Hoʻopau i nā Diabetes: nā kauoha no ka hoʻohana ʻana

Hoʻokomo ʻia ʻo Cyanocobalamin i ka hoʻokumu ʻana i ka myelin, ka mea e hoʻopihapiha ai i nā aʻalā o nā kinipona nerve. Hoʻonui i nā hiki ke hoʻoponopono hou ʻia.
Hoʻokomo ka Vitamin C (ascorbic acid) i ka hoʻoponopono ʻana o nā kaʻina hana redox, ka hoʻokaʻawale o ka kalaiʻa, ke kō ʻana o ke koko, ka hoʻoponopono hou ʻana i ke kino, a hoʻonui i ka pale ʻana o ke kino i nā maʻi. Ka hoʻihoʻi kūloko i ka permeability capillary, komo i ke kāpili a kahi o ka hāmeʻe o ka hāmeʻa, ke kolala, a me ka pane ʻana mai. Hoʻonui i ka hana detoxification a me ka hana o ka hāmeʻa e hoʻomāhuahua i ka ate, hoʻonui i ke kō o ka prothrombin.
Loaʻa iā Rutin nā waiwai antioxidant, he hopena angioprotective: e hōʻemi ana i ka helu o ka kānana wai i nā kapillaries a me kā lākou kūlou i nā protein. Kōkua ia lohi i ka hoʻomohala ʻana o ka retinopathy diabetes, ke pale ʻana i ka microthrombosis a me nā ʻōiwi ʻē aʻe o ka retina o ka hopena vascular.
Lipoic acid - kahi antioxidant, pili i ka hoʻoponopono o ka ʻaila metabolism, e kōkua i ka hoʻemi ʻana i ke kao o ka glucose i loko o ke koko a hoʻonui i ka ʻike glycogen i loko o ka ate, a me ka mea i lanakila ai i ka pale ʻana i ka insulin. Hoʻonui i nā neurons trophic a hōʻemi i ka hōʻike ʻana o ka neuropathy maʻi maʻi.
Hoʻokomo ʻo Biotin i ka ulu ulu ʻana, komo i ke kō o ka hoʻohuihui o nā momona momona, i nā hana i hoʻopaʻaʻia o nā bitamina B.ʻO Biotin kahi hopena like-insulin, e hoʻohaʻahaʻa ana i nā pae glucose koko. Ma ka maʻi mellitus, aia kahi hewa o ka biotin metabolism a me ka hopena, ʻo kona hemahema.
ʻO Zinc kahi ʻāpana o nā enzyme, pili i nā ʻano o ka metabolism. Hoʻonui i ka hana o ka insulin. Hoʻopili ʻia ʻo Zinc i ka hoʻokaʻawale i ka cell a me ka hoʻokaʻawale ʻana, hoʻoulu i ka hoʻoponopono hou ʻana o ka ʻili a me ka ulu ʻana o ka lauoho, a loaʻa iā ia kahi hopena immunomodulatory.
Hoʻopili ʻia ʻo Magnesium i ka hoʻoponopono ʻana o ka hoʻokaʻawale o ka neuromuscular excitability, hoʻohaʻahaʻa i ka excitability o nā neurons a hoʻoheheʻe i ka hoʻopuka neʻe ʻana o ka neuromuscular, a pili pū kekahi i nā mea he nui ka hoʻoulu.
Hoʻopili ʻo Chromium i ka hoʻoponopono ʻana i nā pae glucose koko, hoʻonui i ka hana o ka insulin i nā hana metabolic āpau.
ʻO ka Selenium kahi mea pena i kahi ʻāpana o nā kino kino a pau. Hāʻawi i ka pale o antioxidant i nā membranes, hoʻokaʻawale i ka hana o ka vitamin E, pono no ka hana ʻana o ke ʻano mea. I ka hui pū me nā huaora A, E a me C, loaʻa kahi hopena antioxidant a hoʻomaikaʻi i nā ʻano adaptive o ke kino ma lalo o ke kumu o nā hopena koʻikoʻi.
Hoʻonui ka hoʻonaninani o Ginkgo biloba i ka laha o ka cerebral a me ka hāʻawi ʻana o ka oxygen a me ka glucose i ka lolo, a kōkua i nā hoʻolālā hoʻomehana i waena o nā ʻōnaehana o ka puni. Loaʻa ia ia kahi hopena Vasoregulatory-dependence, hoʻoponopono i nā lāʻau koko. Hoʻonui ia i ka metabolism i loko o nā wahina a me nā lau, kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka oxygen a me ka glucose, a loaʻa iā ia kekahi hopena antihypoxic. He hopena maikaʻi kona i loko o nā maʻi hualele peripheral, e komo pū ana i ka microangiopathy maʻi maʻi.

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana:
Nā ʻĀina no ka Diabetes ua hoʻolako ʻia ma ke ʻano kaiʻaiola olakino na mea e pono ai no ka poʻe maʻi me ka maʻi mellitus - kahi kumuwaiwai hou aʻe o ka huaora A, C, E, hui B (B1, B2, B6, B12, calcium pantothenate, waikawa folic), nicotinamide, rutin, lipoic acid, biotin, mineral mau mea pono (selenium, zinc, chromium), kahi kumu o nā flavonoids o ginkgo biloba.
Nā ʻĀina no ka Diabetes manaʻo no ka hoʻohana ʻana i nā meaʻai i nā kānaka me ka maʻi maʻi
E hoʻonui i ka metabolism a hoʻopiha i ka nele o nā huaora a me nā minela
Me kahi kīnā ʻole kūpono ʻole a me ka hoʻokaʻawale ʻole, me ka laʻa me kaʻai haʻahaʻa-calorie.
Hoʻokomo ʻia ma kahi o nā meaʻaiʻaiola biologically.

Ke ʻano o ke hoʻohana ʻana:
ʻO nā pākeke a me nā keiki ma mua o 14 mau makahiki, 1 papa Nā ʻĀina no ka Diabetes i ka la me ka ai.
ʻO ka lōʻihi ka mahina e hoʻopono ai iā lākou.

Nā pālua:
Nā maʻi hoʻohālikelike i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau Nā ʻĀina no ka Diabetes ka: intolerance pilikino i nā mea kanu, hapai, mālama umauma, maʻi ulia cerebrovascular, ʻeha myocardial infarction, ʻeha peptic o ka ʻōpū a me ka duodenum, erusive gastritis, mau keiki ma lalo o 14 mau makahiki o ka makahiki.

Wahi mālama:
Nā ʻĀina no ka Diabetes pono e mālama i kahi maloʻo, pale ʻia mai ka mālamalama, ʻaʻole hiki i nā keiki ke ana me kahi wela ʻaʻole eʻoi aku ma mua o 25 ° C.

Kuhi puka:
Hoʻopiʻi i ka Diabetes - kahi pā kaupaona 682 mg.
30, 60 a 90 mau papa paha i loko o kahi pahu poli poʻi a 10 paha mau papa i loko o nā pā pōpoki.
Hiki i kēlā me kēia ke a i ʻole 3 blister packagings kaula i kahi kāwele pepa me ke ʻano o ka palapala noi.

Kūkulu:
1 papa pākaukau Diabetes mau:
Waiʻana C (ascorbic acid) - 60 mg
Magnesium (ma ke ʻano o ka magnesium hydroorthophosphate 3-hydrous) - 27.9 mg
Rutin - 25 mg
Ka wai Lipoic - 25 mg
Nicotinamide (ʻĀpana PP) - 20 mg
Flavonoids (Ginkgo biloba extract) - 16 mg
Waiʻala E * (a-tocopherol acetate) - 15 mg
Waiora B5 * (kaleka pantothenate) - 15 mg
Zinc (e like me ka zinc oxide) - 7.5 mg
Vitamin B1 * (thiamine hydrochloride) - 2 mg
Waiwai B2 * (Riboflavin) - 2 mg
Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) - 2 mg
Pākuʻi A (Retinol Acetate) - 1 mg
Kālā Foleʻa * - 400 mcg
Chromium * (like chromium chloride) - 100 mcg
d-Biotin - 50 mcg
Selenium (e like me ka sodium selenite) - 50 mcg
Waiora B12 (cyanocobalamin) - 3 mcg
Nā mea kūlike: lactose (ka waiū waiu), sorbitol meaʻai (E 420), ka mōkī hinu, microcrystalline cellulose (E 460), povidone (E 1201), hydroxypropyl methylcellulose (E 464), talc (E 553), titanium dioxide (E 171) , polyethylene oxide (E 1521), magnesium stearate (E 470), dandy carmine dye (E 132), quinoline yellow dye (E 104).

Nā hōʻailona no ka hoʻohana ʻana

Me ka maʻi maʻamau o kēlā me kēia ʻano, ke kūʻino ʻia ka hala ʻole o ka metabolism, e like me ke hoʻonui ʻana o ka nui o ka glucose i ka hoʻoneʻe ʻana o nā mea pono a pau. No laila, ʻo ka hana nui no ka maʻi maʻi maʻa mau e hoʻihoʻi i nā pae kōpaʻa maʻamau a no laila e hōʻoia i ka papa kūpono o nā kaʻina metabol.

Hoʻolālā ka Complivit Diabetes e hoʻoponopono i kēia pilikia ma ka poʻe me ka maʻi maʻamau ʻo 2. Hoʻokumu ʻia ka Bioadditive i ke kūlana o ke kino i ka hihia o ka maʻi maʻi, lawelawe i ke ʻano o nā mea nui a me nā minela loa, me nā flavonoids i loaʻa i nā lau o ginkgo biloba.

Hoʻomoe ʻia ka meaʻaiʻai piha ʻai:

  • E hoʻopau i ka hypovitaminosis a me ka pohō o ka mineral, pale i ka hoʻomohala ʻana i nā kūlana i loaʻa ʻole o ka waiwai ʻole o nā mea
  • E hoʻolōʻihi i ka ʻai kaulike
  • I ka wā e hiki ai i nā kīʻaha haʻahaʻa-calorie e hōʻoia i kahi pae maʻamau o nā huaora a me nā minela.

ʻO ka hiʻohiʻona o ka lāʻau lapaʻau

1 papa (682 mg) o ka maʻi maʻi 'ole':

  • ʻO Ascorbic i - lena (vit. C) - 60 mg
  • Lipoic a - ta - 25 mg
  • Nicotinamide (Vit. PP) - 20 mg
  • α-tocopherol acetate (Vit. ʻ)) - 15 mg
  • Ka pōkole pantothenate (Vit. B5) - 15 mg
  • Thiamine hydrochloride (Vit. B1) - 2 mg
  • Riboflavin (ʻĀpana B2) - 2 mg
  • Pyridoxine hydrochloride (Vit. B6) - 2 mg
  • Retinol (Vit. A) - 1 mg (2907 IU)
  • Ka hoʻōla hua - 0.4 mg
  • Nā Chromium chloride - 0.1 mg
  • d - Biotin - 50 mcg
  • Selenium (sodium selenite) - 0.05 mg
  • Cyanocobalamin (Vit. B12) - 0.003 mg
  • Magnesium - 27.9 mg
  • Rutin - 25 mg
  • Zinc - 7.5 mg
  • Kahu o ka Pale Ginkgo Biloba Leʻaleʻa - 16 mg.

Nā kikowaena ikaika o Complivit: lactose, sorbitol, starch, cellulose, nā mea a me nā mea ʻē aʻe o ka ʻano o ka ʻano o ka huahana.

Hoʻomaopopo i nā waiwai

Ma muli o ke kaulike kaulike o nā ʻāpana a me nā kūmole, lawe ʻo Complivit i kahi hopena therapeutic i haʻi ʻia.

  • ʻLelo Aukake - ka keʻa antioxidant ikaika loa e kākoʻo i nā kino o ka hihiʻo, ka hoʻokumu ʻana i nā puaʻa, ka hoʻokumu ʻana o ka epithelium. Hoʻopilikia ʻo Retinol i ka holomua o ka maʻi diabetes, hoʻoemi i nā hōʻeha paʻakikī o ka maʻi maʻi.
  • Pono Tocopherol no ka uluʻana o ka metabolic, ka hana a ka ʻōnaehana kuhi, a me nā momona endocrine. Kāohi i ka wā kahiko, pale i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻano maʻi maʻamau.
  • Hoʻokomo nā huaora B i nā hana āpau metabola, kākoʻo NS, hāʻawi i ka hāʻawi ʻana i nā impulses o ka hopena o ka nerve, hoʻomaikaʻi i ka hoʻoponopono ʻana i ka iwi, ālai ʻia i ka hana a me nā hana o nā ʻimi manuahi, a pale i ka hoʻohui o ka neuropathy ʻano o ka maʻi mellitus.
  • Mālama ʻo Nicotinamide i nā hoʻopiʻi o ka maʻi diabetes, kōkua i ka hoʻēmi ʻana i ke kōpae ʻana i ke kō, pale i loko o ka puʻuwai, pale i nā ʻōnaʻi mai nā hopena ʻenima, hoʻokaʻawale i ka hana ʻana o nā radical manuahi i loko o lākou.
  • Pono ka hoʻololi folika no ka hoʻololi kūpono o nā waikawa amino, nā palekala, hoʻoponopono kūlohelohe.
  • Ka laʻana o ka pantothenate, ma ke komo ʻana i nā hana kaʻina metabolic, pono pono no ka halihali ʻana i nā mea ulu i loko.
  • ʻO ka Vitamin C kekahi o nā antioxidants ikaika loa, me ka ʻole o nā kū i ke metabolic, ka hoʻokumu ʻana o ke kao ikaika, ka hoʻihoʻi ʻana o nā pūpuna a me nā ʻili, a me ke koikoi koko.
  • ʻO Rutin kahi lāʻau-kumu flavonoid lāʻau e hoʻoponopono i nā pae o ke kō a pale i ka atherosclerosis.
  • Lipoic acid hoʻomalu i ka glucose koko, kōkua ia e hōʻemi i kona kukuna, a pale aku hoʻi i ka neuropathy maʻi maʻi.
  • ʻO ka Biotin kahi waiwai i hoʻoiho i ka wai a hōʻiliʻili ʻole i ke kino. Pono ia no ke kūkulu ʻana i ka glucokinase, he enzyme i paʻa i ka hana metabolism.
  • Pono Zinc i ka piha holoʻokoʻa, e pale i ka emi ʻana o nā pancreas i ka maʻi diabetes.
  • Hoʻolilo Me kona nele, hele mai ka hypomagnesemia - kahi kūlana i hoʻopilikia ʻia me ka uhai ʻole o ka CVS, ka hoʻomohala ʻana o ka nephropathy a me ka retinopathy.
  • Hoʻomili ʻia ʻo Selenium i ke ʻano o nā pūnaehana āpau, hāʻawi i ke kūʻē o ke kino i ka pale ʻana i ka hopena kūlohelohe.
  • ʻO nā Flavonoids i loko o nā lau o ginkgo biloba e hāʻawi i ka meaʻai i nā pehu o nā lolo, ka hāʻawi ʻana o ka oxygen. ʻO ka pōmaikaʻi nui o nā mea kanu i komo i ka Complivit ʻo ia kā lākou kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ke kōpaʻa o ke kō, a no laila ke kū nei i ka hoʻomohala ʻana o ka microangiopathy maʻi maʻi.

E hoʻokuʻu i nā palapala

ʻO ke kumukūʻai kumukūʻai o Complivit Diabetes: 205 rubles.

ʻO ka kumumana pākuʻi Komumina i ke ʻano o nā papa. Nā pākīpika o nā kala aniani saturated, pōʻai, biconvex, ma ka ua. Hoʻonohonoho ʻia nā ʻāpana he 30 i nā kēla polimera mānoanoa, komo ʻia i loko o nā pūnaka kāleka me kahi lau pūpae komo.

Nā Hoʻohui

ʻAʻole pono e lawe ʻia nā maʻi hoʻohui piha ʻana me ka:

  • ʻO ka hypersensitivity pilikino
  • Nā keiki o nā keiki (ma lalo o 14 mau makahiki)
  • Ka pōʻino o Cerebrovascular
  • Myocardial infarction
  • ʻOkiki Gastric a me duodenal
  • Hoʻomau kala
  • ʻŌpū a me ka umauma.

Nā kuleana a me nā kūlana e waiho ai

Hoʻohana ʻia ka mea kīʻai meaʻai no nā makahiki 2 mai ka lā hana. No ka mālama i kona mau waiwai, pono e mālama ʻia i kahi e pale ʻia mai ka mālamalama, wela a me ka makuhina, i hiki ʻole i nā keiki. He mālama keʻa - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 25 ° C.

E koho i kahi lāʻau lapaʻau e like me ka Complivit, pono ʻoe e nīnau i ke kauka, no ka mea, ʻo nā nui o ka nui o nā mea nui i loaʻa i nā mea i kūpono ʻole no nā maʻi maʻi maʻi.

Nā ʻōpala o Doppel Herz Hoʻohālikelike no ka maʻi maʻi

Queisser Pharma (Kelemānia)

Kumukuai: Helu 30 - 287 rubles., No. 60 - 385 rubles.

ʻOkoʻa nā ʻokoʻa no ka Complivit no nā maʻi maʻi i loko o ka mea i hana ʻia - ʻaʻohe mea o ka retinol, lipoic acid, ka hana o ka ginkgo a me ka ginkgo biloba i ka huahana mai Doppelherz. Hāʻawi ʻia nā mea i koe ma kahi kikowaena ʻokoʻa.

Kūkulu ʻia nā kumukanawai e pili ana i nā pono o ka maʻi maʻi i nā mea pono, he mea kōkua hana e hoʻopiha ai i ka nele o nā huila. Loaʻa ka lāʻau lapaʻau i nā papa elongated, i hoʻopili i nā ʻāpana he 10 i nā palaka. I kahi pōpō kāleka - 3 a 6 paha papa, kahi wehewehe wehewehe.

Lawe ʻia ka Pills i kēlā me kēia lā i kahi ʻāpana no hoʻokahi mahina. Hoʻopili ʻia ka hoʻokipa pinepine ʻana me ka kauka.

Nā hōʻailona no ka maʻi maʻi maʻi

ʻO ka paleʻana i nā kāpena mai kahi hopohopo he pilikia ʻole i ka maʻi maʻi. Ma muli o ka hoʻonui nui o ka glucose, holoi nā hua maikaʻi a pau mai ke kino.

Ma ka pili me nā kūlana, ʻo ka hana nui, ʻaʻole ia wale nō e mālama i nā pae gula maʻamau, akā e hōʻoiaʻiʻo i ka kahe o nā kaʻina metabolic i ke kūpono. He maʻalahi loa ka hoʻonā ʻia ʻana o kēia pilikia.

No kēia mea, kuhikuhi pinepine nā kauka i ka Complivit, i mea e mālama ai i ka mellitus i ka maʻi āpau i nā kūlana a me nā ʻano āpau o ka maʻi, e kōkua hou i ka loiloi i nā kumu wai o nā minamina a me nā minela. Eia kekahi, hāʻawi kēia microadditive i ke kino i nā flavonoids e waiho ana ma nā lau o ginkgo biloba.

No laila, ʻo nā mea hōʻike no ke kiʻi ʻana iā Complivit e like me kēia:

  • hoʻonuiʻana i kaʻai kūponoʻole,
  • hoʻopau i nā hemahema o nā minela a me nā waiū, e pale i nā hopena o kā lākou nele,
  • hoʻihoʻi hou ʻana o nā manaʻo o nā huaora a me nā minamina me nā meaʻai ʻai haʻahaʻa.

Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana


ʻO ka hiki ʻana o ka lāʻau lapaʻau ke hiki mai 14 mau makahiki.

ʻO ka papaʻaina he papa papa hoʻokahi i kēlā me kēia lā, pono e inu i ka wā o ka pāʻina.

He mea ʻole ia i ka manawa o ka lā e koho ʻia no kēia, akā ua makemake ʻia e like like ia i kēlā me kēia lā.

ʻO ka lōʻihi loa o ka hoʻohana ʻana he 30 lā, ma hope o ka hopena ʻelua e hiki ke hoʻokō ʻia i ka ʻae ʻana me ke kauka.

ʻAʻole i hoʻokō ka hopena. I kēia hihia, ua nui nā hihia i ka wā e lawe ʻia ai ka lāʻau lapaʻau:

  • myocardial pili hewa
  • erusive gastritis,
  • hypersensitivity o nā ʻāpana,
  • ulia pōpilikia maʻamau,
  • he ulia maloko o ka opu a me ka opu.

I nā mea hoʻi he mea kūpono ʻole no ka mea maikaʻi loa ka lāʻau i ka wā hāpai a me ka lactation. I kēia manawa, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau lapaʻau kūikawā.

I kekahi poʻe, hiki i ka huahana ke loaʻa kahi hopena hoʻoikaika. Inā i ʻike ʻia kēia, a laila pono e lawe iā ia i ke kakahiaka, no laila ʻaʻohe pilikia me ka hiamoe.

ʻO kekahi mau hihia, ʻoiai heʻoiaʻiʻo ʻaʻole ʻo Complivit he lāʻau lapaʻau, pono wale nō e lawe ma hope o ke kūkā ʻana i ke kauka, ʻoi loa no ka maʻi maʻi.

Hoʻowahāwahā ka maʻi maʻi i kēia lāʻau e like me ke ahi!

Pono ʻoe e koi ...


ʻO nā kumuwaiwai ma ke ʻano o nā papa. Loaʻa iā lākou kahi ʻano biconvex a loaʻa i kahi kala ʻōmaʻomaʻo nui.

Ma ka pākaukau he 30 mau ʻāpana. Hiki ke ʻano ke kumukūʻai o ka lāʻau lapaʻau ma muli o ka lāʻau lapaʻau.

ʻO ke kumukūʻai mai 200 a 280 rubles. No laila, ua kūpono loa ka hāmeʻa no ka hoʻohana ʻana.

Hoʻololi ʻia nā mea paʻakikī o nā maʻi i ka lolo.

I kēia lā, nui loa ke koho o nā kālā, no laila he mea nui e hana i ke koho kūpono.

Wahi a nā poʻe maʻi a me nā kauka, ʻo Complivit kekahi o nā lāʻau maikaʻi loa e manaʻo nei e hoʻihoʻi i ka nele o nā minela a me nā waiū.

Me kā lākou kōkua, hiki iā ʻoe ke wehe i nā hōʻailona i makemake ʻole ʻia e hele mai ka paʻa ʻana o ke kino, ʻike pinepine ʻia i ka ʻai ʻana.

Hoʻopili maikaʻi loa nā māhele āpau o ka hoʻohui. Pono ʻoe e lawe i kahi paila i hoʻokahi wale nō i ka lā, a i kēlā me kēia manawa o ka lā, ʻoluʻolu loa. Eia kekahi, he haʻahaʻa loa ke kumu o ka lāʻau lapaʻau, a hiki iā ʻoe ke loaʻa i loko o kekahi lāʻau lapaʻau, no laila e hoʻokaʻawale ʻia e kona loaʻa a me ka laulā o ka hoʻolaha.

Eia naʻe, mai poina e mea nui ke kūkā ʻana i kauka. Hiki ke lohe wale ʻia nā loiloi maikaʻi inā aia mau contraindications, me kekahi mau mea e pāpā ʻia i ka hoʻohana ʻana i Complivit. I no hoʻi, i nā makahiki a hiki i ka 14 makahiki, ʻaʻole hiki nō ke hoʻohana i ka mea kūpono meaʻai, a i ka wā hapai a me ka lactation.

Nā wikiō pili

E pili e pehea e koho ai i ka paʻakikī o ka huaʻai no ka maʻi diabetes, i ke wikiō:

No laila, ʻo nā loiloi kūpono e hāpai pono ana ua hana pono kēia mea hana a kaulana loa. He mea nui loa ia ʻaʻohe ala e ka hopena inā ke lawe ʻia nei. ʻO ka mea nui, ke kaawale ʻana i ka hoʻohana ʻana ma ke alo o nā contraindications a me ka intolerance pilikino i nā ʻāpana.

I kekahi mau kumu'ē aʻe, e pili pū ka pilikia me ka lawa ʻole o ka nui o nā huaora a me nā minuke i loko o ke kino ma ka poʻe me ka maʻi diabetes. Hoʻopili ʻia kēia i nā kūlana e koi ai i ka pāʻina haʻahaʻa-calorie koʻikoʻi, kahi momona e pono ai ke kino i ka mea pono meaʻai.

ʻO nā huahana Pharmacological o nā mea kanu

"Kūlike me nā Diabetes" kauoha i ka lawe ʻana ma muli o nā hōʻike. Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e kamaʻilio i kahi kauka.

Pili ka hopena o ka lāʻau i ka waiwai o nā mea i hana i kona ʻano.

  • Hoʻolomua ʻo Vitamin A. i ka hana pono o ka mea ʻike ʻike hana. He pono no ka ulu a me ke kūkulu ʻana i ka iwi iwi. Hoʻopili i ka hana ʻana o nā pigments nānā a i ke kaʻina o ka hoʻoponopono o ka epithelium. He mau waiwai antiioxidant. Kāohi i nā hoʻopiʻi o ka maʻi maʻi.
  • Huaʻāmi E. Hoʻopili i ka protein, kālai a me ka metabolise lipid. Hoʻomaikaʻi i ka hoʻomaʻemaʻe ʻili. Kāleka i ka ulia cell. Hōʻano ʻia ia e ka hana antioxidant. Mālama i nā membrane cell. Hoʻonui i ke kūlana o kahi kanaka me ka maʻi maʻi.
  • Waiora B1. ^ E Ha yM. Hoʻokomo i loko o ka mea hana o ka protein, nā palaka a me nā mea i kālaiʻia. Loaʻa ia i ka komoʻana o ka waikona nucleic. Hoʻohālikelike ia e ka hana neurotropic. Hoʻokomo i nā hoʻonāukiuki o nā nerve a me ka hoʻoponopono hou o ka io. Kāohi i ka neuropathy diabetic.
  • Waiora B2. ^ E Ha yM. Ua komo i loko o ke kaʻina o ka hanu o ka lau. Hoʻokomo i nā kaʻina metabolic, a me ka lipid, ka huapalapala a me ka protein. Hoʻokomo i loko o ke kāpili o ka erythropoietins. He hopena maikaʻi ma ka pae hemoglobin. Pono no ka hana paʻa o ka ʻike maka. ʻO ka hopena maikaʻi loa ma ka lolo. Mālama i ka ʻenehana ʻike maka mai nā hopena maikaʻi ʻole o nā hihi hihi.
  • Waiora B6. ^ E Ha yM. ʻO ia ke lālā o ka protein metabolism. Hoʻokomo i loko o ke kāpili o ka neurotransmitters. Pono ia no ka hana paʻa o ka ʻōnaehana saraf.
  • ʻĀpana PP Pono no ka hanu ʻana o ke kiko. Hoʻohui ʻia ma ka hoʻoliʻiliʻi a me ka momona momona.
  • Waiora B9. ^ E Ha yM. Pono i nā synthesis o nā nucleotides wale nō, akā, ʻo nā waikawa amino, nā kumu makika. Hāʻawi i nā erythropoiesis mau. Hoʻonui i ka hoʻoponopono hou ʻana o nā ʻeha hōʻeha.
  • Waiora B5. ^ E Ha yM. E hoʻoponopono i ka momona a me ka momona o ka metabolism. Hoʻokomo ʻia i loko o ke synthone o nā hormones steroid. He hopena maikaʻi kona i ka myocardium. Hoʻoulu i ka hoʻoponopono hou o nā pū. Pono e hoʻouna i nā neʻe o ka nerve.
  • Waiora B12. ^ E Ha yM. Hoʻohui hui ʻia i waena o lākou. He mea nui ia no ka hoʻokumu ʻana i ke koko maʻamau, ulu a ulu a me ka hoʻomohala ʻana i nā pūnaewele epithelial. Hoʻokomo i ka hana o kaʻu myelin. Hoʻokumu i kahi kāʻei i nā kinipona nerve. Hoʻokumu i ka hiki ke hoʻoponopono hou.
  • Huaʻala C. Hoʻokomo i ka hoʻemi hoʻokaʻawale a hoʻemi ʻia. I mea nui no ka ʻaila kino. Hoʻomaikaʻi i ka coagulation koko. Hoʻonui hou i ka hana hou ʻana. Hoʻonui i kahi paleʻai. Hoʻopili ʻo ia i ka manawa o ka capillaries. Pono ia no ka hana hormonal a me ke ʻano syntagen. Hoʻonui i ka hiki i ka detoxification o ka pūpū a pili i ka hoʻokumu ʻana o nā protein. Hoʻonui nā syntrodin synthesis.
  • Nā huaʻala R. Nā hōʻailona e nā hiʻohiʻona antioxidant. He waiwai angioprotective. Hoʻemi ia i ka helu o ka kānana wai capillary. Hoʻonui nā kikoila capillary. Mālama i ka holomua o retinopathy diabetes. Mālama i ka hoʻomaka ʻana o ka microthrombosis. He mea nui ia no ka pale aku i nā maʻi o ka mea ʻike.
  • Lipoic acid. He antioxidant. Mālama i ka metabolism kalepa. Hoʻemi i ke kō koko a hoʻonui i ka nui o ka glycogen i loko o nā kumuwaiwai. Kōkua i ka hoʻopau ʻana i ka pale ʻana i ka insulin. Hana i nā neutrons trophic maikaʻi aʻe. Hoʻemi i ka loaʻa o ka neuropathy maʻi maʻi.
  • ʻO Biotin. Hoʻopilikia i ka ulu ulu ʻana. Hoʻokomo i ka synthes o nā waikawa. Kōkua i ka ʻai ʻana i nā huaora B. Hoʻemi i ka nui o ka glucose i ke koko.
  • Zinc Hoʻokomo i nā kaʻina metabolic. Hoʻonui i ka hana o ka insulin. Ua lilo i ka ʻāpana ma ka māhele ʻāpana. Hoʻopilikia i ke kaʻina o ka hana hou. Hoʻonui i kahi paleʻai.
  • Hoʻolilo Hoʻowahāwahā i nā hopena kūloko. Hoʻēmi i ka hoihoi o nā neurons. Mālama i ka moku neuromuscular. Pono i nā kaʻina o ka enzymatic.
  • Kālā. Mālama i ke kōpaʻa koko. Hoʻonui nā hopena o ka insulin i nā kaʻina metabolic.
  • Selenium. Loaʻa kēia mau mea i kēlā me kēia cell o ke kino o ke kanaka. Hāʻawi ia i nā pūpū me ka pale antioxidant. Hoʻomaikaʻi i ka hoʻokaʻawale ʻana o ka vitamina E. He mea nui ka hana ma ka hoʻoikaika ʻana i ke ʻano pale. I ka hui pūʻana me nā huaora A, E a me C, hōʻike i kāna waiwai antioxidant. Kōkua i ke kino i ka hoʻohuli i nā kūlana koʻikoʻi.
  • ʻIliʻili ʻo Ginkgo biloba. Hoʻoulu i ka laha o ka cerebral. Hoʻonui i ka hāʻawiʻana o ka oxygen i ka lolo. Hoʻopilikia i ka uptake glucose. Hoʻonui ʻo ia i ka kūlana o nāna o nā palupalu. Hoʻolālā nā kīʻaha koko. Ka hopena maikaʻi i nā kaʻina metabola. Hōʻano ʻia e ka hana antihypoxic.

ʻO nā hana a pau e hoʻomohala ai i ka lāʻau e hana i ka launa ʻoluʻolu a me ka launa pū. Hoʻopiha i nā waiwai o kēlā me kēia.

ʻAno ʻia ka "Complivit Diabetes" no ka hoʻohana ʻia ma ke ʻano he meaʻai meaʻai. Hoʻolālā ʻia ka lāʻau paʻakikī no nā poʻe me ka maʻi maʻi. He hana ia no ka nele o nā huaora nui. Kōkua ʻo Ginkgo biloba e hoʻomaʻemaʻe i ka hapa o ka flavonoid.

Ke ʻano o ka hoʻohana ʻana

ʻO nā ʻōnaehana "Complivit Diabetes" hōʻike i ke aʻo e hoʻohana ma ke alo aku, me ka holoi ʻana me ka wai. Ua manaʻo ʻia no nā pākeke a me nā keiki mai nā makahiki he ʻumikumamāhā. E hoʻohana i ka hoʻohui i ka wā ʻai, hoʻokahi papa i kēlā me kēia lā. ʻO 30 ke ʻano o ka komo ʻana.

Nā hopena hopena

ʻO nā ʻōnaehana "Complivit Diabetes". Nā ʻōkuhi no ka hoʻohana ʻana i ka inu ʻana me ka mālama ʻana, me ka mālama ʻana i ka papa hana ʻia. Inā hoʻohana pono ʻole, hiki i nā hopena ʻaoʻao. I waena o lākou i nā hopena alakanui o ke kino, ka hōʻeha, ka maʻi ʻeha, ke ʻeha, ka ʻōpū o ka ʻōpū, ka luaʻi a me nā maʻi ʻē aʻe o ka dyspeptic.

Ke keu

Ke kuhikuhi nei ke kuhikuhi "Complivit Diabetes" i hoʻohana wale nō ma hope o ka nīnau ʻana i kahi kauka. A māhuahua ʻo ia me ka piʻi nui o ka ʻōlelo i kauoha ʻia a me ke ʻano lōʻihi o ka hoʻokele ʻana, hiki nō i nā maʻi overdose. Hoʻomaopopo lākou i nā poʻo, nilo, ʻeha, ka ʻōpū, ka luaʻi, ke kuʻi. Inā hele ʻole i nā hopena maikaʻiʻole, e hoʻopau koke ʻoe i ka lawe ʻana i nā papa a e ʻōlelo aku i ke kauka no ke kōkua olakino.

Nā ʻōlelo kikoʻī

Pono e hoʻohana ʻia nā huaora "Complivit Diabetes" i ka maʻa i hōʻike ʻia i nā ʻōkuhi. ʻAʻole pono ʻoe e lawe i nā lāʻauora ʻē aʻe i ka manawa like me kēia lāʻau lapaʻau i mea i pale ai i nā hōʻailona o kahi overdose.

I mea e hōʻalo ai i nā hopena maikaʻiʻole ke lawe nei i kēia mau meaʻai meaʻai a me nā lāʻau lapaʻau ʻē aʻe, pono ʻoe e lawe i kaʻawaʻawa i kahi kaʻawale mai nā lāʻau lapaʻau.

Hiki ke kūʻai ʻia ka Complivit Diabetes i kekahi lāʻau lapaʻau āpau. ʻAʻole pono ke kauka i ke kauka ʻana e kūʻai i nā huaora. Uku kanalima pā kālā e pili ana i 250 rubles. ʻO ke kumukūʻai, hilinaʻi i ka palena i loko o ka pūnaewele hoʻoili ʻana, heʻokoʻa iki paha.

Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka hoʻohui "Complivit Diabetes", i kēia ʻano ʻōlelo ke aʻo. Aia wale nō a hiki iā ʻoe ke familiarize iā ʻoe iho me ka contraindications i ka manawa a pale i nā hopena ʻaoʻao. Inā no kekahi kumu kūpono i hoʻokomo ʻia ka meaʻaiʻaiʻai, a laila hiki ke loli i nā ʻano e like me kēia:

  • O ka Berocca.
  • Nā ʻōpala o Doppel Herz Hoʻohālikelike no ka maʻi maʻi.
  • "ʻO Doppelherz Asset Ophthalmo-DiabetoVit."
  • "Huaʻala no ka maʻi maʻi maʻi" na Verwag Pharma.
  • ʻO ka Diabetes Alphabet.
  • ʻO nā Modula e hoʻonāukiuki e Solgar.

Aia he nui nā huamono e like me ka hoʻokūkū me ka supplementine Complivit Diabetes. Pono lākou e koho e ke kauka ma muli o ke kūlana olakino o ka maʻi.

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka