Ke hoʻohana ʻia ʻo amoxiclav 1000: mau uku, nā kānāwai o nā hoʻokele a me nā hopena ʻaoʻao

nā mea hoʻoikaika: amoxicillin a me clavulanic acid

ʻO ka papa 1 he amoxicillin (ma ke ʻano o ka amoxicillin trihydrate) 875 mg, clavulanic acid (ma ke ʻano o ka pā clavulanate potassium) 125 mg

nā mea waiwai: microcrystalline cellulose, sodium starch glycolate (type A), colloidal anhydrous silicon dioxide, magnesium stearate, coating mix (e loaʻa ana: hydroxypropyl methylcellulose, titanium dioxide (E 171), copovidone, polydextrose, polyethylene glycols (macrogly).

Pākuʻi helu. Nā papa hana ʻulaʻī.

Nā waiwai pilikino a me nā kemika: nā papa ʻaina ʻoniʻoni, keʻokeʻo a ʻemi paha keʻokeʻo me kahi hāpē melemele, oval me ka ʻaoʻao biconvex, me ka pilikia ma ka ʻaoʻao hoʻokahi.

ʻĀpana Pharmacotherapeutic. Nā mea lawelawe antimicrobial no ka hoʻohana ʻōnaehana pono. ʻO nā antibiotics Beta-lactam, penicillins. ʻO ka hui pūʻana o nā penicillins me nā beta-lactamase inhibitors. Amoxicillin a me kahi pale enanthini. ATX code J01C R02.

ʻO nā waiwai Pharmacological

ʻO Amoxicillin kahi antibiotic semi-synthetic me ka laulā ākea o ka hana antibacterial e kūʻē i nā microorganisms gram-maikaʻi a me ka gram-negatif. Hoʻopiliʻo Amoxicillin i ka β-lactamase a wāwahi i lalo o kona mana, no laila, ʻaʻole ka hoʻoikaika o ka hanaxicillin i nā microorganism synthesizing o kēia enzyme. Loaʻa ka mika Clavulanic i kahi hana β-lactam e like me ka penicillins, me ka hiki ke hana ʻole i nā enzymes o β-lactamase e pili ana i nā microorganism kū'ē i penicillins a me cephalosporins. ʻO ka hana kūikawā, ua hana ia i kahi hana kūʻē i ka plasmid β-lactamases koʻikoʻi, ʻo ia ke kuleana no ka ulu ʻana o ke kū'ē i ka antibiotics.

ʻO ka noho ʻana o ka acid clavulanic i ka pūmike o Amoxil-K 1000 e mālama i ka amoxicillin mai ka pala e nā enzy-lactamase enzymes a hoʻonui i ka hana antibacterial o amoxicillin, e komo pū me nā mea nui microorganisms kūpaʻa i ka amoxicillin a me nā penicillins a me cephalosporins.

ʻO nā microorganisms i hōʻike ʻia ma lalo nei e like me ka nānā ʻana i ka vitro sensitivity i ka amoxicillin / clavulanate.

Gram-maikaʻi aerobes: Bacillus anthracis, Enterococcus faecalis, Listeria monocytogenes, Nocardia asteroids, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, Streptococcus agalactiae, Streptococcus viridans, 'ē aʻe β-hemolytic laha' o Streptococcus, Staphylococcus aureus (metitsilinchuvstvitelnye ke kanana nei), Staphylococcus saprophyticus (metitsilinchuvstvitelnye ke kanana nei), coagulase-io staphylococci (nā kānana paʻakikī-methicillin).

Aerobes Gram-negative: Bordetella pertussis, Haemophilus influenza, Haemophilus parainfluenzae, Helicobacter pylori, Moraxella catarrhalis, Neisseria gonorrhoeae, Pasteurella multocida, Vibrio cholera.

ʻO kekahi: Borrelia burgdorferi, Leptospirosa ictterohaemorrhagiae, Treponema pallidum.

Anaerobes Gram-positive: species of Clostridium, Peptococcus niger, Peptostreptococcus magnus, Peptostreptococcus micros, species Peptostreptococcus.

Anaerobes Gram-negative: Nā mea ola Bacteroides (me nā Bilisoides fragilis), Capnocytophaga, Eikenella corrodens species, Fusobacterium species, Porphyromonas species, Prevotella species.

Hiki i nā kūlapa i lilo i kū kūlike.

Aerobes Gram-negative: Escherichia coli, Klebsiella oxytoca, Kitussi pneumonia, Klebsiella species, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, nā ʻano like Proteus, nā ʻano Salmonella, nā ʻano Shigella.

Aerobes gram-positive: nā ʻano o Corynebacterium, Enterococcus faecium.

Aerobes Gram-Negative: ʻAm Acobobacter species, Citrobacter freundii, Enterobacter species, Hafnia alvei, Legionella pneumophila, Morganella morganii species, Providencia species, Pseudomonas species, Serratia species, Stenotrophomas maltophilia, Yesinia enterolitica.

ʻO kekahi: Chlamydia pneumonia, Chlamydia psittaci, Chlamydia spp., Coxiella burnetti, Mycoplasma spp.

Hoʻohālike ka lāʻau laila ʻo ka pharmacokinetic o amoxicillin a me ka waikawa clavulanic. ʻO ka ʻike kiʻekiʻe loa i ka serum o ke koko o nā mea ʻelua a hōʻea i ka hola 1 ma hope o ka lawe ʻana i ka lāʻau. Loaʻa ka pae kiʻekiʻe o ka ʻimi ʻana inā loaʻa ka lāʻau i ka hoʻomaka ʻana o kahi pāʻina.

Kuhi i ka make o Amoxil-K 1000 e hoʻonui i ke kiʻekiʻe o ka lāʻau i loko o ka serum koko ma kahi o ka hapalua.

ʻO nā māhele ʻelua o ka lāʻau, ʻo clavulanate a me amoxicillin, he haʻahaʻa haʻahaʻa loa no ka nakinaki ai i nā protein plasma, ma kahi o 70% o lākou e mau nei i ka serum koko i kahi kūlana kūlohelohe.

ʻO ka mālama ʻana i nā maʻi maʻi bacterial i nā pākeke a me nā keiki i hoʻoulu ʻia e nā microorganism i ka naʻau Amoxil-K 1000:

  • sinusitis maʻi pālua,
  • ʻitislelo Oto
  • ua hōʻoia ʻia ka exacerbation o ka bronchitis paʻa,
  • nā kaiāulu kaiāulu loaʻa,
  • pūnana cystitis
  • pirelonephritis,
  • nā hopena o ka ʻili a me nā malu palupalu, e pili pū ana me ka cellulitis, nā kahu holoholona, ​​nā ʻaleʻa dentoalveolar kino me ka cellulitis maʻamau,
  • nā hopena o nā iwi a me nā ʻuʻuku, me ka osteomyelitis.

Nā Hoʻohui

ʻO ka hypersensitivity i nā mea o ka lāʻau lapaʻau, i nā mea antibacterial o ka hui penicillin.

ʻO ka hele ʻana i ka moʻolelo o nā hopena koʻikoʻi e pili ana i ka hypersensitivity (e like me Ch. Anaphylaxis) pili me ka hoʻohana ʻana i nā ʻaila ʻβ-lactam lua (e komo pū ana me Ch. Cephalosporins, carbapenems a i ʻole monobactams).

He mōʻaukala o ka jaundice a i ʻole orfra hana i pili i ka hoʻohana ʻana o ka amoxicillin / clavulanate.

Hoʻopili me nā lāʻau lapaʻau a me nā ʻano ʻē aʻe ʻē aʻe.

ʻAʻole aʻo ʻia ka hoʻohana pinepine ʻana o probenecide. Hoʻolaha ʻo Probenecid Hoʻopili i ka kinikini tubular huna o ka amoxicillin. ʻO kona hoʻohana pinepine ʻia me ka lāʻau lapaʻau "Amoxil-K 1000" hiki ke alakaʻi i ka hoʻonui o ke kiʻekiʻe o ka lāʻau i ke koko no ka manawa lōʻihi, akā ʻaʻole ia i hoʻopilikia i ke kiʻekiʻe o ka clavulanic acid.

ʻO ka hoʻohana pinepine ʻana o allopurinol i ka wā mālama me ka amoxicillin e hoʻonui i ka hopena o nā hopena alia. ʻO ka hoʻohana ʻana o ka ʻikepili i ka hoʻohui hoʻohui o ka hoʻomākaukaux o ka amoxicillin a me ka clavulanic acid me nā ʻōlelo allopurinol.

E like me nā antibiotics ʻē aʻe, hiki i ka Amoxil-K 1000 ke hoʻopilikia i ka flora aaline ma o ka hōʻemi ʻana i ka reabsorption estrogen a me ka hopena o nā mea hoʻohālikelike waha i hui pū ʻia.

Aia kahi manaʻo o ka hoʻonui o ka pae ma ka pae o ka internationalization normalized ratio (MHF) i nā maʻi i mālama ʻia me acenocumarol a i warfarin a lawe i ka amoxicillin. Inā makemake ʻia kēlā pono, e nānā pono ʻia ka manawa prothrombin a i ʻole ka pae o ka ratio o ka honua i nānā pono ʻia, a inā pono, hoʻomau ʻia ka mālama ʻana me Amoxil-K 1000.

I loko o nā mea maʻi i mālama ʻia me ka mycophenolate mofetil, ma hope o ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻohana ʻana i ka amoxicillin waha me ka clavulanic acid, ʻo ka pā mua o ka hoʻomoʻomaʻi ʻana o ka metabolite ikaika o ka waikika mycophenolic e emi ma kahi o 50%. ʻAʻole kūpono kēia loli i ka pae pre-dosis i ka hoʻololi i ka hilahila piha o ka waikawa mycophenolic.

Hiki i nā penicillins ke hōʻemi i ka hoʻopihapiha o nā methotrexate, hiki ke alakaʻi i ka piʻi o nā pehu o ka hopena.

Nā hiʻohiʻona noi

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka maʻi me Amoxil-K 1000, pono e hoʻoholo pololei i ka noho ʻana ma ka mōʻaukala o nā hopena o ka hypersensitivity i nā penicillins, cephalosporins a me nā mea ʻē aʻe.

Ka maʻi koʻikoʻi, a me kekahi mau manawa hōʻeha i ka maʻi hypersensitivity (anaphylactic reaction) ʻike ʻia i nā mea maʻi i ka wā penicillin therapy. Loaʻa kēia mau hopena i ka poʻe me nā hopena like i ka penicillin i ka wā ma mua (ʻike

I ka hihia, ua hōʻike ʻia ka hopena o ka maʻi e nā microorganisms i kūpono i ka amoxicillin, pono e kaupaona i ka hiki ke hoʻololi ʻana mai ka hui ʻana o ka amoxicillin / clavulanic acid i ka amoxicillin e like me nā ʻōlelo Hoʻolaha.

ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia kēia ʻano dosage o Amoxil-K 1000 inā makemake paha ia e kūleʻa ʻia nā pathogens i β-lactams, a ʻaʻole pū nō hoʻi e hana i ka maʻi pneumonia i kumu ʻia e ka pneumoniae.

ʻAʻole i kuhikuhi ʻia ʻo Amoxil-K 1000 no ka mea i ʻike ʻia i ka mononucleosis hopohopo, no ka mea, ua hōʻike ʻia nā hihia o ka nui o ka lāʻau nui a me ka hoʻohanaxicillin ma kēia ʻano.

ʻO ka hoʻohana lōʻihi ʻana o ka lāʻau hiki ke ulu nui i ka ulu ʻana o ka mea hoʻopiʻi o ka microflora i ka lāʻau lapaʻau Amoxil-K 1000.

ʻO ka hoʻomohala ʻana o ka erythema polymorphic i pili me nā pustules i ka hoʻomaka ʻana o ka mālama ʻana, ʻo ia paha kahi hōʻailona o ka pustulosis exanthematous maʻamau (e ʻike i ka Pauku "Nā Hōʻailona ʻoi aʻe"). I kēia hihia, he mea pono e hooki i ka mālama ʻana, a hoʻomohala hou i ka hoʻohana ʻana o nā amoxicillin.

Pono e hoʻohana ʻia ʻo "Amoxil-K 1000" me ka akahele i ka poʻe maʻi me nā hōʻailona o ka hiki ʻole o ke akeʻai (e ʻike i nā Māhele "Dosage a me" Administration "," Contraindications "," Adverse Reaction "). ʻO nā hopena ʻino loa mai ka puʻu i hana nui ʻia i nā kāne a me nā poʻe maʻi maʻi a ua hoʻopili ʻia me ka mālama lōʻihi ʻana me ka hoʻonaninani ʻo amoxicillin / clavulanic acid. I loko o kēia mau ʻano, ua hōʻike ʻia nā keiki. I nā hui āpau o nā maʻi, ua hele pinepine ʻia nā hōʻailona i ka wā ma hope o ka mālama ʻana, akā i kekahi mau mea ua ʻike ʻia he mau mahina ma hope o ka pau ʻana o ka mālama ʻana.

Ma ka laulā, ua hoʻohuli ʻia kēia mau ʻōuli. Hiki i kaʻeha hōʻeuʻeu mai ka puʻuwai a koʻikoʻi iki. Ua hele mau lākou i nā mea maʻi me nā maʻi concomitant koʻikoʻi a i ʻole ka hoʻohana pū ʻana me nā lāʻau lapaʻau, e hoʻopilikia paha i ka ate (ʻike.

Ke hoʻohana ʻana i ka aneane lāʻau āpau āpau, ua hōʻike ʻia ka hopena o nā colitis e pili ana i ka antibiotika, mai ka colitis māmā a i ka colitis hoʻoweliweli ola (e ʻike i ka ʻāpana "Hōʻino ʻino". He mea nui ia e hoʻomanaʻo i kēia inā inā hele ka lolo i nā mea maʻi i ka wā a ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau maʻi. I ka hanana o ka colitis e pili ana i ka antibiotika, e hoʻopau koke ʻia ka mālama ʻana me Amoxil-K 1000, a hoʻomaka pono ka mālama kūpono.

Kēia hiki i nā poʻe maʻi e lawe pū ana iā Amoxil-K 1000 a me nā anticoagulants waha, ke nānā ʻia kahi hoʻonui o ka manawa prothrombin, kahi kiʻekiʻe o ke kaina o ka internationalization normal ratio ratio (MHC). Me ka hoʻomohala pinepine ʻana o nā anticoagulants, pono ka nānā ʻana o nā ʻōnaehana laboratorium e pono ai. Hiki i ka hoʻoponopono hoʻoponopono ʻia o nā anticoagulants waha e mālama pono i ke kiʻekiʻe o ka hoʻokūkū.

No ka poʻe maʻi me ka hana renal lēkeʻe, pono ia e hoʻoponopono i ka pauku e like me ke kiʻekiʻe o ka renal maikaʻi ʻole (ʻike i ka Māhele "Dosage and Administration").

I nā maʻi me ka hoʻokaʻawale i ka urine excretion, hiki i ka crystalluria ke ʻike pinepine i ka nānā ʻia, ʻo ka nui me ka mālama makua o ka lāʻau. No laila, e hōʻemi i ka hopena o ka crystalluria i ka wā e mālama ai me nā dosis kiʻekiʻe, ua manaʻo ʻia e kaulike i ke kaʻe i loko o ke kino (e ʻike i ka ʻāpana "Overdose").

I ka hoʻomaʻamaʻa ʻana me ka amoxicillin, pono e hoʻohana ʻia nā ʻano o ka enzymatic me ka glucose oxidase e hoʻoholo i ka pae o ka glucose i ka urine, no ka mea, hiki i nā ala ʻē aʻe ke hāʻawi i nā hopena maikaʻi ʻole.

Hiki i ke kūleʻa o ka clavulanic i ka mākaukau e hiki ai ke hoʻomāliʻokeʻo i ka immunoglobulin G a me ka albumin i nā membrane erythrocyte, ma muli o kahi hopena hopena kūpono ʻole i ka wā o ka hoʻokolohua Coombs.

Aia nā hopena o nā hopena hoʻokolohua maikaʻi ʻole no ka hiki ʻana o Aspergillus i nā mea maʻi i mālama ʻia me ka asamxicillin / clavulanic acid (me ka hoʻohana ʻana o ka hōʻike Bio-Rad Laboratories Platelis Aspergillus EIA). No laila, ʻo kēlā mau hopena maikaʻi i nā maʻi e loaʻa ana i ka acidxxillillin / clavulanic e pono e unuhi me ka akahele a hōʻoia i nā hana diagnostic ʻē aʻe.

Hoʻohana i ka wā hāpai a lactation.

Nā hana hoʻohua o nā holoholona (i ka wā e hoʻohana ai i nā dosis he 10 mau manawa o ka nui o ke kanaka) o nā waha a me nā makua no ka hui ʻana o ka amoxicillin a me ka clavulanic acid, ʻaʻole i hōʻike i kekahi hopena teratogenic. I loko o kahi haʻawina e pili ana i nā wahine me ka wā o ka hakahaka o nā membintes fetal, ʻo ka hoʻohana ʻana o ka prophylactic i ka amoxicillin a me ka clavulanic acid i hoʻonui ʻia i ka pilikia o ka necrotizing enterocolitis i loko o nā keiki hou. Pale aku i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau i ka wā ʻo ka hapai ʻana, ʻoi aku hoʻi i ka trimester mua, koe wale nō nā mea i loaʻa i ka pōmaikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau.

Hoʻopili ʻia nā mea ʻelua o ka lāʻau i ka umauma umauma (ʻaʻohe ʻike e pili ana i ka hopena o ka acid clavulanic ma nā keiki hānai hānai). Wahi a ia, i nā pēpē, ke nānā ʻana a me ka maʻi fungal o nā membous mucile e hele, no laila ʻo ka mālama umauma.

ʻO ka lāʻau lapaʻau "Amoxil-K 1000" i ka wā o ka hoʻouluulu hiki ke hoʻohana ʻia i ka manawa wale nō, e like me ke kauka, loaʻa nā pōmaikaʻi o ka noi ma luna o ka hopena.

ʻO ka hiki ke pā i ka hopena o ka hopena i ka wā e lawe ana i nā kaʻa a i ʻole nā ​​hana ʻē aʻe.

ʻO nā haʻawina e noiʻi ai i ka hiki o ka lāʻau e hopena i ka hopena o ka hopena i ka wā i lawe ʻole ʻia ai nā kaʻa a i ʻole nā ​​hana ʻē aʻe. Eia nō naʻe, hiki mai paha nā lono hewa (e.g., kūloko o ke kuʻuna, dizziness, hōʻino), e pili ana i ka hiki ke lawe i kahi kaʻa a i ʻole nā ​​hana ʻē aʻe.

ʻ a me ke kākele

Pono e hoʻohana ʻia ka lāʻau lapaʻau e like me nā alakaʻi kūwaho no ka maʻi antibiotic a me nā ʻike ʻikepili i ka antibiotic. Hoʻololi ka ʻike i ka amoxicillin / clavulanate mai kēlā me kēia wahi a i ʻole loli i ka wā. ʻO ka ʻikepili hālima kūloko, inā pono, e kūkākūkā ʻia, a inā pono, he ʻano hoʻoholo a me ka hoʻāʻo ʻana e ʻike.

Aia ka pālahalaha o nā hōkū i ʻōlelo ʻia i nā pathogens i manaʻo ʻia a me ko lākou māloʻaneʻa i nā lāʻau antibacterial, ka nui o ka maʻi a me ka wahi o ka maʻi o ka maʻi, ka makahiki, ke kaumaha o ke kino a me ka hana o ke kanaka maʻi.

No nā pākeke a me nā keiki me ke kaupaona kino ≥ 40 kg, ʻo ka lā o kēlā me kēia lā he 1 750 mg o ka amoxicillin / 250 mg o clavulanic acid (2 mau papa), ua hoʻokaʻawale ka nui o ka lā i kēlā me kēia helu 2.

No nā keiki me ke kaumaha o ke kino

Inā makemake ʻia nā ʻōmole nui o ka amoxicillin no ka mālama ʻana, e hoʻohana pono nā ʻano lāʻau ʻē aʻe e pale aku i nā palena kiʻekiʻe o clavulanic acid.

Hoʻoholo ʻia ka lōʻihi o ka mālama ʻana i ka pane a ka maʻi maʻi ma ka mālama ʻana. ʻO kekahi mau maʻi (e like me osteomyelitis) pono e mālama lōʻihi.

ʻO nā keiki me ka paona kino

ʻO ka Dose mai 25 mg / 3.6 mg / kg / lā a 45 mg / 6.4 mg / kg / lā, ua māhele ʻia i 2 mau pona.

ʻO nā maʻi maʻi

ʻAʻole pono ka hoʻoponopono ʻana o ka maʻi no nā maʻi maʻi. Inā kūpono, hoʻoponopono ʻia ke ʻano maʻi ma muli o ka hana o nā keiki.

Dosis no ka hana hana aho ole.

Hoʻohana me ka akahele, pono e nānā pinepine i ka hana ate. ʻAʻole lawa nā ikepili no nā loiloi ma ka dosage.

Dosis no ka hana hoka.

ʻO ka lāʻau "Amoxil-K 1000" i kuhikuhi wale no ka mālama ʻana o nā mea maʻi me ka cleinine clearance e ʻoi aku ma mua o 30 ml / mau minuke. In a renal failed me ka hana ʻana i hana ma kahi o 30 ml / min, ʻaʻole i hoʻohana ʻia ʻo Amoxil-K 1000.

Pono e luku ʻia ka papa holoʻokoʻa, ʻaʻole nau e nau. Inā pono, hiki ke wāwahi i ka papa ma ka hapalua a kākā i ka hapalua, ma mua o ka ʻuʻuku.

No ka haʻaluhi maikaʻi loa a hōʻemi i nā hopena hopena mai ka digestive tract, pono e lawe ʻia ka lāʻau i ka hoʻomaka ʻana o kahi pāʻina.

Hoʻoholo kū hoʻokahi ka lōʻihi o ka mālama ʻana. ʻAʻole pono e hoʻomau i ka hoʻomohala ʻana ma mua o 14 mau lā me ka ʻole o ka loiloi o ke kūlana o ka mea maʻi.

Hiki ke hoʻomaka ʻia ka mālama ʻana me ka hoʻokele makua a laila hoʻololi ʻia i ka lawelawe waha.

ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka lāʻau i loko o kahi ʻano hana a me nā hana uku no ka mālama ʻana o nā keiki ma lalo o nā makahiki 12.

Ke keu

Hiki i kahi overdose ke hōʻailona me ka maʻi gastrointestinal tract a me kahi hoʻonāukiuki o ke kaulike wai-electrolyte. Pono e hoʻomanawanui i kēia mau ʻāpana hoʻoweliweli, e nānā ana i ka hoʻoponopono ʻana i ka kaulike wai-electrolyte. Ua hōʻike ʻia nā hihia o ka crystalluria, kahi i alakaʻi ʻia i nā manawa renal (ʻike aʻe

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana iā Amoxiclav 1000 mg

ʻO ka lāʻau lapaʻau i hōʻoia ʻia e Amoxiclav 1000 mg he mau mea nui i loko o kāna palapala:

  1. Amoxicillin trihydrate,
  2. ʻO ka paʻakai clavulanate a i ʻole ka inoa maʻalahi loa he clavulanic acid.

Hoʻolohe ʻAʻole ke kūʻai ʻia ka antibiotika Amoxiclav 1000 i loko o nā lāʻau lapaʻau me ka ʻole o ka papa inoa, no laila pono ke kauka ke kuhikuhi. He mea nui hoʻi ia i kākau ʻia i ka loiloi i ka ʻōlelo Latin.

Loaʻa ka Amoxiclav 1000 i kekahi mau ʻano:

  1. I nā papa no nā pākeke.
  2. ʻO ka pauka no ka hoʻomākaukau ʻana o ka maʻi intravenous.
  3. Ho‘olahaHua.

Nui! ʻAʻole pono e hāʻawi ʻia ʻo Amoxiclav 1000 i kahi keiki - ua loaʻa ka nui o ka lāʻau lapaʻau he nui o ka amoxicillin, ua pili pū kekahi ʻōlelo aʻo ma kēia lāʻau, aia i nā dosages ʻaʻole kākau nā mea e pili ana i nā keiki ma lalo o 12 makahiki.

Hiki i kēlā me kēia mea maʻi ke hoʻopaʻa i ka wehewehe o ka lāʻau lapaʻau i nā kuhikuhi a noi paha i ke kauka e wehewehe i nā kiko o ka nānā.

I nā hihia ua kuhikuhi ʻia ʻo Amoxiclav 1000 mg


ʻO nā papa Amoxiclav 1000 he mau waiwai antimicrobial ma muli o ka amoxicillin, kahi e hui ai i kahi papa inoa o nā huakaʻi kino.

Eia nō naʻe, ʻo ka hana o hoʻokahi mea beta-lactam ka mea liʻiliʻi loa, no ka mea aia he mau beta-lactamase bacteria e kū i nā penicillins. I ia mau hihia, hele mai ka acid clavulanic i ka hoʻopakele - hiki iā ia ke hoʻokō i nā bacteria me ka ʻole o ka neʻe ʻana i ka hopena ma o ke kumu nui o Amoxiclav 1000, a hoʻolako pū ka hoʻolōʻihi i ka lawelawe o ka mea hoʻomehana antimicrobial nui i kēia ligament.

Pono ke ʻano o ka lāʻau lapaʻau i lawe ʻia a lawe ʻia i nā hihia o nā maʻi o ka hanu, e like me ka pneumonia, i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka sinusitis maʻi a me nā otitis media, ke kauka pinepine nei nā kauka no ka mālama ʻana i nā maʻi o nā ʻano like ʻole o ke kino o ke kino a me ka papa. Hoʻohana pū ʻia ia no ka maʻi o ka hōʻemi paʻa i ka venereology a me ka mālama ʻana i ka maʻi maʻi o ka urinary tract.

ʻAʻohe! He laina like ka ʻōmaʻomaʻo Amoxiclav, no laila, ua hoʻokaʻawale ʻia nā ʻōhua like ʻole e mālama i nā maʻi o ka maʻi i ke ʻano paʻakikī.

Pehea e lawe ai iā Amoxiclav 1000 mg

I mea e hoʻomaopopo ai pehea e lawe aku ai iā Amoxiclav 1000, pono mua ʻoe e hoʻopili aku i kahi loea, a me ka lua, e hoʻomanaʻo he ʻōlelo aʻo no ka hoʻohana ʻana e nā pākeke.

Pili nā rula o ka hoʻokomo ʻana i ke ʻano o ka hoʻokuʻu i ka lāʻau lapaʻau, nā mea e makemake ʻia e ka mea maʻi. No laila ke ala o ke noi iā Amoxiclav Quiktab 1000 he mau papa pōkole, no laila e pono e inu ka mea maʻi e inu maikaʻi. ʻAʻole hiki ke hoʻokaʻawale i kahi wikiwiki me kahi pākuʻi maʻamau i kekahi papa Amoxiclav maʻamau, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka inu ʻana me ka wai maʻemaʻe maʻamau.

ʻO nā helu no ka lawe ʻana i ka lāʻau

ʻO ka nui o ka lāʻau lapaʻau e hilinaʻi ʻia i ka nui o ka maʻi. Inā hoʻoholo ka mea loea i kuhikuhi i ka lāʻau lapaʻau i ka maʻa nui o ka maʻi, a laila e noʻonoʻo pono ka lawe i ka lāʻau lapaʻau 2 mau manawa i kēlā me kēia lā 12 mau hola.

Eia nō naʻe, hiki ke ea ʻia nā kala ʻē aʻe, i hilinaʻi pinepine ʻia ma ke ʻano o ke kino, no laila no nā pilikia me nā pūpū a me nā ate, hiki i ka mea maʻi ke kuhikuhi i ka papa hoʻokahi ʻaʻole iʻoi aku ma mua o nā hola 48.

Ke ʻike nei i ka nui o nā papa i loko o kahi pūʻulu o Amoxiclav 1000 mg, hiki iā ʻoe ke helu i ka nui o ka nui no ka papa holoʻokoʻa o ka mālama ʻana. ʻO ka kumu, ke kūʻai ʻia nei ka antibiotika i nā hue he 15 pcs a i ʻole i nā palala o nā mea he 5-7 a pau.

I ka wā hapai a me ka lactation, ʻaʻole ʻōlelo ʻia ʻo Amoxiclav 1000, aia kahi maʻi kiʻekiʻe loa. Ua hōʻoia nā loea loea i ka hānai o ka antibiotika i ka waiū umauma ma o ke koko, a hiki i ka pūpū ma nā paia o ka plasenta.

Nā Mana Kūʻai

ʻO ka mea nāna i lawe i kekahi antibiotik ma kahi liʻiliʻi loa i ʻike ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka lāʻau ma mua o ka ʻai ʻana, me kēia e hoʻomaikaʻi ai i ka hopena o ka lāʻau lapaʻau.

Inā ʻaʻole i lawe ka mea maʻi iā Amoxiclav ma mua o ka ʻai ʻana, a ma hope o ka ʻai ʻana, hiki i kēia ke hōʻeha i ka ʻōpū.

I ka wā mālama, ʻoi aku ka maikaʻi o ka inu ʻana i nā ʻano wai he nui i mea e kōkua ai i nā puna o ka urinary.

Pono ka nānā mua ʻana i ke kūlana o ka mea maʻi, i ka hōʻike mua o nā hopena maikaʻi ʻole, kūpono hoʻi e hōʻike i ke kauka.

Nui! No nā keiki i lalo o 12 mau makahiki aku, ʻoi aku ka nui o ke kino ma mua o 40, a i ka wā hāpai, ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻohana aku iā Amoxiclav 125 a me 250.

Ehia lā e lawe

Pono e hoʻohana ʻia nā antibiotika āpau me ka mālama kūpono loa a me ka hahai ʻana i nā ʻōlelo a ke kauka.

Hiki iā Amoxiclav 1000 ke hoʻokuʻu i ka lā 5-10 lā. Eia nō naʻe, ʻaʻole pono e mālama i ka mālama ʻana i nā hebedoma ʻelua.

Lawe ʻia ka mea kūʻai no Flemoxin Solutab i nā lā 5-7, no laila ke koho ʻana i kahi lāʻau kūleʻa, pono ke kaupaona i ka loiloi a me nā kuʻi. ʻOiai inā e kūʻai aku nā meaʻala liʻiliʻi, akā e hōʻike ʻia ka mea maʻi e hoʻohana iā Amoxiclav 1000, mai haʻalele i kēlā mau kauoha

Nā hopena o ka lāʻau

Loaʻa nā hopena ʻaoʻao mai ka mālama ʻana me Amoxiclav 1000 i kēia mau ʻano:

  • ka maʻi puʻuwai, a i ʻole, no ka hakakā ʻana o ka maʻi me ka nā maʻi, ʻo ka ʻili o ke keaka e loaʻa pinepine ai,
  • pili
  • nā hopena kūlohelohe
  • nā ninia
  • hōʻaʻe ʻia o ka ate,
  • kīhai a me ka ʻeha o ka perineum.

ʻAʻohe! Ma kahi hebedoma ma hope o ka pau ʻana o ka lāʻau lapaʻau, pono nā hiʻohiʻona a pau i ala ʻia aʻe, inā ʻole ʻoe e nīnau i ke kauka.

Pono e mālama ʻia i ka mālama ʻana i ka lāʻau lapaʻau, ʻoiai he mau hopena o ka hopena mai ke ʻano lāʻau o ka lāʻau lapaʻau: nausea, luaʻi, ʻeha, maʻi ʻole, hōʻāhewa ʻia, etc.

Ke lawe nei i ka lāʻau lapaʻau, pono pono e nānā maʻamau i ke ʻano o ka pehu, no ka mea, ʻaʻole i pili ka maʻi antibiotika i ka ʻehā wale nō, akā hiki pū hoʻi i ke luku ʻana.

Hoʻopili i nā mea pono, ke kau ʻia nā mea urinary i lalo o ka hoʻouka ʻana, ʻoiai me ka hana o ka renal impaired, pono ka hoʻoponopono ʻana o ka hoʻoponopono, a hiki i ka wehe ʻana o ka papa o ka mālama.

Ehia ka nui o Amoxiclav 1000 mg a ma kahi e hiki ai iaʻu e kūʻai

ʻO ke kumu o Amoxiclav 1000 ma waena mai 440 a 480 rubles.
ʻO ke kumukūʻai o Amoxiclav 1000mg i nā lāʻau lapaʻau like ʻole o ka ʻāina e hiki ke aʻo ʻia i kēia papa.

KoloiE hoʻokuʻu i ke ʻanoKumukūʻai Amoxiclav, hoʻoʻaiKaukaʻina
MoscowNā Papa Amoxiclav 1000 mg442Eurofarm
MoscowʻO ke kiʻi wikiwiki 1000 mg468Hoʻokomo ʻia ka Kremlin
Saint PetersburgNā papa ʻaina 1000 mg432,5Palika
Rostov-on-DonNā papa ʻaina 1000 mg434Rostov
TomskʻO ka hoʻonā ʻana no ka injection 1000 mg + 200 mg727,2Ambulance kahua kūʻai pūnaewele
ChelyabinskʻO ka hoʻonā ʻana no ka injection 1000 mg + 200 mg800Hālaiʻalau

E like me ka ʻike ma ka papaʻaina, hiki iā ʻoe ke kūʻai iā Amoxiclav 1000 ma kekahi mau lāʻau lapaʻau ma ka Russian Federation.
Hōʻike mau nā loiloi o nā mea maʻi e lawe ana iā Amoxiclav 1000. Hoʻomaopopo nā mea maʻi e maʻalahi ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau a me nā hopena liʻiliʻi.

Hoʻolohe ʻAʻole kūʻai ʻia ka lāʻau lapaʻau ma luna o nā mea kū'ē ma kekahi kīleʻa.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka