā maʻi i hele pū ʻia e ka hoʻopiʻi ʻana a i ʻole ke ʻano maʻi, me ka stenosis koʻikoʻi. nā mea kuʻi coronary a i ʻole nā ​​ipu serebral, me ka retinopathy proliferative (ʻoiai inā ʻaʻole photocoagulated i nā mea maʻi), me ka hiki ʻana o ka renal, me ka hōʻeha nui o ka ate (e ʻike i ka ʻāpana "Hoʻohanohano kūikawā" Ania ")

E hoʻokuʻu i ke ʻano, ka hoʻonohonoho ʻana a me ka pōpoki

Loaʻa ma ke ʻano o kahi hopena kūpono no ka inikini ma ke ʻano o nā syringes 1,5 ml i loko o ka nui (a hiki i 5 pcs.

1 ml o ka lāʻau lapaʻau i loko:

  • 300 PIECES o insulin glargine,
  • metacresol
  • huke klone
  • 85%
  • sodium hydroxide
  • hôkia kūmole
  • wai no ka uliaa.

Ka hana lāʻau lapaʻau

ʻO ka insulin hana lōʻihi e hoʻoponopono i ka metabolism glucose. I ka wā e pau ai, hoʻoulu ʻia ke kiko e hoʻoulu ai i ka glucose, hoʻokaʻawale i loko o ke ate a hoʻēmi i ka ʻike holoʻokoʻa. Hoʻohui ʻia, hoʻohui ʻia ka synthesis protein.

Hana like ʻo Glargin i ka insulin kanaka. ʻO ka manawa kūkala mai 24 a 36 mau hola - e hilinaʻi ana i ka ʻike o ke ʻano kino a me nā mea ʻē aʻe e pili ana. ʻO ka liʻiliʻi, ka mea ia e hoʻokūkū ai i ka hypoglycemia i nā hoa hele, e komo ai i ka pō. Aneane ʻaʻohe hopena o nā loli i ke kaumaha o ke kino, akā koi i kaʻai kūpono.

Lapaʻau lāʻau

Ma hope o ke kākāʻā pahuhopu, ua lohi, a lōʻihi ka laha ʻana ma ke ʻano o ke kino. ʻO ka neʻe o ka kūlike lā he 3-4 lā ma hope o ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.

Ua hoʻomaka iki kēia ʻano o ka insulin i ke kino: ke ka hapalua o nā hola 18-19 hola.

ʻAʻohe hopena o ka makahiki a me nā kāne ma ka hopena o ka glargine, akā, pono ka hāʻawi ʻana i ka hopena mua i ka poʻe ʻelemakule i lalo e hoʻonui a hoʻonui ʻia me ka lohi a pololei hoʻi.

Pākuʻi a me ke ʻano type type 2 i ka pākeke.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana (dosage)

Wehewehe ia ana e ka hele ana o ke kauka. Ke hilinaʻi nei i ke kino o ke kino no ka glucose. Hoʻoholo ʻia ka nīnau o ka ʻōlelo ma ke kumu o ka ʻike helu maʻi maʻi. Hana ʻia kahi unahi i hoʻokahi manawa like i ka lā.

KAHAKAI! Loaʻa wale nō nā inikini subcutaneous!

Inā hōʻili ʻia ka lāʻau lapaʻau, a laila ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohālikelike i kēia me ka pālua ʻelua! Pono wale ʻoe e nānā i ke koko no ka hoʻoilo gula a hoʻi i ke aupuni maʻamau me ka mālama ʻana i ke ʻano.

Me nā maʻi 'āina 1, e hoʻohana pū ʻia me ka insulin hana wikiwiki e uhi i ka pono no ia me nā meaʻai.

Me nā maʻi diabetes 2 like, ua hui pū me nā lāʻau lapaʻau hypoglycemic ʻē aʻe.

Pono ka hoʻonā i ka manawa ma ke keʻena keʻena, ka pūnaewele i kēia manawa - ka ʻōpū, ka pūhaka a me nā poʻohiwi. Pono e hoʻololi ʻia ka wahi i injection e hoʻopau i ka pilikia o ka lipodystrophy.

Nā hopena hopena

  1. Hypoglycemia.
  2. Lipodystrophy.
  3. Allergic hopena pili.
  4. Ho‘ihoihoi i nā wahi i injection (itching, redness, swelling).
  5. Retinopathy
  6. Ka mālamalama.
  7. Myalgia.
  8. ʻO nā maʻi he digestive.

Hoʻomaʻemae nā hōʻailona ma ke hoʻoponopono hoʻoponopono ʻana a i ʻole ka haʻalele ʻana i ka lāʻau.

Ke keu

Inā nui loa ka nui o nā pila, ulu paha ka hypoglycemia. Nāwaliwali kāna mau hōʻailona, ​​nausea a me ka luaʻi, ka ʻike ʻole ʻana, a hiki i ka nalowale ʻana o ka ʻike a me ka hoʻomohala ʻana o ka coma.

Ua hoʻomaha ʻia ka momona hypoglycemia e ka ʻai ʻana i nā meaʻai momona. Hoʻopau ʻia ke kāʻei ʻana a me ka hōʻemi ʻia e ka injection o ka hopena o ka glucagon a i ʻole ka dextrose solution, i ukali ʻia e ka haukapila. I kēlā me kēia hihia, pono ʻia kahi hoʻoponopono hoʻoponopono hoʻomehana insulin.

Hoʻohui nūhou

ʻO nā manaʻo e hoʻonui ai i ka hana o ka insulin glargine:

  • waha e kūlohelohe koi
  • ACE inhibitors a me MAO,
  • disopyramids
  • nā huaʻai
  • laiula
  • palʻaihopezila
  • propoxyphene
  • liuliu
  • antibiotika sulfonamide.

ʻO nā lāʻau lapaʻau e hoʻonāwaliwali i kona hopena.

  • kekahaka
  • danazol
  • diazoxide
  • hoʻoiho
  • Kiora
  • isoniazid
  • Nā estrogens a me nā progestogens,
  • humuhua's derivatives,
  • pahonopio,
  • haluluHalakalaha
  • hormone thyroid
  • atypical antipsychotics,
  • nā mea pale o protease.

ʻO nā mea e hāʻawi i nā hopena like ʻole i ka wā i lawe pū ʻia ai:

Nā lāʻau lapaʻau e mask i nā hōʻailona o ka hypoglycemia:

  • mau poloka beta,
  • clonidine
  • halihaili
  • lahui.

Nā ʻōlelo kikoʻī

Hōʻailona ʻia me:

  • hāpai a hāpai nā lids
  • 'elemakule
  • me ka leole a me ka maikaʻi ʻole
  • e loaʻa ana i nā maʻi endocrine a me ka stenosis o nā coronary arteries a me nā kīʻaha o ka lolo,
  • nā mea maʻi me ka retinopathy.

ʻAʻole kūpono no ka mālama ʻana i ka ketoacidosis a me ke kinai ʻana mai ka comog hypoglycemic.

ʻAʻole kūpono pū nā mea maʻi e koi ana i ka hapa haʻahaʻa o ka insulin. Pono ʻia ke hoʻoponopono ʻana.

Ke kaʻi nei o nā kaʻa, pono e mālama ʻia ka mālama ʻana, no ka mea aia ka pilikia nui o ka hypoglycemia. ʻOi aku ka maikaʻi e hōʻole i ka kaʻa i ka wā o ka mālama holoʻokoʻa.

Hoʻokuʻu ʻia wale ia ma ke kau ʻana.

Hoʻohālikelike me nā kikowaena

ʻOkoʻa nā Tujeo Solostar mai nā hoʻomākaukau ʻē aʻe o ka inika i loko o nā mea waiwai. ʻO ka ʻokoʻa me nā anuanu e hoʻohana pinepine ʻia nei e hōʻike ʻia ma ka papa ʻaina.

ʻAno inoa, ʻano waiwaiMea hanaLoaʻa a me nā ponoʻoleKūʻai, rub.
Lantus, insulin glargineSanofi-Aventis, KelemāniaAloha: hiki ke kuhikuhi ʻia no nā keiki mai ʻeono makahiki.

Cons: haʻahaʻa haʻahaʻa o ka mea hana, pau wikiwiki ka hopena.

3700/5 peni syringe o 3 ml
Levemir, kahi detemir insulinʻO Novo Nordisk, Denemaka.Aloha: kūpono no ka hoʻohana ʻana e nā wahine hāpai a me nā keiki mai nā makahiki 6, akā me ka hoʻoponopono kaulike kūpono.

Cons: kūpono no ka mea ʻole ma mua o ka lā.

Mai 2800/5 peni ʻili ʻo 3 ml
Tresiba, degludecʻO Novo Nordisk, Denemaka.Ke hoʻopiʻi: pololei a hiki i ka 42 hola. Hiki no nā keiki mai ka makahiki.

Cons: kumukūʻai loa, ʻaʻohe maoli i loko o ke kīhāpai.

Mai 7600

ʻO kekahi ka hoʻohana ʻana o kekahi ʻano ʻē aʻe e pono ai ma lalo o ka mākaʻi o ka endocrinologist. Ke pāpā ʻia nei ka lāʻau kūlohelohe ʻole!

Ma keʻano holoʻokoʻa, ke hōʻike ʻia nei kēia hāmeʻa e ka manaʻo maikaʻi mai nā maʻi maʻi me ka ʻike, ʻoi aku ka hoʻohālikelike ʻia me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe.

Olga: "Mai ka makahiki o 19 ua maʻi wau me ka maʻi maʻi maʻi, ua hoʻāʻo wau i nā lāʻau lapaʻau like ʻole. Ma mua, ua hoʻopā ʻia ʻo Lantus, akā ua hōʻa lākou i ka hāʻawi ʻana iā ia i nā pōmaikaʻi. Hoʻouna ʻia i Tujeo. ʻAʻole hiki iaʻu ke hoʻohana hou ʻia, akā, e kuhikuhi ana ke kauka iā ʻoe e hoʻomaka i kahi meaʻai haʻahaʻa. Manaʻo wau e holomua nā mea a pau. ʻO nā mea hoʻohui, ʻike wau he mea maʻalahi loa kona hopena. "

ʻO Victor: "ʻO ka insulin" Tujeo "e ʻoi aku ka mea ma mua o ka" Lantus ", no laila ua hoʻohana pinepine au iā ia. Akā i ka laulā, makemake au i ke kōpaʻa kūpaʻa, me ka ʻole o ka hāʻule. Ke hahai nei wau i ka papaʻai a kuhikuhi aku iā ʻoe, a laila ʻaʻole i loaʻa kekahi pilikia. "

Anastasia: "Makemake wau iā Tujeo ma mua o Levemir, kahi wau i hoʻokahi makahiki o hoʻokahi makahiki. Hāpai ʻo ia i ke kō i ka mea āna i hele ai i kahi moe - me kaʻu e kū nei. ʻAʻohe pō ʻauaka i ka hypoglycemia. A ʻo ka mea nui loa - he mea kūpono ia e hoʻohana, a hāʻawi ʻia nō hoʻi nā pōmaikaʻi ma ka hale kūʻai. ”

Anna: “Ua hoʻohana mua wau iā Lantus. ʻO ka manawa hope a lākou i hāʻawi aku ai iā Tujeo i ka haleʻaina, ma hope o ka nīnau ʻana i ke kauka, ua hoʻoholo ʻo ia e hoʻāʻo. Ua hoʻonui iki wau i ka make mua, me ka ʻōpū o Humalog kahi aʻu e hoʻohana ai me ia. Ma hope o ʻekolu mau lā hoʻokolohua, ua loaʻa kekahi ʻano kūpono i kēia manawa, i kēia manawa pili wau iā ia. Makemake wau i nā insulin maʻamau, ʻaʻohe hoʻopiʻi. "

Dmitry: "He 23 makahiki wau, ua hoʻohana wau e kuhi iā Lantus. Ua hoʻohuli iki ke kauka i ka Tujeo, a ʻaʻole wau makemake iā ia. Ua hoʻomaka ʻoi i loko ka Sugar, pono wau e hoʻohana iā Novorapid. Ma hope o hoʻokahi mahina o ka ʻeha, hoʻi hou ʻo ia i Lantus. ʻAʻole kūpono kēia lāʻau lapaʻau iaʻu. "

Hoʻohālikelike

E like me kāu e ʻike ai, ʻike pū ʻia ʻo Tujeo Solostar Me ke koho kūpono o ka lāʻau a me kāna mau laʻa, ʻoi aku ka maikaʻi o ke ola o ka maʻi maʻi. No laila, mahalo nui nā loea i nā insulins lōʻihi a kuhikuhi iā lākou. A ʻo nā loiloi o kēia lāʻau lapaʻau ka mea kūpono ke kūpono no ka hapa nui o nā maʻi me ka maʻi maʻi.

ʻLoe a me ke kākele

Nā ʻōlelo ʻōlelo ʻao
ʻO nā mea kikowaena o Tujeo SoloStar® (insulin glargine 300 IU / ml) e pili wale ana ia Tujeo SoloStar® a ʻaʻole kūlike i nā wahi ʻē aʻe e hōʻike ana i ka ikaika o ka hana a nā mea hoʻohana ponoʻī insulin. E hoʻokele ʻia ʻo Tugeo SoloStar® subcutaneously hoʻokahi manawa i ka lā ma kēlā me kēia manawa o ka lā, ʻoluʻolu hoʻi i ka manawa like. ʻO ka lāʻau Tujeo SoloStar® me kahi hōʻaʻai hoʻokahi ma ka lā hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi hoʻonohonoho kūpono no nā injections: inā pono, hiki i nā mea maʻi ke kau i loko o nā hola 3 i mua o a i ʻole 3 mau hola ma hope o kā lākou manawa maʻamau.
ʻO nā waiwai kiko o ke kōpona o ke koko, ka pā ma ka manawa a me ka manawa o ka hoʻoponopono / hoʻokō ʻana o nā lāʻau hypoglycemic pono e hoʻoholo a hoʻoponopono ʻia hoʻokahi.
Pono paha ka hoʻoponopono ʻana i ka hana hoʻohālikelike, no ka laʻana, i ka hoʻololi ʻana i ke kaumaha o ke kino o ka mea maʻi, ke ola, ke hoʻololi ʻana i ka manawa o ka hoʻomehana ʻana o ka insulin, a i ʻole nā ​​kūlana ʻē aʻe e hoʻonui ai i ka predisposition i ka hoʻomohala ʻana o ka hyp- a i ka hyperglycemia (ʻike i ka ʻāpana "Kūlana Kūlana"). Pono e hoʻololi ʻia nā hoʻololi o ke aniani o ka insulin a me ka mālama pono a ma lalo o ka mālama ʻana i nā maʻi lapaʻau.
ʻAʻole ʻo Tujeo SoloStar® ka insulin i koho no ka mālama ʻana i ka ketoacidosis maʻi. I kēia hihia, pono ke hāʻawi ʻia i ka makemake o ka hoʻokō intravenous o nā hana pōkole hana pōkole.
I nā maʻi āpau me ka maʻi maʻi, ua hōʻike ʻia e nānā i ka ʻike o ka glucose i ke koko.
ʻO ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻohana o ka lāʻau Tujo SoloStar®
ʻO nā maʻi maʻi maʻi 1
Pono e hoʻohana ʻia ʻo Tujeo SoloStar® i ka lā hoʻokahi i ka hui ʻana me ka insulin, e hoʻokele ʻia i ka wā ʻai, a koi aku i kahi hoʻoponopono hoʻoponopono pilikino hoʻokahi.
ʻO nā maʻi maʻi maʻi 2
ʻO ka ʻōlelo mua e hōʻike ʻia nei ʻo 0.2 U / kg o ke kaumaha o ke kino i hoʻokahi manawa i ka lā, a ukali ʻia e ka hoʻoponopono ʻia o hoʻokahi.
ʻO ka hoʻololi mai ka hoʻomalu ʻana o ka insulin glargine 100 IU / ml i ka lāʻau lapaʻau Tujeo SoloStar® a, ʻoiai, mai ka lāʻau Tujeo SoloStar® a i ka glargin insulin 100 IU / ml.
ʻO ka inulin glargine 100 IU / ml a me Tujeo SoloStar® ʻaʻole i kūlike me kā lākou pharmacokinetic, nā hiʻohiʻona pharmacodynamic a me nā hopena maʻi. Ma kēia mea, pili ka hoʻololi mai ka insulin glargine 100 PIECES / ml i ka lāʻau lapaʻau Tujo SoloStar® a me ka wīwī, pono ia e nānā i ke kauka, mālama pono metabola a me ka hoʻoponopono ʻia o kēlā me kēia lāʻau lāʻau:

  • Hoʻololi ʻia mai ka insulin glargine 100 IU / ml i Tujeo SoloStar® hiki ke hana ʻia i kēlā me kēia kikowaena, akā e koi ʻia paha he kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka Tujeo SoloStar® e hoʻokō i nā kiko o ka pehu o ka glucose glucose.
  • Ke hoʻololi nei mai ka hoʻohana ʻia ʻana o ka lāʻau Tujo SoloStar® i ka insulin glargine 100 IU / ml e hōʻemi i ka hopena o ka hypoglycemia, hoʻēmi ʻia ka nui (e pili ana i 20%), e ukali ʻia e ka hoʻoponopono hoʻoponopono inā pono
Hōʻike ʻia ka mālama ponoʻi ʻo ka metabolic i ka wā a i loko o nā hebedoma mua ma hope o ke hoʻololi ʻana mai kekahi o kēia mau lāʻau i kahi.
Ke hoʻololi ʻana mai ka insulin basal ʻē aʻe i Tujeo SoloStar®

Ke hoʻololi nei mai kahi hoʻoponopono lapaʻau me ka insulins waena a me ka lōʻihi ka hana ʻana i ka insulins lapaʻau me ka Tujeo SoloStar®, pono paha e hoʻololi i ka wai ʻana o ka insulin basal a hoʻoponopono i ka therapy hypoglycemic concurrent (hoʻololi i nā kaila a me ka manawa o ka hoʻokō ʻana i nā insulins pōkole a me nā analogue hana wikiwiki, a i ʻole nā ​​dosis a me ke ʻano o ka hypoglycemic concurrent. lāʻau lapaʻau).

  • ʻO ka hoʻololi mai kahi ʻaeʻī hoʻokahi o ka insulin basal i ka lā i kahi hoʻokele hoʻokahi o Tujeo SoloStar® i ka lā i hiki ke lawe ʻia ma ke kumu o kahi pūʻulu no kēlā me kēia o ka nui o ka nui o ka insulin basal ma mua o ka lā.
  • Ke hoʻololi nei mai ka ʻelua o ka hoʻokele ʻana o ka insulin basal i kahi hoʻokele hoʻokahi o Tujeo SoloStar®, ʻo ke ʻano kumu mua o Tujeo SoloStar® ka 80% o ka nui o kēlā me kēia lā o ka insulin basal, ka hana o ka huna.
ʻO nā mea maʻi me nā dosis kiʻekiʻe o ka insulin, ma muli o ke kūʻana o nā antibodies i ka insulin kanaka, e loaʻa hou ka pane maikaʻi hou iā Tujo SoloStar®.
I ka wā o ka hoʻololi i ka lāʻau Tujo SoloStar® a i loko o kekahi mau pule ma hope o ka lawelawe ʻana, e koi ʻia ka mālama ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe metabolab.
Me ka hiki ʻana o ka kaohi metabolic a me ka hopena e piʻi aʻe ana i ka ulu ʻana o ka inika, pono ke koi ʻia ka hoʻoponopono hou aku. Hiki ke koi ʻia ka hoʻoponopono ʻana i ka dimen regimen, i ka hoʻohuli ʻana, i ka wā e hoʻololi ai i ke kaumaha o ke kino a i ʻole ke ʻano o ka mea maʻi, i ka manawa e hoʻokele ʻia ai ka nui o ka insulin, a i ʻole ke ʻano aʻe i nā kūlana ʻē aʻe e hoʻonui ai i ka predisposition i ka hoʻomohala ʻana o ka hypo- a me ka hyperglycemia.
ʻO ka hoʻololi i ka hoʻohanaʻana i ka lāʻau Tujo SoloStar® i nā insulins basal ʻē aʻe

I ka wā o ka hoʻololi o ka lāʻau hoʻomālamalama ʻo Tujo SoloStar® i ka hoʻohana ʻana i nā insulin basal ʻē aʻe a i loko o kekahi mau pule ma hope o ka hala ʻana o ka lawelawe, ʻānō ka mālama ʻia ʻana o ka maʻi lapaʻau a me ka mālama pono metabolic.
A manaʻo ʻia e huli i nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau e hoʻoneʻe i ka mea maʻi.
Hoʻohui a me ka hoʻoulu
ʻAʻole hoʻohui ʻia ʻo Tujeo SoloStar® me kekahi insulin ʻē aʻe. Ke alakaʻi nei ka hui ʻana i kahi hoʻololi i ka ʻaoʻao o ka inoa o Tujeo SoloStar® i ka manawa a kumu.
ʻAʻole pono e hoʻoheheʻe ʻia ʻo Tujeo SoloStar®. Hiki i ka melusi ke alakaʻi i kahi hoʻololi i ka ʻaoʻao o ka hana a ka lāʻau Tujo SoloStar®.
Nā hui ahonui kūikawā

E na keiki
ʻO ka palekana a me ka hopena o Tujeo SoloStar® i nā keiki a me nā ʻōpio ma lalo o ka 18 makahiki o kēia makahiki ʻaʻole i hoʻokū ʻia (e ʻike i ka pauku Pharmacokinetics).
ʻO nā maʻi maʻi
Hiki ke hoʻohana ʻo Tujeo SoloStar® i nā maʻi maʻi maʻi. Kūpono ʻia ka mālama ʻana i ke kaohi glucose o ke koko, a pono ke koho pono ʻia ka nui o ka insulin. I nā poʻe maʻi kahiko, ʻo ka hoʻomohala holomua o ka hana māla hiki ke alakaʻi i ka emi mau o ka pono o ka insulin (e ʻike i nā ʻāpana "Pharmacodynamics", "Pharmacokinetics" a "Nā Kūlana Kūlana").
ʻO nā mea maʻi me ka maikaʻi ʻole o ka pūpū
Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Tujeo SoloStar® i nā maʻi i nā pilikia renal. Kūpono ʻia ka mālama ʻana i ke kaohi glucose o ke koko, a pono ke koho pono ʻia ka nui o ka insulin. I ka poʻe maʻi me ka pīhoihoi o nā maʻi, hiki ke emi i ka pono o ka insulin ma muli o ka nāwaliwali o ka metabolism insulin (e nānā i nā ʻāpana "Nā Manaʻo Kūʻai", "Pharmacodynamics" a me "Pharmacokinetics").
ʻO nā maʻi me ka palaualohi maʻa
Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Tujeo SoloStar® i nā maʻi i nā maʻi aho. Kūpono ʻia ka mālama ʻana i ke kaohi glucose o ke koko, a pono ke koho pono ʻia ka nui o ka insulin. I ka poʻe maʻi me ka maʻi hepatic, hiki ke emi ka pono o ka insulin ma muli o ka emi ʻana o ka gluconeogenesis a me kahi haʻahaʻa o ka metabolism insulin (e ʻike i nā ʻāpana "Pharmacodynamics". "Pharmacokinetics" a me nā "Nā Manaʻo Kūʻai kūikawā").
Ke ʻano o ka noi
Hoʻokomo ʻia ʻo Tujeo SoloStar® i ka momona o ka ʻōpū o ka ʻōpū, nā poʻohiwi a me nā kuʻekuʻe. E loli ka nui o nā wahi i ʻōlelo ʻia me kēlā me kēia maʻi hou i loko o nā wahi i ʻōlelo ʻia no ka hoʻoponopono lāʻau.
ʻAʻole kumu ʻo Tujeo SoloStar® no ka hoʻokō intravenous.
Hoʻomaopopo ka lōʻihi o ka hana o ka glargine insulin i ka wā i hoʻokomo ʻia ai i ka momona subcutaneous. Hoʻokomo ka keʻena i loko o ka dosis subcutaneous maʻamau e hōʻeha i ka hypoglycemia koʻikoʻi.ʻAʻole kumu ʻo Tujeo SoloStar® no ka hoʻohana me kahi pā infusion insulin.
ʻO Tujeo SoloStar® kahi hopena maʻalahi, ʻaʻole he kalii, no laila, ʻaʻole i koi ʻia ka resuspension.
Ke hoʻohana nei i ka peni syringe Tujeo SoloStar®, nā pona he 1 a 80 mau pūʻulu no ka maʻi he hiki ke lawelawe ʻia i ka nui o ka wai lāʻau.

  • Hōʻike ka Tujeo SoloStar® Syringe Pen Dose Counter i ka nui o nā pūʻulu o Tujeo SoloStar® e hoʻokele ʻia nei. Ua hoʻokumu ʻia i ka Tujeo SoloStar® Syringe Pen no ka hoʻomākaukau ʻana no ka Tujeo SoloStar®, no laila, ʻaʻohe koi o ka loli hou ʻana.
  • ʻAʻole loa e haʻalele ʻia ʻo Tujeo SoloStar® mai ka pahu penikala mauʻu i loko o ka ʻāʻāʻaʻa (e ʻike i nā "Nānā Manaʻo Kūʻai").
  • Mai hoʻohana hou i nā pono. Ma mua o kēlā me kēia inikini, pono e hoʻopili ʻia ka lāʻau pono hou. Hoʻohana hou i nā kuʻi nui i ka hopena o ka clogging, hiki iā ia ke alakaʻi i kahi haʻahaʻa o lalo a i ʻole overdose. Eia kekahi, ʻo ka hoʻohana ʻana o ka pono ponoile hou no kēlā me kēia inikini e hōʻemi i ka hopena o ka hoʻohā a me nā maʻi.
  • Inā koho ʻia ka jaritā, pono ʻole ka mea maʻi i nā ʻōkuhi i ka STEP 3 "Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana i ka Tujeo SoloStar® Syringe Pen" (e ʻike i lalo).
I mea e pale aku ai i nā maʻi kahe o ke koko, ʻaʻole pono ka hoʻohana ʻana o ka peni o ka insulin e nā mea maʻi aku ma mua o ka mea hoʻokahi, ʻoiai ke hoʻololi ʻia ka pono.
No ka hoʻohana pono ʻana i ka peni ʻo Tujeo SoloStar® Syringe, ʻike ma lalo aʻe o "Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana i ka Tringeo SoloStar® Syringe Pen". I ka haʻalele ʻana i ka hiki ke lawelawe hewa ʻole (ʻaʻole i hiki ʻole) ke ʻano o ka insulin ʻē aʻe ma mua o Tujeo SoloStar®, e nānā pono i ka lepili i ka penakā syringe ma mua o kēlā me kēia ʻōkuhi (ma ka loulou mauʻu pū me ka peni ʻo Tujeo SoloStar®, ua hōʻike ʻia ke ʻano ʻo 300 IU / ml "ma kahi ʻano ʻala) . ^ E Ha yM.
ʻO ka hua ʻōlelo o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau ma ka Tujeo SoloStar® disposable syringe pen ma hope o ka hoʻohana mua ʻana he 4 mau wiki a mālama ʻia i kahi wahi pōʻeleʻele. Manaʻo ʻia e hōʻike i ka lā o kāna hoʻohana mua ʻana ma ka loulou o ka peni ʻo ka syringe.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka